Tämä on roolipeliblogi, jossa on tietoa ja muistiinpanoja wolfheart^:in ja shinjusen roolipeleistä. Jouduimme luomaan blogin, koska uudistuksen jälkeen Demi.fin demilät ovat perseestä. Amen.

sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Retardit - Sivuhahmot

Nimi: Jaqueline "Jacky" Woods
Nimen merkitys:  Anastaja
Ikä nyt: 39v
Hiusten väri: Tummanruskea
Silmien väri: Ruskea
Ihon väri: Tumma
Pituus: 161cm
Kehonrakenne: Normaali, pyöreähkö
Ammatti: Biokemisti
Juuret: Afroamerikkalainen
Uskollisuus: Yhdysvallat, oma perhe, työyhteisö
Uskonto: Kristinusko

Jacky on Ramseksen työtoveri ja asuu samassa talossa tuon kanssa samassa asunnossa aviomiehensä Coreyn kanssa. He asuvat toisessa kerroksessa, missä on myös Samuelin ja Tomin asunnot. Ramses on ainoa joka asuu kolmannessa kerroksessa.
Jacky on aina halunnut lapsen, mutta yrityksistä huolimatta he eivät ole Coreyn kanssa lasta saaneet. Pariskunta oli myös yhtenä vaihtoehtona luolalapsen huoltajiksi, mutta pariskunta ei päässyt paikalle kun lapset haettiin maan alta ja Den leimautui ensimmäiseen ihmiseen joka tuolle puhui hetkenkään kauemmin - Ramsekseen. Pariskunta on kuitenkin luvanntu auttaa Denin kotiuttamisjaksolla.



Nimi: Corey Woods
Nimen merkitys:  Kuohuva allas
Ikä nyt: 42v
Hiusten väri: Musta
Silmien väri: Mustanruskea
Ihon väri: Tummanruskea
Pituus: 185cm
Kehonrakenne: Tukeva, lihaksikas
Ammatti: Biokemisti
Juuret: Afroamerikkalainen
Uskollisuus: Yhdysvallat, oma perhe, työyhteisö
Uskonto: Kristinusko

Corey on Jackyn aviomies ja asuu tuon kanssa samassa asunnossa Samuelin vieressä. Hän myös tekee töitä vaimonsa kanssa. Ramseksen kanssa Corey on hyvää pataa kuten vaimonsakin, vaikka heillä onkin paljon ikäeroa. Joskus Corey jopa piipahtaa Ramseksen juhlissa mitä hänen vaimonsa taas ei tee, mutta koskaan mies ei jää niihin pitkäksi aikaa. Hän ei hirveästi innostu iskevistä miehistä, mutta se johtuu enemmän siitä että hän on naimisissa, kun siitä että nuo ovat miehiä.
Corey on työssään taitava ja hän pitää useimmin yhteyttä yhtiön toisiin pisteisiin. Hän myös käy usein erilaisissa seminaareissa ympäri maan ja joskus toisissa maissakin.



Nimi: Thomas Heaton
Nimen merkitys:  Kaksonen
Ikä nyt: 29v
Hiusten väri: Ruskea
Silmien väri: Ruskeanvihreä
Ihon väri: Vaalea, kalpea
Pituus: 180cm
Kehonrakenne: Laiha, luinen
Ammatti: Biokemisti
Juuret: Suvun juuret Venäjällä
Uskollisuus: Yhdysvallat
Uskonto: Ateisti

Thomas, jota Samuel ja Ramses, joskus Woodsin pariskuntakin, kutsuvat Kääväksi, on viimeinen pisteen työntekijöistä. Hän pysyy mielellään erossa muista, eikä juurikaan ota työn ulkopuolella kontaktia toisiin työntekijöihin, vaikka asuukin samassa talossa noiden kanssa. Useimmiten hän pysyy omissa oloissaan ja tekee vapaa-ajallaankin töitä niin paljon kuin mahdollista, sillä työtään hän rakastaa.
Luolalapsen saapuminen taloon oli omiaan suututtamaan järjestystä rakastavan Thomasin, minkä vuoksi hän ei katso Deniä lainkaan suopeasti varsinkaan, jos tuo tulee tutkimaan hänen töitään.



Nimi: Laura Lucas
Nimen merkitys:  Laakeripuiden ympäröimä
Ikä nyt: 26v
Hiusten väri: Vaalea
Silmien väri: Siniharmaa
Ihon väri: Vaalea
Pituus: 171cm
Kehonrakenne: Hoikka, timmi
Ammatti: Sairaanhoitaja, nuorisotyöntekijä
Juuret: Suku britanniasta.
Uskollisuus: Yhdysvallat, oma perhe, työyhteisö, nuoret
Uskonto: Agnostikko

Laura on yksi niistä ihmisistä, jotka valittiin pitämään huolta luolalapsista ennen kun nuo laskettiin kotiuttamisjaksolle ja tarkkailemaan noiden kehittymistä. Sen lisäksi hänen tehtävänään on arvioida erityisesti Denin kehittyneisyystasoa ja sitä miten hyvät mahdollisuudet tuolla on pärjätä tavallisessa maailmassa lapsuuden ja nuoruuden eristämisen jälkeen. Lauran on tarkoitus käydä kerran kuukaudessa käymässä Ramseksen luona katsomassa Deniä. Tarkistamassa että tuolla menee hyvin, että poika viedään varmasti jokaiselle lääkärikäynnilleen, että tuo saa tarpeeksi ruokaa... Että Denillä yksinkertaisesti on tarpeeksi suuret mahdollisuudet onnistua kotiuttamisjaksolla.
Luonteeltaan Laura on hyvin ymmärtäväinen ja kärsivällinen, mistä on paljon apua hänen työssään. Hän asuu kahden avomiehensä kanssa ja lemmikkinä hänellä on kaksi kissaa.



-Stars shine only in the darkness-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti