Tämä on roolipeliblogi, jossa on tietoa ja muistiinpanoja wolfheart^:in ja shinjusen roolipeleistä. Jouduimme luomaan blogin, koska uudistuksen jälkeen Demi.fin demilät ovat perseestä. Amen.

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Seniorit - Vilkaisu vaatekaappiin

 Chrisin tyyli

Chris rakastaa värikkäitä vaatteita, ja erilaiset printtikuvat ovat myös hänen mieleensä. Niitit eivät häiritse, ja nahka asusteissa on mieleistä. Chris pitää myös koruista, ja hänellä onkin oma pieni korukokoelmansa. Poika pukeutuu usein huppareihin ja farkkuihin, sekä myös ruutupaitoihin. Yleisin tyyli taitaa kuitenkin olla tavallinen farkut ja t-paita (mikä melkoisen usein on homovibainen vanhempien ärsyttämisen vuoksi), ainakin silloin kun hän ei joudu pelkäämään arpisten käsivarsiensa näyttämistä. Farkkujen värit vaihtelevat suuresti mustasta valkoiseen, tummansinisestä vaaleansiniseen ja kaikissa väriympyrän väreissä. Myös housuissa saattaa olla koristuksia, kuten paikkoja, niittejä tai ketjuja. Pojalla onkin erittäin paljon vaatteita, eikä häntä yleensä ikinä näe samoissa vaatteissa kahta päivää perätysten. Chris rakastaa Dolphins are gay sharks -huppariaan.
Kaiken kaikkiaan Chrisin tyyli on omalla sarallaan hieno ja selvästi meititty. Poika ei todella pukeutuisikaan mihin sattuu, vaan haluaa aina pitää huolta että päällään on vaatteet joissa tuntee olonsa hyväksi. Chrisillä on myös melko kallis maku, sillä vanhemmillaan asuessaan hän on luonnollisestikin saanut käyttää rahaa miten haluaa, kun sitä on ollut melkein riesaksi asti. Moni Chrisin vaatteista ja asusteista onkin merkkituotteita.
Aasialaisella ei ole kovin paljon bändipaitoja, mutta muutama korealaisilla bändeillä ja/tai niiden logoilla koristettuja paitoja löytyy hänenkin kaapistaan.
Ohessa kuvat Chrisin lempipaidoista.


Johnin tyyli

Johnin tyyli on yksinkertainen; bändipaita ja farkut. Bändipaitojen lisäksi Johnilla on vain joitain yläosia. Pari yksiväristä teepaitaa ja hihatonta, sekä muutama kauluspaita. Farkkuja hänellä on sinisiä laidasta laitaan, sekä yhdet mustat ja yhdet harmaat. Johnilla on ihan kiitettävästi vaatteita, mutta suurimman osan niistä hän on ostanut jo vuosia sitten. John kun ei näe vaatteiden ostelemista turhaan mitenkään erityisen hyvänä asiana. Jos edelliset ovat kunnossa (pieniä reikiä ja repsottavia lankoja lukuun ottamatta) niin miksei niitä muka voisi vielä käyttää? Näiden lisäksi miehellä on tietenkin yöpuku, joskin hän harvemmin pitää nukkuessaan paitaa päällä.
Jalassa miehellä on useimmiten tennarit, tai sisätiloissa ei mitään.
Johnin tyylissä on kuitenkin myös särmää, joka näkyy jo bändipaitojen kuvina. Lisäksi Johnilla on pari korvakorua toisessa korvassaan, ja Chris leikkasi hänelle hiusmallin joka on lyhyt sivuilta ja pidempi keskeltä. Melkein kuin irokeesi jota ei ole nostettu geelillä pystyyn. John osaa siis olla myös hienovaraisen räväkkä, muttei niin että se herättäisi huomiota. Väreinä John suosii maanläheisiä ja tummia sävyjä, joita kuitenkin saattaa koristaa jokin tehosteväri, kuten kirkkaanpunainen, turkoosinvihreä tai syvänsininen. Varvassukkia miehen kaapista ei löydy.
Ohessa kuvat Johnin lempibändipaidoista.

Tässä kuva Johnin ja Chrisin kengistä.
Kaikki muut ovat Chrisin paitsi viimeiset, sillä aasialainen on paljon innokkaampi vaatteiden ja kenkien ostaja kuin miesystävänsä. Ruskeiden juhlakenkiensä lisäksi Johnilla on myös kangastennareita, jotka yleensä ovat mustan tai valkoisen värisiä. John ei tarvitse juuri muita kenkiä, kuin kangastennarit, juhlakengät ja paikoissa joissa sataa lunta (kuten Vermontissa) lämpimämmät talvikengät.
Chris on toista maata, ja hän rakastaakin kenkien valitsemista päivän tyyliin sopivaksi. Niitä pitää olla erilaisia värejä ja materiaaleja, niin ettei kertaakaan jää ilman sopivia kenkiä. Tällä hetkellä poika ei omista juhlakenkiä, mutta ne ovat heti seuraavana hänen ostoslistallaan. Varsinkin kun lukion kolmannen luokan kevätjuhlaan olisi ihan hyvä pukeutua vähän juhlavammin, ja sitä varten olisi tietenkin ihan hyvä olla muutakin kuin ne tennarit. Toisaalta ei vaatisi Chrisiltä paljoa astella juhlasaliin muuten juhlavaatteissa, mutta jalassa värikkäät arkikengät tai skeittikengät. Ei todella, se olisi hänelle aivan helppoa.


Jonaksen vaatekaappi

Jonaksen tyylistä näkee lähes samalla sekunnilla että hän on homo, ja sitä Jonas kai tietyllä tapaa hakeekin. Mies nimittäin rakastaa huomiota, sen kaikissa muodoissa.
Kirkkaita värejä, mutta myös pastelleja. Tiukkoja vaatteita, ja usein jonkun verran rintakehää paljastavia paitoja. Neuleet ovat Jonakselle tärkeitä, varsinkin jos niiden kaula-aukko on kolmion muotoinen. Jonas pitää myös printeistä ja ruutu- sekä raitakuviosta. Kaulaliinat, liivit ja kauluspaidat, joiden pari ylintä nappia on jätetty auki, kuuluvat lähes aina viikon puvustukseen. Värikkäät kengät, hatut ja tiukat farkut tai haaremihousut. Jonaksen tyyli on homoista homoin.
Mies rakastaa myös pukeutua räväkästi baari-iltoina, ja saattaa joskus jopa laittaa hieman glitteriä kasvojen koristeeksi. Muuten Jonas ei meikkaa (ellei häntä meikata kuvauksissa), mutta glitteristä hän pitää kun on kyse bileistä. Myös vaatteissa glitterkoristukset ovat aina juhlissa kohdillaan. Koruistakin Jonas pitää. (Kuvan löydettyämme Heart ja minä katsottiin heti että herranjestas, Jonashan se siinä!)


-I just want to make you happy-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti