Tämä on roolipeliblogi, jossa on tietoa ja muistiinpanoja wolfheart^:in ja shinjusen roolipeleistä. Jouduimme luomaan blogin, koska uudistuksen jälkeen Demi.fin demilät ovat perseestä. Amen.

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

HK - Juoni

Kesken vuosi 2013

Virginia Beachin kesä on kuuma, lähellä merenrantaa olevalla lähiöalueella asuu Watsonien perhe. Charles, Maria ja Tim Watson.
Alkukesästä perhe ottaa hyväsydämisyyttään luokseen asumaan Marian vanhan ystävän, Hank Rowen, joka on menettänyt työnsä ja sen myötä myös asuntonsa.
Kesäloma on vapauttanut 15 vuotta täyttävän Timin koulutöistä, ja siinä samalla ajanut yksinäisyyteen parhaiden ystävien lähtiessä sukulaistensa luo Espanjaan koko kesäksi. Yhteyttä voidaan pitää vain internetin kautta.
Tim ei tule toimeen vanhempienkaan kanssa niin hyvin, että kesästä voisi millään tulla hauska. Ei mitenkään.
Kuitenkin jokin muuttuu, 15-vuotiaan pojan ja 28-vuotiaan miehen välille alkaa syttyä kiellettyjä tunteita, joiden ei pitäisi olla totta. Ei Hankin ja Timin sukujen uskonnon, kuin myöskään yleisellä tasolla tuomittavan ikäeron vuoksi.
Entä mitä tapahtuu, kun alkaa selvitä, ettei Hank olekaan aivan sitä miltä näyttää? Entä kun selviää, että miehellä on pieni karvainen salaisuus, joka ei siedä päivänvaloa?

Kesäloman loppu häämöttää ja pian koulu jo alkaakin. Palaaminen koulun penkille ei ole helppoa, vaan edellisten vuosien ongelmat ovat vain kasvaneet.
Nämä ongelmat voi selittää yhdellä yksinkertaisella sanalla, joka kertoo paljon. Koulukiusaaminen. Tim saa kärsiä päivittäin sanoista ja teoista, joita edes hänen ystäviensä tuki ei tunnu häivyttävän. Mitä yksi kahdeksan hengen porukka voi tehdä koko muun luokan, koko muun koulun edessä, kun yksi porukan jäsenistä joutuu ilkeyden kohteeksi? Ei paljoa.
Tulevaisuuden tullessa puheeksi Hankin käytös muuttuu, miehen salaisuus painaa hänen hartioitaan, eikä Hank usko hänen ja Timin suhteen kestävän kaikkien ongelmien vuoksi. Välit muuttuvat kylmemmiksi, eikä Hankin salaisuuden selville saanut Tim voi kertoa tiedostaan toiselle. Se olisi Hankille... liikaa.
Mitä tapahtuu, kun Hank lopulta pääsee muuttamaan takaisin omilleen? Entä kun suhteen kylmeneminen ja Hankin käytös ajaa Timin syvään epätoivoon? Mitä käy... Kun kaikki muuttuu liian painavaksi?

Tim on juuri päässyt suljetulta osastolta, ja mutkien kautta hänen ja Hankin suhde on palannut entiselleen, tai entistäkin vahvemmaksi. He alkavat jälleen tapailla, ja lopulta Tim viettäisi mieluummin vaikka kaiken aikansa Hankin luona tuon asunnossa. Lopulta joulun alla yksi pieni virhe tuhoaa kaiken, ja Charles saa tietää sankareidemme suhteesta. Siitä alkaa Timin lyhyessä elämässä taas uusi taistelu vanhempien hylätessä hänet, heittäessä ulos kodistaan, ja kieltäessä kokonaan poikansa olemassaolo. Miten asian yli päästään, vai päästäänkö ollenkaan? Keksiikö Hank miten auttaa rakastaan?

 -Yössä ken vaeltaa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti