keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Seniorit - Juoni

Kesken vuosi 2012


Vuonna 2011 alkaa jälleen uusi lukuvuosi Burlingtonin ongelmanuorille tarkoitetussa yksityisessä sisäoppilaitoksessa Vermontissa. Uutta haastetta on ilmassa niin oppilaille, opettajille, kuin koulun muullekin henkilökunnalle.
Kaksi uutta, mutta keskenään hyvin erilaista, ihmistä saapuu kouluun samana syksynä. Molemmat miettien miten tulevat pärjäämään, miten vaikeaa tulee olemaan, millaisia oppilaat ja opettajat ovat... Nämä ihmiset ovat toisen asteen aloittava Christian Park, ja uusi, omia menetelmiään kehittelevä juuri koulustaan valmistunut, koulupsykologi John Coast.
Jokavuotisessa aamunavauksessa mies ja poika tapaavat ensimmäistä kertaa, täysin normaaleissa merkeissä. He vaihtavat muutaman merkityksettömän sanan, ja eroavat sitten unohtaen toisensa melko nopeasti.
John aloittaa työnsä oppilaiden keskuudessa, niin myös Chrisin. Ongelmanuorten sisäoppilaitoksessa tarvitaan psykologia jos jotain, ja tämän vuoksi miehen työ tulisi olemaan varmasti erittäin tärkeää. Se on heti kaikkien tiedossa, se on ollut koulun perustamisesta asti kaikkien tiedossa. Edellinen koulupsykologi ei kuitenkaan pärjännyt työssään, ja hermoromahduksen jälkeen hänet passitettiinkin oikein pitkälle sairaslomalle, joka kuitenkin muuttui nopeasti työkyvyttömyyseläkkeeksi.
Normaalina alkanut side psykologin ja potilaan välillä muuttuu päivä päivältä vahvemmaksi, kunnes se saavuttaa mitat, joihin asti se ei olisi koskaan saanut venyä.

Chrisin toinen lukiovuosi, ja Johnin ja Chrisin ensimmäinen vuosi Burlingtonissa, kuluu nopeasti. Draamaa ja jännitystä ei jää puuttumaan, kun Chris tajuaa olevansa syvästi ja peruuttamattomasti ihastunut Johniin. Eräänä päivänä, kun John täyttää kaksikymmentäkuusi vuotta, ilmestyy psykologin exä koululle ja nuo päätyvät, kuten melkein aina, pedin puolelle. Chris joutuu näkemään, kuinka ovella suutelevat miehet katoavat Johnin makuuhuoneeseen. Valmiiksi sotkuisen elämän ja masentuneen mielen omistava aasialainen saa kaikesta tarpeekseen ja yrittää loppujen lopuksi tappaa itsensä. Tunne siitä ettei kelpaa on pojalle vain liikaa kaiken sen jälkeen, mitä hän on joutunut kokemaan. Lopulta erinäisten mutkien kautta Johnin kuitenkin onnistuu pelastaa Chris viime hetkellä, jolloin hän myös mies ymmärtää omien tunteittensa potilastaan kohtaan olevan turhan vahvoja.
Lehti uuteen elämään voidaan kääntää. Kuinka käy laittoman suhteen, sekä iän, että asemien kannalta? Saako pari pidettyä rakkautensa salassa muulta maailmalta, vai käykö Johnin huonosti? Mitä tapahtuu, kun uusi kouluvuosi pyörähtää käyntiin yhdessä vietetyn kesäloman jälkeen? Sen saamme nähdä.

-I just want to make you happy-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti