Tämä on roolipeliblogi, jossa on tietoa ja muistiinpanoja wolfheart^:in ja shinjusen roolipeleistä. Jouduimme luomaan blogin, koska uudistuksen jälkeen Demi.fin demilät ovat perseestä. Amen.

torstai 21. maaliskuuta 2013

Haltiat - Perheenjäsenet

Aidanin perhe:

Nimi: Eruella, ihmisten maailmassa Ella
Nimen merkitys: Kirkkaana loistava valo
Ikä nyt: Kuollut
Kotipaikka: Eli kuollessaan Englannin seudulla
Hiusten väri: Pikimusta
Silmien väri: Harmaa
Ihon väri: Hyvin vaalea, muttei kalpea
Pituus: n. 170cm
Paino: n. 60kg
Kehonrakenne: Hoikka
Ammatti: Kidutusyksikön työntekijä, sotilas
Juuret: Isä metsä-tuulihaltia ja äiti ihminen
Uskollisuus: Haltiat, ihmiset, Kuudes valtakunta, Iso-Britannia
Heimo/klaani: Villikissa (koska äiti ei ollut haltia ja täten tuolla ei ollut klaania, tuli tämä isän mukaan)


On Aidanin äiti. Eruellan isä on haltia, ja äiti ihminen. Kun naisen äiti oli nuori, törmäsi tuo ihmisten maailman metsässä nuoreen haltiamieheen. He rakastuivat ensisilmäyksellä, ja Eruellan äiti lähti haltian kanssa tuon maailmaan. He elivät yhdessä ja saivat yhden tyttären, Eruellan. Kun puolihaltianaisen äiti sitten kuoli, suri isänsä niin kovin ettei enää aikonut jäädä sinne missä he asuivat, vaan lähteä vaeltamaan. Hän vei nuoren tyttärensä takaisin ihmisten maailmaan, jotta tuo voisi elää normaalin elämän, joka tuolle kuului.
Telluksella Eruella oli eksyksissä ja peloissaan, kunnes tapasi metsässä nuoren ja komean miehen. Se oli kuin Arielin ja prinssin ensitapaaminen. Nuori tyttö oudoissa vaatteissa, outoa kieltä puhuen, ja komea nuori mies joka halusi auttaa neitoa.
Nuoret rakastuivat toisiinsa nopeasti, ja saivat vuosien kuluttua yhden pojan, joka nimettiin Aidaniksi. Eruella kuoli nopeasti Ellin ja tuon joukkojen hyökätessä, mutta hänen sielunsa ei ehtinyt Valkeille rannoille. Tämän vuoksi nuoren mustatukkaisen tytön saattaa yhä nähdä vaeltamassa kuudennen valtakunnan metsissä. (korvat on oikeasti ihmisten korvat)


Nimi: Richardo Bowman
Nimen merkitys: Voimakas, vahva johtaja
Ikä nyt: Kuollut
Kotipaikka: Eli kuollessaan Englannin seudulla
Hiusten väri: Hiekankeltainen
Silmien väri: Sinertävä
Ihon väri: Pohjoiseurooppalainen
Pituus: n. 185cm
Paino: n. 80kg
Kehonrakenne: Lihaksikas, raskas
Ammatti: Kidutusyksikön johtaja, sotilas
Uskollisuus: Ihmiset, Iso-Britannia
Juuret: Molemmat vanhemmat ihmisiä Iso-Britanniasta

On Aidanin isä. Hän oli nuorena ylpeä, viisas ja reilu, komea ja ylväs. Hänessä näkyi sitä ritarillisuutta, joka oltiin yritetty herättää uudelleen.
Kuitenkin kun sota alkoi, kylmeni ja koveni nopeasti Richardon maailma. Hän muuttui päivä päivältä etääntyneemmäksi ja kovemmaksi. Lopulta ei miehen muureja murtanut edes hänen rakkaista rakkain vaimonsakaan, jonka mies oli nuorukaisena pelastanut metsästä.
Richardo hoiti suurimman osan poikansa taistelukoulutuksesta tuon ollessa ihmisten maailmassa, ja vastasi myös poikansa muusta opiskelusta sodan aikana.
Richardo kuoli Ellin ja tuon joukkojen hyökkäyksessä.


Nimi: Ethorion
Nimen merkitys: Vahva ja turvallinen puolustaja
Ikä nyt: n. 9000v (ihmisten ajanlaskussa n. 18000v)
Kotipaikka: Kuudennen valtakunnan metsät
Hiusten väri: Valkoinen
Silmien väri: Vaaleanharmaa
Ihon väri: Hyvin vaalea muttei kalpea
Pituus: n. 200cm
Paino: n. 87kg
Kehonrakenne: Lihaksikas
Ammatti: Alunperin sotilas tai kylänvartija, nyt vaeltaa ilman työtä
Juuret: Isä metsähaltia, äiti tuulihaltia
Uskollisuus: Ei ole
Heimo/klaani: Villikissa

On Aidanin isoisä, ja tuon äidin Eruellan isä. Ethorion tapasi Aidanin isoäidin ihmisten maailmassa, ja rakastui tuohon heti syvästi. Sillä haltioiden rakkaus ei ole samanlaista kuin ihmisten rakkaus, se on syvempää ja välttämätöntä. Jotain mitä ei voi estää. Ethorion vei ihmisnaisen mukanaan ja perusti lopulta tuon kanssa perheen.
Kuitenkin kun vuosia kului, kuoli ihmisnainen lopulta pois. Ihmiset kun elävät paljon haltioita vähemmän aikaa. Puolison kuolema mursi Ethorionin, joka vei tyttärensä ihmisten maailman elämään normaalia elämää, ja katosi sitten itse haltiamaailman suuriin aarinometsiin. Sen jälkeen ei ole moni häntä nähnyt, eikä kukaan hänen nimeään kuullut, sillä mies välttelee toisten haltioiden tapaamista, ja yleensä törmää noihin vain silloin kun pelastaa viattomia kulkijoita hiisiltä.
Ethorion on loistava taistelija, yksi haltiamaailman parhaista. Hänen miekkailutaitonsa ovat vailla vertaa, eikä hän ole huono jousiammunnassakaan. Ethorion on hyvin viisas, jo monia tuhansia vuosia vanha mies.


Ellin perhe:

Nimi: Gwedhiel
Nimen merkitys: Sidottu, velvollinen
Ikä nyt: n. 4000v (ihmisten ajanlaskussa n. 8000v)
Kotipaikka: Gainonkylä kuudennessa valtakunnassa
Hiusten väri: Musta
Silmien väri: Harmaanmetsänvihreä
Ihon väri: Hyvin vaalea muttei kalpea
Pituus: n. 173cm
Paino: n. 65kg
Kehonrakenne: Hoikka
Ammatti: Kotiäiti
Juuret: Molemmat vanhemmat
Uskollisuus: Haltiamaailma, oma perhe
Heimo/klaani: Metsäkauris

On Ellin äiti. Hän on kova nainen, joka vaatii erittäin paljon niiltä joita rakastaa. Toisaalta on nainen myös reilu, ja näkee milloin jokin on toiselle liian vaikeaa. Gwedhiel ei koskaan opetellut taistelemaan kunnolla, vaan keskittyi perheen perustamiseen ja lastensa kasvattamiseen. Hän halusi että Ellistä sisaruksineen tulisi kunnon kansalaisia haltiamaailmalle.
Nainen rakastaa kasvien ja kukkien kasvattamista, ja on aina laulanut lapsilleen noiden ollessa pieniä. Enemmän kuin mitään muuta rakastaa Gwedhiel lapsiaan, mutta näyttää sen heille liian harvoin.
Naisen ainoan tyttären ja nuoremman pojan kuolema järkytti häntä suuresti, mutta kellekään ei haltia kipuaan näyttänyt. Vasta yksin ollessaan kykeni hän antaa surun kalvaa, itkeä ilman kyyneliä. Sillä itkeminen on jotain mitä haltiat eivät vain osaa.
Heimo/klaani: Metsäkauris





Nimi: Mafortion
Nimen merkitys: Uskotun poika
Ikä nyt: n. 4500 (ihmisten ajanlaskussa n. 9000) jos hengissä
Kotipaikka: Gainonkylä kuudennessa valtakunnassa
Hiusten väri: Musta
Silmien väri: Kylmänharmaa
Ihon väri: Hyvin vaalea muttei kalpea
Pituus: n. 200cm
Paino: n. 87kg
Kehonrakenne: Lihaksikas
Ammatti: Kylänvartija, sotilas
Juuret: Molemmat vanhemmat metsähaltioita
Uskollisuus: Haltiamaailma, kuudes valtakunta, oma perhe
Heimo/klaani: Metsäkauris

On tiettävästi Ellin isä. Hän on mahtava taistelija ja vaimoaan lempeämpi lapsilleen. Toisaalta vaati hän lapsilta pitkälle vietyä taistelukoulutusta. Kuitenkin mies veisti mielellään noille myös leluja. Mafortion rakastaa syvästi vaimoaan ja lapsiaan.
Kotipaikassaan on mies arvostettu heimon jäsen, jolta monet kysyvät neuvoa sitä tarvitessaan.
Ihmisiä vastaan käydyssä sodassa Mafortion katosi, eikä kukaan tiedä minne hän joutui. Niinpä miehen oletetaan kuolleen, räjähtäneen niin pieniksi palasiksi ihmisten aseiden vuoksi ettei tuota voisi tunnistaa sitten millään. Ja näin uskoo Ellkin isälleen käyneen, sillä hän taisteli eri alueella isänsä kanssa. Myöskin Gwedhiel elää siinä uskossa että miehensä on matkannut Valkeille rannoille.


Nimi: Nalârie
Nimen merkitys: Oliivinvihreä
Ikä nyt: Kuollut
Kotipaikka: Gainonkylä kuudennessa valtakunnassa
Hiusten väri: Musta
Silmien väri: Sinertävänvihreä
Ihon väri: Hyvin vaalea muttei kalpea
Pituus: n. 176cm
Paino: n. 60kg
Kehonrakenne: Lihaksikas
Ammatti: Kylänvartija, sotilas
Juuret: Molemmat vanhemmat metsähaltioita
Uskollisuus: Kuudes valtakunta, oma perhe
Heimo/klaani: Metsäkauris

Kutsumanimeltään Nala oli Ellin vanhempi sisar. Hän oli loistava miekkailija, ja nuoresta asti häntä opetti mestarina yksi kuudennen valtakunnan parhaista miekkailijoista.
Nala oli Ellille erittäin rakas, isosisko joka piti huolta, opetti ja kiusasi pikkuveljeään. Vaikkei haltioiden maailmassa kovin suuria sukupuolirooleja olekaan, ei Nala istunut edes siihen pieneen. Hän oli yksi poikien joukossa, ja ehkäpä vielä poikamaisempi kuin usea niistä pojista, joisen kanssa hän tapasi harjoitella miekkailua. Poikamaisuudesta huolimatta oli Nala erittäin kaunis, ja moni nuori haltiapoika yritti häntä häntä viekoitella.
Haltia oli aikuistuttuaan yksi ensimmäisen kapinan nostattajista. Kun seitsemännen kuningas halusi sodan ihmisiä vastaan, oli yksi haltiajoukko joka ei halunnut sodan alkavan. Siihen kuuluivat myös Ell ja hänen sisaruksensa. Ja kun kapina saatiin kukistettua, oli sen jäsenillä päätös edessään. Kääntyminen kuninkaan joukkoihin, tai kuolema.
Veljekset valitsivat taistelemisen, Nala valitsi kuoleman. Viimeisenä tekonaan hän antoi Ellille mustakivisen korunsa, ennen kun käveli ylpeänä pää pystyssä tappajiensa mukaan.


Nimi: Thálon
Nimen merkitys: Sankari
Ikä nyt: Kuollut
Kotipaikka: Gainonkylä kuudennessa valtakunnassa
Hiusten väri: Musta
Silmien väri: Kylmänharmaa
Ihon väri: Hyvin vaalea, muttei kalpea
Pituus: n. 197cm
Paino: n. 85kg
Kehonrakenne: Lihaksikas, hoikka
Ammatti: Sotilas
Juuret: Molemmat vanhemmat metsähaltioita
Uskollisuus: Haltiamaailma, kuudes valtakunta, oma perhe
Heimo/klaani: Metsäkauris

Kutsumanimeltään Thá on Ellin pikkuveli. Hän tunsi aina jäävänsä isoveljensä ja -siskonsa jalkoihin. Thá kun ei ollut loistava jousiammunnassa kuten veljensä, ei miekkailussa kuten siskonsa. Thá oli hyvä molemmissa, mutta hän ei tuntenut olevansa mitenkään ihmeellinen.
Mies kunnioitti ja rakasti syvästi sisaruksiaan, mutta samaan aikaan tunsi kaunaa noita kohtaan. Luonteeltaan Thá oli hiljainen, eikä hän useimmiten hymyillyt. Kuitenkin oli sisaruskunnan nuorin erittäin fiksu ja parempi sotastrategioissa kuin itse taistelukentällä. Kun kapina alkoi, toimi nuorempi veli vanhempansa vakoojana kuninkaan joukoissa. Moni luuli hänen oikeasti olevan "väärällä" puolella, mutta Ell tiesi paremmin. Luonnollisesti, olihan hän veljensä tehtävän määrännyt.
Thá kuoli viimeisessä kuningasta vastaan käydyssä taistelussa, ja viimeisenä tekonaan hän pelasti Aidanin, jota tiesi veljensä rakastavan. (korvat on oikeasti haltian korvat)
Heimo/klaani: Metsäkauris




Nimi: Rimedur
Nimen merkitys: Elokuu, ylevä
Ikä nyt: n. 5000v (ihmisten ajanlaskussa noin 10000 vuotta)
Kotipaikka: Tuulihaltioiden pääkaupunki
Hiusten väri: Valkoinen
Silmien väri: Taivaansininen
Ihon väri: Hyvin vaalea muttei kalpea
Pituus: n. 205cm
Paino: n. 90kg
Kehonrakenne: Lihaksikas
Ammatti: Metsästäjä, opettaja, kylänvartija
Juuret: Molemmat vanhemmat tuulihaltioita
Uskollisuus: Tuulihaltioiden keskittymä, oma perhe
Heimo/klaani: Tuulihaukka

Tämän haltian tarina selviää myöhemmin, mutta hän on Ellin lähisukulainen.
Rimedur on lajiltaan tuulihaltia, joka on yksi harvinaisimmista haltialajeista. Hän on taitava jousiampuja.


Nimi: Miriel
Nimen merkitys: Aarre, koru
Ikä nyt: n. 55v (ihmisten ajanlaskussa noin 140v)
Kotipaikka: Tuulihaltioiden pääkaupunki
Hiusten väri: Valkoinen
Silmien väri: Harmaa
Ihon väri: Hyvin vaalea muttei kalpea
Pituus: n. 165cm
Paino: n. 50kg
Kehonrakenne: Hoikka, laiha
Ammatti: Oppilas
Juuret: Molemmat vanhemmat tuulihaltioita
Uskollisuus: Tuulihaltioiden keskittymä, oma perhe
Heimo/klaani: Varpunen

Tämäkin pieni ja suloinen haltiatyttönen tulee esiintymään myöhemmin, kuten isänsä Rimedur. Paljastakaamme se, että hän on täysiverinen tuulihaltia, kasvattaa omaa rawsoroniaan. Miriel on kiltti ja lempeä, mutta omalla tavallaan hurjapäinen, ihmisten iässä noin kolmetoistavuotias tyttö. Hän rakastaa lentämistä ja pitkiä keskusteluja, mutta vihaa väittelemistä ja vihamielisiä seuralaisia.



-Lle naa vanima-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti