Tämä on roolipeliblogi, jossa on tietoa ja muistiinpanoja wolfheart^:in ja shinjusen roolipeleistä. Jouduimme luomaan blogin, koska uudistuksen jälkeen Demi.fin demilät ovat perseestä. Amen.

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

HK - Esineet, paikat ja mahdolliset unohdukset

Timin unilelut

Timillä on jäljellä enää kaksi lelua, jotka ovat hänen ainoat unilelunsa. Muut lelut on myyty, annettu eteenpäin tai laitettu säästöön tulevaisuutta varten ullakolle. Nämä kaksi lelua olivat kuitenkin lapsena Timin tärkeimmät, ja ovat pitäneet paikkansa rakkaina leluina, joista Tim ei missään nimessä halua luopua.
Toinen leluista on hänen ensimmäisensä, Harry-niminen harmaa kissa, jonka hänen vanhempansa ostivat pojalleen syntymää seuraavana päivänä. Se on ollut pienestä asti Timin rakkain lelu. Toinen on erään Timin sukulaisen sukista tekemä käärmeunilelu, josta vanhemmat eivät olleet lainkaan innoissaan. Tim kuitenkin ihastui leluun niin kovasti, ettei Mariallakaan loppujen lopuksi ollut sydäntä ottaa sitä pois. Käärme sai pieneltä Timiltä nimekseen Eemi (tietenkin lausuttunua Imi) ja Eeminä se on pysynyt, samoin kuin rakkaana leluna. Kun Tim muutti vanhempiensa hylkäämänä Hankin luo, olivat Harry ja Eemi yhdet ensimmäisistä asioista jotka hän pakkasi, että ne varmasti tulisivat mukaan.



Pierren rakas unilelu

Paw-niminen nalle on ollut Pierren jo monia vuosia. Se on ollut häiriintyneen nuorukaisen paras ystävä hyvin kauan, eikä hän ikinä haluaisi päästää siitä irti. Kaiken pahan keskellä on pieni nalleunilelu ollut Pierrelle äärimmäisen tärkeä tuki ja apu, eikä siitä siksi ole ainakaan vielä edes yritetty päästä eroon psykologien ja terapeuttien kanssa.
Paw oli erittäin rikkinäinen kun Tim tapasi Pierren ensimmäistä kertaa, eikä Timillä ensin ollut mitään mahdollisuutta auttaa. Kun kaksi nuorukaista kuitenkin alkoivat tutustua, antoi Pierre Timille luvan 'tehdä pienen leikkauksen' niin, että kohta Paw olisi ehompi kuin koskaan. Niinpä Tim paikkasi ja laittoi sen äitinsä kanssa huonekaluja korjaillessa oppimillaan taidoilla, ja niin Pierre sai unilelunsa takaisin korjattuna ja siistinä. Siitä Pierre oli äärimmäisen onnellinen, ja sen jälkeen hän on sanojensa mukaan ikuisesti kiitollinen Timille.

Tällä tavoin Tim piirtää




















Paikat:

Näin alussa peli keskittyy melkolailla muutamaan paikkaan Virginia Beachilla. Skeittirampeille, missä Tim on ystäviensä kanssa usein, hänen koululleen, Hankin asunnolle (aiemmin Timin ja vanhempiensa asunnolle) ja läheiseen metsään (olemme tietoisia siitä, missä on metsiä ja myös suurimmista osista peleissämme esiintyvistä epäloogisuuksista) minne Hank menee muuttuakseen sudeksi mahdollisimman turvallisesti täysikuuöinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti