Tämä on roolipeliblogi, jossa on tietoa ja muistiinpanoja wolfheart^:in ja shinjusen roolipeleistä. Jouduimme luomaan blogin, koska uudistuksen jälkeen Demi.fin demilät ovat perseestä. Amen.

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

HK - Päähenkilöt ja muut tärkeimmät hahmot


Nimi: Timothy Michael Watson, Tim
Nimen merkitys: 
Syntymäaika: 19.6.1997
Ikä nyt: 15v
Kotipaikka: Virginian osavaltio, Virginia Beach
Hiusten väri: Hiekanvaalea
Silmien väri: Tummansuklaanruskea
Ihon väri: Vaalea
Pituus: 169cm
Paino: n. 51kg
Kehonrakenne: Laiha, solakka
Ammatti: Peruskouluopiskelija
Juuret: Molemmat vanhemmat Yhdysvaltalaisia, ei tietoa suvun alkuperästä.

Uskollisuus: Yhdysvallat, ihmissusiyhteisö, skeittausyhteisö
Uskonto: Agnostinen ateisti
Erityistaidot: Piirtäminen, toisen kulmakarvan kohotus

On 14-vuotias, juuri 15-vuotta täyttämässä oleva, poika, hän on 169cm pitkä ja painaa 51kg, kasvuiässä edelleen siis. Hänellä on vaaleat hiukset ja kauniit ruskeat silmät, jotka hän on perinyt äidiltään. Ensi syksynä alkaa yhdeksäs ja peruskoulun viimeinen luokka, jota Tim on jo jännittäyt jonkin verran.
Tim odottaa jo vuoden päästä koittavaa koulun vaihtoa kun lukio alkaa, maiseman vaihtoa, hän ei ole missään vaiheessa aikonut jäädä kodin lähelle opiskelemaan. Tim ei ole koskaan viihtynyt kotona vähimmässäkään määrin.
Heti kesän ensipäivät alkavat mahdollisimman huonolla tavalla, kun Timin parhaat ystävät, kaksoset Daniel, Dan ja Nathan, Nate, lähtevät koko kesäksi Espanjaan vanhempiensa ja taaperoikäisen pikkusiskonsa Sarannahin eli Saran kanssa.
Tim jää yksin kotikaupunkiin, eikä lempiharrastus skeittaaminenkaan tunnu enää ollenkaan yhtä mukavalta ilman seuraa.
Kaike nlisäksi pojalla on salaisuus, jota hän ei ole kertonut yhdellekään hengelle tämän maan päällä.
Kaikki näyttää päällepäin olevan varsin hyvin, pojan keskiarvo on koulussa 9,1 ja hänellä on ystäviä, perheessä näyttäisi menevän hyvin ja Tim on erittäin lahjakas piirtäjä.
Kuitenkaan pään sisällä kaikki ei näytä yhtä yksinkertaiselta.
Salaa kaikilta, sen normaalin ja hyvän elämän alla, Tim on pahasti masentunut.
Elämä edessäpäin ei näytä antavan mitään hyvää, toivo tuntuu hiipuneen jo kauan sitten pois.
Poika on viillellyt jo vähän aikaa vasenta käsivarttaan, jäljet eivät ole kovinkaan pahoja, mutta kyllä niistä arpia jää. Ei ikuisia, mutta silti. Tästä typerästä tavasta ei tiedä kukaan, eikä Tim, kuten sanottua, ole ikinä kertonut kenellekään pahasta olostaan. Hän ei halua huolestuttaa ketään, eikä tulla lasketuksi heikoksi.
Luonteeltaan vaaleahiuksinen on melko hiljainen, hyvä huumorintaju näkyy välillä sen kaiken alta, mutta melkein kokoajan poika pitää muurit tarkasti pystyssä, katsoo tarkkaan ettei kukaan saa hänen todellista mielentilaansa selville. Poika ei ole kovinkaan hyvä puolustamaan itseään kiusaajia vastaan, vaan kuuntelee haukut hiljaa ja poistuu sitten paikalta, voimaa tai halua tappeluihin hänellä ei juurikaan ole. Joskus Tim kyllä keksii mitä haluaisi sanoa, mutta harvemmin kuitenkaan ääneen puhuu, sillä ei halua kerjätä verta nenästään.
Kuitenkin Tim tykkää ottaa riskejä esimerkiksi skeittiharrastuksessaan ja saa sen vuoksi usein turhia kolhuja, naarmuja ja mustelmia, joskus nuorempana pojalta on murtunut ranne ja aivotärähdyksiä on tullut kaksi. Hän tekee usein mitä tyhmimpiä asioita ja haastaa loukkaantumisen, ellei jopa kuoleman, mahdollisuuden aina uudestaan ja uudestaan.
Tim pukeutuu ruutupaitoihin, pitkähihaisiin, huppareihin ja farkkuihin, T-paitoja hän ei ole luonnollisestikaan vähään aikaan pitänyt, vaikka niitäkin hänen kaapistaan kyllä löytyy.
Vanhemmat, Maria ja Charles Watson, ovat molemmat vanhoillisia ihmisiä. Sekä Timin äiti että isä ovat tyytyväisiä poikansa koulunkäyntiin ja tämänhetkiseen tilanteeseen, eivätkä edes hyväksyisi tuon ongelmia jos niistä kuulisivat. Äidillä on sentään jotain oikeudentajua, mutta isän mielestä homouskin olisi kuolemalla rankaistava asia.
Isä on muutenkin hyvin tiukka ja järjestelmällinen, äiti taas oikea kodin hengetär, joskin hänellä on omat ongelmansa Timin kanssa, eikä hän tunne poikaansa kohtaan sellaisia rakkaudentunteita, joita yleensä omaa lasta kohtaan tunnetaan.
Maria on ammatiltaan erittäin menestynyt kampaajayrittäjä ja Charles korkea-arvoinen kirjanpitäjä.
Raamattu on kotona kunniapaikalla, mutta Tim ei ole pitkiin aikoihin Jumalaan uskonut.
Poika rakastaa piirtämistä ja skeittaamista enemmän kuin mitään muuta. 




Nimi: Hank Mihael Rowe
Nimen merkitys: Kartanon hallitsija
Syntymäaika: 25.11.1983
Ikä nyt: 29v
Kotipaikka: Virginian osavaltio, Virginia Beach
Hiusten väri: Kupari
Silmien väri: Vihertävä vaaleanruskea
Ihon väri: Punertava vaalea
Pituus: 190cm
Paino: n. 80kg
Kehonrakenne: Lihaksikas, urheilullinen
Ammatti: Tietokoneasentaja
Juuret: Suku on alunperin kotoisin Euroopasta, mistä suku pakeni holokaustin aikana Yhdysvaltoihin. Suvussa on jonkin verran Yhdysvaltoihin muuttamisen jälkeen tullutta intiaaniverta, mutta tarkempaa tietoa esimerkiksi heimosta jonka jäseniä Hankilla olisi suvussaan ei tiedetä.
Uskollisuus: Yhdysvallat, armeijayhteisö, oma perhe
Uskonto: Juutalaisuus
Erityistaidot: Kitaran soitto/laulu, kieli rullalle yms. Rintalihasten liikuttaminen

Hank on 28-vuotias mies Virginia Beachilta. Muuta kerrottavaa hänestä ei taidakaan enää olla, miehen yrityksen mentyä konkurssiin.
Mies on aina ollut kiinnostunut tekniikasta. Aivan pienestä lähtienkin. Silloinkin kun ensimmäiset kännykät tulivat markkinoille, oli Hank heti sellaisen kääsinsä saatuan purkanut koko roskan osiksi ihan vain nähdäkseen, mitä laitteen sisältä löytyi. Siitäköhän hänen vanhempansa olivat riemastuneet, kun tietenkään sellainen hänen kaltaisensa nappula ei olut osannut korjata lelua.Mutta niin, vanhempiensa toivomuksista huolimatta hän päätyi opiskelemaan IT-alaa. Tietokoneet sun muut olivat enemmän tai vähemmän juuri hänen juttunsa, eikä ollut ihmekään, että hän sitten perustikin oman yrityksensä aiheen saralla. Oikeusjuttujen ja velkakierteiden kautta Hank kuitenkin menetti suunnilleen kaiken omaisuutensa ja asuukin nykyisin autossaan. Hyvinhän se meni?
Luonteeltaan mies on nykyään paljon rauhallisempi kuin nuoruudessaan. Silloin elämänsä oli vähän turhankin villiä, miehen menetettyä hallinta itsestään. Oli lakannut välittämästä. Oli juonut, polttanut, pelannut uhkapelejä ja käyttänyt vähän vahvempiakin aineita. Lopulta hän oli kuitenkin lopettanut sen kaiken ja saanut taas otteen elämästään. Hankin perusluonteisiin kuuluu kuitenkin vahva impulsiivisuus. Luonteestaan löytyy myös temperamenttisuutta. Kaikesta huolimatta suhtautuu elämään aika rempseällä asenteella, teki mitä mieli eikä huumoristakaan ollut puutetta.
Suuntautumiseltaan mies oli hetero. Juutalainen sellainen, vaikkei hän hirveästi välittänytkään lokeroida itseään. Eihän sitä koskaan tiennyt, jos tutustuisikin johonkuhun mukavaan mieshenkilöön... Epätodennäköistä, eikä Hank muutenkaan harrastanut seurustelua niin aktiivisesti henkilökohtaisista syistään. Oli vaaraksi muille, eikä siksi ollut enää niin sosiaalinenkaan. Ainoat ystävänsä olivat jääneet rintamalle, Hankin jouduttua palaamaan takaisin Yhdysvaltoihin tantereella 'saamansa' polvivamman vuoksi... Ei sillä, että hän olisi muutenkaan voinut enää jäädä Afganistanissa saamansa tartunnan vuoksi. Tartunnan, joka teki hänestä enemmän eläimen kuin miehen. Siinä syy, miksei hän luonut sen syvempiä suhteita muiden ihmisten kanssa.
Omasi hyvät vuorovaikutustaidot muttei vain käyttänyt niitä kovinkaan aktiivisesti ellei työelämään kuuluvia piirejä laskettu. Työttömyytensä teki kuitenkin lopun sillekin.
No niin, mutta... Lempivärinsä oli oranssi. Ei sellainen ällöttävän kirkas oranssi, mutta sellainen pehmeä joka näkyi aina taivaanrannassa auringon laskiessa mailleen. Sellainen oranssi oli hänen lempivärinsä, ja joskus se saattoi esiintyä hänen vaatetuksessaankin. Vapaa-ajan asu... T-paita tai hihaton ja sitten vielä klassisesti revityt farkut. Lämpimässähän sitä asuttiin, mutta kylmempien päivien varalle omisti tietenkin hupparin jos toisenkin. Jokapäiväiseen asusteeseensa kuului kuitenkin se palvelusaikainen armeijalaatta, joka killui hänen kaulassaan ajasta ja paikasta huolimatta. Ei ottanut sitä koskaan pois. Muistot armeija-ajoista ja sen vuoksi menetetyistä ystävistä... Halusi pitää ne lähellään, sydämellään. Halusi muistaa ne, vaikka jotkut muistot olivat kipeitä. Eivät ne asiat kuitenkaan unohtamalla paranisi. Laatta muutenkin muistutti häntä maailman pahuudesta, mutta myös ystävyydestä, uskollisuudesta ja urheudesta. Se esine muistutti häntä siitä, kuka hän oli. Pahin pelkonsa oli, että hän joku päivä unohtaisi sen. Muistaminen oli helpompaa, kun oli jokin esine, johon tarttua.
Harrastuksia miehellä ei niinkään ole tietokonepelailun ja urheilun lisäksi. Urheiluunhan sitä kuului salilla käyntiä, lenkkejä... Kaikkea sellaista ihan vain kunnossa pysyäkseen, että ei siinä sen 
kummempia taka-ajatuksia ollut.



Muita tärkeitä hahmoja:




Nimi: Sara Gunilla Hayton
Nimen merkitys: Prinsessa
Syntymäaika: 3.8.1997
Ikä nyt: 15v
Kotipaikka: Virginian osavaltio, Virginia Beach
Hiusten väri: Luonnostaan vaalea ruskea, usein latvat värjätty eri väriseksi tai hiuksissa shokkiväriraitoja.
Silmien väri: Vihreä
Ihon väri: Vaalea
Pituus: 155cm
Paino: 44kg
Kehonrakenne: Hoikka, urheilullinen
Ammatti: Peruskouluopiskelija
Juuret: Saran isoisoäiti oli ruotsalainen, ja tuolta periytynyt nimi Gunilla kertoo juurista.
Uskollisuus: Yhdysvallat, skeittausyhteisö
Uskonto: Agnostikko

On yksi Timin parhaista ystävistä, he ovat tunteneet ala-asteelta asti. Sara on menevä, temperamenttinen, fiksu ja spontaani tyttö, joka tietää aina mitä sanoa. Sen vuoksi Sara onkin hyvä vastus Timin kiusaajille, toisin kuin poika itse, joka teräväkielisyydestään huolimatta menee kiusaajien edessä kipsiin.
Sara on usein huolissaan Timistä ja yrittääkin jutella tuon kanssa, mutta liian usein vastaan tulee Timin asenne, jonka vuoksi hän ei halua kertoa huolistaan muille. Sara kuitenkin jaksaa yrittää.
Sara osaa skeitata hyvin kuten myös Tim, ja laudan päällä hän on yhtä kotona kuin muutkin porukasta. Tyttö on yksi skeittiramppien parhaista lautailijoista, vaikka pojat sen harvoin pystyvätkin myöntämään. 
Sara meikkaa vähän tai ei ollenkaan, ja hänen tyylinsä on rento, melko poikamainen ja hippimäinen. Värisävyt ovat maanläheisiä. Hiuksiaan Sara kuitenkin värjää usein, joskus ne ovat blondit, joskus mustat, joskus liuku- tai shokkivärjätyt. Saran vanhemmilla ei ole koskaan ollut mitään tyttärensä laittautumista vastaan, vaan hän on saanut edetä meikkaamisessa sun muussa miten on itse parhaaksi nähnyt.
Sara on rikkaan perheen ainoa lapsi. Hänen isänsä Rex metsästää Timin isän kanssa. Sara on varsin onnellinen ja elää mielestään hyvää elämää, mutta häntä inhottaa ajatus porvarillisesta tiestä vanhempiensa jalanjäljissä. Siitä johtuen Sara haluaa muuttaa kotoa heti kun mahdollista, ja rakentaa itse oman elämänsä. Tehdä itse omat virheensä. Sara ei halua jämähtää paikoilleen ja elää pelkästään isänsä rahoilla, vaan tehdä oikeasti töitä elämänsä vuoksi. Saran unelma-ammatti olisi jotain skeittaamiseen tai urheiluun liittyvää. Saralla oli koira nimeltä Chipo, mutta omituinen peto vei sen pihasta. Sen jälkeen Sara on kaivannut uutta lemmikkiä.


Nimi: Daniel Henric Aldano & Nathan Linus Aldano, Dan & Nate
Nimen merkitys: Jumalan tuomio ja Jumalan lahja
Syntymäaika: 1.2.1997
Ikä nyt: 15v
Kotipaikka: Virginian osavaltio, Virginia Beach
Hiusten väri: Tumma ruskea
Silmien väri: Ruskean eri sävyt
Ihon väri: Latino
Pituus: n. 175cm
Paino: n. 65kg
Kehonrakenne: Urheilullinen
Ammatti: Peruskouluopiskelija
Juuret: Isä on espanjalainen ja äiti yhdysvaltalainen, joten kaksosista näkyy molempien vanhempien juuret.
Uskollisuus: Yhdysvallat, skeittausyhteisö, oma perhe
Uskonto: Kristinusko

Ovat Timin parhaita ystäviä, lempinimiltään Dan ja Nate. Kuten arvata saattaa, ovat pojat kaksoset. Heillä on myös isoveli Benjamin ja pikkusisko Sarannah.
Poikien vanhemmat ovat tunteneet Timin vanhemmat jo vuosia. Sen vuoksi kaksoset ja Tim ovat tunteneet toisensa vauvoista asti, ja heidän ystävyytensä on enemmän veljellistä kuin pelkkää ystävyyttä. Tim on kuin perheen neljäs poika ja kaksosten kolmonen siitäkin huolimatta, että he ovat kovin eri näköisiä. Kaksosten isä kun on espanjalainen, ja sen vuoksi pojat ovat tummahiuksisia ja -hipiäisiä. Perhe lomailee usein Espanjassa sukulaistensa luona. Poikien äiti asui vuosia espanjassa, missä hän tapasi miehensä. Lomien vuoksi Tim joutuu liian usein olemaan ilman ystäviään.
Kaksosista on aina sanottu, että Dan on se komea ja Nate on se viisas, vaikka he näyttävät oikeastaan täsmälleen samalta, ja heillä on täysin sama keskiarvokin. Suuntautumisiltaan Nate on hetero ja Dan bi-seksuaali.
Dan ja Nate ovat ottaneet kaksosuutensa täysillä osaksi elämäänsä. He puhuvat aina itsestään monikossa, päättävät silloin tällöin toistensa lauseita ja pukeutuvatkin joskus samoin, ihan vain hämätäkseen muita ihmisiä. Tim on poikien perheen lisäksi ainoa, joka ei ikinä mene sekaisin siinä, kumpi on Nate ja kumpi Dan. Sen verran kauan he ovat toisensa tunteneet. Kaksosissa on pienenpieniä eroja, jotka harjaantunut silmä huomaa, sillä kukaan ei voi näyttää täysin samalta, vaikka kuinka olisivat kaksoset. Molemmilla on kaulassa luomi, mutta Natella on se lähempänä solisluuta kuin Danilla. Ja se jolla voi olla keltaista päällä on Nate, ja se joka syö kalaa hyvällä halulla on Dan.
Dan ja Nate skeittaavat siinä missä muutkin samasta porukasta.




Nimi: Benjamin Paolo Aldano & Sarannah Adela Aldano, Ben & Sara
Nimen merkitys:
Syntymäaika: 9.8.1990 & 2.11.2008
Ikä nyt: 22v ja 4v
Kotipaikka: Virginian osavaltio, Virginia Beach
Hiusten väri: Tummanruskea/musta
Silmien väri: Ruskean eri sävyt
Ihon väri: Latino
Pituus: 184cm ja 110cm
Paino: n. 75kg ja 20kg
Kehonrakenne: Lihaksikas ja lapsi
Ammatti: Rakennusmies ja lapsi
Juuret: Isä on espanjalainen ja äiti yhdysvaltalainen, joten sisaruksista näkyy molempien vanhempien juuret.
Uskollisuus: Yhdysvallat, työyhteisö, oma perhe ja oma perhe
Uskonto: Kristinusko

Benjamin lempinimeltään Ben, on Aldanon lapsista vanhin, hän on kaksosia seitsemän vuotta vanhempi. Benjamin on kihloissa Natalie-nimisen naisen kanssa ja näyttäisi siltä, että heidän suhteensa jatkuu hyvin pitkään (Nataliella on mielenterveysalalla työskentelevä isosisko nimeltä Margareta. Hän oli hoitajana paikassa, missä Tim oli jonkin aikaa suljetulla osastolla itsemurhayrityksen vuoksi). Ben elää omassa asunnossaan kihlattunsa kanssa, ja on töissä rakennusmiehenä. Natalie on tatuoija ja lävistäjä. Ben on Timille kuin isoveli, ja aina valmis auttamaan nuorempaansa jos tuo joutuu pulaan.
4-vuotias Sarannah, lempinimeltään Sara, on kaksosia yksitoista ja Beniä kahdeksantoista vuotta nuorempi. Varsinainen iltatähti siis. Sarannah on kiltti ja suloinen pieni tyttö, joka on aina pirteänä ja ilkikurisena menossa isoveljiensä perässä. Toisaalta Sara myös jännittää vieraita ihmisiä, mutta Tim on hänelle kuin neljäs isoveli. Tim kyllä saa tytön syömään ja nukkumaan, vaikka kaikki lapsenvahdit siinä epäonnistuisivatkin. Onhan Sara tuntenut Timin koko elämänsä ajan, ja nähnyt tuota useasti montakin kertaa viikossa.




Nimi: Violette Abigail Hale, Abby
Nimen merkitys:
Syntymäaika: 24.5.1992
Ikä nyt: 19v
Kotipaikka: Alaskan osavaltio
Hiusten väri: Musta, vaihtelee
Silmien väri: Vihreään viittaava tummanruskea
Ihon väri: Astetta tummempi vaalea
Pituus: 168cm
Paino: n. 55kg
Kehonrakenne: Hoikka, terve
Ammatti: Tatuoija
Juuret: Molemmat vanhemmat ovat Yhdysvaltalaisia, mutta Abbyn suvussa on jonkin verran Alaskan alkuasukaskansan verta.
Uskollisuus: Yhdysvallat, tatuoimisyhteisö, oma perhe
Uskonto: Ateistinen agnostikko

Lempinimeltään Abby, on Alaskalainen tatuoija. Hän on luonteeltaan räväkkä, spontaani ja pirteä, eikä juuri koskaan surullinen tai vihainen. Abby tietää mitä haluaa, ja osaa mennä juuri oikeaan suuntaan sen saavuttaakseen. Abby ei jaksa valittamista, sillä nainen ajattelee, että jos edessä on ongelma, se on tehty ratkaistavaksi. Toisin sanoen kaiken voi selvittää jotenkin, ja siksi valittaminen ja jahkailu on turhaa. Elämässä voi tulla eteen haasteita ja kamalia asioita, mutta kaikesta selviää kunhan jaksaa yrittää. Abby on aina valmiina auttamaan apua tarvitsevia, ja tekeekin aina välillä, silloin kun ehtii, vapaaehtoistyötä Alaskan köyhien parissa. Abby on Timiä viisi vuotta vanhempi, mutta hän viihtyy hyvin myös itseään reilusti nuorempien kanssa. Abby kun ei ole mikään bilettäjä tai muutakaan vastaavaa, vaan viettää aikaa mieluiten ystävien kanssa riehuen.
Abbyn tyyli on rempseä ja vaikuttaa siltä, kuin Abby olisi arponut vaatteet komerollaan. Kuitenkin hän valitsee kaiken tarkkaan, ja siksi lopputulos näyttää hyvältä vaikutelmasta huolimatta. Meikkiä nainen käyttää vähän, vahvistaa kulmansa, laittaa ripsiväriä ja kajaalia, sekä joskus jotain huuliin. Ihoon hän ei käytä mitään, sillä teini-iän lievän aknen jälkeen ei Abbylle ole ilmestynyt yhtäkään finniä tai muuta epäpuhtautta.
Abbyn perheeseen kuuluu kolme vuotta vanhempi isoveli, sekä yksinhuoltajaisä. Hän eli erilaisen, mutta silti melko onnellisen lapsuuden. Taiteelliset taipumukset tulivat esille jo hyvin nuorena, ja kuvataidekoulun kautta Abby lopulta päätyikin tatuoijan oppilaaksi. 

-Yössä ken vaeltaa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti