Tämä on roolipeliblogi, jossa on tietoa ja muistiinpanoja wolfheart^:in ja shinjusen roolipeleistä. Jouduimme luomaan blogin, koska uudistuksen jälkeen Demi.fin demilät ovat perseestä. Amen.

perjantai 26. syyskuuta 2014

Retardit - Vilkaisu vaatekkaappiin

Denin tyyli

Kun Denin pukeutumistyyli alkaa kokoutua, yrittää hän ensin matkia Ramsesta. Pian poika huomaa värikkäiden vaatteiden olemassaolon, eikä siitä ole enää paluuta. Den siis pukeutuu yhdeksi värisekamelskaksi aina kun mahdollista ja herättääkin sen vuoksi katseita ja kysymyksiä kadulla kävellessään. Tyyli ei juurikaan muutu, vaikka poika kasvaa aikuiseksi, vaan pysyy aina värikkäänä. Tähän on hänen kohdallaan hyvä syy.
Asuessaan tutkimuskeskuksessa Den näki värejä vain hyvin harkitulla kädellä. Vaaleansinistä, beigeä, harmaata. Mitäänsanomattomia värejä. Sen vuoksi niihin tutustuessaan innostuu Den niin valtavasti, ettei ensimmäistä kertaa värit keksittyään enää luovu niistä.


Ramseksen tyyli
Nuorempana ollessaan lihavampi ja kärsiessään aknesta, Ramses ei ollut lainkaan tarkka tyylistään - hän ajatteli näyttävänsä rumalta joka tapauksessa. Vasta tavattuaan Jeffreyn ja alettuaan laihduttaa kiinnostui Ramses vaatteista ja alkoi luoda itselleen omaa tyyliä. Nykyään se oli vakautunut klassisen yksinkertaiseksi tyyliksi.
Ramseksella on liivejä päästä päähän, nahkaisista farkkuisiin, ja niitä hän pitää usein. Sen lisäksi hänellä on paljon eri värisiä pikkutakkeja ja lämpimiä villaneuleita, jotka auttavat vilukissaa pysymään lämpimänä. Jalassa hän pitää yleensä suora- tai pillilahkeisia farkkuja ja värillisiä housuja. Ramsekselle ovat tärkeitä myös lämpimät takit ja paksut kaulaliinat, vaikka New Yorkissa ei talvellakaan ole valtavan kylmä. Ramses tilaakin takkinsa useimmiten netistä, sillä vain sieltä saa kunnollisia mutta hyvännäköisiä talvitakkeja.
Ramseksella on tapana maustaa tyyliään pienillä yksityiskohdilla, kravateilla, ruseteilla, vöillä, koruilla ja taskuliinoilla. Silloin tällöin hän pitää kevyitä huivejakin, jotka hän kietoo rennosti kaulansa ympärille.
Väreinä Ramses käyttää oliivin- tai tummanvihreää, viininpunaista, eri sävyisiä ruskeita ja harmaita, sekä mustaa ja valkoista. Myös sinisen eri sävyjä löytyy hänen vaatteistaan ja punainen tai vihreä ovat joskus kirkkaammissakin väreissä. Kravatit ovat miltei minkä värisiä tahansa, kunhan ne vain näyttävät hyvältä.

-Stars shine only in the darkness-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti