Tämä on roolipeliblogi, jossa on tietoa ja muistiinpanoja wolfheart^:in ja shinjusen roolipeleistä. Jouduimme luomaan blogin, koska uudistuksen jälkeen Demi.fin demilät ovat perseestä. Amen.

torstai 9. tammikuuta 2014

SS - Päähenkilöt ja muut tärkeimmät hahmot

Nimi: Severus Tobias Snape
Nimen merkitys: Vakava, hauta (ja se perkeleen perä voi luoja)
Syntymäaika: 1.9.1960
Ikä nyt: 16v
Kotipaikka: Kehrääjänkuja, Tylypahka
Hiusten väri: Pikimusta
Silmien väri: Pikimusta
Ihon väri: Kalpea
Pituus: 175cm
Paino: n. 50kg
Kehonrakenne: Alipainoinen, luinen
Ammatti: Opiskelija
Juuret: Äidinpuoleinen suku on puhdasverisiä velhoja, mutta isänpuoleinen pelkkiä jästejä.
Uskollisuus: Iso-Britannia, Tylypahka, Kuolonsyöjät
Erityistaidot: Loitsujen kehittäminen

Tammikuun yhdeksäntenä päivänä syntynyt 16-vuotias Severus Snape, asuu Kehrääjänkujalla Englannissa äitinsä Eileen Princen ja jästi-isänsä Tobias Snapen kanssa. Severuksella on mustat hiukset ja samaten mustat silmät, erittäin kalpea iho ja tietyllä tapaa terävän herkät piirteet. Hän on pituudeltaan melko lyhyt, noin 175 senttiä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan erittäin laiha, painaen noin viisikymmentä kiloa. Fyysisesti hän ei siis ole todellakaan vahvimmillaan.
Terävä pää Severuksella kyllä on, hän on yksi koulun parhaista oppilaista, vaikka pysyykin hiljaa saavutuksistaan. Parhaiten pojalta sujuu taikaliemet ja pimeyden voimilta suojautuminen. Ainoa mitä mustatukkainen ei vain yksinkertaisesti osaa, on lentäminen. Hänen onnekseen sitä harjoitellaankin vain ensimmäisenä vuonna. Uskalsivatkin Potter ja Musta, sekä se idioottikääpiö Piskuilan noiden mukana nauraa hänelle niin räkäsesti, eihän hän voinut mitään sille ettei se, lentäminen, ollut hänen lajinsa, eihän? Sairasta.
Myöskään kotona kaikki ei todellakaan ole parhaimmalla tolalla. Äiti ja isä ovat koko ajan kiinni toistensa kurkuissa vaikeuttaen jo muutenkin rasittavaa elämää entisestään. Rahaa ei ole nimeksikään, joten mikseivät aikuiset vain voisi mennä töihin ja ansaita heille rahaa niin että sitä riittäisi kunnon vaatteisiin... tai edes riittävään ruokaan.
Riitelyn vuoksi Severus ei viihdy kotona, vaan päinvastoin hän on yleensä ulkosalla, oli sää sitten mikä vain. Ja juuri ulkona poika tutustuikin Lily Evansiin, kauniiseen kilttiin Lilyyn, joka oli aina valmis kuuntelemaan hänen tarinoitaan velhomaailmasta sanoi Petunia mitä vain. Tosin se oli kaikki nyt pilalla. Miksi hänen oli pitänyt mennä haukkumaan Lilyä? Ei, vaan miksi Lily oli pitänyt lajitella Rohkelikkoon? Jos tyttö olisi luihuisessa he olisivat vielä ystäviä, ja ehkä enemmänkin. Tai ainakin Severus oli joskus toivonut niin. Eihän hän sille mitään voinut, että niiden vuosien aikana jotka hän ja Lily olivat olleet ystäviä, hän oli ihastunut tyttöön.
Toisaalta... välien kylmenemisten jälkeen, olivat myös tunteet alkaneet hävitä. Eivät kerralla tai nopeasti, mutta pikkuhiljaa haalentuen. Ei Severus pitkään jaksa yhden tytön perään haaveilla, ei, jos se tyttö ei edes halua katsoa hänen suuntaansa.
Ja sellainen hänen luonteensa on, melko kylmän koppava, välinpitämätön, synkkä. Ainakin ulospäin, sellaisena hänet tunnetaan, hiljaisena ja masistelevana kympin oppilaana, joka raapustelee kaikenlaista taikajuomien oppikirjaansa, vihaa kaikkea ja kaikkia ja hengaa porukassa, jonka jäsenet varsin selvästi tunnetaan hänen-joka-jääköön-nimeämättä kannattajina.
Kuitenkin sisältään Severus on paljon enemmän, kyllä hänkin tuntee kasvoillaan pysyvän naamion takana, hän ei vain uskalla näyttää ihmisille tunteitaan. Ovat ne tunteet sitten positiivisia tai negatiivisia. Elämä vain on opettanut, ettei tunteista seuraa mitään hyvää. Niimpä mustatukkainen pitää naamion tarkasti kasvoillaan ja varoo kadottamasta sitä vahingossakaan. Kukaan ei saa nähdä hänen todellista minäänsä, ei koskaan. Riittää, että hän jo kerran näytti sen jollekin ja joutui pettymään pahemman kerran. Luonteeltaan Severus on todellisuudessa myös ujo, lievästi ihmiskammoinen, alistuva ja huono sosiaalisissa tilanteissa. Piilottaen tämän kaiken tietenkin agressiivisuuden verhon taakse.
Tyyli? No tyyliä Severuksella ei oikeastaan ole, johtuen luultavimmin siitä, ettei rahaa tyylin luomiseen ole. Mustat hiukset pojalla on luonnostaan ja ne on leikattu melko tylsään muotoon, suoraksi prinssintukaksi, kun muutakaan ei ole keksitty. Koulukaapujen ohella Severuksen on onnistunut haalimaan kokoon joitain vaatekappaleita joita kehtaa pukea päälleen, pari kauluspaitaa, yhden villapaidan, kolme t-paitaa ja kahdet farkut. Kylmemmillä ilmoilla jästivaatteina on sitten isältä juuri ennen asemalle lähtöä varastettu liian iso tummanruskea lentäjäntakki ja eräs paksu armeijanvihreä kaulaliina.
Ei Severus itsekään tunne itseään, hän ei tiedä kuka on, eikä oikein välitäkään tietää. Poika kun ei uskoisi saavansa selville mitään mieluista. Hän elää mieluummin epätietoisuudessa, rämpii päivästä toiseen tunteettomasti itseään pakottaen. Pitää muurit ja naamion yllä. Niin sanottujen ystävien, Bellatrixin, Amikuksen ja Alecton, edessä hän on täysin sulkeutunut. Ja porukkahan on yhdessä vain voiman ja turvan vuoksi. Toisaalta on Severuksella kaksi oikeatakin ystävää, vuotta nuorempi Regulus Musta ja vuotta vanhempi Lucius Malfoy.



Nimi: Sirius Orion Musta
Nimen merkitys: Koirantähti
Syntymäaika: 18.11.1959
Ikä nyt: 17v
Kotipaikka: 
Hiusten väri: Pikimusta
Silmien väri: Harmaa
Ihon väri: Vaalea, ruskettunut
Pituus: 196cm
Paino: 80kg
Kehonrakenne: Lihaksikas, urheilullinen
Ammatti: Opiskelija
Juuret: Peräisin täysin puhdasverisestä ja pimeän joukoissa hyvin kunnioitetusta velhosuvusta

Uskollisuus: Iso-Britannia, Yhdysvallat, velhomaailma, Feeniksin kilta
Erityistaidot: Toisen kulmakarvan kohottaminen jne. Kieli rullalle jne. Rintalihasten liikuttaminen

Sirius Musta, perheensä.. Kuinka sen nyt sanoisi. Valkoinen lammas, on 18. marraskuuta 1959 tähän maailmaan vanhempiensa vaivaksi, niinkuin kuka tahansa muukin, syntynyt lapsi.
Sirius kuuluu tunnettuun Luihuissukuun, jonka hän itse kuitenkin sitten 11-vuotiaana lajitteluhatun avulla rikkoi, tultuaan lajitelluksi Rohkelikkoihin. Toisin kuin pikkuveljensä Regulus, joka kaavan mukaan lajiteltiin Luihuisiin vuotta myöhemmin.
Oli muita vuosikurssilaisia vuoden vanhempi, nuohan olivat syntyneet kaikki vuonna 1960. Se, miksi ei ollut päässyt kouluun jo edellisenä vuonna, johtui vain siitä ettei ollut täyttänyt yksitoista ennen sen vuoden lajittelupäivää, vaan vasta marraskuussa. Siksi saikin sitten kirjeensa samaan aikaan kuin vuonna 1960 syntyneet kun ikä täsmäsi.
Ensimmäisellä junamatkallaan Tylypahkaan, ennen lajittelua siis, oli Sirius tutustunut James Potteriin. Hänen uuteen ja hyvään ystäväänsä, josta vuosien varrella on tullut hänelle kuin oma veli. Jameskin pääsi Rohkelikkoihin, ja siellä kaksikko tutustuikin kahteen muuhun poikaan. Remus Lupiniin ja Peter Piskuilaan. He ystävystyivät oitis, ja nyt kuudennella luokallakin he ovat parhaita ystäviä ja muodostaneet itsestään ryhmän jota kutsutaan Kelmeiksi. James ja Sirius tietenkin johdossa. Ryhmän sidettä vahvistaan se, että heidän saatua tietää Remuksen ihmissuteudesta, he ryhtyivät yhdessä kaikki opiskelemaan animaageiksi ettei Remuksen joka täysikuu täytyisi kestää kärsimystään yksin. Ja lopulta onnistuivatkin siinä. Jotenkin luonteisiinsa sopivina he kuitenkin ovat kaikki laittomia sellaisia. Sirius itse on animaagina suuri, musta ja takkuturkkinen koira, ja häntä kutsutaankin lempinimellä Anturajalka.
Anturajalka, Sarvihaara, Kuutamo ja Matohäntä.
Luonteeltaan Sirius on hyvinkin ylivilkas. Ehkä turhan lievästi sanottuna. Aina siis hyppimässä seinillä. Ylivilkas, ilkikurinen.. Sekä domivoiva, hän tykkää pitää ohjat omissa käsissään sen sijaa että olisi antanut ne vaikka Peterille. Hah!
Rohkelikon tapaan hänen luonteeseensa tietenkin kuuluu myös rohkeus ja lojaalisuus, vaikka no... Kyllä hänestä sitä itsekkyyttäkin löytyy ihan riittämiin joissain asioissa. Pitää ylpistelystä ja on muutenkin varsin itsetietoinen kaikesta mitä tekee.
Pituuttahan Siriuksella on jo sen 196cm ja no painosta hänellä ei olekkaan tietoa, eikä paljoa väliäkään kun tietää olevansa kunnossa. Jamesin tapaan hän pelaa huispausta, tottakai. Pelannut jo monta vuotta, ja asemansa on yhäkin lyöjä. Mm... Lyöjä, pitkä ja komea. Tosiaan, harmahtavat silmät ja mustat sekaiset sekä lyhyet hiukset. Hyvä kroppa. Varsinainen naistenmies, rakastaa kertoa seksiseikkailuistaan ystävilleen.
Ei sillä, että tottapuhuen hänellä on poikuutensa tallessa. Käsipelit ja muut kopeloinnit kyllä käyty läpi ensisuudelmasta ja hitaiden tanssimisesta lähtien, mutta eeh... Seksiä ei varsinaisesti ollut vielä harrastanut.
Ei... Kun se tietty joka hänellä oli mielessä ei nyt oikein käynyt.
Severus Snape.. Siriuksen ihastuksen kohde jo kolmannelta luokalta ellei aikaisemmalta ajalta, vaikkakin Siriushan on täysi hetero! Ei hän mikään homo tietenkään ollut, hyi. Tietenkään!
Tästä päätellen, Sirius ei myönnä asiaa itselleen. On Jamesin kanssa pääosin kiusannut Severusta ensimmäiseltä luokalta asti. Ihan vain siksi, että ajatus homoudesta oli aivan naurettava.
Ei kyllä hänelle itselleen ehkä loppujen lopuksi, mutta täysheteroa hän kuitenkin esitti.


Severuksen ystävät:

Nimi: Regulus Musta
Nimen merkitys: 
Syntymäaika: 7.6.1961
Ikä nyt: 15v
Kotipaikka: Lontoo, Kalmanhanaukio, Tylypahka
Hiusten väri: Pikimusta
Silmien väri: Siniharmaa
Ihon väri: Hyvin vaalea
Pituus: n. 165cm
Paino: n. 50kg
Kehonrakenne: Hoikka, laiha, solakka
Ammatti: Opiskelija
Juuret: Peräisin täysin puhdasverisestä ja pimeän joukoissa hyvin kunnioitetusta velhosuvusta

Uskollisuus: Iso-Britannia, Tylypahka, velhomaailma Kuolonsyöjät

On Siriuksen vuotta ja puolta nuorempi pikkuveli. Toisin kuin iso veljensä, hän on Luihuisessa ja ylpeä siitä. Regulus on muutenkin Siriuksen vastakohta, kuin kuu auringon vierellä. Hän on hiljainen, juro ja epävarma, mutta todella terävä päästään, ja mielellään myös osoittaa fiksuutensa. Regulus peittää kuitenkin epävarmuutensa ja lukuisat pelkonsa terävien sanojen ja fiksujen letkautustensa varjoon, niin että sen näkee vain hän joka todella katsoo. Regulus ei ole ollut onnellinen moniin vuosiin, ei sen jälkeen, kun välit isoveljeen menivät lopullisesti poikki. Siitä huolimatta, että se oli Regulus joka päätti Siriuksesta eroon päästä. Regulus kannattaa pimeän lordia suureksi osin vanhempiensa vuoksi. Severus ja Lucius ovat hänen parhaat ystävänsä, ja Oljo-kotitontusta Regulus pitää kovasti. Tunne on selvästi kaksipuolinen, sillä Oljo rakastaa Regulusta lähes yhtä paljon, kuin perheen vanhempia, joita tuo suunnilleen palvoo toisin kuin Siriusta.
Reguluksella on veljensä mukaan pikimustat hiukset, jotka ovat vähän lyhyemmät kuin Severuksella. Hänen silmänsä kuitenkin  ovat harmaan sijaan siniset. Lisäksi Reguluksen kasvot ovat kapeammat ja hänen ilmeessään ei ole samaa vapautuneisuutta kuin Siriuksella. Regulus on myös veljeään laihempi, sillä suurin osa lihasmassasta puuttuu, minkä lisäksi hän on myös lyhyempi. Regulus on pituudeltaan ainoastaan 168cm pitkä, eli reilusti Severustakin lyhyempi. Hän on kuin Siriuksen pienikokoisempi versio.
Regulus on hyvä jokaisessa kouluaineessa, ja lisäksi hän pelaa huispausta. Koska Regulus pelaa etsijän paikkaa, hän ei tarvitse lihasmassaa osakseen. Näin huispaus ei ole kasvattanut hänelle samanlaisia lihaksia kuin Siriukselle tai Jamesille. Huispauksessa Regulus on hyvin taitava kuten veljensäkin, ja hän pelasi jo kaksitoistavuotiaana varasijaa luihuisen etsijälle. Kolmannella luokalla hän pääsi vakituiseksi pelaajaksi.



Muut tärkeimmät hahmot:



Nimi: Lucius Malfoy
Nimen merkitys:
Ikä nyt: 17v
Hiusten väri: Hyvin valkea
Silmien väri: Harmaa
Ihon väri: Kalpea
Pituus: n. 189cm
Paino: n. 75kg
Kehonrakenne: Lihaksikas, urheilullinen
Ammatti: Opiskelija
Juuret: Peräisin täysin puhdasverisestä ja pimeyden joukoissa erittäin kunnioitetusta velhosuvusta.
Uskollisuus: Iso-Britannia, Tylypahka, velhomaailma, Kuolonsyöjät

On luihuisesta kotoisin oleva mairea ja itseriittoinen älykäs velho, joka osaa käyttää viehätysvoimaansa oikein. Hänestä pitävät miltei kaikki jotka häneen törmäävät, tavalla tai toisella. Toisinaan kuten ystävästä pidetään, toisinaan hän taas herättää samoja tunteita kuin lukiessa kirjaa, jonka pääpaha on niin loistava hahmo, ettei hänestä voi olla pitämättä. Lucius on halutessaan kovaääninen rehvastelija, mutta Severuksen ja Reguluksen kanssa jutellessaan hän osaa rauhoittua ja alkaa tutkia maailman ihmeitä keskustelun muodossa, ja viipyä siinä pitkänkin aikaa.
Luciuksella on kylmänharmaat silmät, suora nenä ja korkeat poskipäät. (Kuvasta poiketen) hänellä on pitkät valkeat hiukset, jotka hän useimmiten vetää korviensa taakse, tai sulkee samettinauhalla löyhäksi poninhännäksi. Luciuksen hiukset ovat reilusti pidemmät kuin Severuksen, melkein ristiselkään asti.
Lucius on perheensä ainoa lapsi, ja nauttii osassaan vauraudesta ja huomiosta, mutta myös vanhempien suurista odotuksista ainoan poikansa varalle.
Viidenneltä luokalta asti on Lucius seurustellut Narcissa Mustan kanssa, Bellatrixin ja Andromedan keskimmäisen sisaren. Kahden nuoren rakkaus vaikuttaa aidolta ja pitkäkestoiselta, eikä vain hetken huumalta. Lucius on nuorempana seurustellut muutaman kerran toisten tyttöjen kanssa, mutta Narcissasta hän ei aio luopua. Erittäin usein ovat Lucius ja Narcissa sylityksin, kiinni toisissaan ja niin rakastuneita, ettei se jää keneltäkään huomaamatta. Koko koulu on selvillä näiden kahden rakkaudesta.


Siriuksen ystävät:

Nimi: James Potter
Nimen merkitys: Syrjäyttäjä
Syntymäaika: 27.3.1960
Ikä nyt: 16v
Hiusten väri: Pikimusta
Silmien väri: Ruskea
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 189cm
Paino: n. 70kg
Kehonrakenne: Solakka, urheilullinen
Ammatti: Opiskelija
Juuret: Peräisin vanhasta ja puhdasverisestä velhosuvusta, joka tunnetaan kunnollisina ja Pimeän Lordin vastustajina

Uskollisuus: Iso-Britannia, Tylypahka, velhomaailma, Feeniksin kilta, oma perhe

On Siriuksen paras ystävä. Kaikista parhain, kuin veli. Pojat tutustuivat heti ensimmäisellä luokalla, eivätkä ole sen jälkeen pitkäksi aikaa eronneet. Ystävykset ovat kuin saman planeetan kaksi puoliskoa, eikä heitä voisi toisistaan erottaa.
James on ehkä hieman Siriusta rauhallisempi, mutta rakastaa yhtä lailla jekkujen tekemistä ja nauttii toisten kiusoittelusta, joissain tapauksissa kiusaamisestakin. James ei ole niin äänekäs kuin Sirius, mutta halutessaan hän osaa olla monta kertaa ilkeämpi. Siinä missä Sirius useimmiten toimii suoraan, saattaa James tehdä mitä vain selän takana. Hän mustamaalaa ja puhuu pahaa toisista, erittäin usein Severuksesta, ja useimmiten Lily Evansille. Sillä James tietää näiden kahden olleen aiemmin ystäviä, ja siksi hän koettaa saada Lilyn ajattelemaan Severuksesta pahaa. Miksi? No siihen ei ole vaikeaa vastata. James on päälakeaan myöten ihastunut, tai rakastunutkin, Lilyyn. Hän yrittää hakea tuon huomiota keinolla millä hyvänsä, ja useimmiten epäonnistuu surkeasti. Lily kun ei ole kiinnostunut Jamesin kaltaisista häiriköistä... Vai onko sittenkin?
James siis on loppujen lopuksi pahempi kahdesta pahasta, vaikka ei hänkään loppujen lopuksi läpeensä paha ole. James vain saattaa menettää kykynsä ajatella toiset ihmiset... Ihmisinä. Hän unohtaa että noillakin on elämä ja tunteet, ja ettei hän itse voi tehdä mitä tahansa toisten kustannuksella. Tavallaan siis kaikki Jamesin käytös ei ole hänen omaa vikaansa, hän vain yrittää saavuttaa omaa voittoaan, eikä ymmärrä sen joskus tuottavan muille paljon pahaa. Huomioon James ottaa kunnolla vain kelmiporukkansa ja Lilyn.
Jamesilla on pikimustat hiukset ja harmaanruskeat silmät, joita peittävät silmälasit. Hän on varreltaan huispaajaksi melko laiha, mutta Jamesilla lihasmassa ei rakennukaan leveänä massana, vaan tiiviinä kerroksena, minkä vuoksi hän näyttää heikommalta kuin on. Tästä ruumiinrakenteesta on hyötyä huispauksessa, sillä hän pelaa jahtaajan paikkaa.
Jamesilla on tavallinen mukava perhe, hän on ainoa lapsi, ja hänellä on molemmat vanhemmat, jotka ovat mukavia ja lempeitä ihmisiä. Niin mukavia, että he ottavat Siriuksenkin luokseen asumaan, kun tuo ei enää voi pysyä vanhempiensa luona.
James on laiton animaagi, ja hän osaa muuttua uroshirveksi.


Nimi: Remus John Lupin
Nimen merkitys:
Syntymäaika: 10.3.1960
Ikä nyt: 16v
Hiusten väri: Hiekanvaalea
Silmien väri: Kullanväri, meripihka
Ihon väri: Hyvin vaalea
Pituus: n. 170cm
Paino: n. 57kg
Kehonrakenne: Hoikka, solakka, terve
Ammatti: Opiskelija
Juuret: Äitinsä on jästi ja isänsä puhdasverisestä Lupinin velhosuvusta
Uskollisuus: Iso-Britannia, Tylypahka, velhomaailma, Feeniksin klta, oma perhe

On kolmas poika, joka liittyi Kelmeihin Tylypahkassa ensimmäisenä vuotenaan. Remuksella ei koskaan aiemmin ollut ollut ystäviä, ja toisten poikien tarjoama toveruus toi hänelle suurta lohtua ja uskoa omaan elämäänsä pienenä yksitoistavuotiaana. Sillä Remuksella on salaisuus, hän on ihmissusi. Aina täysikuun aikaan poika kokee kivuliaan muodonmuutoksen, jonka myötä hän kadottaa itsensä ja muuttuu verta himoavaksi villipedoksi. Ystäviensä avulla hänen on kuitenkin onnistunut lievittää oireitaan, kun hän ei ole joutunut olemaan yksin. Ihmissusi Remuksesta tuli jo viisivuotiaana, kun Harmaaselkä-niminen ihmissusi puri häntä.
Remus on luonteeltaan rauhallinen, fiksu hänkin, mutta toisin kuin Sirius ja James, hänen täytyy opiskella. Remus rakastaa moninaisten kirjojen lukemista, ja hän yleensä tekeekin niin mieluummin kun osallistuu ystäviensä häiriköintiin. Monesti Remus iltaisin miettii, pitäisikö hänen yrittää estää tovereitaan tekemästä pahojaan, mutta noiden menettämisen pelossa hän ei tee mitään. Remus on luonteeltaan herkkä, eikä hän pelkää näyttää sitä, sillä hän haluaa olla oma itsensä monien ystävättömien vuosien jälkeen. Suoraan sanottuna Remus taitaa olla vähän enemmänkin herkkä, hän nimittäin ei ole tytöistä lainkaan kiinnostunut. Poika oli pitkään ihastunut ystäväänsä Siriukseen, mutta huomion puutteessa alkoivat tunteet pikkuhiljaa laantua. Edelleenkin Remuksen on silti vaikeaa ottaa vastaan joitain Siriuksen satunnaisia läheisyydenosoituksia, minkä vuoksi hän vaikuttaa joskus torjuvalta, vaikka ei niin lainkaan haluaisi.
Remuksella on vaaleat hiukset ja meripihkanväriset tarkkaavaiset silmät. Hän on varreltaan melko laiha, mutta lihastakin löytyy. Arpia hänellä on kaikkialla kehossaan suureksi osin muodonmuutosten vuoksi, jotka repivät hänen lihansa, nahkansa ja luunsa uuteen muotoon, ja aiheuttavat siten ikuisiakin arpia hänen iholleen.
Remuksella on tavalliset vanhemmat, joiden luo hän joka kesä palaa. Välit vanhempiin eivät kuitenkaan ole mitenkään erityisen sydämelliset tai lämpimät, johtuen osittain Remuksen ihmissuteudesta, jolle poika itse ei voi mitään. Loppujen lopuksi poika kuitenkin tulee vanhempiensa kanssa hyvin toimeen, eikä ongelmia näin synny.
Remus on rohkelikon valvojaoppilas.


Nimi: Peter Piskuilan
Nimen merkitys: Kivi
Syntymäaika: 5.7.1960
Ikä nyt: 16v
Hiusten väri: Vaalea
Silmien väri: Sininen
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 160cm
Paino: n. 47kg
Kehonrakenne: Laiha, pieni
Ammatti: Opiskelija
Juuret: Äiti puhdasverinen velho, isä jästisyntyinen
Uskollisuus: Iso-Britannia, Tylypahka, velhomaailma

On Kelmien porukan viimeinen jäsen. Hän on Kelmeistä nuorin ja pienikokoisin, Peter kun on alle sadanseitsemänkymmenen pitkä, ei kuitenkaan paljoa. Hänellä on hiekanväriset hiukset ja harmaat silmät, sekä lapsenkasvot vaikka hän on kuusitoistavuotias kuten ystävänsäkin. Peter on niin ikään myös laiha, eikä hänellä lihaksiakaan sen erityisemmin ole.
Luonteeltaan Peter on melko säälittävä tapaus, hän juoksee Jamesin ja Siriuksen perässä kuin innostunut koiranpentu, muttei itse saa juuri mitään aikaiseksi. Hän on aina valmiina kannustamaan ja iloitsemaan ystäviensä puolesta, mutta oikeaa apua hän ei osaa antaa. Peter kun ei ole kovinkaan fiksu, eikä hän täten ole mukana suunnittelemassa Kelmien jekkuja, vaikka toteuttamisesta osa yleensä jääkin hänen vastuulleen - vähintäänkin jälkinaurut. Peter on kuitenkin kuin kelmien yhteinen projekti, jotain jota he kaikki auttavat. Näin Peter aina silloin tällöin pitääkin koko porukan kasassa, olemalla yhtälailla jokaisen sen jäsenen ystävä ja avustaja. Näin pikkuinen Peter Piskuilankin on ansainnut pakkansa ryhmässä, eikä ole siinä vain riippakivenä. Parhaansa Peter aina tekee, sitä ei käy kieltäminen. Harvoin se kuitenkaan riittää.
Peterillä on täysin normaali perhe ja elämä muutenkin, mutta Tylypahkassa hän saa paistatella parrasvaloissa osana koulun suosituinta porukkaa. Se onkin hänelle erittäin tärkeä paikka, ja luultavasti Peter olisi kiusatuimpien joukossa ilman parhaita ystäviään.
Animaagiksi ryhtyminen oli Peterille erittäin vaikea paikka, mutta lopulta sekin onnistui, ja niin Peter osaa muuttua rotaksi.


Nimi: Lily Evans
Nimen merkitys: Liljankukka
Syntymäaika: 30.1.1960
Ikä nyt: 16v
Hiusten väri: Kirkkaanpunainen
Silmien väri: Vihreä
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 165cm
Paino: n. 58kg
Kehonrakenne: Pehmeä, hoikka
Ammatti: Opiskelija
Juuret: Jästisyntyinen

Uskollisuus: Iso-Britannia, Tylypahka, velhomaailma, Feeniksin kilta, oma perhe

Rohkelikon punakutrinen kaunotar, jästisyntyinen Lily, on erittäin fiksu ja suorapuheinen nuori noita. Hän tekee minkä kokee olevan oikein, mutta ajattelee yllättävän paljon myös tunteillaan. Lilyllä on isosisko Petunia, joka toisin kuin sisarensa, ei ole perinyt taikakykyjä. Tästä johtuen tuo on aina ollut kateellinen Lilylle. Vanhemmat taas rakastavat nuorempaa tytärtään suuresti, ja ehkä hieman jopa suosivat tuota "tavallisen" tyttärensä ohi.
Lilyllä on, kuten sanottua, kirkkaana räiskyvät tulipunaiset ja paksut hiukset, sekä kauniit vihreät silmät. Kaikki pitävät Lilyä hyvin kauniina, ja siitä kertoo myös hänen hyvä itsetuntonsa. Lily ei kehuskele kauneudellaan, mutta selvästi huomaa sen itsekin. Hänellä on melko pyöreät kasvot, mutta varreltaan hän on erittäin hoikka ja pituudeltaan naispuolisten keskiluokkaa, sunnilleen 165cm.
Ystävyys Severus Snapeen oli Lilylle hyvin tärkeää, sillä hän oli pitkään tytön ainoa linkki taikamaailmaan. Kuitenkin lopulta viidennellä luokalla Lily sai lopullisesti tarpeekseen Severuksen luihuismielipiteistä, ja lakkasi olemasta tuon ystävä. Kuitenkin sisimmässään on tyttö koko ajan vain odottanut, että Severus tulisi pyytämään anteeksi, ja koko juttu voitaisiin haudata menneisiin. Jos niin kävisi, olisi Lily valmis antamaan anteeksi. Hän ei ole koskaan uskonut Jamesin juttuja Severuksesta, vaan tuon puheet saavat tytön inhoamaan Jamesia. Toisaalta jos James ystävinen alkaisi käyttäytyä, ei Lilyllä olisi ongelmia muuttaa mielipidettään tuosta. Remuksesta Lily pitää kovasti, ja hän laskee tuon hyväksi kaveriksi tai jopa ystäväksi tyttäkavereidensa lisäksi.


-I love you and it kills me-

2 kommenttia:

  1. Kivasti tietoa ja olet löytänyt hyvät kuvat noihin hahmoihin ! :)

    VastaaPoista