Tämä on roolipeliblogi, jossa on tietoa ja muistiinpanoja wolfheart^:in ja shinjusen roolipeleistä. Jouduimme luomaan blogin, koska uudistuksen jälkeen Demi.fin demilät ovat perseestä. Amen.

torstai 2. toukokuuta 2013

Seniorit - Perheenjäsenet

Chrisin perhe: 


Nimi: Emily Elisabeth Park
Nimen merkitys: Ahkera
Syntymäaika: 1991
Ikä nyt: 21v
Kotipaikka: New Yorkin osavaltio, New York city
Hiusten väri: Tummanruskea
Silmien väri: Tummanruskea
Ihon väri: Aasialainen
Pituus: n. 163cm
Paino: n. 50kg
Kehonrakenne: Lihaksikas, laiha
Ammatti: Kilparatsastaja
Juuret: Molemmat vanhemmat Etelä-Koreasta, isän toinen vanhempi japanilainen.
Uskollisuus: Etelä-Korea, Yhdysvallat, hevosyhteisö, oma perhe.
Uskonto: Shintolaisuus

On Chrisin isosisko, kolme vuotta häntä vanhempi. Emily on tietenkin ulkonäöltään aasialainen, kuten Chriskin, ja kuten pikkuveljellään on hänelläkin sekä Korean, että Yhdysvaltain kansalaisuus. Kun perhe muutti Yhdysvaltoihin, oli Emily 6-vuotias, juuri aloittamassa koulua. Emily ja Chris saivat englanninkieliset nimet, sillä perhe tiesi muuttavansa Amerikkaan. Ainoana esteenä oli enää kansalaisuuden saaminen, missä voi kestää vuosia.
Emily on tullut vanhempiinsa, hän on kohtelias, ystävällinen ja menestynyt. Hänen kouluarvosanansa olivat kiitettäviä, eikä hän koskaan saanut alle kahdeksaa kokeista tai pistokokeista. Emily oli erittäin suosittu, ja kaiken tämän lisäksi vielä kauniskin. Hän on siis aina ollut käytännössä täydellinen lapsi, hyvä koulussa, fiksu myös elämässä, nätti ulkonäöltään, ja vielä sen lisäksi on naisella aina ollut myös tyylitajua ja taitoa monissa asioissa. Ainoa mitä Emily ei osaa, on laulaminen. Siitä huolimatta hän kuitenkin soittaa pianoa, missä hän onkin erittäin taitava. Tämän lisäksi on Chrisin isosisko myös taitava koulu- ja esteratsastaja, ja hän on menestynyt kisoissa perheen ratsuilla, jotka ovat kaikki rodultaan arabialaisia täysiverisiä. Emilyn yleisin ratsu on kisoissa ollut Spirit of the Sea lempinimeltään Theo, perheen kahden muun hevosen (King of the Sea ja Spirit of Desert)  jälkeläinen. Tällä hetkellä Emily asuu vielä kotona, mutta hän tekee töitä perheen hevosten parissa (he kasvattavat arabialaisia hevosia) ja tienaa rahaa kilpailuja voittamalla.
Emilyn ja Chrisin suhde on normaalia siarussuhdetta vaikeampi, sillä vanhempien karsastava asenne on osittain tarttunut Emilyynkin. Hän ei ole aivan niin paha kuin vanhempansa tässä asiassa, mutta Emilyn arvostus pikkuveljeään kohtaan on harvassa. Chrisin ongelmat ovat Emilylle vaikeita ymmärtää, sillä vanhemmat eivät ole koskaan ottaneet niistä selvää ja selittäneet sitten tyttärelleenkin. Pohjimmillaan siis Emilyn ja Chrisin suhteen vaikeus pohjautuu vain ymmärtämättömyyteen, se ei merkitse, etteivätkö sisarukset oikeasti rakastaisi toisiaan.




Nimi: Sun-Dong & Yoona Park
Nimen merkitys: Etelän eheys ja viaton lapsi
Kotipaikka: New Yorkin osavaltio
Hiusten väri: Harmaantunut tummanruskea ja musta
Silmien väri: Tummanruskea
Ihon väri: Aasialainen
Pituus: 171cm ja 157cm
Kehonrakenne: Hoikka ja pullea
Ammatti: Liikemies ja kotivaimo
Juuret: Vanhemmista toinen korealainen ja toinen japanilainen, asunut molemmissa maissa ja molemmat vanhemmat korealaisia ja asunut vain Koreassa.
Uskollisuus: Etelä-Korea, Japani, Yhdysvallat, liikemiesyhteisö ja Etelä-Korea, Yhdysvallat
Uskonto: Shintolaisuus ja kristinusko

Chrisin isä ja äiti, isä puoliksi korealainen ja puoliksi japanilainen, äiti täysin korealainen. Sun-Dong on erittäin menestynyt työssään, jossa hän periaatteessa huijaa ihmisiltä rahaa. Häntä ei kuitenkaan voi tuomita, sillä hän tienaa rahansa laillisin keinoin siitä hulimatta että siihen sisältyy paljon huiputtamista. Yoona ei ole töissä, hän huolehtii kodista ja vie perheen persiankissa Idaa näyttelyihin. Yoona myös järjestelee Sun-Dongin tapaamisia silloin kun mies ei sitä itse kerkiä tekemään, ja muutenkin Yoona on miehensä apuna kaikessa missä kykenee. Juhlissa hän on kohtelias, tyylikäs ja edustava vaimo miehelleen.
Yoona ja Sun-Dong tapasivat opiskelijoina Koreassa, juuri kun Japanissa assunut Sun-Dong oli palannut takaisin Koreaan. He rakastuivat miltei heti, ja huomasivat olevansa täydellisiä toisilleen. Rakkaus kesti ja kasvoi vain, kunnes he kahdenkymmenen täytettyään menivät naimisiin Korealaisen seremonian mukaan, jossa oli myös ripauksia länsimaisesta kulttuurista. Pariskunta oli päättänyt toteuttaa amerikkalaisen unelman, he halusivat muuttaaa Yhdysvaltoihin, menestyä ja elää onnellisina. Tämän vuoksi he nimesivät kaksi lastaan englantilaisittain, kun he saisivat kansalaisuuden, ei lasten nimistä tulisi ongelmia. Usko oli vahva, ja ehkä osittain sen vuoksi saikin tämä Korealainen pari Yhdysvaltain kansalaisuuden. He muuttivat lastensa kanssa ensin pikkuosavaltio Connecticutiin, ja Sun-Dong jatkoi jo Koreassa aloittamansa työtä niin hyvin kuin taisi. Rahaa kertyi nopeasti, ja perhe menestyi. Lopulta he muuttivat isoon omakotitaloon New Yorkin osavaltioon, sen pääkaupunki New Yorkin lähiöön.
Chrisin ongelmat ovat painaneet vanhempia aina. He tuntevat olevansa epäonnistuneita. Ja koska he eivät voi auttaa poikaansa, he ovat hiljaisena sopimuksena päättäneet jättää tuon täysin huomioitta. Toisin sanoen eivät vanhemmat Chrisiä vihaa, he vain ovat neuvottomia, eivät osaa suhtautua ja häpeävät ongelmia joita poika perheelle tuo. Pariskunnan omat ongelmat estävät heitä ymmärtämästä poikaansa, ja se on heille tietämättään suuri menetys.


Nimi: Seung-Hyun ja Soyon Park
Nimen merkitys: Hehkuva nousu ja onnellinen 
Kotipaikka: Korea, Seoul
Hiusten väri: Mustat
Silmien väri: Tummanruskeat ja mustat
Ihon väri: Tavallinen aasialainen ja hieman tummempi aasialainen
Pituus: 174cm ja 161cm
Kehonrakenne: Urheilullinen ja hoikka
Ammatti: Musiikkibisnes ja kotiäiti
Juuret: Puoliksi korealainen ja puoliksi japanilainen ja puoliksi korealainen ja puoliksi etelä-afrikkalainen.
Uskollisuus: Etelä-Korea, musiikkiyhteisö, oma perhe ja Etelä-Korea, oma perhe
Uskonto: Shintolaisuus ja kristinusko
Seung-Hyun ja Soyon Park

Ovat Chrisin täti ja setä, jotka asuvat Koreassa. Seung-Hyun on Sun-Dongin pikkuveli, ja Soyon tämän vaimo. Pari tutustui ystävänsä tupaantuliaisissa vähän yli kaksikymmentä vuotta sitten. He menivät kihloihin hyvin nopeasti, alle puolessa vuodessa. He ymmärsivät toisiaan täydellisesti, olivat heti kuin sukulaissieluja toisilleen. Kolmet ensimmäiset treffit pariskunta juttteli ja jutteli ja jutteli. Heillä oli niin paljon sanottavaa, niin paljon mielipiteitä, niin paljon puhuttavaa. Oli selvää, että he tuliviat olemaan koko loppuelämänsä yhdessä. Kun pari sai tietää Soyonin olevan raskaana, he menivät naimisiin.
Ensimmäisenä syntyi poika, viisi vuotta myöhemmin tyttö ja vielä kymmenen vuotta myöhemmin toinen tyttö. Pari rakastaa lapsiaan suuresti, suuresti... He ovat heille kaikki kaikessa.
Soyon on puoliksi afrikkalainen ja puoliksi aasialainen, hänen isänsä, Johan Leroy muutti Koreaan vaimonsa kanssa heidän mentyä naimisiin. Toisin sanoen Soyonilla on myös piirteitä tummaihoisilta. Aasialainen geeni on kuitenkin dominoiva, ja sen vuoksi hänen ihonsa on aasialaista vain vähän tummempi. Lisäksi naisen hiukset ovat kiharat, mutta  useimmiten hän suoristaa niitä. Parin lapsia taas ei erota aasialaisista juuri mikään. Seung-Hyun taas on täysin aasialainen, hänen suvussaan on korealaista ja japanilaista.
Perhe pitää kovasti Chrisistä, joka onkin samanlaisempi heidän kanssaan kuin muut Seung-Hyunin isoveljen perheestä. Tämä johtunee siitä, että Koreassa asuva perhe on luonteeltaan hyvin taitelijamainen, kuten Chriskin. Vanhin tytär rakastaa laulamista, poika on todella taitava soittamaan selloa, ja nuorimmaisesta näkee jo nyt, että hänellä on kuvataiteilun lahja sielussaan. Tämän lisäksi on Soyon kuvittaja, ja Seung-Hyun työnsä ulkopuolella melkoisen taitava kitaristi. Tämän vuoksi hän osti Chrisillekin kitaran, kun oma poikansa ei siitä instrumentista innostunut. Toisin kävi veljenpojan kanssa, sillä Chris aloitti heti setänsä opettamana kitaraa opettelemaan. Opetusta Seung-Hyunilta poika sai vain hetken, sillä kahden viikon kuluttua palasi mies takaisin Koreaan perheensä luo.

Nimi: Kibum, Miyung ja Soonkyu Park
Nimen merkitys: Perusta, kukoistava ja aarteena syntynyt
Ikä nyt: 19v, 14v ja 4v
Kotipaikka: Korea, Seoul
Hiusten väri: Tummanruskea
Silmien väri: Tummanruskea
Ihon väri: Aasialainen
Pituus: Täysikasvuisena n. 176cm, 161cm ja 162cm
Paino:
Kehonrakenne:
Ammatti:
Juuret:
Uskollisuus:
Kibum, Miyung ja Soonkyu Park
Uskonto: Kristinusko

Ovat Soyonin ja Seung-hyunin lapse, toisinsanoen sitä kautta myös Chrisin serkut. Muita serkkuja pojalla ei ole, sillä hänen vanhemmillaan ei ole muita sisaruksia. Kibum on heistä vanhin, vuoden Chrisiäkin vanhempi. Hän soittaa selloa ja on siinä erittäin taitava. Koulussa hänellä menee keskivertoisesti korealaisen mittapuun mukaan. Poika on reilu ja kiltti, puolustaa heikompiaan ja on kohtelias vanhemmilleen. Hänestä näkee, että poika on kasvatettu hyvin, rakkaudella ja rajoilla. Kibumilla on mustaan poikkeavat tummanruskeat hiukset, ja hyvin tummat silmät. Hänessä on ehkä vähiten piirteiä afrikkalaisista juurista, joita perheen äidillä on. Toisaalta on Kibumin iho hieman tummempi kuin siskoillaan.
Miyung on lapsista keskimmäinen, kaunis nuori tyttö, joka on isoveljeän viisi vuotta nuorempi. Hän on hieman isoveljeään temperamenttisempi, mutta edelleenkin reilu ja kohtelias. Hän on erittäin utelias ja tiedonjanoinen tyttö, ja ehkä sen vuoksi myös erittäin hyvä koulussa. Hän komeilee aina vuosiluokkansa parhauslistojen kärkipäässä. Miyung on myös hyvä laulaja, ja hän laulaakin aina isoveljensä sellonsoiton säestyksellä. Se on hänen ja Kibumin yhteinen "juttu". Miyungin hiukset ovat vähän vaaleammat, kuin aasialaisten hiukset keskimäärin. Hänellä on suuret silmät, joita tyttö korostaa vielä meikillä näyttämään sitäkin suuremmilta. Miyungissa on eniten piirteitä äitinsä afrikkalaisjuurista, hänen nenästään ja hiuksiensa laineista saattaa erottua sukujuuret, jos niistä tietää.
Soonkyu on sisaruskunnan nuorin. Hän on pirteä ja innokas lapsi, joka on isosiskoaan kymmenen vuotta nuorempi. Tämä pieni tyttö rakastaa maalaamista ja piirtämistä, hänen taideteoksensa näyttävätkin monta vuotta vanhemman lapsen tekemiltä. Tästä syystä ovat jo monet ajatelleet, että Soonkyusta tulisi ammatiltaan jotain taiteeseen viittaavaa, kuten äidistäänkin. Hän on kuitenkin vielä sen verran nuori, ettei kukaan osaa tarkalleen sanoa. Soonkyulla on kauniit vinot silmät, ja suloiset kasvot.


Johnin perhe:


Nimi: Evan Philippe Landman
Nimen merkitys: Kivi, soturi
Syntymäaika: 15.10.1990
Ikä nyt: 21v
Kotipaikka: Etelä-Carolinan osavaltio
Hiusten väri: Lähes musta
Silmien väri: Suklaanruskea
Ihon väri: Latino
Pituus: 174cm
Paino: 60kg
Kehonrakenne: Hoikka, pehmeä
Ammatti: Kuntoutuja
Juuret: Äiti meksikolainen, isä yhdysvaltalainen
Uskollisuus: Yhdysvallat, Meksiko, oma perhe
Uskonto: Kristinusko

On Johnin pikkuveli, joka toisin kuin isoveljensä tai äitinsä, on säilyttänyt isänsä nimen. Evaissa näkyy selkeänä äidin meksikolaiset juuret, kuten Johnillakin. Evan on kuitenkin rakenteeltaan pienikokoisempi ja laihempi, ja pituuttakin hänellä on yli kymmenen senttiä vähemmän kuin Johnilla. Toisaalta pituus saattaa johtua traumasta, sillä suuri pelko ja säikähdys saattaa pysäyttää niin henkisen kuin ruumiillisenkin kehittymisen. Mistä sitä tietää, Evan vain on aikuistumisen jälkeenkin jäänyt pienikokoiseksi. Onnekseen hän ei kuitenkaan mikään aivan kääpiö ole, ja saattaahan hän vähän kasvaakin... Mistä sitä tietää, kyllähän sitä voi kasvaa yli parikymppisenäkin, eikö? Kuten isoveljellään, on Evanillakin tummat hiukset ja suklaanruskeat silmät. Itseasiassa veljesten silmät ovat täsmälleen samanlaiset, molemmat ovat perineet ne äidiltään, jolla sitä kautta on myös samanlaiset suklaanruskeat silmät. (Evan on hieman laihempi, kuin mitä kuva näyttää).
Luonteeltaan on miehenalku melko varautunut ja pelokaskin. Lapsuuden traumoilla ja kohtauksilla on yhä Evaniin suuri vaikutus. Hän pelkää yhä ihmisiä, varsinkin miehiä, Johnia ja muutamaa muuta poikkeusta lukuun ottamatta. Sen lisäksi hänellä on yhäkin masennus, joskin huumeongelmista on Evan onnekseen päässyt yli. Edelleen hän käy psykologilla ja vertaistukiryhmässä kaikkien ongelmiensa peittoamiseksi. Isästään on hänen kuitenkin erittäin vaikea puhua, eikä se ole ihmekään. Ne asiat mitä tapahtui kun hän oli pieni... Niitä hän ei halunnut ajatella sitten ollenkaan. Kuitenkin toisin kuin John, oli hänen onnistunut avautua psykologilleen edes jonkin verran. Hän ei haudannut aivan kaikkea. Sen lisäksi on Evan myös on kiltti ja kohtelias, yrittäen olla kaikille ystävällinen. Liian usein Evanin pelot tulkitaan epäkohteliasuudeksi tai nirppanokkamaisuudeksi. Sitä Evan ei kuitenkaan ole, ei sitten vähimmässäkään määrin. Nuorukaisen on vaikea luottaa kykyihinsä, mutta pikkuhiljaa hän on pääsemässä takaisin maailman menoon, äitinsä, Johnin, harvojen ystäviensä ja psykologinsa avulla. Tällä hetkellä on Evanilla vahva usko tulevaan.
Evan asuu vielä äitinsä luona, sillä hänellä ei ole vakituista työpaikkaa. Ensi syksynä hän aikoo kuitenkin mennä opiskelemaan ensimmäistä kertaa muutamaan vuoteen. Evan osaa myös puhua melko sujuvasti espanjaa, mitä hän ja äitinsä yhdessä puhuvatkin. Tätä taitoa ei Johnilla niin vahvana ole, sillä hän muutti kotoa aiemmin. Äiti taas aloitti Espanjan puhumisen lapsilleen vasta, kun he olivat muuttaneet pois Vermontin Burlingtonista.


Nimi: Marilyn Ellen Coast
Nimen merkitys: Kapinan johtaja, leijonamainen
Syntymäaika: 5.4.1968
Ikä nyt: 44v
Kotipaikka: Etelä-Carolinan osavaltio
Hiusten väri: Harmaantunut musta
Silmien väri: Suklaanruskea
Ihon väri: Punertava latino
Pituus: n. 160cm
Kehonrakenne: Hoikka, pehmeä, terve
Ammatti: Kondiittori
Juuret: Molemmat vanhemmat olivat meksikolaisia
Uskollisuus: Meksiko, oma perhe
Uskonto: Kristinusko

On Johnin ja Evanin äiti. Hän on melko lyhyt (suunnilleen satakuusikymmentä senttiä) meksikolainen nainen, jolla on pitkät tummat hiukset. Mustien suortuvien sekaan on jo eksynyt hieman harmaita raitoja vaikkei Marilynin ikäisen olisi vielä aika harmaantua. Hänellä on myös suklaanruskeat silmät, kuten pojillaan. Marilyn on kaunis nainen, jonka kasvojen rypyistä näkee vain ja ainoastaan elämänkokemusta ja sen tuomaa kauneutta ja viisautta. Kun nainen hymyilee, hänellä saattaa yhä nähdä pienen hymykuopan vasemmassa poskessaan. Yleensä Marilyn pitää hiuksiaan ponihännällä, nutturalla tai hainhampailla ylös koottuna. Päällään naisella on useimmiten farkut ja neule, tai joskus kesäisin mekkokin. Hänen tyylinsä ei ehkä ole kovinkaan erottuva, mutta Marilyn osaa pukeutua vaatteisiin jotka häntä imartelevat.
Luonteeltaan on nainen lempeistäkin lempein, hän on kiltti, ja rakastaa poikiaan enemmän kuin mitään muuta maailmassa. Lapsiensa vuoksi on hän valmis tekemään mitä tahansa. Marilyn on lämmin ja hyvin rakastava ja huolehtiva nainen, joka on aina valmiina puolustamaan heikompiaan. Kun hänet kunnolla suututtaa, ei nainen helposti lepy, mutta hän menettää malttinsa äärimmäisen harvoin. Pimeimmälläkin hetkellä osaa Marilyn löytää toivon ja hyvät asiat, lohduttaa muita ja pysyä vahvana, vaikka sitten rukousten ja Jumalan kautta. Sillä nainen on hyvin uskonnollinen ja hän tukeutuu Jumalaan jos johonkin. Siitä huolimatta ei hän tuomitse homoja tai melkein mitään muutakaan, kunhan ketään ei satuteta. Marilyn tietää että poikansa John on bi, ja tapasi Jonaksen kun nuo vielä seurustelivat. Jonaksesta Marilyn pitää kovasti, ja on tuota tavannutkin vielä senkin jälkeen kun miehet erosivat. Koska nuo pysyivät ystävinä, pystyi Marilynkin pysymään ystävänä Jonaksen ja tuon äitien kanssa.
Poikien isään Marilyn tutustui ollessaan hyvin nuori, alle kahdenkymmenen, juuri täysikäistynyt. Karl oli silloin lomamatkalla Meksikossa. He rakastuivat, ja Marilyn muutti Yhdysvaltoihin miehensä mukana. Se oli suuri päätös, eikä tuottanut paljoakaan hyvää. Marilyn on kuitenkin aina sanonut, sekä pojilleen että niille joille on menneisyydestään kertonut, se kaikki kannatti, sillä jos hän ei olisi muuttanut Yhdysvaltoihin ja mennyt naimisiin Karlin kanssa, ei hänellä olisi ihania ja rakkaita poikiaan.


Nimi: Karl Erik Landman
Nimen merkitys: Miehekäs
Kotipaikka: New Yorkin osavaltio
Hiusten väri: Vaalea
Silmien väri: Siniharmaa
Ihon väri: Vaalea
Pituus: 186cm
Paino: n. 80kg
Kehonrakenne: Lihaksikas, vahvarakenteinen
Ammatti: Poliisi, vankilassa
Juuret: Täysin yhdysvaltalainen
Uskollisuus: Yhdysvallat, poliisivoimat
Uskonto: Ateisti

On Johnin ja Evanin isä, sekä Marilynin entinen aviomies.
Karl on melkoisen normaali Yhdysvaltalainen mies. Hän on pitkä (suunnilleen vanhemman poikansa Johnin pituinen) ja lihaksikas, isokokoinen mies. Hänellä on siniharmaat ilmät ja vaaleat hiukset. Kasvojaan korostaa melkein aina pieni sänki, yleensä mies ei ole ajanut sitä milloinkaan pois. Karl hymyilee harvoin, jos koskaan, useimmiten hänen kasvonsa ovat ankeina ja murjottavina. Vain tietyt asiat saavat hänet hymyilemään, eikä niitä ole paljoa.
Karl tutustui Marilyniin ollessaan lomassa Meksikossa, ja omalla tavallaan rakastui tuohon ensisilmäyksellä. Hän päätti saada naisen, ja niin saikin. Marilyn rakastui Karliin, ja mies sai tuon muuttamaan mukanaan Yhdysvaltoihin, jättämään kotinsa ja perheensä jälkeensä vain ollakseen hänen kanssaan. Ei kestänyt kauaa, kun pariskunta sai kuulla Marilynin olevan raskaana.
Nainen itse oli siitä innoissaan ja iloinen, mutta hän järkyttyi miehensä reaktiosta naisen kertoessa tuollle uutisen. Karl ei halunnut lapsia, ei sitten yhtäkään. Hän halusi Marilynin tekevän abortin. Nainen ei kuitenkaan suostunut ja uhkasi lähteä, ja siitäkös Karl suuttui. Lopulta lapsi kuitenkin päätettiin pitää, sillä Karl halusi pitää Marilynin omanaan. Marilynin alkaessa odottaa Evania, olivat valssin askelet täsmälleen samat.
Karlilla on pakkomielle pitää asiat hallinnassaan, ja hän uskoo saavansa ja ansaitsevansa kaiken mitä haluaa. On miehelläkin hyvät puolensa, luultavasti, mutta ne hän osaa piilottaa melko hyvin kunhan on voittanut ihmisten luottamuksen puolelleen. Toisin sanoen hänessä on paljon narsistisia piirteitä, mutta diagnoosia sairauteen ei löydy. Lepytellä mies osaa erittäin hyvin, sekin kuuluu narsismiin.
Ennen Karl toimi poliisin ammatissa. Hän on urheilullinen ja hyvin älykäs, ja rakastaa maitokahvia. Mustana Karl ei kuitenkaan kahvia juo, ei missään tapauksessa. Tällä hetkellä Karl on vankilassa tekemistään rikoksista.



-I just want to make you happy-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti