Tämä on roolipeliblogi, jossa on tietoa ja muistiinpanoja wolfheart^:in ja shinjusen roolipeleistä. Jouduimme luomaan blogin, koska uudistuksen jälkeen Demi.fin demilät ovat perseestä. Amen.

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Seniorit - Päähenkilöt ja muut tärkeimmät hahmot

Nimi: Christian Christopher Park
Nimen merkitys: Kristitty, kristityn seuraaja
Syntymäaika: 17.8.1994.
Ikä nyt: 18v
Kotipaikka: Vermontin osavaltio, Burlington
Hiusten väri: Tummanruskea, lähes musta. Tällä hetkellä värjätty kermanvaaleaksi
Silmien väri: Pehmeä tummanruskea
Ihon väri: Aasialaisen pehmeä ja kalpea
Pituus: 170cm
Paino: n. 60kg

Kehonrakenne: Hoikka, lihaksikas
Ammatti: Lukion oppilas
Juuret: Vanhemmat ovat kotoisin Etelä-Koreasta. Chrisin isän toinen vanhempi oli japanilainen.
Uskollisuus: Etelä-Korea, Yhdysvallat
Uskonto: Shintolaisuus
Erityistaidot: Laulu, kitara, tanssi, toisen kulmakarvan kohotus, kieli rullalle yms.

Lempinimeltään Chris, on 17-vuotias poika, jolla on mustat melko lyhyet hiukset ja hyvin tummanruskeat, melkein mustat silmät. Chris on 170cm pitkä ja hän painaa vähän alle 60kg. Chrisin perhe on muuttanut alunperin Etelä-Koreasta Yhdysvaltoihin, kun poika oli kaksivuotias. Chris osaa puhua sekä koreaa että englantia sujuvasti, eikä hänellä ole eroavaa aksenttia. Aasialainen pukeutuu vapaa-ajalla farkkuihin, huppareihin, ruutupaitoihin ja erilaisiin t-paitoihin, jalassa hänellä on skeittikengät tai kesäisin converset. Hän käyttää usein myös erilaisia koruja, kuten kaulakoruja ja rannekoruja, sekä aurinko- ja ikkunasilmälaseja. Chris rakastaa kirkkaita värejä ja erikoisia leikkauksia.
Chrisin perhe on erittäin rikas ja liikkuu hienostuneissa piireissä. He asuvat New Yorkissa varakkaassa omakotitalolähiössä. Pojan isä tienaa ammatissaan paljon huijaamalla ihmisiltä laillisin keinoin rahaa. Chrisin kolme vuotta vanhempi isosisko Emily Elisabeth Park on tullut vanhempiinsa toisin kuin Chris itse. Chrisillä on diagnosoitu aspergerin syndrooma, AD/HD ja masennus, jotka aiheuttavat hänelle mittavat oppimisvaikeudet ja käytöshäiriöt. Niiden vuoksi Chrisin perhe ei ole oikein ikinä hyväksynyt poikaa joukkoonsa, vaan lähettivät hänet lopulta sisäoppilaitokseen.
Edellisiä kouluja Chrisillä on viisi ja niistä neljästä, ensimmäistä lukuunottamatta, hänet erotettiin käytöksen vuoksi. Chris esimerkiksi lintsasi paljon, tappeli, häiriköi ja tuli välillä kännissä kouluun. Chris itseasiassa juo välillä vähän liikaakin, muttei ole ikinä polttanut.
Edellisissä kouluissa Chris ei ollut ikinä suosittu, vaan päinvastoin häntä kiusattiin ja syrjittiin rankasti vuosien ajan, mistä pojan masennus suurimmaksi osaksi johtuukin, kuten myös siitä, miten perhe on häntä kohdellut. Chris on viillellyt käsiään seitsemänneltä luokalta. Viilteleminen vaihtelee, välillä poika tekee jälkiä melkein päivittäin ja joskus saattaa olla kuukausienkin taukoja. Kolme arvista, jotka hän teki kerralla, olivat niin pahoja, että ne tikattiin ja tämän vuoksi Chris joutui 16-vuotiaana suljetulle osastollekin kuukaudeksi, päästen sieltä sitten kuitenkin pois. Vain yksi asia oli muuttunut, Chris varoi tekemästä niin syviä haavoja. Sen oli korvannut useampien jälkien tekeminen.
Luonteeltaan poika on vieraiden seurassa hieman synkkä ja pitää tarkasti muurit pystyssä ympärillään päästämättä oikein ketään lähelleen, kuitenkin kun ne muurit ohittaa ja voittaa Chrisin luottamuksen, pojasta saa luotettavan ja hyvän ystävän, joka suojelee rakkaitaan vaikka henkensä uhalla. Kuitenkin kaikesta huolimatta Chris myös nauraa ja hymyilee paljon, sekä heittää huonoja vitsejä, joskin joskus se on osa sitä muuria. Seurassa Chrisin on välillä vaikea näyttää tunteitaan, mutta yksinään hän itkee suhteellisen usein. Loppujen lopuksi Chris on melko rakastettava persoona, kunhan vain pääsee sisälle hänen maailmaansa. Aasialaisen luonteeseen kuuluu myös äkkipikaisuus, hän suuttuu helposti ja suuttuessaan huutaa ja haukkuu vihan kohteensa pystyyn. Kuitenkin poika on myös helppo saada rauhoittumaan jos tietää mitä tekee. Anteeksikin hän antaa nopeasti, Chris mököttää äärimmäisen harvoin. Haukkuessaan Chris osaa iskeä kaikkein arimpaan paikkaan, löytäen toisen heikot kohdat.
Poika on ollut jo pitkään epävarma seksuaalisesta suuntautumisestaan, hän tietää olevansa homoseksuaali, mutta yrittää silti väitellä sitä tietoa vastaan peläten tulevansa jälleen kiusatuksi. Poika ei vaan voi mitään sille että hänen katseensa suuntautuu useammin hyvännäköisiin poikiin kun tyttöihin, tai ehkei hän edes huomaa niitä tyttöjä. Jokin vastakkaisessa sukupuolessa vain inhottaa häntä, poika ei halua rintoja lähelleen. Perheelleen poika on kapinoimismielessä esittänyt jo pidempään homoa, esimerkiksi ostaen paitoja joissa on provosoivia tekstejä ja välillä jopa kehumalla televisiossa näkyviä hyvännäköisiä miehiä.
Musiikki on Chrisille tärkeää ja hänelle yksi rakkaimmista itsensä ilmaisun välineistä, Chris osaa soittaa todella hyvin kitaraa, eikä hän saapunut laitokseenkaan tuomatta mukanaan vanhaa kulunutta kitaraansa, jonka hän sai kymmenvuotislahjaksi sedältään, ja jota on soittanut siitä lähtien. Chris kirjoittaa itse kappaleita pääasiassa koreaksi, mutta vähäsen myös englanniksi. Aina nähdessään setänsä Chris soittaa tuon kanssa yhdessä, sillä Koreassa asuva setä on asuinmaassaan melko tunnettu kitaristi keikoilla, missä joku artisti tai pelkistä laulajista kokoontunut bändi tarvitsee taustasoittajia.
Koulussa Chrisin numerot ovat pääasiassa hyvin huonoja oppimisvaikeuksien takia, mutta hän on hyvä musiikissa, äidinkielessä ja liikunnassa. Chrisin on vaikea pysyä paikoillaan pikän aikaa ja siksi liikunta sopiikin hänelle. Aspergerin vuoksi Chrisin on välillä vaikea tutustua uusiin ihmisiin ja hän on ruoan suhteen hyvin nirso, kättelemistä Chris pelkää yli kaiken. Lisäksi monet muutkin pienet asiat, kuten summerin painaminen lääkärissä, saa Chrisin miltei kauhun valtaan.
Pojalla diagnosoitiin vähän aikaa sitten astma, johon hänellä on lääkkeet samoin kuin masennukseenkin, jonka takia hän syö kahta pilleriä.




Nimi: John Gregory Coast
Nimen merkitys: Jumalan suuri armo
Syntymäaika: 4.6.1986.
Ikä nyt: 26v
Kotipaikka: Vermontin osavaltio, Burlington
Hiusten väri: Tummanruskea
Silmien väri: Suklaanruskea
Ihon väri: Latino
Pituus: 188cm
Paino: n. 75kg
Kehonrakenne: Lihaksikas, vankka

Ammatti: Psykologi, terapeutti
Juuret: Johnin äiti on kotoisin Meksikosta, missä Johnilla on jonkin verran sukua. Hänen isänsä taas on täysin yhdysvaltalainen. Johnissa kuitenkin korostuu äidinpuoleiset piirteet.
Uskollisuus: Yhdysvallat, homoyhteisö, oma perhe
Uskonto: Agnostinen kristitty
Erityistaidot: Toisen kulmakarvan kohotus, korttitemput, kieli rullalle yms.

John Gregory Coast (s. 4.5.1986)

John on 25-vuotias mies joka muutti Etelä-Carolinasta Burlingtoniin noin pari kuukautta sitten, pääosin sen takia, että se oli hänen lapsuuden asuinseutuaan jolle halusi nyt palata. Mies sai myös ensimmäisen vakituisen työpaikkansa valmistauduttuaan koulusta psykologiksi.
Carolineen John oli muuttanut äitinsä ja pikkuveljensä kanssa siinä kahdeksannella luokalla, ja sitten käynyt lukion, valmistuen ylioppilaaksi jo 18-vuotiaana. Yliopiston suoritettuaan hän alkoi heti opiskelemaan psykologiksi, ja sellaiseksi oli itseasiassa juuri valmistunut yllättävän nuorena, kyllä hän sen tiesi, useimmat aloittelevat psykologit olivat melkein kolmissakymmenissä. Oli vain päässyt läpi loppukokeista jo ensimmäisellä yrityksellään, koulutuksensa ollessa sen mukaan vähintäänkin yhtä pätevä kuin pari vuotta vanhemmilla ammattikuntansa edustajilla.
Ei tarvinnut paljon miettiä, miksi oli muutenkin suunnannut Burlingtoniin. Siitä huolimatta, että kovinkaan paljoa hyviä muistoja hänellä ei sieltä ollut. Asiansa eivät kuitenkaan liittyneet siihen. John nimittäin sai hyvän työpaikan Burlingtonin ongelmanuorten sisäoppilaitoksesta. Aloittaisi pian työt uutena koulupsykologina.
Johnin luonnetta on vaikea kuvailla, hän on tyyni, rauhallinen ja iloinen persoona. Ei aivan kaikesta hätkähtänyt, mutta temperamenttia, ja sitä jotakin mikä aiheutti ihmisissä jonkinmoista kunnioitusta hänellä oli. Eivät ihmiset heti olleet hyppimässä nenälle. Päältäpäin hän siis näytti aika rauhalliselta, mutta niin... Kuten sanottua, Johnia oli hyvin vaikea kuvailla luonteen osalta. Se nimittäin osasi olla niin ristiriitainen, ja sekin oli lievästi ilmaistu. John kun halusi auttaa ihmisiä, auttaa noita näiden tunteiden sun muiden ongelmien kanssa, vaikka hänellä itsellään oli vähintäänkin yhtä mittavia ongelmia ja tunnelukkoja.
Menneisyydessään sen näkee jo aika vahvasti, lukioiän vaiheilla voimaan tulleesta playerin maineesta. Koulussaan, kuten myös nuoruuden osa-aikaistyössään - mallitoimistossa - oli moni jäänyt hänen ”uhrikseen”. Tästä kyseisestä mallitoimistosta, missä oli vain parisen kuukautta, rahaa opiskeluun ja muuhun elämään tienaamassa, tutustui sitten mieheen josta yhden yön jutun jälkeen syntyikin se viiden vuoden suhde.
Ero kuitenkin tuli, syynä mustasukkaisuutta puolin ja toisin, Johnin lähtiessä Burlingtoniin oli erosta jo melkein kaksi vuotta. Niin, ei se suhde loppujen lopuksi ollut toiminutkaan.. Olivat kuitenkin yhä ystäviä, todella hyviä ja läheisiä sellaisia, tunteetkaan tuskin minnekkään sen kummemmin kadonneet. Rakastivat yhä toisiaan, vaikka pikkuhiljaa se valui yhä enemmän ystävien välisen rakkauden puolelle. Sidottu suhde ei heille vain ollut sopinut.
John on latino, äidin puoleltaan tuon tullessa Yhdysvaltoihin Meksikosta nuoruudessaan. Hänellä on myös pikkuveli, kuusi vuotta nuorempi. Äiti Marilyn ja pikkuveli Evan asuvat yhä Carolinessa.
Isästään John ei halunnut edes puhua.
Mies omistaa huumorintajun, mutta oli kuitenkin monessa otteessa vakava, työnsä suhteen näin suurimmilta osin, kuten myös menneisyytensä haamujen. Työnsä myöskin tosissaan, sillä hän tiesi että vaikutti niiden nuorten elämään. Hänellä ei ollut hyviä kokemuksia niistä koulupsykologeista, jotka vain kohauttivat olkiaan oppilaiden ongelmille, ja syyllistivät oppilasta itseään tuon ongelmista sun muista.
Tottapuhuen... Johnin persoona oli sen verran omalaatuinen, että istuinnoista ei mitä ilmeisemmin tulisi mitenkään perinteisiä.
Se nyt oli aika epätodennäköistä.
Suuntautumiseltaan John on bi, vaikka enemmän miesten suunnalla onkin. Siltikin bi, ei ollut sitä koskaan epäillyt.
Urheilullinen, juo mustaa kahvia, ja pituuutta hänellä on 188cm.
Vartalonsa on lihaksikas, silmänsä ovat suklaanruskeat, ja hiuksensa tummat.
...Tottakai.



 
Nimi: Jonas Mark Horton
Nimen merkitys: Lahja jumalalta
Syntymäaika: 6.6.1987
Ikä nyt: 25v
Kotipaikka: Etelä-Carolinan osavaltio
Hiusten väri: Alunperin vaalea, mutta värjätty usein
Silmien väri: Syvänsininen
Ihon väri: Vaalea
Pituus: 185cm
Paino: n. 78kg
Kehonrakenne: Lihaksikas, normaali
Ammatti: Malli, näyttelijä
Juuret: Molemmat vanhemmat täysin yhdysvaltalaisia

Uskollisuus: Yhdysvallat, homoyhteisö, HSKA, oma perhe
Uskonto: Ateistinen agnostikko
Erityistaidot: Toisen kulmakarvan kohotus, kieli rullalle yms.

On 185cm pitkä, ja painonsa jossain vähän alle kahdeksankymmenen. Ttummanruskeasta vaaleaan vaihtelevat hiukset (Jonas rakastaa kampauksia ja hiuksiensa värjäämistä uudenlaiseksi) ja tummat siniset silmät. Vuoden Johnia nuorempi mies, joka asuu Etelä-Carolinassa toimien siellä mallin ja näyttelijän ammateissa. Jonaksen ura on viimeisen vuoden aikana lähtenyt nousuun, hän on saanut paljon sivurooleja. Nyt mies olisi mahdollisesti saamassa oman sarjansa, hän saattaisi päästä erään homosarjan päähenkilöksi! Eikä siitä tulisi vaikeaa, koska yllätys yllätys on Jonas itsekin homo, ollut aina ilman minkäänlaista mietiskelyä tai vaikeilua. Se ei ole ollut Jonakselle millään tapaa vaikea asia, johtuneeko hänen omista vanhemmistaan. Jonaksella nimittäin ei ole isää, vaan kaksi äitiä, jotka opettivat poikansa suvaitsevaiseksi. Sen vuoksi itsensä homoksi tajuaminen oli Jonakselle melko helppoa, eikä hän missään vaiheessa hävennyt itseään. Eikä häpeä vieläkään, sitten missään määrin.
Ollessaan 18-vuotias, Jonaksen työpaikalle, HSKA:n mallitoimistoon tuli uusi malli. John Coast, niin hän itsensä esitteli. Ensin pikkujoulut, siitä kauppaan, eikä kovin kauaa mennyt kun matka vei jo pedin puolelle. Siitä erinäisten mutkien kautta päätyivät Jonas ja John, kaksi pleijeriä joiden makuuhuonehistoria oli melkoisen värikäs, jakamaan sänkynsä viisi kokonaista vuotta. Se oli tosirakkautta, Jonas oli varma että hän ja John olisivat ikuisesti yhdessä.
Sitten kuitenkin, melkein kaksi vuotta sitten, Jonas sai ensimmäisiä näyttelijän roolejaan. Mustasukkaisuus kuohahti Johnissa, ja tämä sai myös Jonaksen mustasukkailemaan omastaan. Kaikki kasvoi, komplikseja tuli yhä enemmän. Lopulta edessä oli vain yksi vaihtoehto. Ero oli väistämätön, vaikka se musersikin molemmat miehet uskomaan, että seuraava rakkaus olisi vasta pitkien aikojen, pitkien matkojen päässä. Kun John muutti pois Carolinasta murtui Jonas yhä enemmän. Sillä erosta huolimatta olivat miehet pysyneet ystävinä. Ensin miesystävä, sitten paras ystävä. Jonas tunsi menettäneensä kaiken. Hän kuitenkin jatkoi elämäänsä parhaasa mukaan, pysyi positiivisena ja optimistisena kuten aina. Ja sen vuoksi hän pärjäsi, sen vuoksi hän onnistui korjaamaan vuotavat haavansa ja jatkamaan elämäänsä. Ei hän ollut vielä yli päässyt, muttei haikaillut joka päivä Johnin perään kuten ensin.
Luonteeltaan Jonas on pirteä, iloinen ja positiivinen persoona. Hän hyppii sinne tänne, tekee mitä haluaa ja milloin haluaa, ja on helposti yllytettävissä aivan mihin tahansa. Kun Jonas oli lapsi monet opettajat pyysivät hänen äitejään viemään hänet neuropsykiatrille mahdollisen ADHD:n vuoksi, mutta äidit eivät halunneet niin tehdä.
Jonas ei häpeä mitään itsessään tai tekemisissään, ja hän voikin tehdä suunnilleen mitä tahansa nolostumatta lainkaan. Jonasta ei ehkä sanoisi lapselliseksi, hän on enemmänkin lapsenomainen. Lapsuudessa koettu seksuaalinen hyväksikäyttö enon puolelta on muokannut Jonasta suuresti. Luultavasti juuri se on ajanut miehen hyppäämään sänkyyn lähes jokaisen miespuolisen halukkaan kanssa. Jonas ei arvosta itseään tarpeeksi etsiäkseen vakituisen kumppanin, ja antaakseen kehonsa vain sen ansaitsevien käyttöön.


Muita tärkeitä hahmoja:



Nimi: Nico Jeremy Hudson
Nimen merkitys: Kansan voitto
Syntymäaika: 1.1.1990
Ikä nyt: 23v
Kotipaikka: Etelä-Carolina
Hiusten väri: Tummanruskea
Silmien väri: Harmaanvihreä
Ihon väri: Vaalea
Pituus: 175cm
Paino: n. 65kg
Kehonrakenne: Lihaksikas, hoikka
Ammatti: Malli
Juuret: Nicolla on jonkin verran ranskalaisia suvussaan äitinsä puolelta, mutta suurimmaksi osaksi hän on yhdysvaltalainen
Uskollisuus: Yhdysvallat, homoyhteisö, HSKA
Uskonto: Ateisti

On Jonasta kaksi ja puoli vuotta nuorempi mies. Hän on 175cm pitkä, ja painaa suunnilleen kuusikymmentäviisi kiloa. Nicolla on hyvä kunto, ja lihakset näkyvät selvästi. Ylimääräistä rasvaa Nicon kehossa ei ole. Miehellä on Tummat, melkein mustat, hiukset ja harmaanvihreät silmät. 
Kasvoissa ja käsivarsissa Nicolla on paljon luomia, minkä vuoksi melkein mikään mallitoimisto ei meinannut ottaa Nicoa mallikseen. Lopulta Nico kuitenkin yritti HSKA:han, he huomasivat nuorukaisen kyvyt, ja ottivat hänet avosylin vastaan. Siihen aikaan Nico oli 15-vuotias poikanen, juuri kutsumuksensa löytänyt lukiolainen, joka oli hieman pihalla maailmasta, sen odotuksista ja itsestäänkin. Nico oli aina pitänyt itseään bi-seksuaalina, mutta nopeasti hänestä oli tullut... Noh, Jonas-seksuaali. Jonas oli nopeasti kietonut Nicon pikkusormensa ympärille, ja saanut tuon ihastumaan itseensä palavasti.
Lopulta Jonas vei Nicon neitsyyden, ja heistä tuli hyviä ystäviä. Niin panomielessä, kuin muutenkin. Jonas ei kuitenkaan ajatellut sitä ikinä minään huvia ihmeellisempänä, eikä hän nähnyt Nicon tunteita. Nico tiesi sen, mutta tunteet eivät sammuneet vaikka hän yritti päästä niistä eroon.
Jonaksen ja Johnin suhde särki Nicon sydämen, mutta hän halusi olla hyvä ystävä, ja sen vuoksi tuki Jonasta ja auttoi tuota suhteen ongelmakohtien selvittämisessä. Sen lisäksi Nico piti myös Johnista ihmisenä suuresti, ja hänen ajatuksensa menivät rataa 'jos minä en voi saada häntä, ja jonkun muun täytyy, niin paljon mieluummin se on John kuin joku muu'. Sen vuoksi Nico hyväksyi suhteen kivustaan huolimatta, ja päätti yrittää Jonaksen unohtamista.
Unohtaminen ei kuitenkaan vuosien aikanakaan onnistunut, vaan Nico rakastaa Jonasta edelleen liian paljon jotta sen voisi ottaa ystävärakkautena.
Nicolla on yksinhuoltajaäiti ja pikkusisko. Molemmat ovat avoimia ja suvaitsevaisia ihmisiä, ja heille on Niconkin kohdalla tärkeintä että on onnellinen, löysi hän sen onnen sitten miehen tai naisen kanssa. Nicolla oli vain se ongelma, että hän halusi löytää onnensa vain ja ainoastaan Jonaksen kanssa.


Hank Rowe & Tim Watson (s. 1983 & 1997
Katso postaus: HK - Päähenkilöt ja muut tärkeimmät hahmot)

Hank ja John olivat samassa lukiossa. Hankin tultua armeijasta hän alkoi suorittaa kaksoistutkintoa, ja veteraanisuutensa vuoksi hän sai erikoismahdollisuuden käydä normaalia lukiota. Hank on siis Johnia kolme vuotta vanhempi.
Tim taas on Hankin pieni poikaystävä (heillä kun on ikäeroa neljätoista vuotta). He asuvat yhdessä, sillä Timin vanhemmat heittivät hänet kotoaan kun kuulivat poikansa homoudesta. Vanhemmat kun ovat lievästi sanottuna himouskovaisia, toisin kuin Tim.
Hankilla on pienoinen karvainen salaisuus, jonka todellisuudesta Johnilla ei ole tietoakaan. Loppujen lopuksi kun salaisuus hänelle selviää on Timkin jo sotkeutunut asiaan, ja olosuhteet ovat vaikeista vaikeimmat.



Nimi: Emmalyn Rin Coast
Nimen merkitys: Ahkera
Syntymäaika: 10.6.2021
Ikä nyt: Ei syntynyt
Hiusten väri: Tummanruskea
Silmien väri: Tummanruskea
Ihon väri: Aasialainen
Pituus: Täysikasvuisena n. 161cm
Paino: Täysikasvuisena n. 50kg
Kehonrakenne: Hoikka, terve
Ammatti: Odottaa syntymää (lol)
Juuret: Molemmat vanhemmat ovat kiinalaisia
Uskollisuus: Yhdysvallat, oma perhe
Uskonto: Shintolaisuus

Tästä tytöstä kuulemme enemmän myöhemmin! (:


Nimi: Henry Felix Coast
Nimen merkitys: Johtaa kotona
Syntymäaika: 13.4.2014
Ikä nyt: Ei syntynyt
Hiusten väri: Vaalea
Silmien väri: Sininen
Ihon väri: Vaalea
Pituus: Täysikasvuisena n. 178cm
Paino: Täysikasvuisena n. 60kg
Kehonrakenne: Laiha
Ammatti: Odottaa syntymistä (lol)
Juuret: Molemmat vanhemmat yhdysvaltalaisia
Uskollisuus: Yhdysvallat, oma perhe
Uskonto: Shintolaisuus

Kuten myös tästä pojasta (:











-I just want to make you happy-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti