Tämä on roolipeliblogi, jossa on tietoa ja muistiinpanoja wolfheart^:in ja shinjusen roolipeleistä. Jouduimme luomaan blogin, koska uudistuksen jälkeen Demi.fin demilät ovat perseestä. Amen.

maanantai 13. tammikuuta 2014

SS - Lemmikit

Pöllöt:


Nimi: Castor
Ikä nyt: n. 6v
Sukupuoli: Koiras
Laji: Pöllö
Rotu: Tuntematon
Sulkapeitteen väri: Vaalea punertava ja beige tummin merkein
Silmien väri: Keltainen
Käyttötapa: Kirjeenkantaja

On Severuksen pöllö. Se on suhteellisen pienikokoinen ja vaalean värinen. Sen sulkapeitteessä on vaaleanbessiä, vaaleaa punertavan ruskeaa ja vastavärinä tummempaa punaruskeaa ja melkein mustaa sävyä, joka kuitenkin on ruskeaa. Castorin silmät ovat keltaiset pikimustilla pupilleilla.
Luonteeltaan pöllö on kiltti, lempeä ja mukava, hyvä kirjeenkantaja ja täysin leimautunut Severukseen. Se ei niinkään välitä toisista pöllöistä tai edes ihmisistä kohteliasta käytöstä suuremmin, mutta Severukselle se kujertelee kuin pulu ja voisi istua tuon käsivarrella vaikka kuinka kauan tökkimässä nokallaan tuon kättä ja kerjäämässä herkkuja ja silityksiä. Kastor rakastaa pöllönnameja ja voisi syödä niitä kourakaupalla. Nimensä se on saanut tähden mukaan.


Nimi: Black
Ikä nyt: n. 6v
Sukupuoli: Koiras
Laji: Pöllö
Rotu: Lapinpöllö
Sulkapeitteen väri: Mustan ja harmaan kirjava vaaleanharmain ja valkoisin merkein
Silmien väri: Keltainen
Käyttötapa: Kirjeenkantaja

On Siriuksen pöllö, joka nimellään kertoo hänen erittäin... Mahtavasta huumorintajustaan! Pöllö on musta, Sirius on Musta, joten tietysti pöllön nimi on Black. Mikäs muukaan?
Black on suurikokoinen ja erityisen tummasävyinen lapinpöllö, joka on luonteeltaan melkoisen samanlainen kuin Sirius. Se on aina häiriköimässä toisia pöllöjä hyväntahtoisilla, mutta kömpelöillä läheisyydenosoituksilla. Se rakastaa kaikkea syötävää, Siriusta, ja muita ihmisiä. Se haluaisi olla aina huomion keskipisteenä, ja saattaa lehahtaa Pöllötornissa vierailevan oppilaan käsivarrelle tarjoamaan koipeaan kuin olisi tuon oma. Black tunnetaan Pöllötornin pöllöistä aivan kuten Sirius tunnetaan linnassa.


Koirat:


Nimi: Missy
Ikä nyt: n. 8v
Sukupuoli: Narttu
Laji: Koira
Rotu: Napolinmastiffi
Turkin väri: Pehmeänharmaa ("sininen") valkoisin merkein
Silmien väri: Tummanruskea
Käyttötapa: Seura- ja vahtikoira, sekä jalostusemo

On Hagridin koira. Missy on Hagridin myöhemmän koiran Toran äidinäiti. Se on rodultaan napolinmastiffi, mutta velhojen kasvattama, jolloin se elää hieman normaalia pidemmän aikaa.
Missy on saanut jo kaksi pentuetta, joista molemmissa on ollut vain vähän pentuja. Molemmat pentueet on myyty eteenpäin, mutta sitä ennen suloiset pennut ovat hauskuuttaneet oppilaita, varsinkin rohkelikkoja, Tylypahkan mailla emonsa kanssa.
Missy on erittäin lempeä ja rauhallinen tapaus. Se pitää kovasti koulun oppilaista ja eläimistä, joita Hagrid hoitaa. Missyn rotu on usein tuomittu aggressiiviseksi, mutta tämä koira ei ole sitä lainkaan. Paitsi silloin, jos jokin oikeasti uhkaa Hagridia. Silloin Missy käy kiinni ja tekee mitä tahansa pelastaakseen isäntänsä.
Missy odottaa jälleen pentua, nimittäin tällä kertaa niitä on vain yksi. Pentu syntyy luultavasti joulun jälkeen ja Hagrid on suunnitellut pitävänsä sen omanaan.

Nimi: Nassu
Ikä nyt: Ei syntynyt
Sukupuoli: Narttu
Laji: Koira
Rotu: Napolinmastiffi
Turkin väri: Harmaanpunertava
Silmien väri: Sininen
Käyttötapa: Syntymän odotus

On Missyn poikanen. Pieni tyttönen, joka on todella utelias ja ystävällinen. Se leikkii jokaisen halukkaan kanssa, ja sammuu sitten Hagridin syliin kuin liikaa juoneena. Se on myös varsinainen ahmatti alusta asti, juosten koko ajan emonsa perässä kiusaamassa ja kerjäämässä maitoa.
Monista muista mastiffeista poiketen Nassulla on siniset silmät. Se ei kuitenkaan ole kuuro tai sokea, vaan sen kaikki aistit toimivat hyvin. Nassun turkin väri on tasaisempi ja punertavampi kuin emonsa, eikä sillä ole samanlaisia valkoisia yksityiskohtia. Tämän koira on perinyt isältään, joka on erään Hagridin ystävän koira.


Taikaeläimiä:

Nimi: Hiinokka
Ikä nyt: n. 6v
Sukupuoli: Koiras
Laji: Hevoskotka
Rotu: Euroopanhevoskotka
Turkin/siipipeitteen väri: Papurikko-kuvioinen harmaa
Silmien väri: Keltainen
Käyttötapa: Ratsu, tuhoeläinten hävittäjä, Tylypahkan vartija ja esimerkkiyksilö opetukseen

On Kielletyssä metsässä asuva hevoskotka. Se on osa hevoskotkien laumaa, jonka johtajana toimii Hagrid. Niitä käytetään opetusvälineinä taikaeläinten hoidossa.
Hiinokka on väriltään harmaa, ja sen silmät ovat keltaiset. Sen hevosen takapää on harmaatäplikäs. Kotkan etujalat taas ovat pronssinväriset, ja niiden kynnet ovat hyvin terävät samoin kuin olennon nokka. Siivet ovat vahvat, valtavat ja kantavat helposti korkeuksissa. Selässään Hiinokka voi kantaa reilusti yli sadan kilon painoa ilman että sen lento vääristyy. Hevoskotka pärjää tappelussa vaikka leijonalle, ja siksi se onkin vaarallinen ystävä. Siitä huolimatta on hevoskotka omistajalleen äärimmäisen lojaali, eikä jätä tuota koskaan pulaan. Tällainen on myös Hiinokka, joka on yleisesti vakavaa lajiaan nenäkkäämpi ja ilkikurisempi eläin.


Nimi: Fawkes
Ikä nyt: Ei tietoa
Sukupuoli: Ei tietoa
Laji: Feenikslintu
Rotu: Punainen feenikslintu
Sulkapeitteen väri: Punaisen ja kullan kirjava
Silmien väri: Helmiäisenmusta
Käyttötapa: Apulainen, vartija, ystävä

On rehtori Dumbledoren lemmikkilintu.Se on lajiltaan tarunhohtoinen feenikslintu.
Feeniksit ovat sadunomaisia eläimiä, jotka syntyvät yhä uudelleen ruumiinsa tuhkasta ja joiden helmiäismäiset kyynelet parantavat minkä tahansa haavan, jos ne on vuodatettu feeniksin omasta tahdosta.
Nämä linnut leimautuvat yhteen ainoaan ihmiseen jonka ne näkevät arvoisekseen, ja kun tämä ihminen kuolee, ne lentävät pois eikä niitä enää koskaan nähdä siellä missä niiden ihminen on kulkenut.
Feenikslinnun laulu on kauneinta musiikkia maan päällä, jokainen joka laulun kuulee, jää sitä kuuntelemaan, eikä pitkään aikaan saa ajatuksiinsa mitään muuta.
Fawkes on luovuttanut kaksi pyrstösulkaansa taikasauvoihin. Toinen on itsellään Lordi Voldemortilla, ja toista sauvaa ei kukaan ole vielä saanut käyttöönsä, vaan se lepää Ollivanderin hyllyillä käyttämättömänä, odottamassa ottajaansa. Fawkes asuu Tylypahkassa Dumbledoren työhuoneessa, josta vie reitti myös Dumbledoren makuuhuoneeseen.
Luonteeltaan Fawkes on äärimmäisen uskollinen Dumbledorelle, lempeä ja ystävällinen jokaiselle joka Dumbledorea arvostaa, ja hurja vihollinen niille jotka häntä vastustavat. Mitään pahaa se ei kuitenkaan tee ilman Dumbledoren käskyä.


-I love you and it kills me-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti