Tämä on roolipeliblogi, jossa on tietoa ja muistiinpanoja wolfheart^:in ja shinjusen roolipeleistä. Jouduimme luomaan blogin, koska uudistuksen jälkeen Demi.fin demilät ovat perseestä. Amen.

torstai 9. tammikuuta 2014

SS - Juoni

Kesken vuosi 1976


Tylypahka, velhojen ja noitien koulu, pitää sisällään paljon erilaisia tarinoita. Pieniä ja lyhyitä, kepeitä, hauskoja. Tuskastuttavan pitkiä, surullisia, ankeita ja pelkoa kohtaavia.
Millainen tämä tarina sitten on? Ehkä siinä on ripaus näistä jokaista, vaikkakin vain pienen pieni.
Tylypahka on jaottunut neljään tupaan, joista kolme tulee keskenään toimeen ongelmitta. Neljännen kanssa kaikilla on enemmän tai vähemmän ristiriitoja. Kaikki pitävät luihuisen tupaan kuuluvia öykkäreinä, ilkeinä, typerinä ja jopa pahoina. On totta, että luihuisesta on maailmalle lähtenyt eniten pimeyden velhoja, mutta oikeuttaako se kohtelun, jota tuvan lapset osakseen saavat? Onko juuri tämä kohtelu osasyynä siihen, miksi pimeyden velhoja tulee juuri luihuisesta?
Luihuisen pahin vihollinen on rohkelikko, jonka oppilaat ovat aina luihuisten kimpussa. Ei sillä, että luihuiset eivät pistäisi vastaan ja olisi useimmiten aivan yhtä pahoja. Mutta mitä muutakaan voisi kuin iskeä takaisin? Mitä muutakaan voisi kuin puolustautua? Näin alkaa ikuinen kostojen noidankehä, jonka päättymistä ei kukaan osaa ennustaa, tai jonka alusta kukaan sen tarkemmin tiedä. Historiankirjat kertovat riidasta koulun oppilaista Luihuisen ja Rohkelikon välillä, mutta sen taustasta ei kerrota juuri mitään. Luihuiset ovat pahoja, piste. Eikä kukaan voi sanoa vastaan.
Rohkelikon tuvassa elämäänsä viettää ystäviensä kanssa Sirius Musta, suosittu ja elämäniloinen oppilas, joka tekee metkuja metkujen perään, ja ystäviensä kanssa kiusaa Severus Snapea, yhtä monista luihuisista. Siriusta ja tuon ystäviä vihaava Severus ei kuitenkaan tiedä kiusaamisen alkusyitä, joita hän ei koskaan olisi voinut arvata. Sirius on heti ensisilmäyksestä asti, ollut ihastunut Severukseen, ja purkanut sen huonoon käytökseensä.
Kun rakkaus alkaa paljastua, solmu löyhetä, mitä tapahtuu kahdelle tuvalle ja ikiaikaiselle vihalle? Mitä tapahtuu, kun Dumbledoren mies ja Voldemortin seuraaja yrittävät luoda elämäänsä yhteistä polkua? Onko mahdotonta olla yhdessä, kun edessä on niin monia haasteita? Onko pelkkä rakkaus tarpeeksi voimakas taika, pitääkseen päähenkilömme yhdessä?

-I love you and it kills me-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti