keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Norpat - Vilkaisu vaatekkaappiin

Miron tyyli





















Miron tyyli on samaan aikaan monimutkainen ja yksinkertainen. Hän pitää värit aina samanlaisina eikä käytä yhtä aikaa monia kuoseja. Useimmiten hänellä on yllään t-paita tai toppi ja päällä nahkatakki tai farkkutakki. Jalassa useimmiten farkut tai tummasävytteiset housut ja jalassa nahkaiset kengät, maihareita tai erilaisia nauhabootseja.
Sen lisäksi Miro käyttää laukkuja ja reppuja, kaikki hyvin tarkalla silmällä valittuja, ei urheilulaukkuja, sekä koruja. Ja tietenkin se kaikkein tärkein, aurinkolasit. Mirolla on päässään aina aurinkolasit, oli hän sisällä tai ulkona, oli yö tai päivä, pimeää tai valoisaa. Jos joku kysyy aurinkolaseista hänen yleisin vastaus on: "Aurinkolasit ei oo mikä vaan asuste, ne on elämäntapa." Ja virnistää leveästi.
Miro on käyttänyt jatkuvasti aurinkolaseja suunnilleen kolmitoistavuotiaasta, eikä edes yrittänyt päästä niistä eroon. Mtä syytä siihen olisi? Häntä ei haittaa olla hieman erikoinen, mitä väliä jos joku hieman katsoo, ei hän mitä luultavimmin näkisi tuijottajaa enää koskaan uudestaan. Aurinkolasit ovat aina olleet ja tulevat luultavasti aina olemaan Miron tyylin ja koko olemuksen kulmakivi, ehkäpä se on osittain suojautumista ulkomaailmalta, piilossa pysyttelemistä, turvassa, kun silmät on piilotettu. Ehkäpä, mutta Juuson pyynnöstä Miro kyllä riisuu lasinsa.



Juuson tyyli



















Juuson tyyli on melko tavanomainen ja huomaamaton, mutta joka tapauksessa yksinkertaisen tyylikäs. Hän pitää farkkuja, lievästi ihoa myötäileviä t-paitoja ja ruutupaitoja, sekä useimmiten ruskeaa nahkatakkia. Hänellä on myös musta, mutta sitä hän  käyttää harvemmin. Juhla-asussaankin Juuso pitää yleensä farkkuja, ellei tilaisuus ole erityisen hieno ja sellaisessa hän on harvoin ollut. Jos pitää pukeutua vain siistimmin, niin Juuso pukee ylleen kauluspaidan... Mutta pitää farkut. Useimmiten Juusolla on kangastennarit, mutta lenkille hän pukee kunnon lenkkikengät, kisun kanssa juostessa ne ovat ehdottomasti paras vaihtoehto.
Juuso pyrkii ostoksilla ostamaan hyvälaatuisia ja yksinkertaisuudessaan hyvännäköisiä vaatteita, mutta arvostaa kaikkein eniten niiden mukavuutta. Juuso ostaa vaatteita harvoin, mutta silloin kun niin tekee hän ei pelkää käyttää rahaa, mies haluaa vaatteiden kestävän mahdollisimman pitkään hyvässä kunnossa.
¨
-Siivet minulle suutele-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti