Tämä on roolipeliblogi, jossa on tietoa ja muistiinpanoja wolfheart^:in ja shinjusen roolipeleistä. Jouduimme luomaan blogin, koska uudistuksen jälkeen Demi.fin demilät ovat perseestä. Amen.

lauantai 11. tammikuuta 2014

SS - Sivuhahmot

Loput ystävät ja ystävien sukulaiset yms.:


Nimi: Bellatrix, Narcissa ja Andromeda Musta
Nimen merkitys: Sotija, keltanarsissi ja miehiä johtava
Syntymäaika: 1959, 1959 & 1962
Ikä nyt: 17v, 17v, 20v
Hiusten väri: Musta, valkea ja punaruskea
Silmien väri: Harmaa, siniharmaa ja viherharmaa
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 170cm, 168cm ja 165cm
Kehonrakenne: Hoikka, laiha ja pehmeä
Ammatti: Opiskelija, opiskelija ja sairaanhoitaja
Juuret: Siskokset ovat peräisin täysin puhdasverisestä ja Pimeän joukoissa kunnioitetusta velhosuvusta
Uskollisuus: Iso-Britannia, Tylypahka, velhomaailma, Kuolonsyöjät ja Iso-Britannia, Tylypahka, velhomaailma, Feeniksin kilta

Ovat siskokset ja Sirius ja Regulus Mustan serkut. He ovat kaikki luihuisen tuvasta.
Narcissa on viidennestä luokasta asti seurustellut Lucius Malfoyn kanssa. Tyttöjen vanhemmat ovat melko tavalliset Voldemortin kannattajat, omalla tavallaan rakastavat vanhemmat, mutta hyvin vaativat. Siskokset ovatkin aina olleet hyviä koulussa, ja ansainneet paikkansa Mustan suvussa. Andromeda ei kuitenkaan ole aivan kuten sisarensa, hän ei ajattele kuten he.
Siinä missä Bellatrix osaa olla hyvin julma ja jopa paha, sekä Narcissa kylmäsydäminen, on Andromeda lempeä ja ajattelevainen nainen, joka ei pelkää olla hyvä toisia kohtaan. Hän ei myöskään ole ikinä ajatuksissaan allekirjoittanut kaikkia Voldemortin ja tuon seuraajien ajattelutapoja, eikä tule niin koskaan tekemäänkään. Hän oli pidetty oppilas enemmänkin muiden tupien kuin luihuisten keskuudessa, toisin kuin kovasti näköisensä Bellatrix tai Narcissa.
Bellatrixia vihataan muissa tuvissa, sillä hän tekee mitä vain saadakseen tavoitteensa kiinni, ja nauttii muiden niin henkisestä kuin fyysisestäkin tuskasta. Narcissa taas vaikuttaa siltä, kuin ei välittäisi kenestäkään muusta kuin itsestään ja Luciuksesta, ja siitä syystä hänestä ei pidetä sen eenmpää kuin kaksoissisarestaankaan.
Samanlainen kuvio siskosten välillä on toistunut lomilla ja Andromedan koulun päätyttyäkin, Andromedasta pidetään muualla, Narcissasta ja Bellatrixissa Pimeän lordin palveluksessa olevien velhojen keskuudessa. Tätä nykyä pitäminen tai ei pitäminen on muuttunut lähinnä vihaksi Andromedaa kohtaan, sillä hän on kihloissa jästisyntyisen Ted Tonksin kanssa. Siriuksen ja Reguluksen äiti on polttanut hänet pois sukua esittävästä kuvasta.
Bellatrixin hiukset ovat laineikkaan pikimustat, silmänsä harmaat ja hänellä on terävät piirteet. Andromedan hiukset ovat kauniin punaruskeat ja kiharat, ja hänellä on vihreänharmaat silmät. Hänellä on samanlaiset terävät piirteet kuin Bellatrixilla. Narcissa eroaa siskoistaan hieman erilaisilla kasvonpiirteillä. Hänen hiuksensa ovat hyvin vaaleat, ja silmänsä siniharmaat.


Nimi: Alecto ja Amikus Carrow
Nimen merkitys: Taukoamaton ja ystävä
Syntymäaika: 1960
Ikä nyt: 16v
Hiusten väri: Punainen ja musta
Silmien väri: Ruskea ja musta
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 160cm ja 182cm
Paino: n. 55kg ja 70kg
Kehonrakenne: Pehmeä, pyöreä ja hoikka, terävä
Ammatti: Opiskelija
Juuret: Ovat peräisin tunnetusti pimeän lordia kannattavasta puhdasveriseksi väitetystä vanhasta velhosuvusta.
Uskollisuus: Iso-Britannia, Tylypahka, velhomaailma, Kuolonsyöjät

Kaksoset ja Severuksen kaverit, ovat hekin luihuisten tuvasta. Sisarukset ovat suoraan sanottuna melko vähä-älyiset (johtuneeko kaksoisuudesta? Kaksosilla kun on usein ongelmia järjen toiminnan ja tunteiden kanssa), eivätkä kovin hyviä koulussakaan. He kannattavat Pimeän lordia kuten vanhempansakin, ja heidän koko elämänsä tähtää tuon alaisuuteen pääsemiseen.
Alectolla on punertavat hiukset ja raskasluomiset ruskeat silmät, hän on hieman normaalia isokokoisempi ja raskasluinen. Hänen veljellään Amikuksella on mustat hiukset ja ruskeudessaan melkein mustat silmät, joissa näkyy terävä välinpitämättömyys. Amikus on erittäin pitkä, muttei kuitenkaan niin pitkä, kuin Sirius. Sisarukset ovat hyvin eri näköiset, eikä kukaan arvaisi heitä kaksosiksi jos ei asiasta paremmin tietäisi.
Parhaita ystäviä kaksoset ovat keskenään, mutta he jakavat saman porukan Bellatrixin, Severuksen, Reguluksen, Luciuksen ja muiden kanssa. Porukassa vierailee usein monia muitakin, kuten Narcissa ja muutama muu Pimeän lordin kannattajien lapsi.


Nimi: Petunia Evans
Nimen merkitys: Petuniankukka
Syntymäaika: 1957
Ikä nyt: 19v
Hiusten väri: Ruskea, punertava sävähdys
Silmien väri: Ruskea
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 170cm
Kehonrakenne: Laiha, hoikka
Ammatti: 
Juuret: Jästi ja kotoisin jästiperheestä, josta ei ennen Petunian sisarta Lilyä ole tullut velhoja eli jästisyntyisiä
Uskollisuus: Iso-Britannia, jästimaailma, oma perhe

On Lily Evansin sisko. Hän vihaa taikamaailmaa ja kaikkea, mitä se pitää sisällään. Melkolailla myös sisartaan. Kaikki tämä johtuu alunperin suuresta kateudesta Lilyä kohtaan, joka saisi oppia monenlaisia ihmeitä, mutta Petunian täytyisi jäädä elämään tavallista jästinelämää, vaikka hän tiesikin kaikesta siitä, mitä voisi olla sen sijaan. Lisäksi se miten vanhemmat suosivat nuorempaa sisarta, sai Petunian vihoihinsa. Eivät vanhemmat mitään pahaa tarkoittaneet, tai aikoneet edes suosia Lilyä, mutta Petuniasta se kaikki tuntui auttamattoman epäreilulta ja väärältä. Luonnollisestikin.
Petunia on luonteeltaan sisimmiltään herkkä ja hiljainen, mutta lisäksi myös määräilevä ja helposti vihastuva. Hän sekä rakastaa että pelkää taikoja. Petunia ei kuitenkaan ole paha ihminen, vaan sisarelleenkin hän haluaa vain kaikkea hyvää, vaikkei sitä osaakaan tuolle näyttää.
Petunialla on punertavantummanruskeat hiukset ja hyvin tummat ruskeat silmät. Hän näyttää hyvin vähän Lilyltä.


Opettajat yms.:

Nimi: Albus Percival Wulfrick Brian Dumbledore
Nimen merkitys: Valkoinen
Syntymäaika: 1881
Ikä nyt: 95v
Hiusten väri: Valkoinen
Silmien väri: Läpitunkevansininen
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 190cm
Kehonrakenne: Solakka, laiha
Ammatti: Tylypahkan rehtori
Juuret: Peräisin hyvin vanhasta puhdasverisestä velhosuvusta
Uskollisuus: Iso-Britannia, velhomaailma, Tylypahka, Feeniksin kilta

On Tylypahkan noitien ja velhojen koulun rehtori. Ennen rehtorin uraansa hän opetti muodonmuutoksia. Dumbledore on Suurtaikuri, Ylihörhö ja Päänoita sekä Noitien neuvoston puheenjohtaja. Lisäksi Dumbledorella on Merlinin ritarikunnan ensimmäisen luokan arvomerkki. Dumbledore muistetaan historiallisesta taistelusta, jossa hän nujersi pimeyden velho Grindewaldin, sekä yhteistyöstään monien suurten velhojen kanssa. Dumbledore itse on kuitenkin sitä mieltä, ettei arvonimistä niin väliä, kunhan häntä ei poisteta suklaasammakkokorteista. Dumbledore on myös Feeniksin killan, eli Voldemortia vastaan taistelevan ryhmittymän, johtaja. Häntä on usein pyydetty taikaministeriksi, mutta kertaakaan Dumbledore ei tähän viraan ole suostunut.
Dumbledorella on hyvin pitkät hopeanvalkoiset hiukset ja parta, jotka yltävät hänen vyötärölleen asti. Hänen silmänsä ovat säihkyvän vaaleansiniset, ja silmälasinsa puolikuun muotoiset. Dumbledore on hyvin pitkä ja erittäin laiha, ja hän pitää usein yllään pitkiä kaapuja, jotka saattavat olla punaruskean, yötaivaan tai viininpunaisen värisiä. Usein ne on kirjailtu tai kangas on muuten koristeltu kauniisti. Päässään Dumbledorella on usein teräväkärkinen velhonhattu.
Luonteeltaan Dumbledore on hyvin lempeä ja rauhallinen, hänellä ei miltei koskaan näytä olevan kiire minnekään. Hän kuitenkin myös nauraa ja vitsailee, ja omaa hyvän huumorintajun. Taistellessaan vanhus kuitenkin muuttuu pelottavaksi voimaksi, joka jyräisi jalkoihinsa kenet tahansa. Oppilaitaan Dumbledore rakastaa suuresti, ja tekee kaikkensa heidän puolestaan.
Dumbledorella on paljon ystäviä, esimerkiksi Minerva McGarmiwa ja Rubeus Hagrid. Dumbledoren rakas lemmikki on Fawkes-niminen feenikslintu.


Nimi: Minerva McGarmiwa
Nimen merkitys:
Syntymäaika: 1925
Ikä nyt: 51v
Hiusten väri: Ruskea harmailla raidoilla
Silmien väri: Vihreänruskea
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 173cm
Kehonrakenne: Hoikka, laiha
Ammatti: Tylypahkan koulun muodonmuutosten opettaja
Juuret: Ei tietoa
Uskollisuus: Iso-Britannia, velhomaailma, Tylypahka, Feeniksin kilta

On Tylypahkan Velhojen ja noitien koulun opettaja, vararehtori ja rohkelikon tuvanjohtaja. Hänen opettamansa aine on muodonmuutokset. McGarmiwa on Taikaministeriön kirjoihin rekisteröity animaagi, ja hän osaa muuttua raidalliseksi kissaksi, jonka silmien ympärillä on silmälasikuvio.
Naisella itsellään on mustat hiukset ja vihreät silmät joissa on myös ruskeaa sävyä. Hän on keskipituinen ja varreltaan melko hoikka ja urheilullinen ikäisekseen naiseksi. Pitkiä hiuksiaan McGarmiwa pitää oikeastaan aina tiukalla nutturalla niskassaan. Hänellä on myös silmälasit (tosin hänen likinäköisyytensä ei ole suurta, joten McGarmiwa ei aina pidä lasejaan). Nainen pukeutuu useimmiten mustaan kaapuun ja velhonhattuun.
Luonteeltaan McGarmiwa on tiukka, ankara ja oppilaitaan kohtaan hyvin vaativa, muttei koskaan pyydä keneltäkään sen enempää kuin mihin tuo kykenee. Nainen on erittäin oikeamielinen ja myöskin kovin ylpeä. Hän on erittäin viisas ja hyvin taitovoimainen noita, joka tietää kykynsä muttei ylpeile niillä. McGarmiwalla ei ole lapsia, ja oppilaistaan hän välittääkin kuin omistaan. Ankaran, mutta rakastavan äitihahmon roolissa. Nainen on myös erittäin suorapuheinen, muttei huonolla tapaa. Hän ei vain tapaa kierrellä ja kaarrella asioita.
McGarmiwa kuuluu tärkeänä jäsenenä Feeniksin kiltaan, ja on rehtori Dumbledoren hyvä ystävä ja varsinkin koulussa tuon oikea käsi.


Nimi: Rubeus Hagrid
Nimen merkitys: Voimakas poika
Syntymäaika: 1927
Ikä nyt: 49v
Hiusten väri: Ruskea
Silmien väri: Koppakuoriaisenmusta
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 365cm
Paino: n. 300kg
Kehonrakenne: Roteva, lihaksikas
Ammatti: Tylypahkan riistanvartija ja tilusten ja avainten vahti
Juuret: Hagridin isä on velho peräisin puhdasverisestä suvusta, mutta hänen äitinsä on jättiläinen
Uskollisuus: Iso-Britannia, velhomaailma, Tylypahka, Feeniksin kilta

On Tylypahkan riistanvartija ja tilusten ja avainten vahti. Hän on puolijättiläinen, ja sen vuoksi reilusti yli kolme metriä pitkä. Hänellä on tuuheat ja takkuiset parta ja hiukset, sekä koppakuoriaisenmustat silmät. Hänen kätensä ovat roskalaatikon kannen kokoiset, ja jalkansa kuin vauvadelfiinit. Hagrid pukeutuu yleensä nahasta tai paksusta kankaasta tehtyihin vaatteisiin, jotka ovat käytännöllisiä hänen työssään. Hagrid omistaa jalkajousen, ja hän asuu pienessä tönössään Tylypahkan alueella, melko lähellä Kielletyn metsän rajaa.
Kun Hagrid oli Tylypahkan koulussa oppilaana, häntä syytettiin viallisesti erään oppilaan basiliskin aiheuttamasta kuolemasta. Tämän vuoksi hän sai potkut ja hänen taikasauvansa katkaistiin. Dumbledoren kuitenkin onnistui järjestämään Hagridille paikka koulun riistanvartijan oppilaana, ja jopa katsoi läpi sormiensa taikasauvan kappaleiden piilottamisen vanhaan sateenvarjoon, jolla Hagrid täten pystyy tekemään yksinkertaisia koulussa oppimiaan taikoja. Hagrid ei kuitenkaan ole kovinkaan lahjakas velho, mitä luultavimmin juurikin keskeytyneen opintien vuoksi.
Luonteeltaan Hagrid on iloinen ja oikeamielinen, hänen sydämensä on puhdasta kultaa. Ehkei Hagrid ole kaikkein viisaimmasta päästä, mutta hänen hyvyytensä paikkaa kaikki aukot tietoudessa. Ja toisaalta villeistäkin taikaeläimistä ja niiden hoitamisesta mies tietää enemmän kuin kukaan muu. Hagrid on aina valmiina neuvomaan ja opastamaan apua pyytäviä, ja eläimistä hän pitää huolta mitä hellimmällä tavalla. Hagridilla onkin ollut jo monia lemmikkejä, kuten Hämäkäk -niminen jättiläishämähäkki ja lauma hevoskotkia. Hän on aina haaveillut lohikäärmeen omistamisesta.

Koulun loppu henkilökunta:

Apolly Pringle -Tylypahkan vahtimestari
Matami Rolanda Huiski - Lentäminen ja huispauksen tuomarointi
Matami Poppy Pomfrey - Sairaalasiiven hoito
Matami Marlowe - Kirjastonhoitaja

Horatius Kuhnusarvio - Taikaliemet
Filius Lipetit - Loitsut
Silvanus Patapalo - Taikaeläinten hoito
Professori Reylyn - Pimeän voimilta suojautuminen
Professori Harland - Muinaiset riimut
Professori Binns - Taikakausien historia
Professori Vektori - Numerologia
Professori Oakley - Tähtitiede
Professori Langley - Ennustaminen
Professori Byron - Jästitieto


Muut:


Nimi: Oljo
Hiusten väri: Kalju
Silmien väri: Kirkkaansininen
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 100cm
Kehonrakenne: Laiha
Ammatti: Tonttuilu
Juuret: Kotitonttu Oljo on peräisin pitään Mustan sukua palvelleesta kotitonttusuvusta
Uskollisuus: Velhomaailma, kotitonttuyhteisö, Mustan suku, Kuolonsyöjät

On Mustien perheen kotitonttu. Se on tuskallisen uskollinen Orion ja Walburga Mustalle, jotka eivät itse ole koskaan pitänet Oljoa kovin suuressa arvossa, toisin kuin pojistaan nuorempi, Regulus.
Yksinäinen omaan itseensä vetäytyvä poika löysi ystävän tontusta, jota perhe syrji ja kiusasi vain sen edustaman rodun takia. Ja saamansa kohtelun vuoksi Oljo alkoi vihata itseään, ja on yhäkin vihainen ja jurottava tonttu, joka näyttää lempeän ja kannustavan puolensa vain Regulus Mustalle, jota tonttu todellisuudessa rakastaa enemmän kuin kumpaakaan Mustien vanhemmista. Regulus nimittäin on ainoa, joka on kohdellut Oljoa kuin se olisi hänen vertaisensa, eikä jokin likainen tahma uunin alapuolelta, ja Reguluksen seurassa tonttu löytää itsestäänkin jotain arvostettavaa, kun Regulus kohtelee sitä niin suurella hyvyydellä ja lempeydellä.
Oljo on, kuten kotitontit yleensäkin, ruma olento. Sillä on suuret korvat ja valtava koukkunenä. Oljossa on kuitenkin myös jotain kaunista, sen kirkkaansiniset silmät joiden kulmiin ilmestyy ryppyjä tontun hymyillessä onnellisena. Mutta tämän pienen yksityiskohdan tuntee ainoastaan Regulus.


-I love you and it kills me-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti