Tämä on roolipeliblogi, jossa on tietoa ja muistiinpanoja wolfheart^:in ja shinjusen roolipeleistä. Jouduimme luomaan blogin, koska uudistuksen jälkeen Demi.fin demilät ovat perseestä. Amen.

perjantai 19. syyskuuta 2014

Retardit - Perheenjäsenet

Ramseksen perhe:

Nimi: Adriano Arturo Stard
Syntymäaika: 1949
Kotipaikka: Nevadan osavaltio
Nimen merkitys: Adriaticin meri
Hiusten väri: Lähes valkoinen, ennen harmaantumista musta
Silmien väri: Vihreänruskea
Ihon väri: Toffee
Pituus: 178cm
Kehonrakenne: Hoikka, laiha
Ammatti: Historiantutkija, kulttuurintutkija
Juuret: Suku argentiinasta, Adriano muutti Yhdysvaltoihin tavattuaan Elenan yhdysvaltojen kaivauksilla
Uskollisuus: Yhdysvallat, uskonnollinen yhteisö, perhe.
Uskonto: Kristinusko

Adriano Stard on Ramseksen isä. Hän on 64-vuotias, mutta hänen hiuksensa ovat jo täysin valkoiset. Adriano pukeutuu siististi pukuihin, kauluspaitoihin ja rusetteihin. Hänellä on lasit huonon lähinäön vuoksi. Adriano on erittäin tyytyväinen aina kun joku sanoo häntä herraksi.
Vaimonsa Adriano tapasi 33-vuotiaana. Neljän vuoden kuluttua syntyi heidän esikoisensa. Ramses on aina kutsunut Adrianoa isäksi, ei isiksi, iskäksi tai miksikään muuksikaan. Oma poika on Adrianolle tärkeintä maailmassa ja niin myös edesmennyt vaimo, jonka haudalla Adriano vierailee joka sunnuntai. Hän vie vaimolleen aina yhden keltaisen ruusun, ystävyyden kukan, ja kertoo viikon tapahtumista. Jos on kesä, on kukka peräisin oman pihan pensaasta. Muuten Adriano ostaa kukan aina samasta kaupasta, missä tiedetään kenelle se on, millaisen kiven eteen ruusu lasketaan.
Vaimolleko taas? Kyllä. Sanokaa terveisiä, herra Stard. Tietysti.
Joka kuun viimeinen sunnuntai Adriano soittaa pojalleen ja kyselee tuon kuulumisia.
Luonteeltaan Adriano on mietteliäs ja ajattelevainen, hän on sydämellinen ja hyvä mies, mutta on hyvin innokas toimimaan oikein ja sen vuoksi joskus hyvin ankara itselleen ja toisille ihmisille. Nuoremman poikansa kuoleman jälkeen oli Adriano Ramseksen pääasiallinen kasvattaja vaikka he elivätkin samassa talossa. Elena oli liian heikko kyetäkseen muuhun kuin väsyneeseen hymyyn ja iltasuukkoon, joten Adriano teki kaiken voitavansa.



Nimi: Elena Mariella Stard
Syntymäaika: 1958
Kuolinaika: 8.3.2000
Kotipaikka: Nevadan osavaltio
Nimen merkitys: Loistava valo
Hiusten väri: Hyvin vaalea
Silmien väri: Sininen
Ihon väri: Kermanvaalea
Pituus: 159cm
Kehonrakenne: Hoikka, terve
Ammatti: Arkeologi, kulttuurintutkija
Juuret: Suku peräisin pohjoisesta, luultavasti Norjan tai Tanskan alueelta.
Uskollisuus: Yhdysvallat, uskonnollinen yhteisö, perhe.
Uskonto: Kristinusko

Elena tapasi Adrianon ollessaan 24-vuotias nuori arkeologi. He tapasivat kaivauksilla Yhdysvalloissa ja rakastuivat toisiinsa nopeasti. Jo puolenvuoden kuluttua he menivät naimisiin ja Elenan ollessa 28-vuotias hän synnytti esikoisensa. Yhteistuumin antoivat Elena ja Adriano poikansa nimeksi Ramses. Molemmat olivat hyvin kiinnostuneita Egyptin historiasta ja kulttuurista. Toinen poika syntyi Elenan ollessa 37-vuotias. Ja katosi vuoden kuluttua syntymästään. Tämän jälkeen Elena romahti.
Elena oli koko ikänsä ollut elämäniloinen, hauska, uuttera ja hehkuva nainen. Kaikin tavoin hyvää seuraa ja Adriano oli aina pitänyt häntä täydellisenä vaimona. Kuitenkin lapsen kadotessa masentui Elena täysin ja hänen luonteensa muuttui. Hän hymyili enää harvoin ja suurimman osan ajastaan makasi sängyssä itkien nuoremman poikansa perään. Vanhempaa poikaansa hän huomioi vain pariin otteeseen päivässä jos sitäkään.
42-vuotiaana Elena sai rintasyövän, lääkäreiden mukaan oli stressi ollut luultavasti suurena osasyynä sairastumiseen. Alle puolenvuoden taistelun jälkeen Elena menehtyi esikoisensa ja aviomiehensä suureksi suruksi. Hänet haudattiin yleiselle hautausmaalle, päälleen laskettiin valkoinen kivi. Adriano pyysi ettei kiveä hoidettaisi eikä itsekään tehnyt niin ja siten vuosien kuluessa alkoi sille kasvamaan sammalta joka aina sai Adrianon hymyilemään. Elena oli rakastanut sammalta.
(Kuvassa Elena on 24-vuotias).


-Stas shine only in the darkness-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti