Tämä on roolipeliblogi, jossa on tietoa ja muistiinpanoja wolfheart^:in ja shinjusen roolipeleistä. Jouduimme luomaan blogin, koska uudistuksen jälkeen Demi.fin demilät ovat perseestä. Amen.

keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Seniorit - Esineet, paikat ja mahdolliset unohdukset

Johnin sininen nojatuoli

Johnin makuuhuoneessa on hänen lapsuudestaan asti ollut sininen nojatuoli, jonka hänen äitinsä osti pojan syntyessä. Marilyn ajatteli, että siinä olisi mukavaa istuskella lapsen kanssa, imettää ja vanhempana lukea satuja ja kertoa tarinoita. Ja sellainen paikka siitä Johnille tulikin. Turvan, satujen ja lämmön tyyssija, ja sellaisena se on pysynyt. John lukee edelleen nojatuolissaan, ja muistelee lapsuutensa hyviä hetkiä.
Äiti piti tuolista erittäin hyvää huolta ja kunnosti sitä aina tarpeen tullen silloin kun John vielä asui kotona. Nyt myöhemmin on mies itse pitänyt tuolista vähintäänkin yhtä hyvää huolta. Sen vuoksi sininen nojatuoli näyttää yhäkin aivan uudelta.
Edes tuolin päällyskangasta ei ole vaihdettu kertaakaan ostamisen jälkeen ja siitä huolimatta se on edelleen hyvin siistissä kunnossa. Nojatuolissa oleva tyyny on kiinni selkänojassa.


Chrisin ja Jonaksen unilelut

Vasemmalta oikealle, ylhäältä alas: Gaho, Monsuta, Homonalle (ainoa Jonaksen), Li-Kun, Wanimaru, Whale Oppa ja Mikuto.
Chris on saanut kaikki unilelunsa pikkuhiljaa, ja rakastaa niitä syvästi. Monsuta ja Mikuto olivat ensimmäiset mitä Chris sai, sitten Gaho, joita seurasivat muut.
Homonallen Jonas taas sai Johnilta, joka voitti sen hänelle tivolissa. Miehet kun keksivät ruveta heittämään toisilleen erilaisia haasteita, ja John sai haasteeksi mennä pelaamaan pienille tytöille tarkoitettua peliä. Niinpä hän voitti pienen vaaleanpunaisen nallen, jonka vatsassa on valkoinen ympyrä, ja sen keskellä vaaleanpunainen sydän. Jonaksesta on hauskaa painottaa omaa homouttaan, minkä vuoksi hänellä on tapana antaa kaikelle nimi homo -etuliitteellä. Sen vuoksi pieni vaaleanpunainen nallekin sai nimekseen Homonalle. Pieni nallukka on yksi Jonaksen kalleimmista aarteista.


Johnin ja Evanin (uni)lelut

Landmanien perheessä ei ollut varaa kovinkaan moneen leluun, ja kummallakin miehellä on tallessa vain ensimmäinen unilelunsa.
Johnin ensimmäinen unilelu on Charlie-niminen kirahvi, Evanin Willie-niminen kilpikonna. Lisäksi Johnilla on edelleen tallessa vanha muovinen, lohikäärmeen muotoinen lelu, jolla mies leikki paljon ollessaan pieni. Se on paitsi hienon näköinen, myös muisto siitä, mitä lapsen silmissä merkitsi olla vahva ja rohkea.


Paikat:

Luonnollisestikin pelissä on monia paikkoja, mutta tällä htkellä kaikki keskittyy Burlingtonin ongelmanuorten sisäoppilaitokseen. Jokaisella oppilaalla on omat huoneensa (1-3 hengen huoneet). Chris itse on yhden hengen huoneessa, koulun kolmannessa kerroksessa. Johnilla taas on oma vastaanottonsa, ja siihen liitetty makuuhuone. Lisäksi koulussa on liikunta/juhlasali, ruokala, oppilaiden huoneita (toinen ja kolmas kerros, jossa on myös muutama opettajan huone), sekä tietenkin luokkia (ensimmäinen kerros).



Johnin huone

Johnilla on pieni huoneisto, johon kuuluu työhuone ja makuuhuone, sekä pieni kylpyhuone. Hänellä ei ole omia huonekaluja, paitsi sininen nojatuolinsa. Muut Johnin omat huonekalut ovat varastossa hänen entisessä kotikaupungissaan. Sen verran mitä John on itse saanut sisustaa, hän on pitänyt huolta että ympäristö on rauhallinen, neutraali ja seesteinen. Huone joka kannustaa jakamaan huolet ja vaikeudet.
Johnin työhuoneeseen johtava ovi on auki aina, kun ei tarvitse varmistaa ettei kukaan pääse sisään. Omaan huoneeseen johtavat ovet ovat aina lukossa, jottei kukaan keksisi tunkea Johnin omaan tilaan. Hän kun haluaa pitää työn ja oman ajan tiukasti erillään, psykologin työ kun ei ole todellakaan mikään vähiten stressiä tuottava ammatti. Päinvastoin.
Johnin kohtaloksi koitui se, että Chris oppi jo nuorena tiirikoimaan vanhempia lukkoja. Burlingtonin lukion rakennus on niin vanha, että lukot on todella helppo avata. Niitä nimittäin ei ole vaihdettu kertaakaan, kun vanhatkin lukot toimivat vallan hyvin. Eikä tämän  tapaisella koululla ole varaa juuri mihinkään ylimääräiseen, edes lukkoihin.


~I just want to make you happy~

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Seniorit - Vilkaisu vaatekaappiin

 Chrisin tyyli

Chris rakastaa värikkäitä vaatteita, ja erilaiset printtikuvat ovat myös hänen mieleensä. Niitit eivät häiritse, ja nahka asusteissa on mieleistä. Chris pitää myös koruista, ja hänellä onkin oma pieni korukokoelmansa. Poika pukeutuu usein huppareihin ja farkkuihin, sekä myös ruutupaitoihin. Yleisin tyyli taitaa kuitenkin olla tavallinen farkut ja t-paita (mikä melkoisen usein on homovibainen vanhempien ärsyttämisen vuoksi), ainakin silloin kun hän ei joudu pelkäämään arpisten käsivarsiensa näyttämistä. Farkkujen värit vaihtelevat suuresti mustasta valkoiseen, tummansinisestä vaaleansiniseen ja kaikissa väriympyrän väreissä. Myös housuissa saattaa olla koristuksia, kuten paikkoja, niittejä tai ketjuja. Pojalla onkin erittäin paljon vaatteita, eikä häntä yleensä ikinä näe samoissa vaatteissa kahta päivää perätysten. Chris rakastaa Dolphins are gay sharks -huppariaan.
Kaiken kaikkiaan Chrisin tyyli on omalla sarallaan hieno ja selvästi meititty. Poika ei todella pukeutuisikaan mihin sattuu, vaan haluaa aina pitää huolta että päällään on vaatteet joissa tuntee olonsa hyväksi. Chrisillä on myös melko kallis maku, sillä vanhemmillaan asuessaan hän on luonnollisestikin saanut käyttää rahaa miten haluaa, kun sitä on ollut melkein riesaksi asti. Moni Chrisin vaatteista ja asusteista onkin merkkituotteita.
Aasialaisella ei ole kovin paljon bändipaitoja, mutta muutama korealaisilla bändeillä ja/tai niiden logoilla koristettuja paitoja löytyy hänenkin kaapistaan.
Ohessa kuvat Chrisin lempipaidoista.


Johnin tyyli

Johnin tyyli on yksinkertainen; bändipaita ja farkut. Bändipaitojen lisäksi Johnilla on vain joitain yläosia. Pari yksiväristä teepaitaa ja hihatonta, sekä muutama kauluspaita. Farkkuja hänellä on sinisiä laidasta laitaan, sekä yhdet mustat ja yhdet harmaat. Johnilla on ihan kiitettävästi vaatteita, mutta suurimman osan niistä hän on ostanut jo vuosia sitten. John kun ei näe vaatteiden ostelemista turhaan mitenkään erityisen hyvänä asiana. Jos edelliset ovat kunnossa (pieniä reikiä ja repsottavia lankoja lukuun ottamatta) niin miksei niitä muka voisi vielä käyttää? Näiden lisäksi miehellä on tietenkin yöpuku, joskin hän harvemmin pitää nukkuessaan paitaa päällä.
Jalassa miehellä on useimmiten tennarit, tai sisätiloissa ei mitään.
Johnin tyylissä on kuitenkin myös särmää, joka näkyy jo bändipaitojen kuvina. Lisäksi Johnilla on pari korvakorua toisessa korvassaan, ja Chris leikkasi hänelle hiusmallin joka on lyhyt sivuilta ja pidempi keskeltä. Melkein kuin irokeesi jota ei ole nostettu geelillä pystyyn. John osaa siis olla myös hienovaraisen räväkkä, muttei niin että se herättäisi huomiota. Väreinä John suosii maanläheisiä ja tummia sävyjä, joita kuitenkin saattaa koristaa jokin tehosteväri, kuten kirkkaanpunainen, turkoosinvihreä tai syvänsininen. Varvassukkia miehen kaapista ei löydy.
Ohessa kuvat Johnin lempibändipaidoista.

Tässä kuva Johnin ja Chrisin kengistä.
Kaikki muut ovat Chrisin paitsi viimeiset, sillä aasialainen on paljon innokkaampi vaatteiden ja kenkien ostaja kuin miesystävänsä. Ruskeiden juhlakenkiensä lisäksi Johnilla on myös kangastennareita, jotka yleensä ovat mustan tai valkoisen värisiä. John ei tarvitse juuri muita kenkiä, kuin kangastennarit, juhlakengät ja paikoissa joissa sataa lunta (kuten Vermontissa) lämpimämmät talvikengät.
Chris on toista maata, ja hän rakastaakin kenkien valitsemista päivän tyyliin sopivaksi. Niitä pitää olla erilaisia värejä ja materiaaleja, niin ettei kertaakaan jää ilman sopivia kenkiä. Tällä hetkellä poika ei omista juhlakenkiä, mutta ne ovat heti seuraavana hänen ostoslistallaan. Varsinkin kun lukion kolmannen luokan kevätjuhlaan olisi ihan hyvä pukeutua vähän juhlavammin, ja sitä varten olisi tietenkin ihan hyvä olla muutakin kuin ne tennarit. Toisaalta ei vaatisi Chrisiltä paljoa astella juhlasaliin muuten juhlavaatteissa, mutta jalassa värikkäät arkikengät tai skeittikengät. Ei todella, se olisi hänelle aivan helppoa.


Jonaksen vaatekaappi

Jonaksen tyylistä näkee lähes samalla sekunnilla että hän on homo, ja sitä Jonas kai tietyllä tapaa hakeekin. Mies nimittäin rakastaa huomiota, sen kaikissa muodoissa.
Kirkkaita värejä, mutta myös pastelleja. Tiukkoja vaatteita, ja usein jonkun verran rintakehää paljastavia paitoja. Neuleet ovat Jonakselle tärkeitä, varsinkin jos niiden kaula-aukko on kolmion muotoinen. Jonas pitää myös printeistä ja ruutu- sekä raitakuviosta. Kaulaliinat, liivit ja kauluspaidat, joiden pari ylintä nappia on jätetty auki, kuuluvat lähes aina viikon puvustukseen. Värikkäät kengät, hatut ja tiukat farkut tai haaremihousut. Jonaksen tyyli on homoista homoin.
Mies rakastaa myös pukeutua räväkästi baari-iltoina, ja saattaa joskus jopa laittaa hieman glitteriä kasvojen koristeeksi. Muuten Jonas ei meikkaa (ellei häntä meikata kuvauksissa), mutta glitteristä hän pitää kun on kyse bileistä. Myös vaatteissa glitterkoristukset ovat aina juhlissa kohdillaan. Koruistakin Jonas pitää. (Kuvan löydettyämme Heart ja minä katsottiin heti että herranjestas, Jonashan se siinä!)


-I just want to make you happy-

tiistai 14. toukokuuta 2013

Seniorit - Uskonnoista ja maailmankatsomuksesta

Kumpikaan Johnista tai Chrisistä ei kuulu kristilliseen kirkkoon, mikä Yhdysvalloissa onkin erittäin harvinaista ja jopa halveksittua. Heistä molemmilla on omanlaisensa maailmankatsomus.
Chris ei ole koskaan kuulunut kristilliseen kirkkoon, sillä hän on perheensä mukaan japanilaisessa uskossa nimeltä shintolaisuus. Parkin perheeseen muotoutuneessa uskossa on myös vaikutteita buddhalaisuudesta ja kungfutselaisuudesta, sillä aasialaiset (varsinkin japanilaiset, mitä Chrisin isä puoliksi on) sekoittavat usein erilaisia siellä syntyneitä uskontoja.
Eniten uskonnollisia piirteitä arkielämässä Chrisillä on kuitenkin juurikin shintolaisuudesta.
Uskonto ei kuitenkaan ole Chrisin elämässä kovinkaan tärkeä, eikä näy erityisesti. Silti jos joku kysyy, kertoo Chris hetimmiten olevansa shintolainen.
Johnin äiti Marilyn taas on kristinuskoinen, ja sen myötä Johnkin kuului alunperin kristilliseen kirkkoon. Kuitenkin sekä äiti että hänen molemmat poikansa erosivat kirkosta sen homovastaisuuden vuoksi. Johniahan ei olisi kirkkoon edes päästetty, jos olisi tiedetty että naisten lisäksi hänelle kelpaavat myös miehet. Evan ja Marilyn taas ovat molemmat heteroita, mutta koska molemmat rakastavat Johnia suuresti, eivät hekään hyväksyneet kirkon homovastaisuutta, joka oli kasvanut jo vihaksi ja haukkumiseksi, josta homoseksuaalit saivat kärsiä kovasti.
Marilyn uskoo yhä Jumalaan, mutta hänen Jumalansa hyväksyy ja rakastaa myös homoja. Marilyn onkin kertonut pojilleen lapsesta asti kauniita tarinoita Jumalasta ja Hänen enkeleistään. Jumalan hän kuvasi aina mahdollisimman sukupuolettomana, lempeänä, rakastavana ja mahdollisimman epäpelottavana olentona, jolta apua voi hakea ja saada silloin kun elämässä tilanteet ovat kaikkein vaikeimmillaan. Evanille Jumala kuitenkin jäi lähemmäs sydäntä kuin Johnille, joka on enemmän agnostikko kuin uskovainen.
Hank, parin ysävä (tällä hetkellä vielä tuleva ystävä) on juutalainen. Suurin osa lopuista taas kuuluu kristilliseen kirkkoon Jonasta ja hänen äitejään lukuun ottamatta.


Shintolaisuus Chrisin elämässä

Aina perheensä kanssa syödessään Chris sanoo ennen ruokailun aloittamista 'itadakimasu', millä kiitetään sekä ruuan laittajaa, että lautaselle päätyneitä eläimiä ja kasveja. Se on kohteliasta ja pitää henget kurissa.
Kuitenkaan perheen ulkopuolella ei Chris sanaa juurikaan käytä, sillä hän tuntee olonsa hieman typeräksi, jos toinen ei ymmärrä mitä hän selittää ja miksi. On helpompaa sanoa se hiljaa mielessä. Keskivertoyhdysvaltalaisen ehkä olisikin kulttuurierojen vuoksi hieman vaikeaa ymmärtää moista, John kuitenkin on eri asia.
Chrisin perhe on myös vieraillut säännöllisin väliajoin Japanissa tapaamassa sieltä kotoisin olevia sukulaisiaan, ja vierailemassa pyhillä paikoilla. Japani kun on ainoa maa missä on shintolaisia pyhiä paikkoja, mutta siellä niitä sitten onkin tuhansia. Suurimman osan pyhistä paikoista tunnistaa sinne johtavista torii-porteista. Nämä lomailut ovat olleet aina Chrisille ja hänen siskolleen vuoden kohokohtia, ja se onkin yksi ainoista asioista mikä heitä on yhdistänyt. He molemmat kunnioittavat uskoaan, vaikka tuovat sitä ilmi hieman eri tavoin. Myös Chrisin äiti on shintolainen, vaikka hänellä ei olekaan sukua Japanissa.
Muutaman kerran on Chris myös tavannut kannusheja (shintolaisia pappeja), ja heidän kanssaan käydyt keskustelut ovat piirtyneet tarkkoina hänen muistoihinsa.
Shintolaisuudessa jumaluutta on kaikkialla, ihmisissä, muissa eläimissä, kasveissa, jopa kivissä. Jokaisessa olennossa on kami, eli jumalolento. Jokaista lajia suojelee ja vartioi ylikami. Tästä ajatusmaailmasta Chris ei ole päässyt eroon (ei sillä että hän edes haluaisi), ja sen vuoksi hän kohtelee luontoa ja eläimiä kunnioittavasti ja arvostavasti. Shintolaisuuden mukaan kun kaikki ovat saman arvoisia.
Toisaalta Chrisin perheessä ei ole koskaan tehty alttareita kuolleille sukulaisille, eikä heille ole annettu uhrilahjoja tai juteltu päivittäin. Perhe on kuitenkin luonut itselleen oman perinteen, joka muistuttaa hieman shintolaista tapaa. Heillä on kuolleiden läheisten kuvat pienellä pöydällä, ja aina siihen aikaan kun kirsikkapuut kukkivat Japanissa, he ovat laskeneet jokaiselle kuolleelle uhriksi pienen lasillisen viiniä, tai jos sitä on ollut saatavilla niin jopa sakea. Tämä on olut heidän oma tapansa kunnioittaa vainajia ja uhrata heille jotain, edes sitten kerran vuodessa.

Chrisin elämässä tärkeitä oppeja muista uskonnoista:
-Elämässä tärkeää on aasialaisissakin uskonnoissa vastavuoroisuus ja lähimmäisestä välittäminen, niistä kertovat nämä viisi ideaalia;
~Hallitsijan hyväntahtoisuus ja alamaisten uskollisuus
~Isän hyvyys ja pojan vanhempainrakkaus
~Aviomiehen oikeamielisyys ja vaimon kuuliaisuus
~Vanhemman veljen jalous ja nuoremman veljen nöyryys
~Vanhemman ystävän huolenpito ja nuoremman ystävän kunnioitus
-YinYang -käsite maailman herkästä tasapainosta, ja vastakohtien toistensa täydentämisestä
-Buddhalaisuuden käsitteet meditoimisesta, sisäisestä rauhasta ja valaistumisesta ovat myös osa Chrisin elämää






Agnostismi ja kristillisyys Johnin elämässä

Joskus lapsena John saattoi uskoa Jumalaan Evanin ja äidin kanssa rukoillessaan, mutta mitä vanhemmaksi hän varttui, sitä enemmän hän kehittyi agnostismiseen suuntaan. John on muutenkin pohtiva persoona, ja usein hän onkin miettinyt Jumalaa ja sitä, kuuleeko Hän, rakastaako Hän. Onko Häntä edes olemassa. Ei hän tiedä, eikä usko koskaan myöskään saavansa tietää. Niinpä John uskoo saavansa asian tietää viimeisintään kuollessaan, ja parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
John hyväksyy kaikki uskonnot ja aatteet, niin kauan kun ketään ei loukata ja satuteta. Hän vastustaa suuresti uskonnoista johtuvia sotia ja kahnauksia (vaikka tietenkin hän vihaa sotia muutenkin...), eikä yleensä puutu uskontojen vertailukeskusteluihin. John antaa muiden uskoa ja pitää uskonnon omana henkilökohtaisena asianaan, ja hän toivoo että muut odottavat sitä myös häneltä. Johnille uskonasiat nimittäin ovat hyvin henkilökohtaisia, ja tietyllä tapaa yksi hänen pehmeistä ja herkistä kohdistaan. Häntä inhottaa jos joku mitään miettimättä suoralta kädeltä kyseenalaistaa hänen maailmankatsomuksensa, sillä se tosiaankin on täydellisesti hänen oma asiansa.
Johnista on edelleen mukavaa joskus iltaisin miettiä äitinsä tarinoita Jumalasta, ja kuvitella mitä se merkitsisikään jos ne olisivatkin totta. Jos enkelit tosiaan vahtisivat ja suojelisivat häntä. Ja sitten mies herää ja tajuaa, ettei hän olekaan enää pikkupoika - onko aikuisen miehen edes luvallista miettiä sellaisia asioita? Nojaa, yhtä kaikki ne tarinat ovat hänelle edelleen tärkeitä, lähellä hänen sydäntään.
Johnilla on edelleen äidiltään saama ristikoru hyvässä tallessa, vaikkei hän pidäkään sitä kaulassaan. Lisäksi hänellä on raamattu ja yksi ikoni, vaikkei hän raamattua juuri ikinä lue, ja ikonikin on laatikossa. Kuitenkin nämä pienet merkit kertovat, että Johnilla tosiaan on jotain osaa myös kristinuskossa.
Marilyn ja Evan taas pitävät molemmat ristikoruja kaulassaan ja pitävät niitä suuressa arvossa. Johnkin omaansa, muttei samalla tapaa.


-I just want to make you happy-


perjantai 3. toukokuuta 2013

Seniorit - Lemmikit

 Koirat:


Nimi: Malu
Ikä nyt: Ei vielä syntynyt
Sukupuoli: Narttu
Laji: Koira
Rotu: Sekarotuinen
Turkin väri: Punainen valkoisin merkein
Silmien väri: Tummanruskea
Käyttötapa: Seurakoira

Tämä nuori tyttökoira syntyi Yhdysvalloissa maatilalla vanhalle naiselle, joka keräili eläimiä. Varsinkin koiria ja kissoja. Olot olivat huonot ja koiria aivan liikaa, ei vettä, ei ruokaa, ei lämmintä pesää. Monet sairaudetkin mylläsivät eläinjoukon keskuudessa, eikä heidän omistajansa tehnyt mitään. Lopulta näki naapuri mikä tilanne oli, ja ilmoitti maatilasta eläinsuojeluviranomaisille. Nämä tulivat katsastamaan paikkaa, ja kun nainen ei aikonut hoitaa eläimiä tai maksaa niiden ruokia ja lääkkeitä, kaikki ne takavarikoitiin ja vietiin löytöeläinkotiin perusteellisen lääkärintarkastuksen ja luonnetestien jälkeen.
Malun oikea nimi on Malena, mutta se sai löytöeläinkodissa lempinimen, joka on lyhyempi ja ytimekkäämpi, ja siksi koiralle helpompi tunnistaa. Malu on luonteeltaan kiltti ja pirteä koira, joka pitää ihmisistä ja muista koirista kovasti. Sen ongelmana on vain pelko, jota se tuntee kaikkea liikkuvaa kohtaan. Malu haluaisi kovasti mennä tervehtimään ihan jokaista, ja osoittaa suurta rakkauttaan, mutta kunnollisen johtajan puute sekoittaa sen pään, eikä koira enää tiedä miten sen pitäisi käyttäytyä. Tämän vuoksi heti tarhaan tullessaan päätyi Malu nopeasti kotiutettavien listalle, eli häkkeihin jotka ovatlähimpänä esittelytilan ovia. Kuitenkin Malun pelkotilat vahvistuivat siellä, ja siten se siirrettiin kauemmas käytävälle. Juuri ennen uusien omistajinsa saapumista, oli Malu jo listattu illalla lopetettavien koirien joukkoon.
Malun häntä on osin katkennut jonkun naisen kodissa sattuneen tappelun surauksena. Suunnilleen puolet mitasta on kuitenkin jäljellä, minkä vuoksi Malu voi yhä viestiä normaalisti toisten koirien kanssa.


Tässä ovat, ylhäältä alaspäin, vasemmalta oikealle: Coco-Boy, Pixie, Miss Q, Kiki, Lexi, Minny, Oskar, Rainbow ja Fanta.
Tässä järjestyksessä ne ovat myös vanhimmasta nuorimpaan.
Kaikki nämä  koirat ovat saman henkilön omistuksessa, ja voitte toki arvata kenen, sillä en vielä kerro. Näiden koirien ilmestymiseen kun on aikaa vielä ainakin viisi vuotta pelin ajanlaskussa.
Arvauksessa apuna saattaa olla koirien rodut. Ne ovat kaikki pieniä roiria, hmmh, keneltäs tämä kuulostaa?




Nimi: Sarannah, Sanna
Ikä nyt: 2v
Sukupuoli: Narttu
Laji: Koira
Rotu: Sekarotuinen
Turkin väri: Vaalea
Silmien väri: Ruskea
Käyttötapa: Seurakoira

On Chrisin ystävän Michaelin koira. Se on pienikokoinen löytökoira, joka on iloinen ja innokas, ihmisystävällinen otus. Se rakastaa suuresti Michaelia, ja he kaksi ovatkin erotttamaton pari.
Sarannah, lempinimeltään Sanna, on pieni ja valkea, pystykorvainen tyttökoira. Se oli kulkukoirana Espanjassa, ennen kun se lennätettiin Yhdysvaltoihin, ja sieltä se sai kodin. Michaelin muuttaessa kotiin missä Sanna asui, kiintyi koira poikaan erittäin nopeasti. Tämän vuoksi antoivat omistajat koiran Michaelille, sillä vaikka se on heillekin tärkeä, näkivät aikuiset että nuorukainen tarvitsi sitä nyt enemmän parantumisensakin kannalta. Michaelin lähdettyä heidän luotaan, hän sai ottaa Sannan mukaansa.

Nimi: Sandra
Ikä nyt: Kuollut
Sukupuoli: Narttu
Laji: Koira
Rotu: Novascotiannoutaja
Turkin väri: Punainen valkoisin merkein
Silmien väri: Tummanruskea
Käyttötapa: Seurakoira

On novascotiannoutaja, jonka John perheineen omisti kun John ja Evan olivat vielä lapsia. Sandra oli iloinen ja äärettömän lempeä koira, joka ei olisi tehnyt pahaa kärpäsellekään. Sandra piti tarkoin silmin huolta perheen lapsista. Sillä oli kuitenkin paha tapa pureskella esineitä, joka lopulta päätyi tämän otuksen kohtaloksi hieman odottamattomalla tavalla.
Sandran kuoleman tavan vuoksi John ei edelleenkään voi kunnolla sietää koiriaan lähellään, ne tuovat hänen mieleensä turhan ikäviä muistoja lapsuudesta, niin Sandran kuin isänsäkin osalta.


Kissat:


Nimi: Ida
Ikä nyt: 6v
Sukupuoli: Naaras
Laji: Kissa (vaikka näyttääkin seinää päin juosseelta kummituseläimeltä)
Rotu: Persiankissa
Turkin väri: Punainen
Silmien väri: Keltavihreä
Käyttötapa: Seura- ja näyttelykissa

Chrisin perheen kissa Ida, on murjottava persiankissa, jota Yoona on tavannut pyörittää näyttelyissä. Kissa onkin rotumääritelmien mukainen, ja voittanut monia ruusukkeita ja pystejä. Sillä on teetetty kaksi puhdasrotuista pentutta, jotka ovat nekin pärjänneet kisoissa erittäin hyvin.
Luonteeltaan Ida on juurikin murjottava ja juro, kuten sen ilmekin antaa olettaa. Toisaalta kissa tykkää myös leikkimisestä varsinkin Yoonan kanssa, ja jos sille antaa herkkuja, rakastuu se lahjojaan lähes heti. Jos niitä herkkuja ei kuitenkaan ole, on Ida epäluuloinen vieraita kohtaan. Perhettään se kuitenkin rakastaa suuresti, ja kun Chris vielä asui kotona, sillä oli tapana käpertyä öisin hänen selkänsä tai vatsansa päälle nukkumaan. Chris piti Idasta, jollain tasolla, vaikka saikin siltä melko monta kertaa varsin mojovat raapaisut osakseen. Emilystä Ida piti aina enemmän, muutenkin naispuoliset ihmiset olivat enemmän sen mieleen. Se tuntui hieman pelkäävän miehiä.


Hevoset:


Nimi: Walking Thunder, Waldo, Thundie
Ikä nyt: Ei syntynyt
Sukupuoli: Ruuna
Laji: Hevonen
Rotu: Englantilainen täysiverinen
Turkin väri: Rautias mustin ja valkoisin merkein
Silmien väri: Tummanruskea
Käyttötapa: Yleisratsu

Lempinimiltään Waldo tai Thundie, on rodultaan englantilainen täysiverinen. Se on väriltään tumma rautias, ja sen jalat ja jouhet ovat tummat. Samalla Thundiella kuitenkin on myös jokaisessa jalassa valkoinen puolisukka tai rengas, ja otsassaan valkoinen piirto. Sukupuoleltaan Thundie on ruuna, eli kastroitu orii. Sitä ei siis voi viedä näyttelyihin, mutta muihin kilpailuihin kyllä.
Thundie onkin ulkonäöltään erittäin kaunis ja klassinen täysiverinen. Sillä on ylväs kaulan kaari, hyvät linjat ja lihakset, sekä silmissään harvinaisen viisas katse. Waldo on nopea hevonen ja hyvä hyppäämään, mikä näkyy jo sen käynnin keveydestä. Thundiella onkin välillä tapana "tanssahdella" laitumella tai taluttaessa, kuten arabialaiset täysiveriset usein tekevät. Waldo näyttää siltä, että se ymmärtäisi miten kaunis on, ja yrittäisi sen vuoksi hurmata jokaisen vastaan tulevan ihmisen valtaansa tanssimalla hevosten balettia. Ja kaunistahan se on, pakko myöntää.
Tälle lempeälle, mutta tuliselle, ruunalle kävi kuitenkin huono tuuri.Thundie oltiin myymässä emänsä kanssa hevosmarkkinoilla huutokaupassa, mutta ostaja halusi pelkästään tamman. Niinpä varsa ostettiin eri paikkaan, tilalle missä siitä yritettiin väärin keinoin koulia täydellistä ratsua. Kun tämä ei neljänkään vuoden kuluttua ollut täysin oppinut, sai omistaja tarpeekseen ja päätti myydä Thundien teuraaksi. Sillä sellainen hän oli, kiivas ja temperamenttinen mies, joka ei antanut edes nuoren hevosen hyppiä nenilleen. Ja niin vikuroivaa Thundieta lähdettiin taluttamaan koti teurastajan autoa. Ruuna käyttäytyi kuin olisi tiennyt minne he olivat matkalla, ja mistä sitä tietä, ehkä se tiesikin.
Kuitenkin sitten ilmestyi paikalle vieras nuorukainen, joka tarjosi hevosesta vähän suurempaa summaa kuin teurastaja. Mitä tapahtuukaan? Sen kuulemme... joskus.


Nimi: Columbus, Coll
Ikä nyt: 2v
Sukupuoli: Ruuna
Laji: Hevonen
Rotu: Hannoverinhevonen
Turkin väri: Voikko valkein jouhin ja tummalla turvalla
Silmien väri: Tummanruskea
Käyttötapa: Yleisratsu ja kokeneempien ryhmän opetusratsu

On hieman yli kymmenvuotias ruuna. Se on väritykseltään voikko, ja sen jouhet ovat miltei valkoiset. Turpa taas tummenee sieraimia kohden. Luonteeltaan tämä vanhempi herra on lempeä, kiltti ja rauhallinen. Niin, siis hoidettaessa.
Ratsastaessa Columbus onkin hieman haastavampi, mutta hieman kauemmin ratsastanut kyllä pärjää sen kanssa ilman sen suurempia ongelmia. Se saattaa välillä ryöstää tai suomia, ja muutenkin tehdä sen tapaista pientä jäynää ratsastajalle. Pahimmillaan ruuna pinkaisee yllättäen laukkaan ja silloin aloittelevan ratsastajan matka saattaa päätyä maneesin pohjalle. Aloittelijoille ei siis Columbus ollenkaan sovi, mutta pääasiallisesti se on erittäin mukava hevonen.
Tämä ruuna on Chrisin hoitohevonen ja pääasiallinen ratsu Coloradossa. Wait, what? Eihän Chris ole koskaan asunut Coloradossa? Noh, vastauksen tähän arvoitukseen saamme mitä luultavimmin myöhemmin, kunhan sinne asti pääsemme...


Tässä ovat Parkin perheen arabialaiset täysiveriset. Ylhäältä vasemmalle ja alhaalta oikealle niiden nimet ovat: King of the Forest lempinimeltään Kingy, Heart's Song eli Serena, Spirit of the Desert, eli Sanja, Spirit of the Sea eli Theo ja Rainbow Bye Bye eli Rainy.
Hevoset ovat kuvassa ikäjärjestyksessä vanhimmasta nuorimpaan. Theo on Kingyn ja Sanjan jälkeläinen, Rainy taas Kingyn ja Serenan.






-I just want to make you happy-

Seniorit - Sivuhahmot

Nimi: Michael Titus Stormy Winston
Nimen merkitys: Vaatimaton, nöyrä
Syntymäaika: 1.12.1994
Ikä nyt: 17v
Hiusten väri: Vaalea
Silmien väri: Sininen
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 173cm
Paino: n. 57kg
Kehonrakenne: Hoikka, terve
Ammatti: Lukiolainen
Juuret: Molemmat vanhemmat täysin yhdysvaltalaisia
Uskollisuus: Yhdysvallat, sijaisperhe
Uskonto: Agnostikko

On vuoden Chrisiä nuorempi poika, johon Chris tutustui netissä. Pojalla on vaaleat vähän pidemmät hiukset, ja siniset silmät joita reunustaa hieman tummempi rengas. Hän on varreltaaan hyvin laiha. Michaelilla on myös lävistyksiä, monien korvakorujen lisäksi septum, bridge, snake bites ja uusimpina cheek vasemmassa poskessa, sekä kielilävistys jossa hän pitää hämähäkinmuotoista korua.
Michaelilla on erittäin rankka menneisyys. Äiti kuoli kun poika oli pieni, ja hän joutui mummonsa hoiviin. Kymmenvuotissyntymäpäiviensä porteilla jostain ilmestynyt isä kuitenkin voitti oikeudenkäynnin, ja sai siten Michaelin huoltajuuden itselleen. Niinpä poika joutui muuttamaan ihanan ja rakkaan mumminsa luota isälle, ja siitä se helvetti alkoi.
Isä hyväksikäytti poikaansa monia vuosia, minkä vuoksi Michael ei osaa arvostaa itseään lainkaan. 13-vuotiaana hänelle puhkesi anoreksia, joka kuitenkin onnistuttiin mummin avulla torjua lähes täysin. Piirteitä siitä Michaelissa edelleen on, ja hänen on yhä vaikeaa syödä tiettyjä ruokia. Myös viillellyt poika on, ja erittäin paljonkin. Suurimmaksi osaksi reisiään, ja tämän vuoksi hän ei liikukaan missään uimahousuissa, jonka lahkeet eivät yllä polviin asti. Yleensä poika tosin ei edes ui, sillä hän on yhä kamalan epävarma vartalostaan ja muutenkin ulkonäöstään. Kaikeksi onneksi Michael kuitenkin uskaltautui kertomaan ulkopuolisille tilanteestaan, ja rankan oikeudenkäynnin jälkeen sai isä kaksikymmentäkolme vuotta ehdotonta vankeutta, ja joutui maksamaan pojalleen 8 000 dollarin summan henkisestä ja fyysisestä kivusta ja kärsimyksestä.
Koska mummi oli kuollut, päätyi Michael sen jälkeen nuorisokotiin. Siellä hän tutustui Rosa Perkinsiin, Heather Ignallsiin ja tämän tyttöystävään Sophia Gelleriin (kuvassa järjestyksessä). Heistä tuli nopeasti Michaelin parhaat ystävät, joskin Rosa ylitse muiden. Nuorisokodista Michael löysi myös ensimmäisen poikaystävänsä (sillä hän oli aina tiennyt olevansa homo, eikä se ollut hänelle mitenkään ihmeellinen asia) Elijahin. Suhde ei loppujen lopuksi kestänyt neljää kuukautta kauempaa, sillä Elijah kyllästyi odottamaan Michaelin valmiutta seksin harrastamiseen, siitä kun hänellä oli yllätys yllätys traumat.
Myöhemmin Michael sijoitettiin sijoituskotiin, missä oli kolme muutakin lasta. Koulussa hän tutustui Taylor-nimiseen poikaan, jonka kanssa hän alkoi melko nopeasti seurustella. Ei kuitenkaan kestänyt kauaa, kun Taylor petti häntä jonkun tytön kanssa, eikä Michael enää kestänyt olla tuon kanssa. Niinpä hän jätti Taylorin ja jatkoi elämäänsä ilman tuota.


Ystäviä menneisyydestä:


Nimi: Jessica Hunt & George Mills
Nimen merkitys: Jumalan näkemä ja maanviljelijä
Syntymäaika: 1986 ja 1982
Ikä nyt: 25v ja 29v
Hiusten väri: Vaalea ja tummanruskea
Silmien väri: Vihreänruskea ja ruskea
Ihon väri: Vaalea
Pituus: 173cm ja 191cm
Paino: 50kg ja 80kg
Kehonrakenne: Laiha ja lihaksikas
Ammatti: Malli ja malli, kokki
Juuret: Molemmat tietämänsä mukaan täysin Yhdysvaltalaisia
Uskollisuus: Yhdysvallat, HSKA ja Yhdysvallat, homoyhteisö ja HSKA

Uskonto: Ateistinen agnostikko ja jyrkkä ateisti.

John tutustui näihin kahteen ollessaan töissä HSKA:ssa, he ovat molemmat Jonaksen ystäviä.
Jessica, leminimiltään Jessy tai Jessie, on Jonaksen paras ystävä. Nainen on Jonasta vuoden vanhempi, eli Johnin ikäinen. Hänellä on vaaleat luonnostaan blondit hiukset, ja ruskeat hieman vihreään viittaavat silmät. Kasvoiltaan Jessie on erittäin kaunis, ja osin sen vuoksi hän saikin töitä mallitoimistolta. Tietenkin hän osasi myös poseerata hyvin. Luonteeltaan Jessy on pirteä ja positiivinen, suojelee ystäviään viimeiseen asti ja on heille hyvin uskollinen. Päästäessään vapaalle on nainen kuin villi varsa ensimmäisellä kesälaitumellaan, lähes yhtä hullu kuin paras ystävänsä Jonas. Jessica rakastaa elämistä, mallina toimimista, juhlimista, mutta myös kirjojen lukemista ja rauhallisia leffailtoja Jonaksen kanssa. Suuntautumiseltaan Jessy on bi, ja hän onkin seurustellut niin miesten kuin naistenkin kanssa.
George, niin Jonaksen ystävä kuin petitoverikin, on toiminut mallina jo muutamia vuosia. Hän on Jonasta viisi vuotta vanhempi, ja heidän ensimmäisen yhteisen yönsä aikana Jonas oli viisitoistavuotias. Se oli viikko sen jälkeen, kun George oli saanut töitä HSKA:sta (Jonas taas on ollut siellä koko ikänsä), ja se taisi olla enemmän Jonas, joka Georgea iski. Georgella on tummat, melkein mustat, hiukset ja vaaleanruskeat silmät. Hänellä on usein kasvoillaan sänki. Miehellä on hyvä, lihaksikas, vartalo ja komeat kasvonpiirteet. Luonteeltaan George on rauhallinen ja melko hiljainen, mutta hänen olemuksessaan on jotain erittäin voimakasta ja karismaattista. Kännissä George on äänekäs ja kovaan ääneen iskemässä jokaista potentiaalista ehdokasta, toisaalta jos hänen kanssaan silloin alkaa haastamaan riitaa, on selvää että George käy suoraan kimppuun. Suuntautumiseltaan mies on homo, mutta ulkonäöltään ja karismaltaan jokaisen naisen märkä päiväuni. Halusi hän sitä itse tai ei, eli ei.


Nimi: Ellen Grant & Peter Choi
Nimen merkitys: Älykäs ja kallio
Syntymäaika: 1987 ja 1987
Ikä nyt: 25v ja 25v
Hiusten väri: Kirkkaanpunaiset ja mustat
Silmien väri: Harmaat ja tummanruskeat
Ihon väri: Hyvin vaalea ja aasialainen
Pituus: 174cm ja 179cm
Kehonrakenne: Laiha ja lihaksikas
Ammatti: Malli ja vartija
Juuret: Sukua Skotlannissa ja Irlannissa, mutta hän on koko ikänsä asunut Yhdysvalloissa ja hänen vanhempansa samoin ja Etelä-Korealaiset juuret, mutta suku asunut Yhdyvalloissa jo kolmen sukupolven ajan.
Uskollisuus: Yhdysvallat, HSKA ja Yhdysvallat, oma perhe

Ovat myös Johnin vanhoja ystäviä HSKA:n ajoilta ja Jonaksen ystäviä jo vuosien ajan. Peter ei ole enää HSKA:ssa, mutta Ellen jatkaa siellä sinnikkäästi.
Ellen, lempinimeltään Elly, on syntynyt samana vuonna kuin Jonas, ja he itseasiassaa opiskelivat samalla ala-asteella. Siellä he eivät kuitenkaan vielä tunteneet toisiaan, ja tajusivatkin tämän yhtäläisyyden vasta tutustuttuaan paremmin mallitoimistolla. Ellyllä on kirkkaanpunaiset erittäin  kiharat hiukset (kuvassa suoristetut), jotka kehystävät kauniisti hänen luonnonkauniita kasvojaan. Silmänsä ovat harmaat, ja ihonsa virheetön. Ellyllä on malliksi melko isot rinnat, ja muuten hoikka varsi. Ellen on luonteeltaan pirteä ja mukava, mutta myös varsinainen juorukello. Hän levittelee suurinta osaa HSKA:n juoruista, ja on tehnyt sitä jo senmelkein  kymmenen vuotta, minkä on mallitoimistolla pyörinyt. Kaikki kuitenkin pitävät Ellystä, sillä hän on hauska ja mukavaa seuraa. Ellen on hyvä väittelijä, ja puolustaa kunniaansa vaikka kynsin ja hampain, sillä hän on erittäin ylpeä. Ystäviään nainen puolustaa vähintäänkin yhtä intohimoisesti.
Elly on suuntautumiseltaan hetero, ja kolme vuotta sitten hän menikin naimisiin kolmekymmentä vuotta vanhemman miehen kanssa ja aiheutti sillä yhden mallitoimiston pahimmista juoruista. Ei hän olisi uskonut aiheuttavansa sitä itse.
Peter taas tuli toimistolle saadakseen rahaa helposti, mutta jäikin sinne pidempiaikaisesti töihin huomatessaan miten hauskaa mallina olo on, ja miten uskomattomia ihmisiä HSKA:ssa on töissä. Peterillä on aasialaisten juurien mukaan tummat hiukset ja silmät. Peter on myös saman ikäinen kuin Jonas. Peter on erittäin iloinen ja menevä ihminen, joka on niin sanotusti kaikkien kaveri. Peter tulee kaikkien kanssa toimeen, ja osaa mukauttaa omaa käytöstään toisten luonteeseen. Hän ei riitele melkein mistään. Peter on hetero, mutta hänestä on hauskaa leikkiä myös homoa muita viihdyttääkseen. Kuusi vuotta sitten Peter meni naimisiin tyttöystävänsä Karenin kanssa.


Nimi: Khristina Rose & Joe Collier 
Nimen merkitys: Kristitty ja korotus
Syntymäaika: 1985 & 1984
Ikä nyt: 26v ja 27v
Hiusten väri: Tummanruskea ja musta
Silmien väri: Tummanruskea
Ihon väri: Vaalea ja ruskea
Pituus: 173cm ja 189cm
Kehonrakenne: Laiha, urheilullinen ja lihaksikas, terve
Ammatti: Malli
Juuret: Kokonaan yhdysvaltalainen, sukua Euroopassa. Afroamerikkalaiset juuret isän puolelta, äiti valkoinen.
Uskollisuus: Yhdysvallat, HSKA, oma perhe ja Yhdysvallat, HSKA, oma perhe ja afroamerikkalaiset.
Uskonto: Ateisti ja kristitty

Myöskin HSKA:sta peräisin olevia ystäviä, kuuluvat myös Jonaksen kaveriporukkaan. Khristina eli Kristy on Jonasta kaksi vuotta vanhempi, ja Joe kolme vuotta. Molemmat ovat yhä töissä HSKA:ssa, ja rakastavat ammattiaan suuresti. Kaikki tietävät, että Joen ja Kristyn välillä on aina ollut jotain. Kumpikaan heistä ei ole kuitenkaan asiaa myöntänyt.
Khristina, nainen joka uskoo olevansa mallitoimiston kuningatar. Omalla tavallaan Kristy onkin arvokas ja hieno nainen, jonka seurassa on mukavaa ja jonka huumorintaju kuulemisen arvoista. Kuitenkin niille joista nainen ei pidä, hän osaa olla niin kamala, ettei pahempaa löydy. Kristyllä on pitkät ja paksut tummanruskeat hiukset, sekä kauniit tummanruskeat silmät. Hän on juuri sen näköinen nainen, joka pyörryttää miehiä pelkästään kävelemällä huoneeseen. Kristy on luonteeltaan myös elämäniloinen ja sitkeä, eikä hän anna pienten asioiden latistaa itseään. Khristina on suuntautumiseltaan hetero, eikä häneltä muuta voisikaan odottaa.
Joe taas on yksi mallitoimiston harvoista tummaihoisista. Hänellä on tummat lyhyet hiukset, ja yleensä sänki. Myös hänen silmänsä ovat tummat, kuten tummaihoisilla yleensäkin. Luonteeltaan Joe on menevä ja erittäin itsevarma, melkein ylimenevyyteen asti. Hän uskoo olevansa maailman komein, maailman hauskin ja maailman karismaattisin. Noh, joistakuista se on totta, toisista ei. Joe myös tykkää kiusata toisia leikillään, mutta tosissaan hän ei loukkaisi ketään. Bilettäminen on miehen intohimo, ja jos jostain, niin hänet löytää baareista tanssimasta kuin viimeistä päivää. Suuntautumiseltaan myös Joe on hetero, ja hän rakastaakin naisseikkailuistaan kertomista melkein samalla mitalla, kun mitä Jonas rakastaa miesseikkailujensa julkistamista ystävilleen.


Burlingtonin ongelmanuorten sisäoppilaitoksen oppilaat eli Johnin kansiot:

10a (Chrisin luokka eli monidiagnoosiset)

Nimi: Conley Markus
Ikä nyt: 18v
Hiusten väri: Ruskea
Silmien väri: Ruskea
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 177cm
Kehonrakenne: Laiha, hoikka
Uskonto: Kristitty

Diagnoosit: Masennus, yleistynyt ahdistuneisuushäiriö, paniikkihäiriö, epävakaa persoonallisuushäiriö
Tausta: Markus on ollut 5-vuotiaasta asti erittäin itsetuhoinen. Yritti tappaa itsensä ensimmäisen kerran jo 8-vuotiaana, perimmäisiä syitä koko Markuksen eliniän jatkuneelle käytökselle ei tunneta. Aloitti itsensä satuttamisen viiltelemällä ja muilla itsensä satuttamisen keinoin jo alle kouluikäisenä. Uupuneet vanhemmat lähettivät hänet Burlingtoniin, kun mikään heidän keinoistaan ei toiminut. Yrittivät kaikkensa, sekä kotona että psykiatrisille osastoille lähettämällä. Mistään ei ole ollut Markukselle apua, ja Burlington on vanhempien viimeinen oljenkorsi.
Nykyisyys: Viiltelee käsivarsiaan, nilkkojaan ja olkavarsiaan välillä melko syvällekin. Ei hymyile, saati naura. On melko apaattinen koko ympäristöstään, kuin olisi jonkinlaisessa psykoosissa. Ei puhu juuri kenenkään kanssa, mutta kummunikoimisessa ei oikeasti ole mitään ongelmia. Markus osaa puhua ja ilmaista itseään, mutta jostain syystä ei halua niin tehdä.


Nimi: Golder Becca
Ikä nyt: 18v
Hiusten väri: Musta auringossa paljastuvalla punaruskealla sävyllä
Silmien väri: Harmaanvihreä
Ihon väri: Vaalea, kalpea
Pituus: n. 160cm
Kehonrakenne: Laiha, luinen
Uskonto: Agnostikko

Diagnoosit: Masennus, traumaperäinen stressihäiriö, selektiivinen mutismi
Tausta: Vanhemmat pahoinpitelivät Beccaa julmasti miltei tuon syntymästä asti, ja on käyttänyt seksuaalisesti hyväkseen siitä asti kun Becca oli 7-vuotias, siihen kun hän oli 13-vuotias. Juuri 13-vuotiaana Becca pääsi pois kotoa, ja on sittemmin asunut lastenkodissa. Becca pääsi Burlingtonin sisäoppilaitokseen lastenkodin rahakeräyksen avulla.
Nykyisyys: Ei puhu sanaakaan kenellekään, vaan kommunikoi kirjoittamalla ja piirtämällä abstrakteja asioita. Usein hänen tekstinsäkin ovat tulkinnanvaraisia, eivätkä koskaan täysin suoria. Kuuntelee kuitenkin tarkkaan ympäristöä, ja on mukana tässä maailmassa vaikka itse vetäytyykin kommunikoimisen tuolle puolen. Pelkää silmiin katsomista, eikä hymyile liikoja. Fyysinen kontakti toisten ihmisten kanssa on mahdoton, jos Beccaa lähestyy hän säikähtää ja pyrkii karkuun. Jos pakoon ei pääse, Becca saattaa raapia ja purra.


Nimi: Hardin Sam
Ikä nyt: 18v
Hiusten väri: Ruskea
Silmien väri: Sininen
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 181cm
Kehonrakenne: Laiha, alipainoinen
Uskonto: Kristitty

Diagnoosit: Pakko-oireinen häiriö, yleistynyt ahdistuneisuushäiriö, dermatillomania, trikotillomania
Tausta: Vanhemmat puskivat Samia aina vain kovempiin suorituksiin (koulu, jalkapallo- ja selloharjoitukset), kunnes hänen psyykeensä ei enää kestänyt ja erilaiset häiriöt alkoivat nousta pintaan nopeaa tahtia. Sam sai hermoromahduksen, ja joutui jättämään kaikki harrastuksensa, myös opiskelun kotiin siirtäen.
Nykyisyys: Pakko-oireisen häiriön vuoksi poika mm. Nyppii käsivarsien ihokarvoja irti, raapii kämmenselkiään, avaa ovet aina kolme kertaa ja nukkumaan mennessä sammuttaa ja laittaa valot päälle viisitoista kertaa. Sam ei myöskään syö kunnolla, vaan pelkästään aivan tiettyinä aikoina vuorokaudesta, tiettyjä määriä ruokaa ja vain tiettyjä ruokia. On siksi hyvin laiha. Sam on käynyt läpi monia psykologisia testejä, ja käynyt psykologilla vuoden. Siitä ei ole kuitenkaan ollut hyötyä, ja siksi hänet lähetettiin vanhempien toimesta Burlingtoniin.


Nimi: Hoover Ina
Ikä nyt: 18v
Hiusten väri: Hyvin vaalea
Silmien väri: Harmaa
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 178cm
Kehonrakenne: Laiha, hoikka
Uskonto: Ateisti

Diagnoosit: Erittäin vaikea masennus, passiivis-agressiivinen käyttäytyminen, sosiaalisten tilanteiden pelko
Tausta: Ina on skitsofreenikkoäidin kasvattama, ja sen vuoksi hän on joutunut toistuvasti fyysisen ja henkisen pahoinpitelyn uhriksi. Vähän yli vuosi sitten Inan olot tulivat tietoon, ja siten hän pääsi pois äitinsä luota, ja äiti pääsi hoitoon. Sittemmin Ina on asunut äitinsä siskon, eli tätinsä, luona, ja sinä aikana yrittänyt tappaa itsensä todella monia kertoja. Täti lähetti Inan Burlingtoniin, kun tuon keinot loppuivat.
Nykyisyys: Ina on erittäin vihamielinen itseään kohtaan, ja viiltelee itseään miltei raivokkaasti käsistä ja yläreisistä. Pelkää muita ihmisiä, mutta vihaa itseään suuresti. Käyttäytyy kuitenkin toisia ihmisiä ja tehtäviään kohtaan myös passiivis-agressiivisesti. Tämä tosin saattaa johtua suojamuurista, joka ihmispelon vuoksi on rakentunut.


Nimi: Keller Noah
Ikä nyt: 18v
Hiusten väri: Hiekanruskea
Silmien väri: Vihreä
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 175cm
Kehonrakenne: Hoikka
Uskonto: Ei tiedossa

Diagnoosit: Skitsofrenia, paniikkihäiriö
Tausta: Noahista ei tiedetä juuri muuta, kuin että hän eli lapsuutensa kaduilla ruokaa varastellen. Kukaan ei tiennyt mistä poika oli lähtöisin, mutta ihmiset jotka näkivät hänet luulivat, että poika oli kunnossa. Kahdeksan vuoden iässä virkavallan toimesta hänet napattiin kiinni, ja kun vanhempia ei löydetty, hänet vietiin suoraan kaupungin lastenkotiin. Siellä Noah on asunut tähän asti, kunnes hänet päätettiin paremman hoidon antamiseksi lähettää Burlingtoniin.
Nykyisyys: Luettelee ihmiset aina joko eläviksi, kuolleiksi tai vampyyreiksi. Pelkää verta ja näitä niin sanottuja vampyyreitä paljon. Juurikin veri on Noahin pahin pelko, ja saa pojassa aikaan todella pahoja paniikkikohtauksia. Noah elää erillään tästä maailmasta, mutta ottaa aina välillä kontaktia muihin ihmisiin melko kiitettävästikin. Välillä Noahilla on parempia päiviä, jolloin hän saattaa jutella pitkänkin aikaa toisten kanssa.


Nimi: Klein Hannah
Ikä nyt: 18v
Hiusten väri: Punaoranssi
Silmien väri: Sininen
Ihon väri: Vaaleankalpea
Pituus: n. 159cm
Kehonrakenne: Hoikka, pehmeä
Uskonto: Agnostikko

Diagnoosit: Traumaperäinen stressihäiriö, sosiaalisten tilanteiden pelko
Tausta: Hannahilla on kaksi siskoa ja neljä veljeä, mutta hänen äitinsä on kuollut. Hannah raiskattiin väkivaltaisesti 15-vuotiaana, mistä hänen molemmat diagnoosinsa johtuvat. Pian tapahtuman jälkeen Hannah keksi Fredin helpottamaan elämäänsä. Hannahin kanssa on yritetty jo aiemmin tehdä töitä, mutta mitään mainittavia tuloksia ei ole syntynyt. Hannah kun kieltäytyy puhumasta heti jos joku ei usko Frediin.
Nykyisyys: Omaa mielikuvitusystävän nimeltä Fred, ja puhuu kaiken sanomansa tämän suulla. Hannahin mielestä Fred tietää kaiken, ja on viisaampi kuin kukaan muu. Hannah ottaa kontaktia vain tarkoin valittuihin henkilöihin, mutta on siitä huolimatta ujo ja vetäytyvä. Omasta näkökannastaan hän ei puhu koskaan, vaan aina Fredille kuuluu sitä ja tätä, ja aina Fred on tehnyt sitä ja tätä. Ei koskaan Hannah itse. Jos joku kysyy mitä Hannahille kuuluu, tyttö ei osaa vastata.



Nimi: Nebraska Sarako
Ikä nyt: 18v
Hiusten väri: Tummanpunainen
Silmien väri: Harmaanvihreä
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 170cm
Kehonrakenne: Hoikka
Uskonto: Ei tietoa

Diagnoosit: Vaikea määrittelemätön skitsofrenia
Tausta: Sarako on koko ikänsä asunut alkoholismia sairastavan isänsä luona, äitiä hänen elämässään ei ole koskaan ollut. Sarako on otettu pari kertaa huostaan, mutta yleisesti ottaen hän on asunut aina isänsä kanssa. Skitsofrenian aiheuttamista tapauksista ei tiedetä.
Nykyisyys: Määrittelemätön skitsofrenia aiheuttaa Sarakolle erittäin vaikeita hallusinaatioita ja harhatiloja. Hän esimerkiksi luulee näkevänsä erilaisia satuolentoja, ja olevansa paikoissa joissa ei ole välttämättä koskaan käynyt. Hän myös saattaa luulla eksyneensä, vaikka on aivan oikeassa paikassa. Sarako kutsuu ihmisiä väärillä nimillä ja hänen mielestään kaikki ruskeasilmäiset ovat naisia (Chrisiä hän kutsuu Christinaksi ja Johnia Lunaksi). Sarako pääsi Burlingtonin sisäoppilaitokseen lasten ja nuorten psykiatrisen sairaalan stipendin avulla. Tytön kanssa on yritetty jo tehdä kovasti töitä ja hänelle on määrätty lääkityskin, mutta Sarako ei vain päästä irti todellisuuden tajun vievistä harhoistaan.


Park Chris
Diagnoosit: Aspergerin syndrooma, AD/HD, vaikea masennus
Tausta: Vaikea perhetilanne, rankkaa ja täysvaltaista koulukiusaamista vuosien ajan, päihdeongelmiakin taustalla, kaikista ei välttämättä tietoa, mutta Chris on ainakin juonut paljon.
Nykyisyys:  erilaisia pelkoja ja niistä johtuvia voimakkaita ahdistustiloja, ahdistuu erittäin helposti yksinkertaisista ja pienistäkin asioisi. Viiltelee itseään, on jatkanut itsensä satuttamista jo vuosien ajan, eikä osaa lopettaa sitä. Määrätty lääkitys sekä masennukseen, että nukahtamiseen. Chris ei kuitenkaan pidä lainkaan lääkkeiden syömisestä. (Enemmän Chrisistä löytyy tietenkin esittelystä 'Päähenkilöt' -kohdassa).


Nimi: Preston Ella
Ikä nyt: 18v
Hiusten väri: Hyvin vaaleaksi värjätty
Silmien väri: Vaaleansininen
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 173cm
Kehonrakenne: Urheilullinen, lihaksikas
Uskonto: Ateisti

Diagnoosit: Epäsosiaalinen persoonallisuushäiriö, epävakaa persoonallisuushäiriö, vaativa persoonallisuushäiriö, raivopuuskasyndrooma
Tausta: Ella on yksinhuoltajaäidin tytär, ja hän on elänyt koko ikänsä normaalissa kodissa. Hänellä on neljä vuotta nuorempi pikkusisko, joka on hänkin joutunut hänkin kärsimään isosiskonsa ongelmista. Mitään varsinaisia syitä Ellan mielenterveysongelmille ei tiedetä tai ole löydetty, hän vain on mitä on, kaikista tuntuu ettei kukaan voi siihen vaikuttaa. Ellan äiti lähetti hänet Burlingtoniin, kun tyttären käytös muuttui kokoajan vain pahemmaksi. Joskus perhe on joutunut kutsumaan poliisitkin rauhoittelemaan Ellaa, jottei tuo tekisi kenellekään pahaa.
Nykyisyys: Ella on erittäin epäsosiaalinen, agressiivinen ja väkivaltainen kaikkia kohtaan. Hän saa hallitsemattomia raivokohtauksia, ja saattaa silloin olla tavaroiden heittelyn lisäksi jopa vaarallinen muita ihmisiä kohaan.


Nimi: Ryan Hank
Ikä nyt: 18v
Hiusten väri: Tummanruskeat
Silmien väri: Ruskeat
Ihon väri: Vaalea, miltei kalpea
Pituus: n. 180cm
Kehonrakenne: Urheilullinen, lihaksikas
Uskonto: Ateisti
Diagnoosit: AD/HD, vaativa persoonallisuushäiriö, pican oireyhtymä
Tausta: Hankilla on melko normaali perhetilanne. Hänen äitinsä on yksinhuoltaja isän jätettyä äidin ja Hankin pohjan ollessa aivan pieni.  Äidillä ja pojalla on erittäin läheinen suhde, joka onkin vaikuttanut positiivisesti Hankin ongelmiin ja lieventänyt niitä. Lopulta he kuitenkin sopivat yhdessä, että Hank menisi Burlingtoniin, sillä ongelmat alkoivat jälleen kasvaa ja voimistua. Hankin äiti ei enää tiennyt mitä tehdä.
Nykyisyys: Hank on melko taipuvainen purkamaan agressiota eläinten satuttamiseen. Rakastaa kiipeilyä, ja kiipeileekin kaikkialle minne vain pääsee, esimerkiksi puihin, katoille ja kirjahyllyjen päälle. Saattaa haukkua ihmisiä suoralta kädeltä ilman syytä, ja saada suoranaisia raivokohtauksia. On käynyt monissa neuropsykologisissa tutkimuksissa ja psykologilla, mutta ongelmiin ei ole löytynyt kunnollista apua minkäänlaisesta terapiasta. Hankilla on myös pican oireyhtymä, minkä vuoksi hänellä on tapana syödä päivittäin melkoinen määrä paperia.


Nimi: Wells Paul
Ikä nyt: 18v
Hiusten väri: Mustat
Silmien väri: Tummanruskeat
Ihon väri: Tummanruskea
Pituus: n. 185cm
Kehonrakenne: Urheilullinen, lihaksikas
Uskonto: Kristitty
Diagnoosit: AD/HD, raivopuuskasyndrooma
Tausta: Paulilla on isoveli ja pikkuveli, vanhemmat ovat yhdessä. Suhde perheeseen on kuitenkin aina ollut totdella huono, eikä Paul vietä aikaa perheensä kanssa ollenkaan. Pojalla on takanaan rikoksia, joista hän on saanut rekisteriin merkintöjä. Näihin kuuluu kaksi pahoinpitelyä, muutama rattijuoppous ja huumausaineiden hallussapito. Vanhemmat ovat aina maksaneet hänen sakkonsa ja takuunsa.
Nykyisyys: Paul on erittäin taipuvainen kiusaamaan muita, ja on edellisissä kouluissaan kiusannutkin pahasti monia muita oppilaita. Ei saa millään opintojaan luistamaan kunnolla, vaan saa yhä uudestaan hylättyjä arvosanoja. Paul itse ajattelee olevansa kunnossa, eikä ymmärrä että kiusaa toisia. Luulee heittävänsä vain vitsejä. Saattaa parantaa myös omaa oloaan latistamalla muita, vaikkei sitä kunnolla ymmärräkään. Paul myös saattaa saada todella vahvoja ja täysin hallitsemattomia raivokohtauksia.


10b (Tästä nyt vain yksi oppilas)

Nimi: Peter Leonard
Ikä nyt: 18v
Hiusten väri: Hiekanväriset
Silmien väri: Harmaansiniset
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 180cm
Kehonrakenne: Urheilullinen, lihaksikas
Uskonto: Ateisti
Diagnoosit: Epäsosiaalinen persoonallisuushäiriö (lievä psykopatia, viitteitä narsismiin).
Tausta: Peter on joutunut erittäin usein poliisien kanssa tekemisiin erilaisten rikosten vuoksi. Hänellä on jo tässä iässä melko laaja rikosrekisteri. Peter on käyttänyt vuosia säälimättä hyväkseen viisitoista minuuttia nuoremman kaksoisveljensä kiltteyttä, aina kotiläksyistä ja siivoamisesta huumeiden piilottamiseen. Vanhemmat ovat tehneet kaikkensa, mutta eivät yksinkertaisesti enää pärjää Peterin kanssa.
Nykyisyys: Peter haluaisi kaikkein eniten päästä pois Burlingtonista. Hän on agressiivinen kaikkia kohtaan, ja haastaa riitaa sekä oppilaiden että opettajien kanssa. On yrittänyt salakuljettaa huumeita kouluun jo ensimmäisenä päivänä. Ylenkatsoo muita, ja pitää itseään paljon toisia ihmisiä parempana. Vihaa niin montaa asiaa, että niitä on vaikeaa lähteä erittelemään. Kiusaa ja haukkuu kaikkia, jotka osuvat hänen tielleen, tai eivät ole hänen puolellaan.


-I just want to make- 

torstai 2. toukokuuta 2013

Seniorit - Perheenjäsenet

Chrisin perhe: 


Nimi: Emily Elisabeth Park
Nimen merkitys: Ahkera
Syntymäaika: 1991
Ikä nyt: 21v
Kotipaikka: New Yorkin osavaltio, New York city
Hiusten väri: Tummanruskea
Silmien väri: Tummanruskea
Ihon väri: Aasialainen
Pituus: n. 163cm
Paino: n. 50kg
Kehonrakenne: Lihaksikas, laiha
Ammatti: Kilparatsastaja
Juuret: Molemmat vanhemmat Etelä-Koreasta, isän toinen vanhempi japanilainen.
Uskollisuus: Etelä-Korea, Yhdysvallat, hevosyhteisö, oma perhe.
Uskonto: Shintolaisuus

On Chrisin isosisko, kolme vuotta häntä vanhempi. Emily on tietenkin ulkonäöltään aasialainen, kuten Chriskin, ja kuten pikkuveljellään on hänelläkin sekä Korean, että Yhdysvaltain kansalaisuus. Kun perhe muutti Yhdysvaltoihin, oli Emily 6-vuotias, juuri aloittamassa koulua. Emily ja Chris saivat englanninkieliset nimet, sillä perhe tiesi muuttavansa Amerikkaan. Ainoana esteenä oli enää kansalaisuuden saaminen, missä voi kestää vuosia.
Emily on tullut vanhempiinsa, hän on kohtelias, ystävällinen ja menestynyt. Hänen kouluarvosanansa olivat kiitettäviä, eikä hän koskaan saanut alle kahdeksaa kokeista tai pistokokeista. Emily oli erittäin suosittu, ja kaiken tämän lisäksi vielä kauniskin. Hän on siis aina ollut käytännössä täydellinen lapsi, hyvä koulussa, fiksu myös elämässä, nätti ulkonäöltään, ja vielä sen lisäksi on naisella aina ollut myös tyylitajua ja taitoa monissa asioissa. Ainoa mitä Emily ei osaa, on laulaminen. Siitä huolimatta hän kuitenkin soittaa pianoa, missä hän onkin erittäin taitava. Tämän lisäksi on Chrisin isosisko myös taitava koulu- ja esteratsastaja, ja hän on menestynyt kisoissa perheen ratsuilla, jotka ovat kaikki rodultaan arabialaisia täysiverisiä. Emilyn yleisin ratsu on kisoissa ollut Spirit of the Sea lempinimeltään Theo, perheen kahden muun hevosen (King of the Sea ja Spirit of Desert)  jälkeläinen. Tällä hetkellä Emily asuu vielä kotona, mutta hän tekee töitä perheen hevosten parissa (he kasvattavat arabialaisia hevosia) ja tienaa rahaa kilpailuja voittamalla.
Emilyn ja Chrisin suhde on normaalia siarussuhdetta vaikeampi, sillä vanhempien karsastava asenne on osittain tarttunut Emilyynkin. Hän ei ole aivan niin paha kuin vanhempansa tässä asiassa, mutta Emilyn arvostus pikkuveljeään kohtaan on harvassa. Chrisin ongelmat ovat Emilylle vaikeita ymmärtää, sillä vanhemmat eivät ole koskaan ottaneet niistä selvää ja selittäneet sitten tyttärelleenkin. Pohjimmillaan siis Emilyn ja Chrisin suhteen vaikeus pohjautuu vain ymmärtämättömyyteen, se ei merkitse, etteivätkö sisarukset oikeasti rakastaisi toisiaan.




Nimi: Sun-Dong & Yoona Park
Nimen merkitys: Etelän eheys ja viaton lapsi
Kotipaikka: New Yorkin osavaltio
Hiusten väri: Harmaantunut tummanruskea ja musta
Silmien väri: Tummanruskea
Ihon väri: Aasialainen
Pituus: 171cm ja 157cm
Kehonrakenne: Hoikka ja pullea
Ammatti: Liikemies ja kotivaimo
Juuret: Vanhemmista toinen korealainen ja toinen japanilainen, asunut molemmissa maissa ja molemmat vanhemmat korealaisia ja asunut vain Koreassa.
Uskollisuus: Etelä-Korea, Japani, Yhdysvallat, liikemiesyhteisö ja Etelä-Korea, Yhdysvallat
Uskonto: Shintolaisuus ja kristinusko

Chrisin isä ja äiti, isä puoliksi korealainen ja puoliksi japanilainen, äiti täysin korealainen. Sun-Dong on erittäin menestynyt työssään, jossa hän periaatteessa huijaa ihmisiltä rahaa. Häntä ei kuitenkaan voi tuomita, sillä hän tienaa rahansa laillisin keinoin siitä hulimatta että siihen sisältyy paljon huiputtamista. Yoona ei ole töissä, hän huolehtii kodista ja vie perheen persiankissa Idaa näyttelyihin. Yoona myös järjestelee Sun-Dongin tapaamisia silloin kun mies ei sitä itse kerkiä tekemään, ja muutenkin Yoona on miehensä apuna kaikessa missä kykenee. Juhlissa hän on kohtelias, tyylikäs ja edustava vaimo miehelleen.
Yoona ja Sun-Dong tapasivat opiskelijoina Koreassa, juuri kun Japanissa assunut Sun-Dong oli palannut takaisin Koreaan. He rakastuivat miltei heti, ja huomasivat olevansa täydellisiä toisilleen. Rakkaus kesti ja kasvoi vain, kunnes he kahdenkymmenen täytettyään menivät naimisiin Korealaisen seremonian mukaan, jossa oli myös ripauksia länsimaisesta kulttuurista. Pariskunta oli päättänyt toteuttaa amerikkalaisen unelman, he halusivat muuttaaa Yhdysvaltoihin, menestyä ja elää onnellisina. Tämän vuoksi he nimesivät kaksi lastaan englantilaisittain, kun he saisivat kansalaisuuden, ei lasten nimistä tulisi ongelmia. Usko oli vahva, ja ehkä osittain sen vuoksi saikin tämä Korealainen pari Yhdysvaltain kansalaisuuden. He muuttivat lastensa kanssa ensin pikkuosavaltio Connecticutiin, ja Sun-Dong jatkoi jo Koreassa aloittamansa työtä niin hyvin kuin taisi. Rahaa kertyi nopeasti, ja perhe menestyi. Lopulta he muuttivat isoon omakotitaloon New Yorkin osavaltioon, sen pääkaupunki New Yorkin lähiöön.
Chrisin ongelmat ovat painaneet vanhempia aina. He tuntevat olevansa epäonnistuneita. Ja koska he eivät voi auttaa poikaansa, he ovat hiljaisena sopimuksena päättäneet jättää tuon täysin huomioitta. Toisin sanoen eivät vanhemmat Chrisiä vihaa, he vain ovat neuvottomia, eivät osaa suhtautua ja häpeävät ongelmia joita poika perheelle tuo. Pariskunnan omat ongelmat estävät heitä ymmärtämästä poikaansa, ja se on heille tietämättään suuri menetys.


Nimi: Seung-Hyun ja Soyon Park
Nimen merkitys: Hehkuva nousu ja onnellinen 
Kotipaikka: Korea, Seoul
Hiusten väri: Mustat
Silmien väri: Tummanruskeat ja mustat
Ihon väri: Tavallinen aasialainen ja hieman tummempi aasialainen
Pituus: 174cm ja 161cm
Kehonrakenne: Urheilullinen ja hoikka
Ammatti: Musiikkibisnes ja kotiäiti
Juuret: Puoliksi korealainen ja puoliksi japanilainen ja puoliksi korealainen ja puoliksi etelä-afrikkalainen.
Uskollisuus: Etelä-Korea, musiikkiyhteisö, oma perhe ja Etelä-Korea, oma perhe
Uskonto: Shintolaisuus ja kristinusko
Seung-Hyun ja Soyon Park

Ovat Chrisin täti ja setä, jotka asuvat Koreassa. Seung-Hyun on Sun-Dongin pikkuveli, ja Soyon tämän vaimo. Pari tutustui ystävänsä tupaantuliaisissa vähän yli kaksikymmentä vuotta sitten. He menivät kihloihin hyvin nopeasti, alle puolessa vuodessa. He ymmärsivät toisiaan täydellisesti, olivat heti kuin sukulaissieluja toisilleen. Kolmet ensimmäiset treffit pariskunta juttteli ja jutteli ja jutteli. Heillä oli niin paljon sanottavaa, niin paljon mielipiteitä, niin paljon puhuttavaa. Oli selvää, että he tuliviat olemaan koko loppuelämänsä yhdessä. Kun pari sai tietää Soyonin olevan raskaana, he menivät naimisiin.
Ensimmäisenä syntyi poika, viisi vuotta myöhemmin tyttö ja vielä kymmenen vuotta myöhemmin toinen tyttö. Pari rakastaa lapsiaan suuresti, suuresti... He ovat heille kaikki kaikessa.
Soyon on puoliksi afrikkalainen ja puoliksi aasialainen, hänen isänsä, Johan Leroy muutti Koreaan vaimonsa kanssa heidän mentyä naimisiin. Toisin sanoen Soyonilla on myös piirteitä tummaihoisilta. Aasialainen geeni on kuitenkin dominoiva, ja sen vuoksi hänen ihonsa on aasialaista vain vähän tummempi. Lisäksi naisen hiukset ovat kiharat, mutta  useimmiten hän suoristaa niitä. Parin lapsia taas ei erota aasialaisista juuri mikään. Seung-Hyun taas on täysin aasialainen, hänen suvussaan on korealaista ja japanilaista.
Perhe pitää kovasti Chrisistä, joka onkin samanlaisempi heidän kanssaan kuin muut Seung-Hyunin isoveljen perheestä. Tämä johtunee siitä, että Koreassa asuva perhe on luonteeltaan hyvin taitelijamainen, kuten Chriskin. Vanhin tytär rakastaa laulamista, poika on todella taitava soittamaan selloa, ja nuorimmaisesta näkee jo nyt, että hänellä on kuvataiteilun lahja sielussaan. Tämän lisäksi on Soyon kuvittaja, ja Seung-Hyun työnsä ulkopuolella melkoisen taitava kitaristi. Tämän vuoksi hän osti Chrisillekin kitaran, kun oma poikansa ei siitä instrumentista innostunut. Toisin kävi veljenpojan kanssa, sillä Chris aloitti heti setänsä opettamana kitaraa opettelemaan. Opetusta Seung-Hyunilta poika sai vain hetken, sillä kahden viikon kuluttua palasi mies takaisin Koreaan perheensä luo.

Nimi: Kibum, Miyung ja Soonkyu Park
Nimen merkitys: Perusta, kukoistava ja aarteena syntynyt
Ikä nyt: 19v, 14v ja 4v
Kotipaikka: Korea, Seoul
Hiusten väri: Tummanruskea
Silmien väri: Tummanruskea
Ihon väri: Aasialainen
Pituus: Täysikasvuisena n. 176cm, 161cm ja 162cm
Paino:
Kehonrakenne:
Ammatti:
Juuret:
Uskollisuus:
Kibum, Miyung ja Soonkyu Park
Uskonto: Kristinusko

Ovat Soyonin ja Seung-hyunin lapse, toisinsanoen sitä kautta myös Chrisin serkut. Muita serkkuja pojalla ei ole, sillä hänen vanhemmillaan ei ole muita sisaruksia. Kibum on heistä vanhin, vuoden Chrisiäkin vanhempi. Hän soittaa selloa ja on siinä erittäin taitava. Koulussa hänellä menee keskivertoisesti korealaisen mittapuun mukaan. Poika on reilu ja kiltti, puolustaa heikompiaan ja on kohtelias vanhemmilleen. Hänestä näkee, että poika on kasvatettu hyvin, rakkaudella ja rajoilla. Kibumilla on mustaan poikkeavat tummanruskeat hiukset, ja hyvin tummat silmät. Hänessä on ehkä vähiten piirteiä afrikkalaisista juurista, joita perheen äidillä on. Toisaalta on Kibumin iho hieman tummempi kuin siskoillaan.
Miyung on lapsista keskimmäinen, kaunis nuori tyttö, joka on isoveljeän viisi vuotta nuorempi. Hän on hieman isoveljeään temperamenttisempi, mutta edelleenkin reilu ja kohtelias. Hän on erittäin utelias ja tiedonjanoinen tyttö, ja ehkä sen vuoksi myös erittäin hyvä koulussa. Hän komeilee aina vuosiluokkansa parhauslistojen kärkipäässä. Miyung on myös hyvä laulaja, ja hän laulaakin aina isoveljensä sellonsoiton säestyksellä. Se on hänen ja Kibumin yhteinen "juttu". Miyungin hiukset ovat vähän vaaleammat, kuin aasialaisten hiukset keskimäärin. Hänellä on suuret silmät, joita tyttö korostaa vielä meikillä näyttämään sitäkin suuremmilta. Miyungissa on eniten piirteitä äitinsä afrikkalaisjuurista, hänen nenästään ja hiuksiensa laineista saattaa erottua sukujuuret, jos niistä tietää.
Soonkyu on sisaruskunnan nuorin. Hän on pirteä ja innokas lapsi, joka on isosiskoaan kymmenen vuotta nuorempi. Tämä pieni tyttö rakastaa maalaamista ja piirtämistä, hänen taideteoksensa näyttävätkin monta vuotta vanhemman lapsen tekemiltä. Tästä syystä ovat jo monet ajatelleet, että Soonkyusta tulisi ammatiltaan jotain taiteeseen viittaavaa, kuten äidistäänkin. Hän on kuitenkin vielä sen verran nuori, ettei kukaan osaa tarkalleen sanoa. Soonkyulla on kauniit vinot silmät, ja suloiset kasvot.


Johnin perhe:


Nimi: Evan Philippe Landman
Nimen merkitys: Kivi, soturi
Syntymäaika: 15.10.1990
Ikä nyt: 21v
Kotipaikka: Etelä-Carolinan osavaltio
Hiusten väri: Lähes musta
Silmien väri: Suklaanruskea
Ihon väri: Latino
Pituus: 174cm
Paino: 60kg
Kehonrakenne: Hoikka, pehmeä
Ammatti: Kuntoutuja
Juuret: Äiti meksikolainen, isä yhdysvaltalainen
Uskollisuus: Yhdysvallat, Meksiko, oma perhe
Uskonto: Kristinusko

On Johnin pikkuveli, joka toisin kuin isoveljensä tai äitinsä, on säilyttänyt isänsä nimen. Evaissa näkyy selkeänä äidin meksikolaiset juuret, kuten Johnillakin. Evan on kuitenkin rakenteeltaan pienikokoisempi ja laihempi, ja pituuttakin hänellä on yli kymmenen senttiä vähemmän kuin Johnilla. Toisaalta pituus saattaa johtua traumasta, sillä suuri pelko ja säikähdys saattaa pysäyttää niin henkisen kuin ruumiillisenkin kehittymisen. Mistä sitä tietää, Evan vain on aikuistumisen jälkeenkin jäänyt pienikokoiseksi. Onnekseen hän ei kuitenkaan mikään aivan kääpiö ole, ja saattaahan hän vähän kasvaakin... Mistä sitä tietää, kyllähän sitä voi kasvaa yli parikymppisenäkin, eikö? Kuten isoveljellään, on Evanillakin tummat hiukset ja suklaanruskeat silmät. Itseasiassa veljesten silmät ovat täsmälleen samanlaiset, molemmat ovat perineet ne äidiltään, jolla sitä kautta on myös samanlaiset suklaanruskeat silmät. (Evan on hieman laihempi, kuin mitä kuva näyttää).
Luonteeltaan on miehenalku melko varautunut ja pelokaskin. Lapsuuden traumoilla ja kohtauksilla on yhä Evaniin suuri vaikutus. Hän pelkää yhä ihmisiä, varsinkin miehiä, Johnia ja muutamaa muuta poikkeusta lukuun ottamatta. Sen lisäksi hänellä on yhäkin masennus, joskin huumeongelmista on Evan onnekseen päässyt yli. Edelleen hän käy psykologilla ja vertaistukiryhmässä kaikkien ongelmiensa peittoamiseksi. Isästään on hänen kuitenkin erittäin vaikea puhua, eikä se ole ihmekään. Ne asiat mitä tapahtui kun hän oli pieni... Niitä hän ei halunnut ajatella sitten ollenkaan. Kuitenkin toisin kuin John, oli hänen onnistunut avautua psykologilleen edes jonkin verran. Hän ei haudannut aivan kaikkea. Sen lisäksi on Evan myös on kiltti ja kohtelias, yrittäen olla kaikille ystävällinen. Liian usein Evanin pelot tulkitaan epäkohteliasuudeksi tai nirppanokkamaisuudeksi. Sitä Evan ei kuitenkaan ole, ei sitten vähimmässäkään määrin. Nuorukaisen on vaikea luottaa kykyihinsä, mutta pikkuhiljaa hän on pääsemässä takaisin maailman menoon, äitinsä, Johnin, harvojen ystäviensä ja psykologinsa avulla. Tällä hetkellä on Evanilla vahva usko tulevaan.
Evan asuu vielä äitinsä luona, sillä hänellä ei ole vakituista työpaikkaa. Ensi syksynä hän aikoo kuitenkin mennä opiskelemaan ensimmäistä kertaa muutamaan vuoteen. Evan osaa myös puhua melko sujuvasti espanjaa, mitä hän ja äitinsä yhdessä puhuvatkin. Tätä taitoa ei Johnilla niin vahvana ole, sillä hän muutti kotoa aiemmin. Äiti taas aloitti Espanjan puhumisen lapsilleen vasta, kun he olivat muuttaneet pois Vermontin Burlingtonista.


Nimi: Marilyn Ellen Coast
Nimen merkitys: Kapinan johtaja, leijonamainen
Syntymäaika: 5.4.1968
Ikä nyt: 44v
Kotipaikka: Etelä-Carolinan osavaltio
Hiusten väri: Harmaantunut musta
Silmien väri: Suklaanruskea
Ihon väri: Punertava latino
Pituus: n. 160cm
Kehonrakenne: Hoikka, pehmeä, terve
Ammatti: Kondiittori
Juuret: Molemmat vanhemmat olivat meksikolaisia
Uskollisuus: Meksiko, oma perhe
Uskonto: Kristinusko

On Johnin ja Evanin äiti. Hän on melko lyhyt (suunnilleen satakuusikymmentä senttiä) meksikolainen nainen, jolla on pitkät tummat hiukset. Mustien suortuvien sekaan on jo eksynyt hieman harmaita raitoja vaikkei Marilynin ikäisen olisi vielä aika harmaantua. Hänellä on myös suklaanruskeat silmät, kuten pojillaan. Marilyn on kaunis nainen, jonka kasvojen rypyistä näkee vain ja ainoastaan elämänkokemusta ja sen tuomaa kauneutta ja viisautta. Kun nainen hymyilee, hänellä saattaa yhä nähdä pienen hymykuopan vasemmassa poskessaan. Yleensä Marilyn pitää hiuksiaan ponihännällä, nutturalla tai hainhampailla ylös koottuna. Päällään naisella on useimmiten farkut ja neule, tai joskus kesäisin mekkokin. Hänen tyylinsä ei ehkä ole kovinkaan erottuva, mutta Marilyn osaa pukeutua vaatteisiin jotka häntä imartelevat.
Luonteeltaan on nainen lempeistäkin lempein, hän on kiltti, ja rakastaa poikiaan enemmän kuin mitään muuta maailmassa. Lapsiensa vuoksi on hän valmis tekemään mitä tahansa. Marilyn on lämmin ja hyvin rakastava ja huolehtiva nainen, joka on aina valmiina puolustamaan heikompiaan. Kun hänet kunnolla suututtaa, ei nainen helposti lepy, mutta hän menettää malttinsa äärimmäisen harvoin. Pimeimmälläkin hetkellä osaa Marilyn löytää toivon ja hyvät asiat, lohduttaa muita ja pysyä vahvana, vaikka sitten rukousten ja Jumalan kautta. Sillä nainen on hyvin uskonnollinen ja hän tukeutuu Jumalaan jos johonkin. Siitä huolimatta ei hän tuomitse homoja tai melkein mitään muutakaan, kunhan ketään ei satuteta. Marilyn tietää että poikansa John on bi, ja tapasi Jonaksen kun nuo vielä seurustelivat. Jonaksesta Marilyn pitää kovasti, ja on tuota tavannutkin vielä senkin jälkeen kun miehet erosivat. Koska nuo pysyivät ystävinä, pystyi Marilynkin pysymään ystävänä Jonaksen ja tuon äitien kanssa.
Poikien isään Marilyn tutustui ollessaan hyvin nuori, alle kahdenkymmenen, juuri täysikäistynyt. Karl oli silloin lomamatkalla Meksikossa. He rakastuivat, ja Marilyn muutti Yhdysvaltoihin miehensä mukana. Se oli suuri päätös, eikä tuottanut paljoakaan hyvää. Marilyn on kuitenkin aina sanonut, sekä pojilleen että niille joille on menneisyydestään kertonut, se kaikki kannatti, sillä jos hän ei olisi muuttanut Yhdysvaltoihin ja mennyt naimisiin Karlin kanssa, ei hänellä olisi ihania ja rakkaita poikiaan.


Nimi: Karl Erik Landman
Nimen merkitys: Miehekäs
Kotipaikka: New Yorkin osavaltio
Hiusten väri: Vaalea
Silmien väri: Siniharmaa
Ihon väri: Vaalea
Pituus: 186cm
Paino: n. 80kg
Kehonrakenne: Lihaksikas, vahvarakenteinen
Ammatti: Poliisi, vankilassa
Juuret: Täysin yhdysvaltalainen
Uskollisuus: Yhdysvallat, poliisivoimat
Uskonto: Ateisti

On Johnin ja Evanin isä, sekä Marilynin entinen aviomies.
Karl on melkoisen normaali Yhdysvaltalainen mies. Hän on pitkä (suunnilleen vanhemman poikansa Johnin pituinen) ja lihaksikas, isokokoinen mies. Hänellä on siniharmaat ilmät ja vaaleat hiukset. Kasvojaan korostaa melkein aina pieni sänki, yleensä mies ei ole ajanut sitä milloinkaan pois. Karl hymyilee harvoin, jos koskaan, useimmiten hänen kasvonsa ovat ankeina ja murjottavina. Vain tietyt asiat saavat hänet hymyilemään, eikä niitä ole paljoa.
Karl tutustui Marilyniin ollessaan lomassa Meksikossa, ja omalla tavallaan rakastui tuohon ensisilmäyksellä. Hän päätti saada naisen, ja niin saikin. Marilyn rakastui Karliin, ja mies sai tuon muuttamaan mukanaan Yhdysvaltoihin, jättämään kotinsa ja perheensä jälkeensä vain ollakseen hänen kanssaan. Ei kestänyt kauaa, kun pariskunta sai kuulla Marilynin olevan raskaana.
Nainen itse oli siitä innoissaan ja iloinen, mutta hän järkyttyi miehensä reaktiosta naisen kertoessa tuollle uutisen. Karl ei halunnut lapsia, ei sitten yhtäkään. Hän halusi Marilynin tekevän abortin. Nainen ei kuitenkaan suostunut ja uhkasi lähteä, ja siitäkös Karl suuttui. Lopulta lapsi kuitenkin päätettiin pitää, sillä Karl halusi pitää Marilynin omanaan. Marilynin alkaessa odottaa Evania, olivat valssin askelet täsmälleen samat.
Karlilla on pakkomielle pitää asiat hallinnassaan, ja hän uskoo saavansa ja ansaitsevansa kaiken mitä haluaa. On miehelläkin hyvät puolensa, luultavasti, mutta ne hän osaa piilottaa melko hyvin kunhan on voittanut ihmisten luottamuksen puolelleen. Toisin sanoen hänessä on paljon narsistisia piirteitä, mutta diagnoosia sairauteen ei löydy. Lepytellä mies osaa erittäin hyvin, sekin kuuluu narsismiin.
Ennen Karl toimi poliisin ammatissa. Hän on urheilullinen ja hyvin älykäs, ja rakastaa maitokahvia. Mustana Karl ei kuitenkaan kahvia juo, ei missään tapauksessa. Tällä hetkellä Karl on vankilassa tekemistään rikoksista.



-I just want to make you happy-