maanantai 29. joulukuuta 2014

Norpat - Sivuhahmot

Nimi: Aarni Heikki Daniel Hietala
Nimen merkitys: Kotkan tavoin hallitseva
Syntymäaika: 1995
Hiusten väri: Tummanruskeat
Silmien väri: Tummanruskeat
Ihon väri: Vaalea, kalpea
Pituus: 174cm
Kehonrakenne: Hoikka, laiha
Ammatti: Opiskelija
Uskollisuus: Ystävät, Suomi
Uskonto: Kristinusko

Aarni on ollut Miron kanssa samalla luokalla ala-asteelta asti. Miro ja Suvi tutustuivat poikaan kaikkien ollessa kahdeksanvuotiaita.Aarolla on tumma tukka ja silmät, sekä kalpea iho. Hän pukeutuu yleensä sporttisesti tummahkoihin väreihin, joissa usein on valkoisia yksityiskohtia.
Luonteeltaan Aarni on suhteellisen rauhallinen, hyväntuulinen ja ystävällinen, mutta sanaillessaan terävä. Hänestä on mukavaa olla oikeassa ja hän pyrkii siihen aina, joskaan ei kovinkaan aggressiivisesti. Hän pitää syvällisistä ja älykkäistä keskusteluista ja lukee paljon erilaisia kirjallisuuden lajeja.
Aarni harrastaa kirjallisuutta, juoksemista ja uimista. Hän seurustelee Janin kanssa. He opiskelevat samassa yliopistossa.


Nimi: Jani Petteri Laine
Nimen merkitys: Armollinen
Syntymäaika: 1995
Hiusten väri: Hiekanvärinen
Silmien väri: Tummansininen
Ihon väri: Vaalea, ruskettuva
Pituus: 165cm
Kehonrakenne: Laiha
Ammatti: Opiskelija
Uskollisuus: Ystävät, Suomi
Uskonto: Ateisti

Jani tutustui Miroon ja Suviin samaan aikaan Aarnin kanssa, porukan muodostuessa koulun toisella luokalla. Hänellä on hiekanvaaleat hiukset ja kauniit tummansiniset silmät. Jani on ruumiinrakenteeltaan hyvin laiha ja yleensä hyvin vaaleaihoinen, mutta kesäisin hän ruskettuu kevyesti.
Jani pukeutuu useimmiten huolettomasti, mutta vaatteisiin jotka sopivat hänelle. Nuorukaisella kun on synnynnäinen tyylitaju, jota hän ei vain sen kummemmin jaksa hyödyntää.
Janin välit perheeseensä ovat huonot. Kun isä ja äiti kuulivat Janin seksuaalisesta suuntautumisesta ja poikaystävästä, nuo heittivät poikansa välittömästi pois kotoa. Nykyään Jani asuu yhdessä Aarnin kanssa, mutta heti joutuaan pois kodistaan hän muutti tuon vanhempien luokse. Jani ei pidä yhteyttä vanhempiinsa, mutta kaksi vuotta vanhempaan isoveljeensä kyllä, tuo hyväksyy hänet sellaisena kun tuo on.
Luonteeltaan Jani on innokkaampi kuin Aarni, hän rakastaa hauskanpitoa ja tanssimista ja useimmiten hän saa myös ystävänsä mukaan sinnikkyydellään... Yleensä Miro on ainoa poikkeus tähän sääntöön.
Jani harrastaa, yleensä kaikkien suureksi yllätykseksi, kutomista. Hänellä epäiltiin ylivilkkauden vuoksi lapsena ADHD:ta ja kutominen auttaa häntä keskittymään ja pitämään ajatuksensa keskellä olevassa hetkessä. Aina ollessaan luennoilla hän kutoo Aarnin käsi hartioillaan ja saa ryhmän tyttöjen hymyilevät katseet itseensä.


Nimi: Adin Brahmadi
Nimen merkitys: Komea
Syntymäaika: 1995
Hiusten väri: Musta
Silmien väri: Tummanruskea
Ihon väri: Oliivinvärinen
Pituus: 192cm
Kehonrakenne: Lihaksikas, vahva
Ammatti: Opiskelija
Uskollisuus: Perhe, ystävät, Suomi, Pakistan
Uskonto: Islaminusko, ateisti

Adin on alkuperältään Pakistanilainen, hänen perheensä joutui pakenemaan maasta poliittisina pakolaisina Adinin ollessa vasta parin vuoden ikäinen. Ensin perhe pakeni rajan yli Intiaan ja sieltä he hakivat turvapaikkaa Suomesta, jonka he onnekseen saivat vuonna 1998. Perhe sai valtion avustamana asunnon ja vanhemmat alkoivat nopeasti opiskella kieltä ja kulttuuria. Jo muutaman vuoden kuluttua heidän kielitaitonsa oli käytännöllisesti katsoen sujuvaa ja he kykenivät tekemään parempipalkkaista työtä ja opiskelemaan uutta ammattia itselleen. Siitä perhe sai hyvän alun ja lapsille taattiin perushyvä alku elämälle. Perheen lapset ovat aina puhuneet kotona urdua, toista Pakistanin virallisista kielistä ja tarhassa ja koulussa he oppivat puhumaan Suomea. Niinpä Adin puhuu suomea yhtä sujuvasti kuin kuka tahansa kantasuomalainen kansalainen. Hän tutustui muihin kolmannella luokalla vaihtaessaan koulua.
Adin on luonteeltaan hyvin huumorintajuinen ja rauhanomainen, mutta myös varovainen. Hän ei ole ainoa ihminen, joka on kohdannut Suomessa rajuakin rasismia. Siitä huolimatta Adin pitää Suomea kotinaan, eikä haluaisi muuttaa pois, edes alkuperäiseen kotimaahansa... Tai ehkä varsinkaan sinne. Ne ainoat hämärät muistot joita Adinilla Pakistanista on, eivät ole hyviä. Silti hän arvostaa kotimaansa kulttuuria ja samalla vanhempiaan, hän vain on kasvanut siitä erilleen.
Perheen oli vaikeaa hyväksyä, että Adin seurustelee tytön kanssa, joka ei kuulu islaminuskoon. Adin on kuitenkin tehnyt hyvin selväksi, että hän rakastaa Linneaa, eikä aio jättää tätä perheensä painostuksesta huolimatta. Niin, vaikkakin pitkin hampain, vanhemmat ovat hyväksyneet Linnean. Vanhempien vastustus johtui myös osittain siitä, että he uskoivat Linnean aiheuttavan Adinissa väkivaltaisuutta, kun nuorukainen kerran löi tyttöystäväänsä ahdistellutta miestä ja joutui sen vuoksi poliisikuulusteluun. Adin ei saanut syytteitä teostaan, sillä tapahtumalla oli silminnäkijöitä.


Nimi: Linnea Susanna Salo
Nimen merkitys: Vanamo
Syntymäaika: 1995
Hiusten väri: Hiekanruskeat, värjätty vaaleiksi
Silmien väri: Vaaleansiniset
Ihon väri: Vaalea, kalpea
Pituus: 165cm
Kehonrakenne: Hoikka, pehmeä
Ammatti: Opiskelija
Uskollisuus: Ystävät, Suomi
Uskonto: Ateisti

Linnea tutustui muihin toisella luokalla










Nimi: Kasimir "Kassu" Haukela
Nimen merkitys: Rauha
Syntymäaika: 1993
Hiusten väri: Hiekanruskeat
Silmien väri: Harmaansiniset
Ihon väri: Vaalea, kalpea
Pituus: 178cm
Kehonrakenne: Hoikka
Ammatti: Työtön
Uskollisuus: Perhe, ystävät, Suomi, Venäjä
Uskonto: Ateisti





Nimi: Henri, Katja ja Jaana
Nimen merkitys: Omaisuuden haltija, puhdas ja kitkerä
Syntymäaika: 1953
Hiusten väri: Tummanruskea, värjätty tummanruskea ja vaalea
Silmien väri: Vihreä, sininen, vihreä
Ihon väri: Vaalea
Pituus: 185cm, 164cm ja 158cm
Kehonrakenne: Lihaksikas, laiha ja normaali
Ammatti: Pääsääntöisesti editoija, sihteeri ja kirjoittaja


Nimi: Veikko Leinola
Nimen merkitys: Toveri
Syntymäaika: 1953
Hiusten väri: Harmaantunut ruskea
Silmien väri: Sininen
Ihon väri: Ruskettuva
Pituus: 182cm
Kehonrakenne: Normaali
Ammatti: Apulaisjohtaja
Uskollisuus: Perhe, Suomi, yhtiö
Uskonto: Kristinusko





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti