Tämä on roolipeliblogi, jossa on tietoa ja muistiinpanoja wolfheart^:in ja shinjusen roolipeleistä. Jouduimme luomaan blogin, koska uudistuksen jälkeen Demi.fin demilät ovat perseestä. Amen.

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

HK - Esineet, paikat ja mahdolliset unohdukset

Timin unilelut

Timillä on jäljellä enää kaksi lelua, jotka ovat hänen ainoat unilelunsa. Muut lelut on myyty, annettu eteenpäin tai laitettu säästöön tulevaisuutta varten ullakolle. Nämä kaksi lelua olivat kuitenkin lapsena Timin tärkeimmät, ja ovat pitäneet paikkansa rakkaina leluina, joista Tim ei missään nimessä halua luopua.
Toinen leluista on hänen ensimmäisensä, Harry-niminen harmaa kissa, jonka hänen vanhempansa ostivat pojalleen syntymää seuraavana päivänä. Se on ollut pienestä asti Timin rakkain lelu. Toinen on erään Timin sukulaisen sukista tekemä käärmeunilelu, josta vanhemmat eivät olleet lainkaan innoissaan. Tim kuitenkin ihastui leluun niin kovasti, ettei Mariallakaan loppujen lopuksi ollut sydäntä ottaa sitä pois. Käärme sai pieneltä Timiltä nimekseen Eemi (tietenkin lausuttunua Imi) ja Eeminä se on pysynyt, samoin kuin rakkaana leluna. Kun Tim muutti vanhempiensa hylkäämänä Hankin luo, olivat Harry ja Eemi yhdet ensimmäisistä asioista jotka hän pakkasi, että ne varmasti tulisivat mukaan.



Pierren rakas unilelu

Paw-niminen nalle on ollut Pierren jo monia vuosia. Se on ollut häiriintyneen nuorukaisen paras ystävä hyvin kauan, eikä hän ikinä haluaisi päästää siitä irti. Kaiken pahan keskellä on pieni nalleunilelu ollut Pierrelle äärimmäisen tärkeä tuki ja apu, eikä siitä siksi ole ainakaan vielä edes yritetty päästä eroon psykologien ja terapeuttien kanssa.
Paw oli erittäin rikkinäinen kun Tim tapasi Pierren ensimmäistä kertaa, eikä Timillä ensin ollut mitään mahdollisuutta auttaa. Kun kaksi nuorukaista kuitenkin alkoivat tutustua, antoi Pierre Timille luvan 'tehdä pienen leikkauksen' niin, että kohta Paw olisi ehompi kuin koskaan. Niinpä Tim paikkasi ja laittoi sen äitinsä kanssa huonekaluja korjaillessa oppimillaan taidoilla, ja niin Pierre sai unilelunsa takaisin korjattuna ja siistinä. Siitä Pierre oli äärimmäisen onnellinen, ja sen jälkeen hän on sanojensa mukaan ikuisesti kiitollinen Timille.

Tällä tavoin Tim piirtää




















Paikat:

Näin alussa peli keskittyy melkolailla muutamaan paikkaan Virginia Beachilla. Skeittirampeille, missä Tim on ystäviensä kanssa usein, hänen koululleen, Hankin asunnolle (aiemmin Timin ja vanhempiensa asunnolle) ja läheiseen metsään (olemme tietoisia siitä, missä on metsiä ja myös suurimmista osista peleissämme esiintyvistä epäloogisuuksista) minne Hank menee muuttuakseen sudeksi mahdollisimman turvallisesti täysikuuöinä.

tiistai 29. lokakuuta 2013

HK - Vilkaisu vaatekaappiin

Timin tyyli

Tim pukeutuu useimmiten värikkäisiin ruutupaitoihin tai samanlaisiin mutta yksivärisiin paitoihin, sekä joskus pitkähihaisiin vaarinpaitoihin. Niiden kanssa farkut tai beessinväriset housut, sekä lenkkitossut. Timin tyyli on melko yksinkertainen, mutta silti ehdottoman tyylikäs ja selkeäpiirteinen. Pojalla on myös lierihattuja kaksi kappaletta, harmaanvärinen ja "olki"hattu. Lenkkitossuja hänellä on monenvärisiä, sekä niiden lisäksi tietenkin kumisaappaat. Virginia Beachilla ei koskaan tule kovinkaan kylmään, mutta kylmimpinä aikoina Timillä on kevyt vaaleanbeessi vedenpitävä takki ja armeijanvihreä kaulaliina. Sen enempää hänen kotipaikassaan ei tarvitsekaan. Lomien vuoksi Tim kuitenkin omistaa myös paksumman takin ja lapaset. Koska Tim ei välttämättä enää juurikaan kasva nuoresta iästään huolimatta (suuresti syntymästä johtuen), hänellä on paljon vaatteita, sillä ne pysyvät luultavasti pitkään oikean kokoisina.
Timin kasvaessa ja vanhetessa hänen tyylinsä kehittyy ja kasvaa pojan mukana, jolloin paitojen lisäksi mukaan tulevat eriväriset ja -malliset rusetit. Kravatteja poika ei pidä, mutta rusetit ovat parhaita. Lisäksi hän alkaa pitää neuleita ja joskus miestentakkeja yksivärisen t-paidan kanssa. Tennarit, ruutupaidat ja housut kuitenkin pysyvät samoina hyvin pitkään. Näin Timin tyyli kehittyy vähän aikuisemmaksi, vaikka pysyykin kauan melko teinimäisenä.
Kun Tim vielä vähän vanhenee, tennareiden tilalle tulevat hienommat juhlakenkätyyppiset miesten kengät, jotka hän valitsee erittäin tarkasti ja hyvällä maulla. Siihen kuitenkin on vielä aikaa, eikä Tim itsekään vielä tiedä tämän olevan edessä. Aika kuitenkin kuluu nopeammin kuin osaisi arvatakaan, ja kohta Tim jo löytää rusetit...
 Timillä on korvakorut ja hän haluaisi mahdollisimman nopeasti lisää lävistyksiä.




Hankin tyyli

Hankin tyyliä ei ehkä voi sanoa erityisen tyylikkääksi, mutta omalla renttumaisella tavallaan siitä on pakko pitää. Yleensä kaikki Hankin vaatteet ovat enemmän tai vähemmän rispaantuneita ja reikäisiä, sillä hänen ajatustapansa on, että jos vaate pysyy päällä, sitä voi vielä käyttää. Miehellä on yhdet tai kahdet farkut, joiden polvissa ei ole reikiä, niitä hän käyttää kun pitää pukeutua vähän siistimmin. Yleensä rispaantuneiden farkkujen kanssa Hank pitää joko t-paitaa tai miesten hihatonta. Joskus harvoin t-paidan päälle saattaa eksyä meistentakki tai t-paidan tilalle kauluspaita. Jalassa miehellä on lähes aina tennarit tai muut vastaavat kengät. Hankilla on yksi siisti juhlapuku, mitä hän kuitenkin päätyy käyttämään äärimmäisen harvoin. Asusteina toimivat ainoastaan raskas rannekello ja joskus harvoin nahkasta tehty paksu rannekoru, jonka Hank tuli ostaneeksi ulkomaan matkalta sen suurempia ajattelematta. Joskus hänen vain alkaa tehdä mieli pistää koru käteen, hän pitää sitä tarpeeksi miehekkäänä siten, joskin tapaa vitsailla siitä itse harvoille ystävilleen. Lisäksi miehellä on usein vyö, sillä suurin osa hänen farkuistaan ovat hieman lököisiä, ja laskeutuisivat ilman vyötä vähän liian alas.
Hank sitoo puolipitkät hiuksensa ponihännälle, jos hänen täytyy näyttää siistiltä. Muuten hiukset lepäävät hänen hartioillaan. Viimeksi miehellä oli lyhyet hiukset silloin, kun hän oli armeijassa, sitä ennenkin hänen hiuksensa olivat tavallista pidemmät.
Hankin tyyli on pysynyt suunnilleen samana lähes kaksikymmentä vuotta, eikä se ole tästä muuttumassa. Hank pitää tyylistään ja sen helppoudesta, eikä hänellä ole mitään halua keksiä itselleen jotain muuta.


Tässä parit kengät, joita Tim voisi pitää joidenkin vuosien kuluttua.

Vasemmalla Hankin juhlapuku, oikealla Timin.

Tällainen tatuointi Hankilla on muistona armeija-ajoistaan ja sodassa kaatuneista ystävistään.

-Yössä ken vaeltaa-

HK - Uskonnoista ja maailmankatsomuksesta

Sekä Hank, että Tim kuuluvat kirkkoon. Tim luterilaiseen ja Hank juutalaiseen. Heidän uskonsa kuitenkin eroavat suuresti toisistaan.
Molemmat päähenkilömme on kasvatettu tiukoin uskonnollisin tavoin ja kiinni uskontoonsa. Se on kuitenkin vaikuttanut heihin hyvin eri tavalla. Johtuen luultavasti siitä, millä tavalla uskonto on heidän elämäänsä tuotu, millaisena se on heille näytetty ja opetettu.
Hankille uskonnon läsnäolo elämässä on tehnyt ehdottomasti hyvää. Hänen päähänsä on iskoistunut hyvä moraali, ja Jumalan läsnäolon ajatteleminen auttaa häntä selviämään elämän pienistä ja suurista haasteista. Hänelle vanhemmat opettivat Jumalan kunnioitusta, sillä Jumala on hyvä, opettaa ja auttaa uskollisia lapsiaan, antaen heille kuolemassa autuuden. Se ajatusmaailma jäi, eikä Hank edes enää haluaisi päästä siitä eroon.
Timin kohdalla asia on aivan toinen. Hänelle perhe opetti, että Jumala rankaisee tottelemattomia, on hurja ja pelottava, ja häntä täytyy totella tai käy huonosti. Sen vuoksi Tim alkoi vihata Jumalaa ja ajatusta hänestä, mistä johtuen uskonto kävi pian vastenmieliseksi. Suuresti uskonnolliset vanhemmat eivät tietenkään kyenneet tätä ymmätämään, vaan yrittivät pelotella poikaansa entistä enemmän uskomaan. Timiin se ei kuitenkaan toiminut, ja elämän epäreilut kokemukset hajottivat uskoa vielä enemmän. Siksi Tim on lähempänä ateistia kuin uskonnollista.
Molempien päähenkilöiden perheet ja suvut ovat hyvin uskonnollisia, ja toivovat siksi jälkikasvunsakin olevan. Jostain syystä parimme ei kuitenkaan ole tutustunut muihin kovinkaan uskonnollisiin ihmisiin, vaan joko he ovat agnostikkoja tai tapauskovaisia, mutta suurin osa kuuluu kuitenkin kirkkoon.


Ateismi ja uskonnollisuus Timin elämässä

Tim pitää itseään vahvasti ateistisena ja käyttäytyy sen mukaan, miten hän uskoo ateistin käyttäytyvän. Nuoren iän vuoksi vaikutukset ovat turhan vahvoja, eikä niihin pysty kunnolla vaikuttamaan. Siksi Tim arvostelee ja ylenkatsoo uskovaisia välillä hieman turhankin raskaasti, ja siitä tietenkin seuraa paljon väärinymmärryksiä ja kiistoja, jotka ovat täysin turhia.
Todellisuudessa Tim ei oikeastaan edes voi olla ateisti. Hän tuntee suurta vihaa ja kaunaa Jumalaa kohtaan, ja miten jotain, mitä ei ole olemassa, kohtaan voi tuntea vihaa? Jollain tasolla Timin on siis pakko uskoa, vaikkei hän sitä itse myöntäisikään. Poika itse ei koskaan uskonut, että päätyisi yhteen uskovaisen kanssa. Hank on saanut hänet kunnioittamaan uskontoja jollain tapaa, mutta yhä hän on erittäin skeptinen ja verrattain hyökkääväkin aina välillä. Ylesnsä Hank onneksi ymmärtää, että Tim on edelleen nuori, eikä hänen puheitaan kannata aina ottaa tosissaan.
Timillä on ristikoru, mutta hän ei pidä sitä kaulassaan. Hän ei kuitenkaan myöskään koe tarpeelliseksi sen pois heittämistä, vaan pitää sen tarkassa säilössä. Syytä sille poika ei tiedä, hän vain ei halua luopua korusta, sillä jollain tasolla se kuitenkin tuntuu tärkeältä.
Muulla tavoin uskonnollisuus tai ateismi ei Timin elämässä ole ala-asteen jälkeen näkynyt.


Juutalaisuus Hankin elämässä

Hank on kasvatettu juutalaiseen uskoon lapsuudestaan asti, ja hänen elämässään usko on ollut erittäin tärkeässä asemassa. Juutalaiset juhlat on käyty läpi lapsuuden ajan, eikä joulua juhlittu. Edelleen Hank syö mieluummin kosher-lihaa, vaikka kohteiaisuussyistä hän kykenee syömään muutakin. Rabbin tapaaminen silloin tällöin tuntuu tärkeältä ja juutalaisuuden perusmerkit ovat arvossa. Kirkossa Hank ei kovinkaan usein käy ja rukoilee melko harvoin, mutta yhtä kaikki hän arvostaa, kunnioittaa ja rakastaa Jumalaa erittäin suuresti. Hän vain uskoo, että sen kykenee näyttämään muillakin tavoin kuin yhtämittaisella rukoilemisella.
Hank ei muutenkaan usko kaikkiin uskon lakeihin ja sääntöihin. Hänen mielestään esimerkiksi homous ei ole kiellettyä, sillä rakkaus on tärkeintä. Toisaalta Hank välillä epäilee tätä ajattelutapaa ja joutuu miettimään, tekeekö sittenkin väärin ollessaan Timin kanssa. Yleensä hän kuitenkin onnistuu karkottamaan tämän pienen äänen, sillä hän uskoo että Timin ja hänen kohtaaminen oli jonkinlainen Jumalan teko, sillä se oli niin monen sattuman summa. Toisaalta myös tätä ajatustapaa mies osaa silloin tällöin epäillä.
Ainoa aika kun Hank ei uskonut ja oli katkera sekä vihainen Jumalalle oli silloin, kun hän sai pureman Afganistanissa. Siitä seurannut kirous, tai tarkemmin sanottuna virustartunta, sai hänet niin pahaan kuntoon että Jumalakin sai osansa hänen vihastaan. Kuitenkin se oli juuri Jumala, joka Hankin tästä jamasta pelasti, ja siitä hän on kiitollinen.
Hankilla on toora sekä englanniksi että hepreaksi, mutta hepreaa hän ei juurikaan osaa puhua. Hank lukee kirjaa harvoin, mutta se on hänelle tärkeä.

-Yössä ken vaeltaa-

perjantai 25. lokakuuta 2013

HK - Lemmikit

Kissat:

Nimi: Mozart
Ikä nyt: Ei syntynyt
Sukupuoli: Uros
Laji: Kissa
Rotu: Tuntematon, mutta mitä luultavimmin maine coon
Turkin väri: Tummanharmaa
Silmien väri: Oranssiin pilkahtava keltainen
Käyttötapa: Seurakissa

Alkuperäiseltä nimeltään Georgie on kissa, joka hylättiin kylmään Alaskaan kuolemaan. Pikkuinen sattuma ja ystävälliset sydämet kuitenkin pelastivat sen hengen.
 Mozart on kollikissa, luonteeltaan jääräpäinen, mutta kiltti. Se kiintyy helposti omistajiinsa, mutta on vieraita kohtaan melko epäleväinen. Kuienkin, kun se tottuu vieraisiin, on suosio taattu. Mozart rakastaa silityksiä ja haluaisi olla aina huomion keskipisteenä. Se pitää myös leikkimisestä ja rakastaa ihmisiä yli kaiken. Mozart osaa myös jurottaa, varsinkin jos se tuntee kokeneensa vääryyttä. Kissa mouruaa aina matalalla ja kovalla äänellä, jutellen usein ihmisten kanssa. Se seuraa mielellään ihmisten puuhia ja katselee mitä nuo touhuavat. Rodultaan Mozart on luultavasti Maine coon -mix, mutta siitä ei ole tarkkaa tietoa.



Koirat:

Nimi: Hugo
Ikä nyt: n. 5v
Sukupuoli: Uros
Laji: Koira
Rotu: Saksanpaimen-belgianpaimenkoira
Turkin väri: Riistanvärinen ruskeasta keltaiseen ja lähes valkoiseen muuntautuva turkki, tummat korvat ja kuono
Silmien väri: Ruskea
Käyttötapa: Sotakoira

On puoliksi saksanpaimen- ja puoliksi belgianpaimenkoira. Värityksensä ja ruumiinmuotonsa se on saanut isäbelgialaiselta, mutta kasvonsa ja luonteensa äitisaksalaiselta. Hugo on leikkaamaton uroskoira, ja tehnyt töitä sotakoirana ensin Afganistanissa ja sitten Irakissa. Kun Hank vielä oli sotilas, hän oli koirayksikössä. Hän menetti oman kasvattinsa ja sai tilalle uteliaan pennun nimeltä Hugo. Pian sen jälkeen Hank loukkaantui ja joutui jättämään koiran toiselle sotilaalle, mutta hän ei ole lakannut ajattelemasta eläintä ja miettimästä, mahtaako se olla kunnossa. Sotakoiria kouluttaneena ja nähneenä Hank tietää, kuinka vaikeaa niille on saada kotia sen jälkeen, kun ne tuodaan takaisin Yhdysvaltoihin sotakoirauran päätyttyä. Sen vuoksi hän on ajatellut Hugoa yhä enemmän ja enemmän, kun on tiennyt sen eläkeiän lähestyvän. Pieni pentu jätti jäljen Hankiin, eikä hän häpeä myöntää sitä. Koirat ovat aina olleet välttämätön apu armeijalle niin
pommin etsijöinä kuin partiossakin. Siksi monen sotilaan mielestä koirat ansaitsisivat samanlaisen kohtelun kuin veteraanitkin, ovathan nekin nähneet sodan kauhut, ja siksi moni koira ei koskaan pysty asumaan normaalissa kodissa. Ne tarvitsevat erityiskohtelua koko loppuelämänsä ajan, eikä sellaista ole antaa jokaiselle eläkeikäiselle koiralle.
Hugo on kuitenkin luonteeltaan hieman erilainen kuin moni muu sotakoira. Se on rauhallinen, laskelmoiva, uskollinen ja viisas. Se ymmärtää milloin rauhoittua ja oppii erittäin nopeasti. Siksi se onkin ollut erittäin hyvä apu sodan keskellä, ihan jo vain rauhoittavan olemuksensa vuoksi. Sotilaat kestävät helpommin kun saavat aina välillä silittää koiraa ja pitää lähellään pörröistä ja lämmintä olentoa. Hugo on lempeä ja kiltti sotakoiraksi, kärsivällinen. Se on ollut välttämätön impulsiivisten koirien keskellä, ja siksi sen antaminen eläkkeelle onkin isku, samanlainen koira tarvittaisiin nopeasti tilalle.


Nimi: Miki
Ikä nyt: Ei syntynyt
Sukupuoli: Uros
Laji: Koira
Rotu: Kolme neljäsosalta chihuahua, yksi neljäsosalta perhoskoira papillon
Turkin väri: Mustavalkoinen, vatsa, huulet ja tassut vaaleanpunaiset
Silmien väri: Musta
Käyttötapa: Seurakoira

On puhdasverinen chihuahuauros. Se on erittäin pienikokoinen ja mustavalkoinen (pentuna siinä oli ruskeaa, mutta se katosi kasvamisen myötä). Tämä pieni otus sattuu sankareidemme matkaan aivan sattumalta. Miten? Sen saamme tietää aikanaan.
Miki on luonteeltaan melkoisen epächihumainen. Se ei tapaa räkyttää paljoa, on ystävällinen sekä aikuisille että lapsille ja pitää kaikenlaisesta tekemisestä. Se on kiltti ja seurallinen. Ei tyypillistä chihuahualle? Ei lainkaan. Mutta juuri siksi Mikistä pidetäänkin niin paljon, usein chihuahuat ovat uhittelevia räksyttäjiä, mutta Miki ei. Se on lempeä pieni koira, vaikka haluaisikin välillä pomottaa toisia koiria, ja saattaa pelätä vähän todella pitkiä tai isokokoisia ihmisiä vain siksi, että on niin pieni. Se ei kuitenkaan ikinä purisi ketään. Varmasti kasvatuksessakin on ollut osansa siinä, että Mikistä tuli tasapainoinen ja kiltti koira.


Sankarikoirat

Vasemmalta oikealle, ylhäältä alas: Leon, partiokoira rodultaan urossaksanpaimenkoira.
Ollie, pommikoira rodultaan urostanskandogi.
Paw, pommikoira rodultaan urosbelgianpaimenkoira.
Spot, partiokoira rodultaan urosnewfoundlandinkoira.
Tino, partiokoira rodultaan urossaksanpaimenkoira.
Ada, rodultaan narttubelgianpaimenkoira.

Jokainen näistä koirista on ollut mukana Afganistanin ja Irakin sotatoimista, ja auttanut sotilaita selviämään sodan haasteista, niin fyysisistä kuin henkisistäkin. Ne ovat pelastaneet henkiä siinä missä ihmisetkin. Nyt ne ovat kuitenkin jäämässä eläkkeelle, joko fyysisten vammojen (kuten Tinon tapauksessa irronnut jalka) tai raskaaseen fyysiseen työhön liian korkean iän (kuten 8-vuotias Spot) vuoksi. Koirat kuljetetaan Yhdysvaltoihin missä niille yritetään etsiä kotia, mutta se on erittäin haastavaa niiden sotataustan ja siitä mahdollisesti aiheutuvien käytösvaurioiden vuoksi. Jotkut onnekkaat saavat hyvän kodin, mutta monet joudutaan lopettamaan.


-Yössä ken vaeltaa-

maanantai 21. lokakuuta 2013

HK - Sivuhahmot

Timin kaverit:


Nimi: Mike David Graham & Emily Carola Hennington
Nimen merkitys: Lahja Jumalalta ja ahkera
Ikä nyt: 15v
Hiusten väri: Tummanpunaruskea ja vaalea jota blondattu lisää
Silmien väri: Vihreä ja sininen
Ihon väri: Vaalea ja hyvin vaalea
Pituus: 180cm & 163cm
Kehonrakenne: Hoikka, solakka ja laiha, timmi
Ammatti: Peruskouluopiskelija
Juuret: Molempien vanhemmat Yhdysvaltalaisia, sukujen alkuperästä ei sen suurempaa tietoa.
Uskollisuus: Yhdysvallat, skeittiyhteisö ja Yhdysvallat, skeittiyhteisö, oma perhe
Uskonto: Ateisti ja agnostikko

Ovat Timin ystäviä. Mike ja Emily seurustelevat jo kolmatta vuotta, he ovat tunteneet toisensa vauvoista asti, ja heidän siteensä on erityinen. He ovat koko ikänsä olleet toisilleen äärimmäisen tärkeitä, ja äkkiä 13-vuotiaina he vain tajusivat rakastavansa toisiaan. Sen jälkeen he ovat olleet yhdessä ja se on ollut kaikille täysin luonnollista, sillä jokainen odotti heidän jossain vaiheessa rakastuvan toisiinsa, vaikkei olisikaan sitä ääneen sanonut.
Mike on melko hiljainen ja juro, voimakasluontoinen ja impulsiivinen. Hän polttaa melko paljon ja juo aina välillä, muttei kuitenkaan aivan työkseen. Mike osaa pitää itsensä kurissa ja tietää milloin raja on tulossa vastaan. Mike on myös hyvin fiksu, ja pärjää koulussa jos vain haluaa. Kaikkien yllätykseksi häntä kiinnostavat hyvin paljon kemia, fysiikka ja luonnontieteet, mitä ei hänen kaltaiseltaan pojalta osaisi odottaa sitten lainkaan. Siinä taas yksi syy, miksi Emily rakastaa Mikea niin paljon; Mike ei ainakaan hänen silmissään ole tavallinen nuori, vaan hänen oma Mikensa, joka on viisas ja tietää mitä haluaa, mikä on Emilylle tärkeää, sillä hän on erittäin huono tekemään minkäänlaisia päätöksiä yhtään minkään suhteen.
Emily meikkaa vahvemmin kuin Sara, ja on muutenkin pinnallisempi. Hän on kuienkin lämminsydäminen ja haluaa kaikille vain hyvää, eikä ikinä alentuisi kiusaamaan ketään. Emily on suhteellisen hyvä koulussa, ja hän on aina kiltti opettajillekin. Yleensä uudet opettajat suhtautuvat Emilyyn aina epäilevästi hänen pissismäisen tyylinsä takia, sillä usein hänen kaltaisensa ovat kaikkein kapinoivimpia. Emily voittaa kuitenkin nopeasti uudet opettajat puolelleen herttaisella käytöksellään, johon jokainen ihastuu ennemmin tai myöhemmin. Silti Emily osaa myös sanoa vastaan jos hänestä tuntuu siltä, ja Timin kiusaajia hän pitää idiootteina.


Nimi: Noah Eemil Tell & Lucas Sammy Ripley
Nimen merkitys: Lohtu ja valo
Ikä nyt: 15v
Hiusten väri: Ruskeat ja vaaleat
Silmien väri: Ruskeat ja siniset
Ihon väri: Hyvin vaalea ja vaalea
Pituus: 178cm & 187cm
Kehonrakenne: Hoikka, lihaksikas ja laiha, alipainoinen
Ammatti: Peruskouluopiskelija
Juuret: Perhe täysin yhdysvaltalainen ja isän suku yhdysvaltalainen mutta äidin puolelta sukua myös Australiassa.
Uskollisuus: Yhdysvallat, skeittiyhteisö, oma perhe ja Yhdysvallat, Australia, skeittiyhteisö, surffiyhteisö ja oma perhe.
Uskonto: Agnostikko ja kristinusko

Ovat hekin Timin ystäviä ja samaa porukkaa. He ovat tunteneet toisensa pikkulapsesta, ja tutustuivat Timin porukkaan ala-asteen loppupuolella. Noah ja Lucas ovat toistensa parhaat ystävät, mutta ovat myös tärkeä osa kaveriporukkaa.
Noah on näistä kahdesta kovaäänisempi, kalpea ja välillä jopa remeävä nuori, joka tykkää pitää hauskaa. Kuitenkin hän osaa myös rauhoittua, mikä porukassa onkin tärkeää. Kaksosten kanssa Noah päätyy usein leikkimielisiin tappeluihin kaksi yhtä vastaan ja melkein aina hän häviää. Hän ei kuitenkaan ole niin innokas, kuin juurikin kaksoset. Noah saattaa joskus vahingossa sanoa ilkeästi ja hän päätyy usein sanaharkkaan Miken kanssa. Se ei kuitenkaan huononna heidän välejään, vaan molemmat voivat purkaa väittelynhalunsa siihen.
Lucas on rauhallisempi, melko hiljainen ja miettiväinen. Hän on porukan pisin ja hänellä on pitkät hiukset. Lucas on myös hyvin laiha, sillä hänellä on juuri ollut kamala kasvupyrähdys. Lucas ei puhu paljoa, mutta silloin kun hän puhuu, hän sanoo jotain viisasta ja tarkoittaa sanojaan. Porukassa hänen mielipiteensä otetaan aina tarkasti huomioon, sillä niiden tiedetään olevan järkeviä. Lucas on taiteellinen mietiskelijäluonne, eikä hänen kehonmuotonsa sopisi ollenkaan skeittaamiseen. Silti hän vain harrastaa sitä muiden mukana, sillä pitää siitä. Lucas harrasta myös surffaamista sukulaisten luona Australiassa ja rannoilla kotonakin jos aallot ovat hyvät. Hän on kuitenkin aina ollut sitä mietä, että todella surffata voi vain Australiassa.



Nimi: Natalie & Margareta Kelly
Nimen merkitys: Jouluna syntynyt ja helmi
Ikä nyt: 22v ja 24v
Hiusten väri: Tumma lähes musta ruskea
Silmien väri: Kaunis vihreä
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 170cm
Kehonrakenne: Pehmeä, hoikka ja hoikka
Ammatti: Tatuoija/lävistäjä ja sairaanhoitaja nuorten suljetulla osastolla
Juuret: Perhe on asunut Yhdysvalloissa jo monta sukupolvea, euroopasta löytyy sukua.
Uskollisuus: Yhdysvallat, tatuointiyhteisö, oma perhe ja Yhdysvallat, hoitajayhteisö, potilaat ja oma perhe.
Uskonto: Agnostismi ja kristinusko

Ovat siskokset. Margareta on Natalieta kaksi vuotta vanhempi. Natalie on Benjaminin kihlattu, ja ammatiltaan tatuoija/lävistäjä. Hän on menevä, pirteä ja ilkikurinen nainen, joka tykkää rikkoa yleisiä normeja ja auttaa nuoria "rikkomaan sääntöjä" ei tietenkään mitään kovin rajua, mutta häntä ei häiritse pistää korvakoruja nuorelle, jonka vanhemmat ovat kieltäneet sen. Tatuoinnit ovat tietenkin vähän eri asia, mutta jokainen 18-vuotias saa häneltä kuvansa ja yli 15-vuotiaat vanhemman hyväksynnällä. Lävistykset vaan eivät ole niin vakavia, sillä oikealla hoidolla (johon Natalie antaa AINA hyvin tarkat ohjeet) ne pysyvät hyvässä kunnossa ja jos ohjeita tottelee niin pahinta mitä voi käydä on se, että lävistys ei enää umpeudu.
Margareta taas on pikkusisareensa verrattuna paljon rauhallisempi. Lempeä, ajattelevainen ja huolehtiva. Hän on ammatiltaan lähihoitaja ja hän työskentelee lasten ja nuorten suljetulla osastolla, jolla Tim oli kuukauden ajan. Tim ei tiedä, että Margareta on hänen ystäviensä isoveljen kihlatun sisar, mutta hän piti naisesta kaikista hoitajista eniten. Margareta antoi Timin lähettää "poikaystävälleen" eli Hankille sähköpostia aina kun tuo vain halusi, sillä hän näki tärkeäksi, että poika piti yhteyden ulkomaailmaan ja henkilöön, jolta sai tukea.
Sisarukset tulevat hyvin toimeen keskenään erilaisuudestaan huolimatta, ja he näkevätkin usein. Lapsina he olivat kuin paita ja peppu, Margareta oli aina juoksemassa pikkusisarensa perässä ja selvittämässä tuon aiheuttamia sotkuja. Heillä on täsmälleen samanlaiset silmät ja samanväriset hiukset, vaikka heidän kasvonmuotonsa ovatkin melko erilaiset. Sisaruksilla on eurooppalaisia (Itävallat, Saksa) sukujuuria molempien vanhempiensa puolelta, mutta heidän isoisänsä oli amerikkalainen ja siksi heillä on englanninkielinen sukunimi.

Nimi: Anna Rickson & Eelis Winter
Nimen merkitys: Kuninkaan nimi ja Jehova on hyvä
Ikä nyt: 24v ja 25v
Hiusten väri: Vaaleat ja punertavat
Silmien väri: Ruskea
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 164cm ja 188cm
Kehonrakenne: Pehmeä, hoikka ja lihaksikas, hoikka
Ammatti: Tatuoija/lävistäjä
Juuret: Sukua on Englannissa, mutta muuten täysin yhdysvaltalainen.
Uskollisuus: Yhdysvallat, tatuointiyhteisö, Winter tattoos, oma perhe
Uskonto: Agnostismi

Ovat tatuoijia Alaskasta. He ovat veli ja sisar, mutta koska Anna on naimisissa, hänellä on miehensä sukunimi. Eelis on Annaa vuoden vanhempi. 
Anna on ollut miehensä Jamien kanssa viisi vuotta, mistä kaksi vuotta naimisissa, ja he ovat jo puhuneet lapsestakin. Hän on pirteä ja iloinen nainen, joka rakastaa jutella asiakkaidensa kanssa ja udella noiden tatuointiaiheiden merkityksiä ja pitää hauskaa. Hän on ns. Rento tyyppi, ja kaikki tietävät, että hänestä tulisi hyvä äiti. Anna poltti nuorena monta vuotta, mutta lopetti sillä tiesi, että haluaa jonain päivänä lapsia, ja polttaminen pitäisi lopettaa ennemmin tai myöhemmin ainakin raskauden ja imettämisen ajaksi. Lisäksi Anna ei missään nimessä haluaisi polttaa lapsen lähellä, minkä vuoksi lopettaminen ajoissa tuntui hyvältä idealta.
Eelis on sisarensa tavoin iloinen ja menevä, mutta heittää enemmän vitsejä kuin tuo. Eelis on varsinainen naistenmies ja flirttailee kovaa kyytiä myös miesten kanssa, sen tosin ollessa enimmikseen vitsi. Eelis kun ei ole koskaan tuntenut miehiä bi curiousia suurempaa vetoa. Hän on siis hetero, mutta ei panisi pahakseen, jos sattuisi rakastumaan mieheen. Kännissä Eelis osaa olla väkivaltainen ja myös äärimmäisen mustasukkainen seurustelukumppaneistaan ja ystävistäänkin. Tällä hetkellä hän ei kuitenkaan seurustele kenenkään kanssa ja yleensä hän välttelee juomista. Eelis on Winter tattoos -tatuointiliikkeen pomo ja perustaja.


Nimi: Axl Leest, Carole East & Neil Connor
Nimen merkitys: Rauhan isä, vahva ja mestari
Ikä nyt: 25v, 18v ja 30v
Hiusten väri: Musta, punainen ja ruskea
Silmien väri: Tummanruskea, tummanvihreä ja pähkinänruskea
Ihon väri: Tumma, hyvin vaalea ja vaalea
Pituus: 189cm, 162cm ja 183cm
Kehonrakenne: Lihaksikas, hoikka ja urheilullinen
Ammatti: Tatuoija/lävistäjä
Juuret: Afroamerikkalainen, ei tietoa
Uskollisuus: Yhdysvallat, tatuointiyhteisö, Winter tattoos, oma perhe
Uskonto: Ateisti, agnostikko ja ateisti

Ovat hekin alaskalaisia tatuoijia. Kaikki samassa liikkeessä Riverin sisarusten ja Abbyn kanssa. 
Axlin ja Carolin välillä on aina ollut pienoista kipinää, mutta kumpikaan ei suostu myöntämään sitä. Neil on liikkeen vitsiniekka ja hän on aina pelleilemässä. Onneksi kyseisessä liikkeessä se ei haittaa, sillä pomo Eelis haluaa, että kaikilla olisi hauskaa tulla töihin joka aamu. Liikkeellä on hyvin töitä, sillä kaikki tatuoijat ovat taitavia. Työntekijät valitaan erittäin tarkasti, että liikkeen taso pysyisi hyvänä. Vuodessa otetaan yksi harjoittelija, joka harvemmin jää töihin. Itseasiassa Carole on ainoa liikkeeseen jäänyt harjoittelija.


Nimi: Pierre Oliver Lambert
Nimen merkitys: Kivi
Ikä nyt: 19v
Hiusten väri: Vaalea, juurista tummempi
Silmien väri: Vihreä
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 180cm
Paino: n. 60kg
Kehonrakenne: Alipainoinen, luinen
Ammatti: Mielenterveyskuntoutuja
Juuret: Pierren suku on kotosin Ranskasta.
Uskollisuus: Oma maailma
Uskonto: Ei tiedossa

Jo täysi-ikäisyyden saavuttanut nuori mies, jolle aikuisuus ei kuitenkaan ikinä tule mitään merkitsemään. Pierrellä on diagnosoimaton mielensairaus, mikä aiheuttaa hänelle mittavat henkisen kehityksen häiriöt ja myös harhat. Hän ei kuitenkaan ole kenellekään vaaraksi, vaan Pierre on kuin erittäin miellyttämisenhaluinen ja sopuisa, joskus pelokaskin, viisivuotias, joka uskoo erittäin lujasti toisten ihmisten olevan olentoja päästä päähän. Esimerkiksi Tim on hänen mukaansa menninkäinen. Tim tapasi Pierren suljetulla osastolla, missä nuorukainen oli hänen huonetoverinsa. Pierre saa viettää aikaansa pieniongelmaisempien kanssa ja jakaa huoneensa, sillä kuten sanottua, hän ei ole väkivaltainen tai vihamielinen. Pierren sijoituspaikka vaihtuu pian mielenterveysongelmaisten hoitokotiin, sillä terapia ei auta häntä millään tapaa.
Nuorukaisen ongelmat ovat lähtöisin jo varhaislapsuudesta, kun





Tämä ihmissusilauma on kotoisin Alaskasta. Koska ihmissuden elinikä on paljon normaalin ihmisen elinikää pidempi, lauman jäsenten iät on arvioitu vastaamaan heidän kehonsa nimittämää ihmisikää. Raul ja Cath ovat oikeasti sen ikäisiä, mitä kuvassa lukee.


-Yössä ken vaeltaa-

torstai 17. lokakuuta 2013

HK - Perheenjäsenet

Timin perhe:

Nimi: Charles Esau Watson & Maria Isabelle Watson
Nimen merkitys: Miehekäs ja pureva
Kotipaikka: Virginian osavaltio, Virginia Beach
Hiusten väri: Harmaantuva vaalea ja tummanruskea
Silmien väri: Harmaansininen ja tummasuklaanruskea
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 180cm ja 161cm
Kehonrakenne: Lihaksikas, tukeva ja hoikka, terve
Ammatti: Liikemies ja kampaamoketjun omistaja
Juuret: Molempien suvut ovat Yhdysvaltalaisia monetta sukupolvea. Marian suvussa on jonkin verran juutalaisia mutta he ovat suhteellisen kaukaista sukua.
Uskollisuus: Yhdysvallat, uskonnollinen yhteisö, metsästysyhteisö, hyvävarainen yhteisö
Uskonto: Kristinusko

Ovat Timin isä ja äiti. Molemmat ovat kotoisin erittäin vanhoillisista perheistä, ja sen myötä he ovat itse samanlaisia. Jumala on kaikki, eikä sitä pidä kyseenalaistaa. Charles ja Maria tapasivat seurakuntansa kautta, ja heidän liittonsa oli selvä jo miltei alkumetreiltä asti.
Marian alkaessa odottaa poikaa pari oli innoissaan. He saisiat oman pienokaisen, ja voisivat kasvattaa hänet Jumalan oppien mukaisesti. Maria halusi tyttären enemmän kuin mitään muuta, poika ei ollut hänelle edes vaihtoehto. Maria osti tyttöjen vaatteita, mietti värejä tytön huoneeseen, teki kaiken sitä ajatellen. Hän ei edes halunnut tietää lapsen sukupuolta ennen syntymää. Kun lapsi sitten olikin poika... Maria murtui, vaikkei sitä näyttänytkään. Hänhän oli äiti, hänen piti näyttää maailmalle että hän oli hyvä siinä, oli lapsi sitten tyttö tai poika. Niin Maria piti huolta pojastaan, muttei koskaan oppinut rakastamaan tuota, kuten omaa lasta kuuluu rakastaa. Siksi Tim ei koskaan saanut oikeita vanhempia, vaan suhde noihin jäi etäiseksi jo vauvana. Se tietenkin rikkoi pojan kehitystä ja mieltä, vaikka Maria yritti parhaansa. Maria on määrätietoinen kodin hengetär, joka tietää mitä haluaa ja myös saavuttaa sen.
Charles on jättänyt poikansa kasvatuksen melkolailla vaimonsa huoleksi, mutta vienyt tuon silti aina silloin tällöin metsälle ja harrastamaan urheilua yhdessä. On taustalla siis hyviäkin muistoja. Charles on tiukka ja melko hiljainen mies, mutta suuttuessaan hän huutaa kaikkialle kantavalla äänellään. Miehellä on taipumuksia väkivaltaisuuteen osiksi omilta vanhemmiltaan kokemansa "kurituksen" vuoksi, mutta vaimoaan hän ei ole koskaan lyönyt.


Nimi: Victoria Nina Watson, Vicky
Nimen merkitys: 
Syntymäaika: 17.11.2013
Ikä nyt: Ei syntynyt
Kotipaikka: Virginian osavaltio, Virginia Beach
Hiusten väri: Valkea
Silmien väri: Sininen
Ihon väri: Vaalea
Pituus: Täysikasvuisena n. 162cm
Paino: n. 50kg
Kehonrakenne: Hoikka, terve
Ammatti: Odottaa syntymää (lol)
Juuret: Molemmat vanhemmat ovat täysin yhdysvaltalaisia.
Uskollisuus: Yhdysvallat
Uskonto: Kristinusko

Lempinimeltään Vicky. Tästä tytöstä kuulemme myöhemmin lisää!





Hankin perhe:

Nimi: Abraham Levai Rowe & Hannah Ginerva Rowe
Nimen merkitys: Suuren joukon isä ja profeetta Samuelin äiti
Kotipaikka: 
Hiusten väri: Harmaantunut ruskea ja raidallinen ruskea
Silmien väri: Siniruskea ja ruskea
Ihon väri: Vaalea, isän hieman punertava
Pituus: 185cm ja 164cm
Kehonrakenne: Terve ja pehmeä
Ammatti: Eläkkeellä
Juuret: Osa molempien suvuista pakenivat holokaustia Euroopasta Yhdysvaltoihin. Abrahamin puolen suvussa on myös jonkin verran intiaaniverta, joka näkyy lapsissa paremmin kuin isässä. Ei ole kuitenkaan tiedossa mistä heimosta veri tarkemmin on peräisin.
Uskollisuus: Yhdysvallat, juutalaisyhteisö, oma perhe
Uskonto: Juutalaisuus

Ovat Hankin vanhemmat. Molemmat uskonnoltaan juutalaisia, ja myös kasvatettu tarkasti uskonsa mukaan. Hannah on vaatimaton, hiljainen, mutta hyvin lämmin ihminen. Abraham taas lempeä, iloinen ja hauska ihminen, joka vitsailee paljon, muttei ikinä mistään Jumalaan viittaavasta.
Hannahilla on juutalaista sukua Saksassa, missä hänen isoisänsä ja isosetänsä kuolivat keskitysleirillä. Abrahamin suku on asunut jo pidempään Yhdysvalloissa.
Abraham ja Hannah rakastavat lapsiaan suunnattomasti, ja tekisivät mitä vain noiden puolesta. Siksi vanhempia ei haittaa, vaikka nuo toimisivatkin Jumalan sanaa vastaan. Tietenkin se on hirvittävä kauhistus ja suru vanhemmille, jotka uskovat lastensa saavan rangaistuksen tällaisen teon vuoksi. He eivät kuitenkaan koskaan hylkäisi omaansa, ja se tekeekin heistä hyviä vanhempia.


Nimi: Kristina Julie Rowe
Nimen merkitys: Kristitty (nimi valittiin koska Hannah halusi sen nimisen lapsen nuorena)
Syntymäaika: 1980
Ikä nyt: 23v
Kotipaikka: 
Hiusten väri: Tummanruskea
Silmien väri: Vihertävä vaaleanruskea
Ihon väri: Astetta tummempi hieman punertava vaalea
Pituus: n. 165cm
Paino: n. 50kg
Kehonrakenne: Laiha, terve
Ammatti: Kirurgi
Juuret: Suku pakeni holokaustia Euroopasta Yhdysvaltoihin, mukana myös hieman intiaaniverta.
Uskollisuus: Yhdysvallat, uskonnollinen yhteisö, oma perhe
Uskonto: Juutalaisuus

On Hankin kolme vuotta vanhempi sisar. Hän on veljeään uskovaisempi, vaikka noudattaakin enemmän luterilaista kuin juutalaista uskoa.  Kristina on aina ollut hyvä tytär ja sisar, ja nuoresta asti hyvin suojelevainen Hankia kohtaan.
Hän on kokenut tehtäväkseen suojella pikkuveljeä kaikelta pahalta, ja opettaa tuolle vanhempiensa muassa kaiken Jumalasta ja Herran rakkaudesta.
Kun Hankilla ole ongelmia päihteiden kanssa, oli Kristina yksi niistä harvoista, jotka tiesivät siitä. Ja sisko oli myös osasyy Hankin selviämiseen, sillä hän auttoi ja kannusti veljeään ja muistutti Jumalasta ja siitä, ettei Jumala koskaan hylkää, että aina voi saada anteeksi.
Kristina on temperamenttinen, menevä, melko kova luonteeltaan. Hän osaa sanoa mitä ajattelee, ja omaa paljon mielipiteitä ja melkein jokaisesta asiasta. Ja usea hänen mielipiteistään mukailee enemmän tai vähemmän hänen uskontoaan.
Kristinaa on aina pidetty erittäin kauniina, ja sitä hän onkin. Hänellä on täsmälleen samanlaiset silmät kuin veljellään, ja juutalaisuus näkyy hänen kasvoistaan. Silti Kristinalla on tiettyä pilkettä silmäkulmassa, ja pisamat tuovat hänelle persoonallisuutta.


-Yössä ken vaeltaa-

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

HK - Päähenkilöt ja muut tärkeimmät hahmot


Nimi: Timothy Michael Watson, Tim
Nimen merkitys: 
Syntymäaika: 19.6.1997
Ikä nyt: 15v
Kotipaikka: Virginian osavaltio, Virginia Beach
Hiusten väri: Hiekanvaalea
Silmien väri: Tummansuklaanruskea
Ihon väri: Vaalea
Pituus: 169cm
Paino: n. 51kg
Kehonrakenne: Laiha, solakka
Ammatti: Peruskouluopiskelija
Juuret: Molemmat vanhemmat Yhdysvaltalaisia, ei tietoa suvun alkuperästä.

Uskollisuus: Yhdysvallat, ihmissusiyhteisö, skeittausyhteisö
Uskonto: Agnostinen ateisti
Erityistaidot: Piirtäminen, toisen kulmakarvan kohotus

On 14-vuotias, juuri 15-vuotta täyttämässä oleva, poika, hän on 169cm pitkä ja painaa 51kg, kasvuiässä edelleen siis. Hänellä on vaaleat hiukset ja kauniit ruskeat silmät, jotka hän on perinyt äidiltään. Ensi syksynä alkaa yhdeksäs ja peruskoulun viimeinen luokka, jota Tim on jo jännittäyt jonkin verran.
Tim odottaa jo vuoden päästä koittavaa koulun vaihtoa kun lukio alkaa, maiseman vaihtoa, hän ei ole missään vaiheessa aikonut jäädä kodin lähelle opiskelemaan. Tim ei ole koskaan viihtynyt kotona vähimmässäkään määrin.
Heti kesän ensipäivät alkavat mahdollisimman huonolla tavalla, kun Timin parhaat ystävät, kaksoset Daniel, Dan ja Nathan, Nate, lähtevät koko kesäksi Espanjaan vanhempiensa ja taaperoikäisen pikkusiskonsa Sarannahin eli Saran kanssa.
Tim jää yksin kotikaupunkiin, eikä lempiharrastus skeittaaminenkaan tunnu enää ollenkaan yhtä mukavalta ilman seuraa.
Kaike nlisäksi pojalla on salaisuus, jota hän ei ole kertonut yhdellekään hengelle tämän maan päällä.
Kaikki näyttää päällepäin olevan varsin hyvin, pojan keskiarvo on koulussa 9,1 ja hänellä on ystäviä, perheessä näyttäisi menevän hyvin ja Tim on erittäin lahjakas piirtäjä.
Kuitenkaan pään sisällä kaikki ei näytä yhtä yksinkertaiselta.
Salaa kaikilta, sen normaalin ja hyvän elämän alla, Tim on pahasti masentunut.
Elämä edessäpäin ei näytä antavan mitään hyvää, toivo tuntuu hiipuneen jo kauan sitten pois.
Poika on viillellyt jo vähän aikaa vasenta käsivarttaan, jäljet eivät ole kovinkaan pahoja, mutta kyllä niistä arpia jää. Ei ikuisia, mutta silti. Tästä typerästä tavasta ei tiedä kukaan, eikä Tim, kuten sanottua, ole ikinä kertonut kenellekään pahasta olostaan. Hän ei halua huolestuttaa ketään, eikä tulla lasketuksi heikoksi.
Luonteeltaan vaaleahiuksinen on melko hiljainen, hyvä huumorintaju näkyy välillä sen kaiken alta, mutta melkein kokoajan poika pitää muurit tarkasti pystyssä, katsoo tarkkaan ettei kukaan saa hänen todellista mielentilaansa selville. Poika ei ole kovinkaan hyvä puolustamaan itseään kiusaajia vastaan, vaan kuuntelee haukut hiljaa ja poistuu sitten paikalta, voimaa tai halua tappeluihin hänellä ei juurikaan ole. Joskus Tim kyllä keksii mitä haluaisi sanoa, mutta harvemmin kuitenkaan ääneen puhuu, sillä ei halua kerjätä verta nenästään.
Kuitenkin Tim tykkää ottaa riskejä esimerkiksi skeittiharrastuksessaan ja saa sen vuoksi usein turhia kolhuja, naarmuja ja mustelmia, joskus nuorempana pojalta on murtunut ranne ja aivotärähdyksiä on tullut kaksi. Hän tekee usein mitä tyhmimpiä asioita ja haastaa loukkaantumisen, ellei jopa kuoleman, mahdollisuuden aina uudestaan ja uudestaan.
Tim pukeutuu ruutupaitoihin, pitkähihaisiin, huppareihin ja farkkuihin, T-paitoja hän ei ole luonnollisestikaan vähään aikaan pitänyt, vaikka niitäkin hänen kaapistaan kyllä löytyy.
Vanhemmat, Maria ja Charles Watson, ovat molemmat vanhoillisia ihmisiä. Sekä Timin äiti että isä ovat tyytyväisiä poikansa koulunkäyntiin ja tämänhetkiseen tilanteeseen, eivätkä edes hyväksyisi tuon ongelmia jos niistä kuulisivat. Äidillä on sentään jotain oikeudentajua, mutta isän mielestä homouskin olisi kuolemalla rankaistava asia.
Isä on muutenkin hyvin tiukka ja järjestelmällinen, äiti taas oikea kodin hengetär, joskin hänellä on omat ongelmansa Timin kanssa, eikä hän tunne poikaansa kohtaan sellaisia rakkaudentunteita, joita yleensä omaa lasta kohtaan tunnetaan.
Maria on ammatiltaan erittäin menestynyt kampaajayrittäjä ja Charles korkea-arvoinen kirjanpitäjä.
Raamattu on kotona kunniapaikalla, mutta Tim ei ole pitkiin aikoihin Jumalaan uskonut.
Poika rakastaa piirtämistä ja skeittaamista enemmän kuin mitään muuta. 




Nimi: Hank Mihael Rowe
Nimen merkitys: Kartanon hallitsija
Syntymäaika: 25.11.1983
Ikä nyt: 29v
Kotipaikka: Virginian osavaltio, Virginia Beach
Hiusten väri: Kupari
Silmien väri: Vihertävä vaaleanruskea
Ihon väri: Punertava vaalea
Pituus: 190cm
Paino: n. 80kg
Kehonrakenne: Lihaksikas, urheilullinen
Ammatti: Tietokoneasentaja
Juuret: Suku on alunperin kotoisin Euroopasta, mistä suku pakeni holokaustin aikana Yhdysvaltoihin. Suvussa on jonkin verran Yhdysvaltoihin muuttamisen jälkeen tullutta intiaaniverta, mutta tarkempaa tietoa esimerkiksi heimosta jonka jäseniä Hankilla olisi suvussaan ei tiedetä.
Uskollisuus: Yhdysvallat, armeijayhteisö, oma perhe
Uskonto: Juutalaisuus
Erityistaidot: Kitaran soitto/laulu, kieli rullalle yms. Rintalihasten liikuttaminen

Hank on 28-vuotias mies Virginia Beachilta. Muuta kerrottavaa hänestä ei taidakaan enää olla, miehen yrityksen mentyä konkurssiin.
Mies on aina ollut kiinnostunut tekniikasta. Aivan pienestä lähtienkin. Silloinkin kun ensimmäiset kännykät tulivat markkinoille, oli Hank heti sellaisen kääsinsä saatuan purkanut koko roskan osiksi ihan vain nähdäkseen, mitä laitteen sisältä löytyi. Siitäköhän hänen vanhempansa olivat riemastuneet, kun tietenkään sellainen hänen kaltaisensa nappula ei olut osannut korjata lelua.Mutta niin, vanhempiensa toivomuksista huolimatta hän päätyi opiskelemaan IT-alaa. Tietokoneet sun muut olivat enemmän tai vähemmän juuri hänen juttunsa, eikä ollut ihmekään, että hän sitten perustikin oman yrityksensä aiheen saralla. Oikeusjuttujen ja velkakierteiden kautta Hank kuitenkin menetti suunnilleen kaiken omaisuutensa ja asuukin nykyisin autossaan. Hyvinhän se meni?
Luonteeltaan mies on nykyään paljon rauhallisempi kuin nuoruudessaan. Silloin elämänsä oli vähän turhankin villiä, miehen menetettyä hallinta itsestään. Oli lakannut välittämästä. Oli juonut, polttanut, pelannut uhkapelejä ja käyttänyt vähän vahvempiakin aineita. Lopulta hän oli kuitenkin lopettanut sen kaiken ja saanut taas otteen elämästään. Hankin perusluonteisiin kuuluu kuitenkin vahva impulsiivisuus. Luonteestaan löytyy myös temperamenttisuutta. Kaikesta huolimatta suhtautuu elämään aika rempseällä asenteella, teki mitä mieli eikä huumoristakaan ollut puutetta.
Suuntautumiseltaan mies oli hetero. Juutalainen sellainen, vaikkei hän hirveästi välittänytkään lokeroida itseään. Eihän sitä koskaan tiennyt, jos tutustuisikin johonkuhun mukavaan mieshenkilöön... Epätodennäköistä, eikä Hank muutenkaan harrastanut seurustelua niin aktiivisesti henkilökohtaisista syistään. Oli vaaraksi muille, eikä siksi ollut enää niin sosiaalinenkaan. Ainoat ystävänsä olivat jääneet rintamalle, Hankin jouduttua palaamaan takaisin Yhdysvaltoihin tantereella 'saamansa' polvivamman vuoksi... Ei sillä, että hän olisi muutenkaan voinut enää jäädä Afganistanissa saamansa tartunnan vuoksi. Tartunnan, joka teki hänestä enemmän eläimen kuin miehen. Siinä syy, miksei hän luonut sen syvempiä suhteita muiden ihmisten kanssa.
Omasi hyvät vuorovaikutustaidot muttei vain käyttänyt niitä kovinkaan aktiivisesti ellei työelämään kuuluvia piirejä laskettu. Työttömyytensä teki kuitenkin lopun sillekin.
No niin, mutta... Lempivärinsä oli oranssi. Ei sellainen ällöttävän kirkas oranssi, mutta sellainen pehmeä joka näkyi aina taivaanrannassa auringon laskiessa mailleen. Sellainen oranssi oli hänen lempivärinsä, ja joskus se saattoi esiintyä hänen vaatetuksessaankin. Vapaa-ajan asu... T-paita tai hihaton ja sitten vielä klassisesti revityt farkut. Lämpimässähän sitä asuttiin, mutta kylmempien päivien varalle omisti tietenkin hupparin jos toisenkin. Jokapäiväiseen asusteeseensa kuului kuitenkin se palvelusaikainen armeijalaatta, joka killui hänen kaulassaan ajasta ja paikasta huolimatta. Ei ottanut sitä koskaan pois. Muistot armeija-ajoista ja sen vuoksi menetetyistä ystävistä... Halusi pitää ne lähellään, sydämellään. Halusi muistaa ne, vaikka jotkut muistot olivat kipeitä. Eivät ne asiat kuitenkaan unohtamalla paranisi. Laatta muutenkin muistutti häntä maailman pahuudesta, mutta myös ystävyydestä, uskollisuudesta ja urheudesta. Se esine muistutti häntä siitä, kuka hän oli. Pahin pelkonsa oli, että hän joku päivä unohtaisi sen. Muistaminen oli helpompaa, kun oli jokin esine, johon tarttua.
Harrastuksia miehellä ei niinkään ole tietokonepelailun ja urheilun lisäksi. Urheiluunhan sitä kuului salilla käyntiä, lenkkejä... Kaikkea sellaista ihan vain kunnossa pysyäkseen, että ei siinä sen 
kummempia taka-ajatuksia ollut.



Muita tärkeitä hahmoja:




Nimi: Sara Gunilla Hayton
Nimen merkitys: Prinsessa
Syntymäaika: 3.8.1997
Ikä nyt: 15v
Kotipaikka: Virginian osavaltio, Virginia Beach
Hiusten väri: Luonnostaan vaalea ruskea, usein latvat värjätty eri väriseksi tai hiuksissa shokkiväriraitoja.
Silmien väri: Vihreä
Ihon väri: Vaalea
Pituus: 155cm
Paino: 44kg
Kehonrakenne: Hoikka, urheilullinen
Ammatti: Peruskouluopiskelija
Juuret: Saran isoisoäiti oli ruotsalainen, ja tuolta periytynyt nimi Gunilla kertoo juurista.
Uskollisuus: Yhdysvallat, skeittausyhteisö
Uskonto: Agnostikko

On yksi Timin parhaista ystävistä, he ovat tunteneet ala-asteelta asti. Sara on menevä, temperamenttinen, fiksu ja spontaani tyttö, joka tietää aina mitä sanoa. Sen vuoksi Sara onkin hyvä vastus Timin kiusaajille, toisin kuin poika itse, joka teräväkielisyydestään huolimatta menee kiusaajien edessä kipsiin.
Sara on usein huolissaan Timistä ja yrittääkin jutella tuon kanssa, mutta liian usein vastaan tulee Timin asenne, jonka vuoksi hän ei halua kertoa huolistaan muille. Sara kuitenkin jaksaa yrittää.
Sara osaa skeitata hyvin kuten myös Tim, ja laudan päällä hän on yhtä kotona kuin muutkin porukasta. Tyttö on yksi skeittiramppien parhaista lautailijoista, vaikka pojat sen harvoin pystyvätkin myöntämään. 
Sara meikkaa vähän tai ei ollenkaan, ja hänen tyylinsä on rento, melko poikamainen ja hippimäinen. Värisävyt ovat maanläheisiä. Hiuksiaan Sara kuitenkin värjää usein, joskus ne ovat blondit, joskus mustat, joskus liuku- tai shokkivärjätyt. Saran vanhemmilla ei ole koskaan ollut mitään tyttärensä laittautumista vastaan, vaan hän on saanut edetä meikkaamisessa sun muussa miten on itse parhaaksi nähnyt.
Sara on rikkaan perheen ainoa lapsi. Hänen isänsä Rex metsästää Timin isän kanssa. Sara on varsin onnellinen ja elää mielestään hyvää elämää, mutta häntä inhottaa ajatus porvarillisesta tiestä vanhempiensa jalanjäljissä. Siitä johtuen Sara haluaa muuttaa kotoa heti kun mahdollista, ja rakentaa itse oman elämänsä. Tehdä itse omat virheensä. Sara ei halua jämähtää paikoilleen ja elää pelkästään isänsä rahoilla, vaan tehdä oikeasti töitä elämänsä vuoksi. Saran unelma-ammatti olisi jotain skeittaamiseen tai urheiluun liittyvää. Saralla oli koira nimeltä Chipo, mutta omituinen peto vei sen pihasta. Sen jälkeen Sara on kaivannut uutta lemmikkiä.


Nimi: Daniel Henric Aldano & Nathan Linus Aldano, Dan & Nate
Nimen merkitys: Jumalan tuomio ja Jumalan lahja
Syntymäaika: 1.2.1997
Ikä nyt: 15v
Kotipaikka: Virginian osavaltio, Virginia Beach
Hiusten väri: Tumma ruskea
Silmien väri: Ruskean eri sävyt
Ihon väri: Latino
Pituus: n. 175cm
Paino: n. 65kg
Kehonrakenne: Urheilullinen
Ammatti: Peruskouluopiskelija
Juuret: Isä on espanjalainen ja äiti yhdysvaltalainen, joten kaksosista näkyy molempien vanhempien juuret.
Uskollisuus: Yhdysvallat, skeittausyhteisö, oma perhe
Uskonto: Kristinusko

Ovat Timin parhaita ystäviä, lempinimiltään Dan ja Nate. Kuten arvata saattaa, ovat pojat kaksoset. Heillä on myös isoveli Benjamin ja pikkusisko Sarannah.
Poikien vanhemmat ovat tunteneet Timin vanhemmat jo vuosia. Sen vuoksi kaksoset ja Tim ovat tunteneet toisensa vauvoista asti, ja heidän ystävyytensä on enemmän veljellistä kuin pelkkää ystävyyttä. Tim on kuin perheen neljäs poika ja kaksosten kolmonen siitäkin huolimatta, että he ovat kovin eri näköisiä. Kaksosten isä kun on espanjalainen, ja sen vuoksi pojat ovat tummahiuksisia ja -hipiäisiä. Perhe lomailee usein Espanjassa sukulaistensa luona. Poikien äiti asui vuosia espanjassa, missä hän tapasi miehensä. Lomien vuoksi Tim joutuu liian usein olemaan ilman ystäviään.
Kaksosista on aina sanottu, että Dan on se komea ja Nate on se viisas, vaikka he näyttävät oikeastaan täsmälleen samalta, ja heillä on täysin sama keskiarvokin. Suuntautumisiltaan Nate on hetero ja Dan bi-seksuaali.
Dan ja Nate ovat ottaneet kaksosuutensa täysillä osaksi elämäänsä. He puhuvat aina itsestään monikossa, päättävät silloin tällöin toistensa lauseita ja pukeutuvatkin joskus samoin, ihan vain hämätäkseen muita ihmisiä. Tim on poikien perheen lisäksi ainoa, joka ei ikinä mene sekaisin siinä, kumpi on Nate ja kumpi Dan. Sen verran kauan he ovat toisensa tunteneet. Kaksosissa on pienenpieniä eroja, jotka harjaantunut silmä huomaa, sillä kukaan ei voi näyttää täysin samalta, vaikka kuinka olisivat kaksoset. Molemmilla on kaulassa luomi, mutta Natella on se lähempänä solisluuta kuin Danilla. Ja se jolla voi olla keltaista päällä on Nate, ja se joka syö kalaa hyvällä halulla on Dan.
Dan ja Nate skeittaavat siinä missä muutkin samasta porukasta.




Nimi: Benjamin Paolo Aldano & Sarannah Adela Aldano, Ben & Sara
Nimen merkitys:
Syntymäaika: 9.8.1990 & 2.11.2008
Ikä nyt: 22v ja 4v
Kotipaikka: Virginian osavaltio, Virginia Beach
Hiusten väri: Tummanruskea/musta
Silmien väri: Ruskean eri sävyt
Ihon väri: Latino
Pituus: 184cm ja 110cm
Paino: n. 75kg ja 20kg
Kehonrakenne: Lihaksikas ja lapsi
Ammatti: Rakennusmies ja lapsi
Juuret: Isä on espanjalainen ja äiti yhdysvaltalainen, joten sisaruksista näkyy molempien vanhempien juuret.
Uskollisuus: Yhdysvallat, työyhteisö, oma perhe ja oma perhe
Uskonto: Kristinusko

Benjamin lempinimeltään Ben, on Aldanon lapsista vanhin, hän on kaksosia seitsemän vuotta vanhempi. Benjamin on kihloissa Natalie-nimisen naisen kanssa ja näyttäisi siltä, että heidän suhteensa jatkuu hyvin pitkään (Nataliella on mielenterveysalalla työskentelevä isosisko nimeltä Margareta. Hän oli hoitajana paikassa, missä Tim oli jonkin aikaa suljetulla osastolla itsemurhayrityksen vuoksi). Ben elää omassa asunnossaan kihlattunsa kanssa, ja on töissä rakennusmiehenä. Natalie on tatuoija ja lävistäjä. Ben on Timille kuin isoveli, ja aina valmis auttamaan nuorempaansa jos tuo joutuu pulaan.
4-vuotias Sarannah, lempinimeltään Sara, on kaksosia yksitoista ja Beniä kahdeksantoista vuotta nuorempi. Varsinainen iltatähti siis. Sarannah on kiltti ja suloinen pieni tyttö, joka on aina pirteänä ja ilkikurisena menossa isoveljiensä perässä. Toisaalta Sara myös jännittää vieraita ihmisiä, mutta Tim on hänelle kuin neljäs isoveli. Tim kyllä saa tytön syömään ja nukkumaan, vaikka kaikki lapsenvahdit siinä epäonnistuisivatkin. Onhan Sara tuntenut Timin koko elämänsä ajan, ja nähnyt tuota useasti montakin kertaa viikossa.




Nimi: Violette Abigail Hale, Abby
Nimen merkitys:
Syntymäaika: 24.5.1992
Ikä nyt: 19v
Kotipaikka: Alaskan osavaltio
Hiusten väri: Musta, vaihtelee
Silmien väri: Vihreään viittaava tummanruskea
Ihon väri: Astetta tummempi vaalea
Pituus: 168cm
Paino: n. 55kg
Kehonrakenne: Hoikka, terve
Ammatti: Tatuoija
Juuret: Molemmat vanhemmat ovat Yhdysvaltalaisia, mutta Abbyn suvussa on jonkin verran Alaskan alkuasukaskansan verta.
Uskollisuus: Yhdysvallat, tatuoimisyhteisö, oma perhe
Uskonto: Ateistinen agnostikko

Lempinimeltään Abby, on Alaskalainen tatuoija. Hän on luonteeltaan räväkkä, spontaani ja pirteä, eikä juuri koskaan surullinen tai vihainen. Abby tietää mitä haluaa, ja osaa mennä juuri oikeaan suuntaan sen saavuttaakseen. Abby ei jaksa valittamista, sillä nainen ajattelee, että jos edessä on ongelma, se on tehty ratkaistavaksi. Toisin sanoen kaiken voi selvittää jotenkin, ja siksi valittaminen ja jahkailu on turhaa. Elämässä voi tulla eteen haasteita ja kamalia asioita, mutta kaikesta selviää kunhan jaksaa yrittää. Abby on aina valmiina auttamaan apua tarvitsevia, ja tekeekin aina välillä, silloin kun ehtii, vapaaehtoistyötä Alaskan köyhien parissa. Abby on Timiä viisi vuotta vanhempi, mutta hän viihtyy hyvin myös itseään reilusti nuorempien kanssa. Abby kun ei ole mikään bilettäjä tai muutakaan vastaavaa, vaan viettää aikaa mieluiten ystävien kanssa riehuen.
Abbyn tyyli on rempseä ja vaikuttaa siltä, kuin Abby olisi arponut vaatteet komerollaan. Kuitenkin hän valitsee kaiken tarkkaan, ja siksi lopputulos näyttää hyvältä vaikutelmasta huolimatta. Meikkiä nainen käyttää vähän, vahvistaa kulmansa, laittaa ripsiväriä ja kajaalia, sekä joskus jotain huuliin. Ihoon hän ei käytä mitään, sillä teini-iän lievän aknen jälkeen ei Abbylle ole ilmestynyt yhtäkään finniä tai muuta epäpuhtautta.
Abbyn perheeseen kuuluu kolme vuotta vanhempi isoveli, sekä yksinhuoltajaisä. Hän eli erilaisen, mutta silti melko onnellisen lapsuuden. Taiteelliset taipumukset tulivat esille jo hyvin nuorena, ja kuvataidekoulun kautta Abby lopulta päätyikin tatuoijan oppilaaksi. 

-Yössä ken vaeltaa-

HK - Juoni

Kesken vuosi 2013

Virginia Beachin kesä on kuuma, lähellä merenrantaa olevalla lähiöalueella asuu Watsonien perhe. Charles, Maria ja Tim Watson.
Alkukesästä perhe ottaa hyväsydämisyyttään luokseen asumaan Marian vanhan ystävän, Hank Rowen, joka on menettänyt työnsä ja sen myötä myös asuntonsa.
Kesäloma on vapauttanut 15 vuotta täyttävän Timin koulutöistä, ja siinä samalla ajanut yksinäisyyteen parhaiden ystävien lähtiessä sukulaistensa luo Espanjaan koko kesäksi. Yhteyttä voidaan pitää vain internetin kautta.
Tim ei tule toimeen vanhempienkaan kanssa niin hyvin, että kesästä voisi millään tulla hauska. Ei mitenkään.
Kuitenkin jokin muuttuu, 15-vuotiaan pojan ja 28-vuotiaan miehen välille alkaa syttyä kiellettyjä tunteita, joiden ei pitäisi olla totta. Ei Hankin ja Timin sukujen uskonnon, kuin myöskään yleisellä tasolla tuomittavan ikäeron vuoksi.
Entä mitä tapahtuu, kun alkaa selvitä, ettei Hank olekaan aivan sitä miltä näyttää? Entä kun selviää, että miehellä on pieni karvainen salaisuus, joka ei siedä päivänvaloa?

Kesäloman loppu häämöttää ja pian koulu jo alkaakin. Palaaminen koulun penkille ei ole helppoa, vaan edellisten vuosien ongelmat ovat vain kasvaneet.
Nämä ongelmat voi selittää yhdellä yksinkertaisella sanalla, joka kertoo paljon. Koulukiusaaminen. Tim saa kärsiä päivittäin sanoista ja teoista, joita edes hänen ystäviensä tuki ei tunnu häivyttävän. Mitä yksi kahdeksan hengen porukka voi tehdä koko muun luokan, koko muun koulun edessä, kun yksi porukan jäsenistä joutuu ilkeyden kohteeksi? Ei paljoa.
Tulevaisuuden tullessa puheeksi Hankin käytös muuttuu, miehen salaisuus painaa hänen hartioitaan, eikä Hank usko hänen ja Timin suhteen kestävän kaikkien ongelmien vuoksi. Välit muuttuvat kylmemmiksi, eikä Hankin salaisuuden selville saanut Tim voi kertoa tiedostaan toiselle. Se olisi Hankille... liikaa.
Mitä tapahtuu, kun Hank lopulta pääsee muuttamaan takaisin omilleen? Entä kun suhteen kylmeneminen ja Hankin käytös ajaa Timin syvään epätoivoon? Mitä käy... Kun kaikki muuttuu liian painavaksi?

Tim on juuri päässyt suljetulta osastolta, ja mutkien kautta hänen ja Hankin suhde on palannut entiselleen, tai entistäkin vahvemmaksi. He alkavat jälleen tapailla, ja lopulta Tim viettäisi mieluummin vaikka kaiken aikansa Hankin luona tuon asunnossa. Lopulta joulun alla yksi pieni virhe tuhoaa kaiken, ja Charles saa tietää sankareidemme suhteesta. Siitä alkaa Timin lyhyessä elämässä taas uusi taistelu vanhempien hylätessä hänet, heittäessä ulos kodistaan, ja kieltäessä kokonaan poikansa olemassaolo. Miten asian yli päästään, vai päästäänkö ollenkaan? Keksiikö Hank miten auttaa rakastaan?

 -Yössä ken vaeltaa-

keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Seniorit - Esineet, paikat ja mahdolliset unohdukset

Johnin sininen nojatuoli

Johnin makuuhuoneessa on hänen lapsuudestaan asti ollut sininen nojatuoli, jonka hänen äitinsä osti pojan syntyessä. Marilyn ajatteli, että siinä olisi mukavaa istuskella lapsen kanssa, imettää ja vanhempana lukea satuja ja kertoa tarinoita. Ja sellainen paikka siitä Johnille tulikin. Turvan, satujen ja lämmön tyyssija, ja sellaisena se on pysynyt. John lukee edelleen nojatuolissaan, ja muistelee lapsuutensa hyviä hetkiä.
Äiti piti tuolista erittäin hyvää huolta ja kunnosti sitä aina tarpeen tullen silloin kun John vielä asui kotona. Nyt myöhemmin on mies itse pitänyt tuolista vähintäänkin yhtä hyvää huolta. Sen vuoksi sininen nojatuoli näyttää yhäkin aivan uudelta.
Edes tuolin päällyskangasta ei ole vaihdettu kertaakaan ostamisen jälkeen ja siitä huolimatta se on edelleen hyvin siistissä kunnossa. Nojatuolissa oleva tyyny on kiinni selkänojassa.


Chrisin ja Jonaksen unilelut

Vasemmalta oikealle, ylhäältä alas: Gaho, Monsuta, Homonalle (ainoa Jonaksen), Li-Kun, Wanimaru, Whale Oppa ja Mikuto.
Chris on saanut kaikki unilelunsa pikkuhiljaa, ja rakastaa niitä syvästi. Monsuta ja Mikuto olivat ensimmäiset mitä Chris sai, sitten Gaho, joita seurasivat muut.
Homonallen Jonas taas sai Johnilta, joka voitti sen hänelle tivolissa. Miehet kun keksivät ruveta heittämään toisilleen erilaisia haasteita, ja John sai haasteeksi mennä pelaamaan pienille tytöille tarkoitettua peliä. Niinpä hän voitti pienen vaaleanpunaisen nallen, jonka vatsassa on valkoinen ympyrä, ja sen keskellä vaaleanpunainen sydän. Jonaksesta on hauskaa painottaa omaa homouttaan, minkä vuoksi hänellä on tapana antaa kaikelle nimi homo -etuliitteellä. Sen vuoksi pieni vaaleanpunainen nallekin sai nimekseen Homonalle. Pieni nallukka on yksi Jonaksen kalleimmista aarteista.


Johnin ja Evanin (uni)lelut

Landmanien perheessä ei ollut varaa kovinkaan moneen leluun, ja kummallakin miehellä on tallessa vain ensimmäinen unilelunsa.
Johnin ensimmäinen unilelu on Charlie-niminen kirahvi, Evanin Willie-niminen kilpikonna. Lisäksi Johnilla on edelleen tallessa vanha muovinen, lohikäärmeen muotoinen lelu, jolla mies leikki paljon ollessaan pieni. Se on paitsi hienon näköinen, myös muisto siitä, mitä lapsen silmissä merkitsi olla vahva ja rohkea.


Paikat:

Luonnollisestikin pelissä on monia paikkoja, mutta tällä htkellä kaikki keskittyy Burlingtonin ongelmanuorten sisäoppilaitokseen. Jokaisella oppilaalla on omat huoneensa (1-3 hengen huoneet). Chris itse on yhden hengen huoneessa, koulun kolmannessa kerroksessa. Johnilla taas on oma vastaanottonsa, ja siihen liitetty makuuhuone. Lisäksi koulussa on liikunta/juhlasali, ruokala, oppilaiden huoneita (toinen ja kolmas kerros, jossa on myös muutama opettajan huone), sekä tietenkin luokkia (ensimmäinen kerros).



Johnin huone

Johnilla on pieni huoneisto, johon kuuluu työhuone ja makuuhuone, sekä pieni kylpyhuone. Hänellä ei ole omia huonekaluja, paitsi sininen nojatuolinsa. Muut Johnin omat huonekalut ovat varastossa hänen entisessä kotikaupungissaan. Sen verran mitä John on itse saanut sisustaa, hän on pitänyt huolta että ympäristö on rauhallinen, neutraali ja seesteinen. Huone joka kannustaa jakamaan huolet ja vaikeudet.
Johnin työhuoneeseen johtava ovi on auki aina, kun ei tarvitse varmistaa ettei kukaan pääse sisään. Omaan huoneeseen johtavat ovet ovat aina lukossa, jottei kukaan keksisi tunkea Johnin omaan tilaan. Hän kun haluaa pitää työn ja oman ajan tiukasti erillään, psykologin työ kun ei ole todellakaan mikään vähiten stressiä tuottava ammatti. Päinvastoin.
Johnin kohtaloksi koitui se, että Chris oppi jo nuorena tiirikoimaan vanhempia lukkoja. Burlingtonin lukion rakennus on niin vanha, että lukot on todella helppo avata. Niitä nimittäin ei ole vaihdettu kertaakaan, kun vanhatkin lukot toimivat vallan hyvin. Eikä tämän  tapaisella koululla ole varaa juuri mihinkään ylimääräiseen, edes lukkoihin.


~I just want to make you happy~