Tämä on roolipeliblogi, jossa on tietoa ja muistiinpanoja wolfheart^:in ja shinjusen roolipeleistä. Jouduimme luomaan blogin, koska uudistuksen jälkeen Demi.fin demilät ovat perseestä. Amen.

tiistai 16. syyskuuta 2014

Retardit - Juoni

Kesken vuosi 2014

Ramses Stard on 26-vuotias mies, joka on töissä kansainvälisesti tunnetussa tutkimusyhtiössä. Kun New Yorkin keskustan maanalaisesta laitoksesta löydetään salaisen tutkimusoperaation kaappaamia lapsia, päättää tämä tutkimusyhtiö parantaa imagoaan ja lahjoittaa rahaa lapsien auttamiseksi. Sen lisäksi he haluavat tarjota yhden työntekijänsä jonkun lapsen huoltajaksi ensimmäisen puolen vuoden kokeiluajalle. Paikkaa haki vain muutama ihminen, heidän mukanaan Ramses - jälkeenpäin ajatellen jonkinlaisessa melenhäiriössä. Niin nuori tutkimuslaitoksessa nimensä saanut Den Life päätyy Ramseksen luo oppimaan maan päällä elämisen normaaleja taitoja, aina karamellien syömisestä kirjoittamiseen ja siihen, miltä omena näyttää ennen kun se on kuorittu ja leikattu. 
Mitä tapahtuu kun Den alkaa tuntea uteliaisuutta uusia asioita kohtaan ja meinaa tehdä Ramseksen hulluksi niin kysymyksillään kuin myös niillä sadoilla asioilla, joita nyt haluaa tehdä.
Mitä tapahtuu, kun avoimesti homoseksuaali Ramses alkaa tuntea vetoa viatonta nuorta poikaa kohtaan? Tai entä sitten, kun Den aivan yllättäen vastaakin näihin tunteisiin? Kun Den tajuaa, että on tainnut aivan yllättäen rakastua mieheen, joka on ensimmäinen ihminen joka on osoittanut hänelle hellyyttä ja huolenpitoa? 
Side kasvaa ja vahvistuu, mutta entä sitten, kun kotiuttamisjakso lähenee loppuaan?
Sen saamme nähdä.

-Stars shine only in the darkness-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti