Tämä on roolipeliblogi, jossa on tietoa ja muistiinpanoja wolfheart^:in ja shinjusen roolipeleistä. Jouduimme luomaan blogin, koska uudistuksen jälkeen Demi.fin demilät ovat perseestä. Amen.

tiistai 30. syyskuuta 2014

Retardit - Esineet, paikat ja mahdolliset unohdukset

Ramseksen auto

Ramseksella on pieni punainen auto (jos joku tunnistaa kuvan auton ja kertoo sen merkin niin kymmenen pistettä ja papukaijamerkki) jonka hän sai isältään kaksikymmenvuotislahjaksi. Herra Stard tiesi että hänen poikansa oli muuttamassa toiseen osavaltioon, joten hän halusi ostaa pojalleen jotain hieman isompaa sillä kertaa. Ja samalla autolla Ramses on ajellut siitä asti. Hän rakastaa pientä autoaan ja senkin juuri sopiva hänen käyttöönsä. Ramses ei missään nimessä tarvitsisi isompaa tai tehokkaampaa autoa, tämä on juuri sopiva suurkaupungissa puikkelehtimiseen.



Denin valokuva-albumi

Ollessaan vankina maan alla olivat valokuvat Denin ainoa visuaalinen yhteys yläpuolella olevaan maailmaan. Ne kiinnostivat poikaa tuhottomasti ja joistain yksituiskohdista kuvissa Raymond hänelle kertoikin. Moni asia jäi kuitenkin epätarkaksi, esimerkiksi se, että ne asiat joita oli kuvissa, olivat todella olemassa yhtä paljon kuin Den itse.
Nähdessään valokuvat pienessä kangaspussissa ehdotti Ramses, että ne pistettäisiin albumiin ja Den ottaisi itse samasta aiheesta kuvan pistääkseen sen sellaisen viereen, jonka Raymond oli hänelle antanut. Ajatus innosti Denia valtavasti.
Koska valokuvat ovat alusta asti olleet Denille yksi tärkeimmistä asioista pienessä elämässä tutkimuskeskuksessa, löytää poika tavan jatkaa niiden mukana koko elämänsä. Hänelle valokuvat tulevat aina olemaan melkein todellisempia kuin se, mitä hän näkee omilla silmillään.



Paikat:



Ramseksen asunto

Ramseksen asunto sijaitsee New Yorkin kaupungissa keskustan laitamilla. Kadulta pääsee ajamaan suoraan parkkihalliin, joka on työpaikalle erityisen kätevä isojen lastien vuoksi, joita sille välillä toimitetaan, Parkkihalli on kellarissa mistä pääsee hissillä tai portaita ensin kerrokseen joissa tehdään töitä, ja seuraavaksi kahteen ylimpään kerrokseen, joissa on työntekijöiden asuntoja. Ramseksen kanssa saman projektin äärellä työskentelee kolme muuta työntekijää, jotka kaikki asuvat paikan päällä. Samalla työpaikalla käy jonkin verran muitakin työntekijöitä, jotkut päivittäin, jotkut silloin tällöin.
Ramses on ainoa, jolla on asunto kolmannessa kerroksessa, muut asuvat toisessa. Hänen nukkumapaikkanaan toimii iso parvi jonne pääsee portaita pitkin, sitä hän käyttää myös työtilanaan ja hänen televisionsa sijaitsee siellä. Muulla asunnolla on parven vuoksi erityisen korkea katto ja se on sisustettu hyvän maun mukaan. Makuuhuoneena toimivan parven lisäksi alakerrassa on kaksi huonetta, päähuone jossa on eteinen, keittiö ja olohuone, sekä yksi ylimääräinen huone jota Ramses on käyttänyt vierashuoneena. Se huone on nyt Denin oma. Sekä yläkerrassa että alakerrassa on kylpyhuoneet.

-Stars shine only in the darkness-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti