Tämä on roolipeliblogi, jossa on tietoa ja muistiinpanoja wolfheart^:in ja shinjusen roolipeleistä. Jouduimme luomaan blogin, koska uudistuksen jälkeen Demi.fin demilät ovat perseestä. Amen.

torstai 17. lokakuuta 2013

HK - Perheenjäsenet

Timin perhe:

Nimi: Charles Esau Watson & Maria Isabelle Watson
Nimen merkitys: Miehekäs ja pureva
Kotipaikka: Virginian osavaltio, Virginia Beach
Hiusten väri: Harmaantuva vaalea ja tummanruskea
Silmien väri: Harmaansininen ja tummasuklaanruskea
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 180cm ja 161cm
Kehonrakenne: Lihaksikas, tukeva ja hoikka, terve
Ammatti: Liikemies ja kampaamoketjun omistaja
Juuret: Molempien suvut ovat Yhdysvaltalaisia monetta sukupolvea. Marian suvussa on jonkin verran juutalaisia mutta he ovat suhteellisen kaukaista sukua.
Uskollisuus: Yhdysvallat, uskonnollinen yhteisö, metsästysyhteisö, hyvävarainen yhteisö
Uskonto: Kristinusko

Ovat Timin isä ja äiti. Molemmat ovat kotoisin erittäin vanhoillisista perheistä, ja sen myötä he ovat itse samanlaisia. Jumala on kaikki, eikä sitä pidä kyseenalaistaa. Charles ja Maria tapasivat seurakuntansa kautta, ja heidän liittonsa oli selvä jo miltei alkumetreiltä asti.
Marian alkaessa odottaa poikaa pari oli innoissaan. He saisiat oman pienokaisen, ja voisivat kasvattaa hänet Jumalan oppien mukaisesti. Maria halusi tyttären enemmän kuin mitään muuta, poika ei ollut hänelle edes vaihtoehto. Maria osti tyttöjen vaatteita, mietti värejä tytön huoneeseen, teki kaiken sitä ajatellen. Hän ei edes halunnut tietää lapsen sukupuolta ennen syntymää. Kun lapsi sitten olikin poika... Maria murtui, vaikkei sitä näyttänytkään. Hänhän oli äiti, hänen piti näyttää maailmalle että hän oli hyvä siinä, oli lapsi sitten tyttö tai poika. Niin Maria piti huolta pojastaan, muttei koskaan oppinut rakastamaan tuota, kuten omaa lasta kuuluu rakastaa. Siksi Tim ei koskaan saanut oikeita vanhempia, vaan suhde noihin jäi etäiseksi jo vauvana. Se tietenkin rikkoi pojan kehitystä ja mieltä, vaikka Maria yritti parhaansa. Maria on määrätietoinen kodin hengetär, joka tietää mitä haluaa ja myös saavuttaa sen.
Charles on jättänyt poikansa kasvatuksen melkolailla vaimonsa huoleksi, mutta vienyt tuon silti aina silloin tällöin metsälle ja harrastamaan urheilua yhdessä. On taustalla siis hyviäkin muistoja. Charles on tiukka ja melko hiljainen mies, mutta suuttuessaan hän huutaa kaikkialle kantavalla äänellään. Miehellä on taipumuksia väkivaltaisuuteen osiksi omilta vanhemmiltaan kokemansa "kurituksen" vuoksi, mutta vaimoaan hän ei ole koskaan lyönyt.


Nimi: Victoria Nina Watson, Vicky
Nimen merkitys: 
Syntymäaika: 17.11.2013
Ikä nyt: Ei syntynyt
Kotipaikka: Virginian osavaltio, Virginia Beach
Hiusten väri: Valkea
Silmien väri: Sininen
Ihon väri: Vaalea
Pituus: Täysikasvuisena n. 162cm
Paino: n. 50kg
Kehonrakenne: Hoikka, terve
Ammatti: Odottaa syntymää (lol)
Juuret: Molemmat vanhemmat ovat täysin yhdysvaltalaisia.
Uskollisuus: Yhdysvallat
Uskonto: Kristinusko

Lempinimeltään Vicky. Tästä tytöstä kuulemme myöhemmin lisää!





Hankin perhe:

Nimi: Abraham Levai Rowe & Hannah Ginerva Rowe
Nimen merkitys: Suuren joukon isä ja profeetta Samuelin äiti
Kotipaikka: 
Hiusten väri: Harmaantunut ruskea ja raidallinen ruskea
Silmien väri: Siniruskea ja ruskea
Ihon väri: Vaalea, isän hieman punertava
Pituus: 185cm ja 164cm
Kehonrakenne: Terve ja pehmeä
Ammatti: Eläkkeellä
Juuret: Osa molempien suvuista pakenivat holokaustia Euroopasta Yhdysvaltoihin. Abrahamin puolen suvussa on myös jonkin verran intiaaniverta, joka näkyy lapsissa paremmin kuin isässä. Ei ole kuitenkaan tiedossa mistä heimosta veri tarkemmin on peräisin.
Uskollisuus: Yhdysvallat, juutalaisyhteisö, oma perhe
Uskonto: Juutalaisuus

Ovat Hankin vanhemmat. Molemmat uskonnoltaan juutalaisia, ja myös kasvatettu tarkasti uskonsa mukaan. Hannah on vaatimaton, hiljainen, mutta hyvin lämmin ihminen. Abraham taas lempeä, iloinen ja hauska ihminen, joka vitsailee paljon, muttei ikinä mistään Jumalaan viittaavasta.
Hannahilla on juutalaista sukua Saksassa, missä hänen isoisänsä ja isosetänsä kuolivat keskitysleirillä. Abrahamin suku on asunut jo pidempään Yhdysvalloissa.
Abraham ja Hannah rakastavat lapsiaan suunnattomasti, ja tekisivät mitä vain noiden puolesta. Siksi vanhempia ei haittaa, vaikka nuo toimisivatkin Jumalan sanaa vastaan. Tietenkin se on hirvittävä kauhistus ja suru vanhemmille, jotka uskovat lastensa saavan rangaistuksen tällaisen teon vuoksi. He eivät kuitenkaan koskaan hylkäisi omaansa, ja se tekeekin heistä hyviä vanhempia.


Nimi: Kristina Julie Rowe
Nimen merkitys: Kristitty (nimi valittiin koska Hannah halusi sen nimisen lapsen nuorena)
Syntymäaika: 1980
Ikä nyt: 23v
Kotipaikka: 
Hiusten väri: Tummanruskea
Silmien väri: Vihertävä vaaleanruskea
Ihon väri: Astetta tummempi hieman punertava vaalea
Pituus: n. 165cm
Paino: n. 50kg
Kehonrakenne: Laiha, terve
Ammatti: Kirurgi
Juuret: Suku pakeni holokaustia Euroopasta Yhdysvaltoihin, mukana myös hieman intiaaniverta.
Uskollisuus: Yhdysvallat, uskonnollinen yhteisö, oma perhe
Uskonto: Juutalaisuus

On Hankin kolme vuotta vanhempi sisar. Hän on veljeään uskovaisempi, vaikka noudattaakin enemmän luterilaista kuin juutalaista uskoa.  Kristina on aina ollut hyvä tytär ja sisar, ja nuoresta asti hyvin suojelevainen Hankia kohtaan.
Hän on kokenut tehtäväkseen suojella pikkuveljeä kaikelta pahalta, ja opettaa tuolle vanhempiensa muassa kaiken Jumalasta ja Herran rakkaudesta.
Kun Hankilla ole ongelmia päihteiden kanssa, oli Kristina yksi niistä harvoista, jotka tiesivät siitä. Ja sisko oli myös osasyy Hankin selviämiseen, sillä hän auttoi ja kannusti veljeään ja muistutti Jumalasta ja siitä, ettei Jumala koskaan hylkää, että aina voi saada anteeksi.
Kristina on temperamenttinen, menevä, melko kova luonteeltaan. Hän osaa sanoa mitä ajattelee, ja omaa paljon mielipiteitä ja melkein jokaisesta asiasta. Ja usea hänen mielipiteistään mukailee enemmän tai vähemmän hänen uskontoaan.
Kristinaa on aina pidetty erittäin kauniina, ja sitä hän onkin. Hänellä on täsmälleen samanlaiset silmät kuin veljellään, ja juutalaisuus näkyy hänen kasvoistaan. Silti Kristinalla on tiettyä pilkettä silmäkulmassa, ja pisamat tuovat hänelle persoonallisuutta.


-Yössä ken vaeltaa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti