Tämä on roolipeliblogi, jossa on tietoa ja muistiinpanoja wolfheart^:in ja shinjusen roolipeleistä. Jouduimme luomaan blogin, koska uudistuksen jälkeen Demi.fin demilät ovat perseestä. Amen.

perjantai 3. toukokuuta 2013

Seniorit - Sivuhahmot

Nimi: Michael Titus Stormy Winston
Nimen merkitys: Vaatimaton, nöyrä
Syntymäaika: 1.12.1994
Ikä nyt: 17v
Hiusten väri: Vaalea
Silmien väri: Sininen
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 173cm
Paino: n. 57kg
Kehonrakenne: Hoikka, terve
Ammatti: Lukiolainen
Juuret: Molemmat vanhemmat täysin yhdysvaltalaisia
Uskollisuus: Yhdysvallat, sijaisperhe
Uskonto: Agnostikko

On vuoden Chrisiä nuorempi poika, johon Chris tutustui netissä. Pojalla on vaaleat vähän pidemmät hiukset, ja siniset silmät joita reunustaa hieman tummempi rengas. Hän on varreltaaan hyvin laiha. Michaelilla on myös lävistyksiä, monien korvakorujen lisäksi septum, bridge, snake bites ja uusimpina cheek vasemmassa poskessa, sekä kielilävistys jossa hän pitää hämähäkinmuotoista korua.
Michaelilla on erittäin rankka menneisyys. Äiti kuoli kun poika oli pieni, ja hän joutui mummonsa hoiviin. Kymmenvuotissyntymäpäiviensä porteilla jostain ilmestynyt isä kuitenkin voitti oikeudenkäynnin, ja sai siten Michaelin huoltajuuden itselleen. Niinpä poika joutui muuttamaan ihanan ja rakkaan mumminsa luota isälle, ja siitä se helvetti alkoi.
Isä hyväksikäytti poikaansa monia vuosia, minkä vuoksi Michael ei osaa arvostaa itseään lainkaan. 13-vuotiaana hänelle puhkesi anoreksia, joka kuitenkin onnistuttiin mummin avulla torjua lähes täysin. Piirteitä siitä Michaelissa edelleen on, ja hänen on yhä vaikeaa syödä tiettyjä ruokia. Myös viillellyt poika on, ja erittäin paljonkin. Suurimmaksi osaksi reisiään, ja tämän vuoksi hän ei liikukaan missään uimahousuissa, jonka lahkeet eivät yllä polviin asti. Yleensä poika tosin ei edes ui, sillä hän on yhä kamalan epävarma vartalostaan ja muutenkin ulkonäöstään. Kaikeksi onneksi Michael kuitenkin uskaltautui kertomaan ulkopuolisille tilanteestaan, ja rankan oikeudenkäynnin jälkeen sai isä kaksikymmentäkolme vuotta ehdotonta vankeutta, ja joutui maksamaan pojalleen 8 000 dollarin summan henkisestä ja fyysisestä kivusta ja kärsimyksestä.
Koska mummi oli kuollut, päätyi Michael sen jälkeen nuorisokotiin. Siellä hän tutustui Rosa Perkinsiin, Heather Ignallsiin ja tämän tyttöystävään Sophia Gelleriin (kuvassa järjestyksessä). Heistä tuli nopeasti Michaelin parhaat ystävät, joskin Rosa ylitse muiden. Nuorisokodista Michael löysi myös ensimmäisen poikaystävänsä (sillä hän oli aina tiennyt olevansa homo, eikä se ollut hänelle mitenkään ihmeellinen asia) Elijahin. Suhde ei loppujen lopuksi kestänyt neljää kuukautta kauempaa, sillä Elijah kyllästyi odottamaan Michaelin valmiutta seksin harrastamiseen, siitä kun hänellä oli yllätys yllätys traumat.
Myöhemmin Michael sijoitettiin sijoituskotiin, missä oli kolme muutakin lasta. Koulussa hän tutustui Taylor-nimiseen poikaan, jonka kanssa hän alkoi melko nopeasti seurustella. Ei kuitenkaan kestänyt kauaa, kun Taylor petti häntä jonkun tytön kanssa, eikä Michael enää kestänyt olla tuon kanssa. Niinpä hän jätti Taylorin ja jatkoi elämäänsä ilman tuota.


Ystäviä menneisyydestä:


Nimi: Jessica Hunt & George Mills
Nimen merkitys: Jumalan näkemä ja maanviljelijä
Syntymäaika: 1986 ja 1982
Ikä nyt: 25v ja 29v
Hiusten väri: Vaalea ja tummanruskea
Silmien väri: Vihreänruskea ja ruskea
Ihon väri: Vaalea
Pituus: 173cm ja 191cm
Paino: 50kg ja 80kg
Kehonrakenne: Laiha ja lihaksikas
Ammatti: Malli ja malli, kokki
Juuret: Molemmat tietämänsä mukaan täysin Yhdysvaltalaisia
Uskollisuus: Yhdysvallat, HSKA ja Yhdysvallat, homoyhteisö ja HSKA

Uskonto: Ateistinen agnostikko ja jyrkkä ateisti.

John tutustui näihin kahteen ollessaan töissä HSKA:ssa, he ovat molemmat Jonaksen ystäviä.
Jessica, leminimiltään Jessy tai Jessie, on Jonaksen paras ystävä. Nainen on Jonasta vuoden vanhempi, eli Johnin ikäinen. Hänellä on vaaleat luonnostaan blondit hiukset, ja ruskeat hieman vihreään viittaavat silmät. Kasvoiltaan Jessie on erittäin kaunis, ja osin sen vuoksi hän saikin töitä mallitoimistolta. Tietenkin hän osasi myös poseerata hyvin. Luonteeltaan Jessy on pirteä ja positiivinen, suojelee ystäviään viimeiseen asti ja on heille hyvin uskollinen. Päästäessään vapaalle on nainen kuin villi varsa ensimmäisellä kesälaitumellaan, lähes yhtä hullu kuin paras ystävänsä Jonas. Jessica rakastaa elämistä, mallina toimimista, juhlimista, mutta myös kirjojen lukemista ja rauhallisia leffailtoja Jonaksen kanssa. Suuntautumiseltaan Jessy on bi, ja hän onkin seurustellut niin miesten kuin naistenkin kanssa.
George, niin Jonaksen ystävä kuin petitoverikin, on toiminut mallina jo muutamia vuosia. Hän on Jonasta viisi vuotta vanhempi, ja heidän ensimmäisen yhteisen yönsä aikana Jonas oli viisitoistavuotias. Se oli viikko sen jälkeen, kun George oli saanut töitä HSKA:sta (Jonas taas on ollut siellä koko ikänsä), ja se taisi olla enemmän Jonas, joka Georgea iski. Georgella on tummat, melkein mustat, hiukset ja vaaleanruskeat silmät. Hänellä on usein kasvoillaan sänki. Miehellä on hyvä, lihaksikas, vartalo ja komeat kasvonpiirteet. Luonteeltaan George on rauhallinen ja melko hiljainen, mutta hänen olemuksessaan on jotain erittäin voimakasta ja karismaattista. Kännissä George on äänekäs ja kovaan ääneen iskemässä jokaista potentiaalista ehdokasta, toisaalta jos hänen kanssaan silloin alkaa haastamaan riitaa, on selvää että George käy suoraan kimppuun. Suuntautumiseltaan mies on homo, mutta ulkonäöltään ja karismaltaan jokaisen naisen märkä päiväuni. Halusi hän sitä itse tai ei, eli ei.


Nimi: Ellen Grant & Peter Choi
Nimen merkitys: Älykäs ja kallio
Syntymäaika: 1987 ja 1987
Ikä nyt: 25v ja 25v
Hiusten väri: Kirkkaanpunaiset ja mustat
Silmien väri: Harmaat ja tummanruskeat
Ihon väri: Hyvin vaalea ja aasialainen
Pituus: 174cm ja 179cm
Kehonrakenne: Laiha ja lihaksikas
Ammatti: Malli ja vartija
Juuret: Sukua Skotlannissa ja Irlannissa, mutta hän on koko ikänsä asunut Yhdysvalloissa ja hänen vanhempansa samoin ja Etelä-Korealaiset juuret, mutta suku asunut Yhdyvalloissa jo kolmen sukupolven ajan.
Uskollisuus: Yhdysvallat, HSKA ja Yhdysvallat, oma perhe

Ovat myös Johnin vanhoja ystäviä HSKA:n ajoilta ja Jonaksen ystäviä jo vuosien ajan. Peter ei ole enää HSKA:ssa, mutta Ellen jatkaa siellä sinnikkäästi.
Ellen, lempinimeltään Elly, on syntynyt samana vuonna kuin Jonas, ja he itseasiassaa opiskelivat samalla ala-asteella. Siellä he eivät kuitenkaan vielä tunteneet toisiaan, ja tajusivatkin tämän yhtäläisyyden vasta tutustuttuaan paremmin mallitoimistolla. Ellyllä on kirkkaanpunaiset erittäin  kiharat hiukset (kuvassa suoristetut), jotka kehystävät kauniisti hänen luonnonkauniita kasvojaan. Silmänsä ovat harmaat, ja ihonsa virheetön. Ellyllä on malliksi melko isot rinnat, ja muuten hoikka varsi. Ellen on luonteeltaan pirteä ja mukava, mutta myös varsinainen juorukello. Hän levittelee suurinta osaa HSKA:n juoruista, ja on tehnyt sitä jo senmelkein  kymmenen vuotta, minkä on mallitoimistolla pyörinyt. Kaikki kuitenkin pitävät Ellystä, sillä hän on hauska ja mukavaa seuraa. Ellen on hyvä väittelijä, ja puolustaa kunniaansa vaikka kynsin ja hampain, sillä hän on erittäin ylpeä. Ystäviään nainen puolustaa vähintäänkin yhtä intohimoisesti.
Elly on suuntautumiseltaan hetero, ja kolme vuotta sitten hän menikin naimisiin kolmekymmentä vuotta vanhemman miehen kanssa ja aiheutti sillä yhden mallitoimiston pahimmista juoruista. Ei hän olisi uskonut aiheuttavansa sitä itse.
Peter taas tuli toimistolle saadakseen rahaa helposti, mutta jäikin sinne pidempiaikaisesti töihin huomatessaan miten hauskaa mallina olo on, ja miten uskomattomia ihmisiä HSKA:ssa on töissä. Peterillä on aasialaisten juurien mukaan tummat hiukset ja silmät. Peter on myös saman ikäinen kuin Jonas. Peter on erittäin iloinen ja menevä ihminen, joka on niin sanotusti kaikkien kaveri. Peter tulee kaikkien kanssa toimeen, ja osaa mukauttaa omaa käytöstään toisten luonteeseen. Hän ei riitele melkein mistään. Peter on hetero, mutta hänestä on hauskaa leikkiä myös homoa muita viihdyttääkseen. Kuusi vuotta sitten Peter meni naimisiin tyttöystävänsä Karenin kanssa.


Nimi: Khristina Rose & Joe Collier 
Nimen merkitys: Kristitty ja korotus
Syntymäaika: 1985 & 1984
Ikä nyt: 26v ja 27v
Hiusten väri: Tummanruskea ja musta
Silmien väri: Tummanruskea
Ihon väri: Vaalea ja ruskea
Pituus: 173cm ja 189cm
Kehonrakenne: Laiha, urheilullinen ja lihaksikas, terve
Ammatti: Malli
Juuret: Kokonaan yhdysvaltalainen, sukua Euroopassa. Afroamerikkalaiset juuret isän puolelta, äiti valkoinen.
Uskollisuus: Yhdysvallat, HSKA, oma perhe ja Yhdysvallat, HSKA, oma perhe ja afroamerikkalaiset.
Uskonto: Ateisti ja kristitty

Myöskin HSKA:sta peräisin olevia ystäviä, kuuluvat myös Jonaksen kaveriporukkaan. Khristina eli Kristy on Jonasta kaksi vuotta vanhempi, ja Joe kolme vuotta. Molemmat ovat yhä töissä HSKA:ssa, ja rakastavat ammattiaan suuresti. Kaikki tietävät, että Joen ja Kristyn välillä on aina ollut jotain. Kumpikaan heistä ei ole kuitenkaan asiaa myöntänyt.
Khristina, nainen joka uskoo olevansa mallitoimiston kuningatar. Omalla tavallaan Kristy onkin arvokas ja hieno nainen, jonka seurassa on mukavaa ja jonka huumorintaju kuulemisen arvoista. Kuitenkin niille joista nainen ei pidä, hän osaa olla niin kamala, ettei pahempaa löydy. Kristyllä on pitkät ja paksut tummanruskeat hiukset, sekä kauniit tummanruskeat silmät. Hän on juuri sen näköinen nainen, joka pyörryttää miehiä pelkästään kävelemällä huoneeseen. Kristy on luonteeltaan myös elämäniloinen ja sitkeä, eikä hän anna pienten asioiden latistaa itseään. Khristina on suuntautumiseltaan hetero, eikä häneltä muuta voisikaan odottaa.
Joe taas on yksi mallitoimiston harvoista tummaihoisista. Hänellä on tummat lyhyet hiukset, ja yleensä sänki. Myös hänen silmänsä ovat tummat, kuten tummaihoisilla yleensäkin. Luonteeltaan Joe on menevä ja erittäin itsevarma, melkein ylimenevyyteen asti. Hän uskoo olevansa maailman komein, maailman hauskin ja maailman karismaattisin. Noh, joistakuista se on totta, toisista ei. Joe myös tykkää kiusata toisia leikillään, mutta tosissaan hän ei loukkaisi ketään. Bilettäminen on miehen intohimo, ja jos jostain, niin hänet löytää baareista tanssimasta kuin viimeistä päivää. Suuntautumiseltaan myös Joe on hetero, ja hän rakastaakin naisseikkailuistaan kertomista melkein samalla mitalla, kun mitä Jonas rakastaa miesseikkailujensa julkistamista ystävilleen.


Burlingtonin ongelmanuorten sisäoppilaitoksen oppilaat eli Johnin kansiot:

10a (Chrisin luokka eli monidiagnoosiset)

Nimi: Conley Markus
Ikä nyt: 18v
Hiusten väri: Ruskea
Silmien väri: Ruskea
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 177cm
Kehonrakenne: Laiha, hoikka
Uskonto: Kristitty

Diagnoosit: Masennus, yleistynyt ahdistuneisuushäiriö, paniikkihäiriö, epävakaa persoonallisuushäiriö
Tausta: Markus on ollut 5-vuotiaasta asti erittäin itsetuhoinen. Yritti tappaa itsensä ensimmäisen kerran jo 8-vuotiaana, perimmäisiä syitä koko Markuksen eliniän jatkuneelle käytökselle ei tunneta. Aloitti itsensä satuttamisen viiltelemällä ja muilla itsensä satuttamisen keinoin jo alle kouluikäisenä. Uupuneet vanhemmat lähettivät hänet Burlingtoniin, kun mikään heidän keinoistaan ei toiminut. Yrittivät kaikkensa, sekä kotona että psykiatrisille osastoille lähettämällä. Mistään ei ole ollut Markukselle apua, ja Burlington on vanhempien viimeinen oljenkorsi.
Nykyisyys: Viiltelee käsivarsiaan, nilkkojaan ja olkavarsiaan välillä melko syvällekin. Ei hymyile, saati naura. On melko apaattinen koko ympäristöstään, kuin olisi jonkinlaisessa psykoosissa. Ei puhu juuri kenenkään kanssa, mutta kummunikoimisessa ei oikeasti ole mitään ongelmia. Markus osaa puhua ja ilmaista itseään, mutta jostain syystä ei halua niin tehdä.


Nimi: Golder Becca
Ikä nyt: 18v
Hiusten väri: Musta auringossa paljastuvalla punaruskealla sävyllä
Silmien väri: Harmaanvihreä
Ihon väri: Vaalea, kalpea
Pituus: n. 160cm
Kehonrakenne: Laiha, luinen
Uskonto: Agnostikko

Diagnoosit: Masennus, traumaperäinen stressihäiriö, selektiivinen mutismi
Tausta: Vanhemmat pahoinpitelivät Beccaa julmasti miltei tuon syntymästä asti, ja on käyttänyt seksuaalisesti hyväkseen siitä asti kun Becca oli 7-vuotias, siihen kun hän oli 13-vuotias. Juuri 13-vuotiaana Becca pääsi pois kotoa, ja on sittemmin asunut lastenkodissa. Becca pääsi Burlingtonin sisäoppilaitokseen lastenkodin rahakeräyksen avulla.
Nykyisyys: Ei puhu sanaakaan kenellekään, vaan kommunikoi kirjoittamalla ja piirtämällä abstrakteja asioita. Usein hänen tekstinsäkin ovat tulkinnanvaraisia, eivätkä koskaan täysin suoria. Kuuntelee kuitenkin tarkkaan ympäristöä, ja on mukana tässä maailmassa vaikka itse vetäytyykin kommunikoimisen tuolle puolen. Pelkää silmiin katsomista, eikä hymyile liikoja. Fyysinen kontakti toisten ihmisten kanssa on mahdoton, jos Beccaa lähestyy hän säikähtää ja pyrkii karkuun. Jos pakoon ei pääse, Becca saattaa raapia ja purra.


Nimi: Hardin Sam
Ikä nyt: 18v
Hiusten väri: Ruskea
Silmien väri: Sininen
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 181cm
Kehonrakenne: Laiha, alipainoinen
Uskonto: Kristitty

Diagnoosit: Pakko-oireinen häiriö, yleistynyt ahdistuneisuushäiriö, dermatillomania, trikotillomania
Tausta: Vanhemmat puskivat Samia aina vain kovempiin suorituksiin (koulu, jalkapallo- ja selloharjoitukset), kunnes hänen psyykeensä ei enää kestänyt ja erilaiset häiriöt alkoivat nousta pintaan nopeaa tahtia. Sam sai hermoromahduksen, ja joutui jättämään kaikki harrastuksensa, myös opiskelun kotiin siirtäen.
Nykyisyys: Pakko-oireisen häiriön vuoksi poika mm. Nyppii käsivarsien ihokarvoja irti, raapii kämmenselkiään, avaa ovet aina kolme kertaa ja nukkumaan mennessä sammuttaa ja laittaa valot päälle viisitoista kertaa. Sam ei myöskään syö kunnolla, vaan pelkästään aivan tiettyinä aikoina vuorokaudesta, tiettyjä määriä ruokaa ja vain tiettyjä ruokia. On siksi hyvin laiha. Sam on käynyt läpi monia psykologisia testejä, ja käynyt psykologilla vuoden. Siitä ei ole kuitenkaan ollut hyötyä, ja siksi hänet lähetettiin vanhempien toimesta Burlingtoniin.


Nimi: Hoover Ina
Ikä nyt: 18v
Hiusten väri: Hyvin vaalea
Silmien väri: Harmaa
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 178cm
Kehonrakenne: Laiha, hoikka
Uskonto: Ateisti

Diagnoosit: Erittäin vaikea masennus, passiivis-agressiivinen käyttäytyminen, sosiaalisten tilanteiden pelko
Tausta: Ina on skitsofreenikkoäidin kasvattama, ja sen vuoksi hän on joutunut toistuvasti fyysisen ja henkisen pahoinpitelyn uhriksi. Vähän yli vuosi sitten Inan olot tulivat tietoon, ja siten hän pääsi pois äitinsä luota, ja äiti pääsi hoitoon. Sittemmin Ina on asunut äitinsä siskon, eli tätinsä, luona, ja sinä aikana yrittänyt tappaa itsensä todella monia kertoja. Täti lähetti Inan Burlingtoniin, kun tuon keinot loppuivat.
Nykyisyys: Ina on erittäin vihamielinen itseään kohtaan, ja viiltelee itseään miltei raivokkaasti käsistä ja yläreisistä. Pelkää muita ihmisiä, mutta vihaa itseään suuresti. Käyttäytyy kuitenkin toisia ihmisiä ja tehtäviään kohtaan myös passiivis-agressiivisesti. Tämä tosin saattaa johtua suojamuurista, joka ihmispelon vuoksi on rakentunut.


Nimi: Keller Noah
Ikä nyt: 18v
Hiusten väri: Hiekanruskea
Silmien väri: Vihreä
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 175cm
Kehonrakenne: Hoikka
Uskonto: Ei tiedossa

Diagnoosit: Skitsofrenia, paniikkihäiriö
Tausta: Noahista ei tiedetä juuri muuta, kuin että hän eli lapsuutensa kaduilla ruokaa varastellen. Kukaan ei tiennyt mistä poika oli lähtöisin, mutta ihmiset jotka näkivät hänet luulivat, että poika oli kunnossa. Kahdeksan vuoden iässä virkavallan toimesta hänet napattiin kiinni, ja kun vanhempia ei löydetty, hänet vietiin suoraan kaupungin lastenkotiin. Siellä Noah on asunut tähän asti, kunnes hänet päätettiin paremman hoidon antamiseksi lähettää Burlingtoniin.
Nykyisyys: Luettelee ihmiset aina joko eläviksi, kuolleiksi tai vampyyreiksi. Pelkää verta ja näitä niin sanottuja vampyyreitä paljon. Juurikin veri on Noahin pahin pelko, ja saa pojassa aikaan todella pahoja paniikkikohtauksia. Noah elää erillään tästä maailmasta, mutta ottaa aina välillä kontaktia muihin ihmisiin melko kiitettävästikin. Välillä Noahilla on parempia päiviä, jolloin hän saattaa jutella pitkänkin aikaa toisten kanssa.


Nimi: Klein Hannah
Ikä nyt: 18v
Hiusten väri: Punaoranssi
Silmien väri: Sininen
Ihon väri: Vaaleankalpea
Pituus: n. 159cm
Kehonrakenne: Hoikka, pehmeä
Uskonto: Agnostikko

Diagnoosit: Traumaperäinen stressihäiriö, sosiaalisten tilanteiden pelko
Tausta: Hannahilla on kaksi siskoa ja neljä veljeä, mutta hänen äitinsä on kuollut. Hannah raiskattiin väkivaltaisesti 15-vuotiaana, mistä hänen molemmat diagnoosinsa johtuvat. Pian tapahtuman jälkeen Hannah keksi Fredin helpottamaan elämäänsä. Hannahin kanssa on yritetty jo aiemmin tehdä töitä, mutta mitään mainittavia tuloksia ei ole syntynyt. Hannah kun kieltäytyy puhumasta heti jos joku ei usko Frediin.
Nykyisyys: Omaa mielikuvitusystävän nimeltä Fred, ja puhuu kaiken sanomansa tämän suulla. Hannahin mielestä Fred tietää kaiken, ja on viisaampi kuin kukaan muu. Hannah ottaa kontaktia vain tarkoin valittuihin henkilöihin, mutta on siitä huolimatta ujo ja vetäytyvä. Omasta näkökannastaan hän ei puhu koskaan, vaan aina Fredille kuuluu sitä ja tätä, ja aina Fred on tehnyt sitä ja tätä. Ei koskaan Hannah itse. Jos joku kysyy mitä Hannahille kuuluu, tyttö ei osaa vastata.



Nimi: Nebraska Sarako
Ikä nyt: 18v
Hiusten väri: Tummanpunainen
Silmien väri: Harmaanvihreä
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 170cm
Kehonrakenne: Hoikka
Uskonto: Ei tietoa

Diagnoosit: Vaikea määrittelemätön skitsofrenia
Tausta: Sarako on koko ikänsä asunut alkoholismia sairastavan isänsä luona, äitiä hänen elämässään ei ole koskaan ollut. Sarako on otettu pari kertaa huostaan, mutta yleisesti ottaen hän on asunut aina isänsä kanssa. Skitsofrenian aiheuttamista tapauksista ei tiedetä.
Nykyisyys: Määrittelemätön skitsofrenia aiheuttaa Sarakolle erittäin vaikeita hallusinaatioita ja harhatiloja. Hän esimerkiksi luulee näkevänsä erilaisia satuolentoja, ja olevansa paikoissa joissa ei ole välttämättä koskaan käynyt. Hän myös saattaa luulla eksyneensä, vaikka on aivan oikeassa paikassa. Sarako kutsuu ihmisiä väärillä nimillä ja hänen mielestään kaikki ruskeasilmäiset ovat naisia (Chrisiä hän kutsuu Christinaksi ja Johnia Lunaksi). Sarako pääsi Burlingtonin sisäoppilaitokseen lasten ja nuorten psykiatrisen sairaalan stipendin avulla. Tytön kanssa on yritetty jo tehdä kovasti töitä ja hänelle on määrätty lääkityskin, mutta Sarako ei vain päästä irti todellisuuden tajun vievistä harhoistaan.


Park Chris
Diagnoosit: Aspergerin syndrooma, AD/HD, vaikea masennus
Tausta: Vaikea perhetilanne, rankkaa ja täysvaltaista koulukiusaamista vuosien ajan, päihdeongelmiakin taustalla, kaikista ei välttämättä tietoa, mutta Chris on ainakin juonut paljon.
Nykyisyys:  erilaisia pelkoja ja niistä johtuvia voimakkaita ahdistustiloja, ahdistuu erittäin helposti yksinkertaisista ja pienistäkin asioisi. Viiltelee itseään, on jatkanut itsensä satuttamista jo vuosien ajan, eikä osaa lopettaa sitä. Määrätty lääkitys sekä masennukseen, että nukahtamiseen. Chris ei kuitenkaan pidä lainkaan lääkkeiden syömisestä. (Enemmän Chrisistä löytyy tietenkin esittelystä 'Päähenkilöt' -kohdassa).


Nimi: Preston Ella
Ikä nyt: 18v
Hiusten väri: Hyvin vaaleaksi värjätty
Silmien väri: Vaaleansininen
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 173cm
Kehonrakenne: Urheilullinen, lihaksikas
Uskonto: Ateisti

Diagnoosit: Epäsosiaalinen persoonallisuushäiriö, epävakaa persoonallisuushäiriö, vaativa persoonallisuushäiriö, raivopuuskasyndrooma
Tausta: Ella on yksinhuoltajaäidin tytär, ja hän on elänyt koko ikänsä normaalissa kodissa. Hänellä on neljä vuotta nuorempi pikkusisko, joka on hänkin joutunut hänkin kärsimään isosiskonsa ongelmista. Mitään varsinaisia syitä Ellan mielenterveysongelmille ei tiedetä tai ole löydetty, hän vain on mitä on, kaikista tuntuu ettei kukaan voi siihen vaikuttaa. Ellan äiti lähetti hänet Burlingtoniin, kun tyttären käytös muuttui kokoajan vain pahemmaksi. Joskus perhe on joutunut kutsumaan poliisitkin rauhoittelemaan Ellaa, jottei tuo tekisi kenellekään pahaa.
Nykyisyys: Ella on erittäin epäsosiaalinen, agressiivinen ja väkivaltainen kaikkia kohtaan. Hän saa hallitsemattomia raivokohtauksia, ja saattaa silloin olla tavaroiden heittelyn lisäksi jopa vaarallinen muita ihmisiä kohaan.


Nimi: Ryan Hank
Ikä nyt: 18v
Hiusten väri: Tummanruskeat
Silmien väri: Ruskeat
Ihon väri: Vaalea, miltei kalpea
Pituus: n. 180cm
Kehonrakenne: Urheilullinen, lihaksikas
Uskonto: Ateisti
Diagnoosit: AD/HD, vaativa persoonallisuushäiriö, pican oireyhtymä
Tausta: Hankilla on melko normaali perhetilanne. Hänen äitinsä on yksinhuoltaja isän jätettyä äidin ja Hankin pohjan ollessa aivan pieni.  Äidillä ja pojalla on erittäin läheinen suhde, joka onkin vaikuttanut positiivisesti Hankin ongelmiin ja lieventänyt niitä. Lopulta he kuitenkin sopivat yhdessä, että Hank menisi Burlingtoniin, sillä ongelmat alkoivat jälleen kasvaa ja voimistua. Hankin äiti ei enää tiennyt mitä tehdä.
Nykyisyys: Hank on melko taipuvainen purkamaan agressiota eläinten satuttamiseen. Rakastaa kiipeilyä, ja kiipeileekin kaikkialle minne vain pääsee, esimerkiksi puihin, katoille ja kirjahyllyjen päälle. Saattaa haukkua ihmisiä suoralta kädeltä ilman syytä, ja saada suoranaisia raivokohtauksia. On käynyt monissa neuropsykologisissa tutkimuksissa ja psykologilla, mutta ongelmiin ei ole löytynyt kunnollista apua minkäänlaisesta terapiasta. Hankilla on myös pican oireyhtymä, minkä vuoksi hänellä on tapana syödä päivittäin melkoinen määrä paperia.


Nimi: Wells Paul
Ikä nyt: 18v
Hiusten väri: Mustat
Silmien väri: Tummanruskeat
Ihon väri: Tummanruskea
Pituus: n. 185cm
Kehonrakenne: Urheilullinen, lihaksikas
Uskonto: Kristitty
Diagnoosit: AD/HD, raivopuuskasyndrooma
Tausta: Paulilla on isoveli ja pikkuveli, vanhemmat ovat yhdessä. Suhde perheeseen on kuitenkin aina ollut totdella huono, eikä Paul vietä aikaa perheensä kanssa ollenkaan. Pojalla on takanaan rikoksia, joista hän on saanut rekisteriin merkintöjä. Näihin kuuluu kaksi pahoinpitelyä, muutama rattijuoppous ja huumausaineiden hallussapito. Vanhemmat ovat aina maksaneet hänen sakkonsa ja takuunsa.
Nykyisyys: Paul on erittäin taipuvainen kiusaamaan muita, ja on edellisissä kouluissaan kiusannutkin pahasti monia muita oppilaita. Ei saa millään opintojaan luistamaan kunnolla, vaan saa yhä uudestaan hylättyjä arvosanoja. Paul itse ajattelee olevansa kunnossa, eikä ymmärrä että kiusaa toisia. Luulee heittävänsä vain vitsejä. Saattaa parantaa myös omaa oloaan latistamalla muita, vaikkei sitä kunnolla ymmärräkään. Paul myös saattaa saada todella vahvoja ja täysin hallitsemattomia raivokohtauksia.


10b (Tästä nyt vain yksi oppilas)

Nimi: Peter Leonard
Ikä nyt: 18v
Hiusten väri: Hiekanväriset
Silmien väri: Harmaansiniset
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 180cm
Kehonrakenne: Urheilullinen, lihaksikas
Uskonto: Ateisti
Diagnoosit: Epäsosiaalinen persoonallisuushäiriö (lievä psykopatia, viitteitä narsismiin).
Tausta: Peter on joutunut erittäin usein poliisien kanssa tekemisiin erilaisten rikosten vuoksi. Hänellä on jo tässä iässä melko laaja rikosrekisteri. Peter on käyttänyt vuosia säälimättä hyväkseen viisitoista minuuttia nuoremman kaksoisveljensä kiltteyttä, aina kotiläksyistä ja siivoamisesta huumeiden piilottamiseen. Vanhemmat ovat tehneet kaikkensa, mutta eivät yksinkertaisesti enää pärjää Peterin kanssa.
Nykyisyys: Peter haluaisi kaikkein eniten päästä pois Burlingtonista. Hän on agressiivinen kaikkia kohtaan, ja haastaa riitaa sekä oppilaiden että opettajien kanssa. On yrittänyt salakuljettaa huumeita kouluun jo ensimmäisenä päivänä. Ylenkatsoo muita, ja pitää itseään paljon toisia ihmisiä parempana. Vihaa niin montaa asiaa, että niitä on vaikeaa lähteä erittelemään. Kiusaa ja haukkuu kaikkia, jotka osuvat hänen tielleen, tai eivät ole hänen puolellaan.


-I just want to make- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti