Tämä on roolipeliblogi, jossa on tietoa ja muistiinpanoja wolfheart^:in ja shinjusen roolipeleistä. Jouduimme luomaan blogin, koska uudistuksen jälkeen Demi.fin demilät ovat perseestä. Amen.

torstai 25. joulukuuta 2014

Norpat - Juoni

Kesken vuosi 2014

Miro Pihlaja on nuori vanhemmiltaan perimän miljoonayhtiön omistaja, joka pakenee väkivaltaista eksäänsä Helsingistä Joensuuhun. Yrittäen elää normaalia elämää jossa kukaan ei tietäisi hänen rahoistaan ja menneisyydestään, aloittaa Miro harjoittelijana pienessä yhtiössä jossa Juuso Tuulesvuo kirjoittaa eroottisia novelleja.
He tutustuvat toisiinsa nopeasti, sillä Miro ei tunne kaupungista ketään ja Juuso tahtoo auttaa tuota uuteen paikkaan sopeutumisessa. Liian pian Miron eksä Rami ilmestyy paikalle ja yrittää väkivalloin saada Miron mukanaan takaisin Helsinkiin. Juuson onnistuu saada tilanne hallintaansa mustan silmän ja haljenneen huulen hinnalla, minkä ansiosta Miro alkaa ymmärtää, etteivät hänen tunteensa Juusoa kohtaan ole vain ystävyyden tasolla. 
Niin alkaa tarina siitä, miten Miron salaisuuksien verkko alkaa vähän kerrallaan hajota ja Juuso saa tietää totuuden nuorukaisesta jonka luuli jo tuntevansa.
Miten kaksi niin erilaista ihmistä onnistuu rakentamaan välilleen syvän yhteisymmärryksen ja luottamuksen suhteen? Sen tarina kertoo.

-Siivet minulle suutele-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti