Tämä on roolipeliblogi, jossa on tietoa ja muistiinpanoja wolfheart^:in ja shinjusen roolipeleistä. Jouduimme luomaan blogin, koska uudistuksen jälkeen Demi.fin demilät ovat perseestä. Amen.

tiistai 29. lokakuuta 2013

HK - Vilkaisu vaatekaappiin

Timin tyyli

Tim pukeutuu useimmiten värikkäisiin ruutupaitoihin tai samanlaisiin mutta yksivärisiin paitoihin, sekä joskus pitkähihaisiin vaarinpaitoihin. Niiden kanssa farkut tai beessinväriset housut, sekä lenkkitossut. Timin tyyli on melko yksinkertainen, mutta silti ehdottoman tyylikäs ja selkeäpiirteinen. Pojalla on myös lierihattuja kaksi kappaletta, harmaanvärinen ja "olki"hattu. Lenkkitossuja hänellä on monenvärisiä, sekä niiden lisäksi tietenkin kumisaappaat. Virginia Beachilla ei koskaan tule kovinkaan kylmään, mutta kylmimpinä aikoina Timillä on kevyt vaaleanbeessi vedenpitävä takki ja armeijanvihreä kaulaliina. Sen enempää hänen kotipaikassaan ei tarvitsekaan. Lomien vuoksi Tim kuitenkin omistaa myös paksumman takin ja lapaset. Koska Tim ei välttämättä enää juurikaan kasva nuoresta iästään huolimatta (suuresti syntymästä johtuen), hänellä on paljon vaatteita, sillä ne pysyvät luultavasti pitkään oikean kokoisina.
Timin kasvaessa ja vanhetessa hänen tyylinsä kehittyy ja kasvaa pojan mukana, jolloin paitojen lisäksi mukaan tulevat eriväriset ja -malliset rusetit. Kravatteja poika ei pidä, mutta rusetit ovat parhaita. Lisäksi hän alkaa pitää neuleita ja joskus miestentakkeja yksivärisen t-paidan kanssa. Tennarit, ruutupaidat ja housut kuitenkin pysyvät samoina hyvin pitkään. Näin Timin tyyli kehittyy vähän aikuisemmaksi, vaikka pysyykin kauan melko teinimäisenä.
Kun Tim vielä vähän vanhenee, tennareiden tilalle tulevat hienommat juhlakenkätyyppiset miesten kengät, jotka hän valitsee erittäin tarkasti ja hyvällä maulla. Siihen kuitenkin on vielä aikaa, eikä Tim itsekään vielä tiedä tämän olevan edessä. Aika kuitenkin kuluu nopeammin kuin osaisi arvatakaan, ja kohta Tim jo löytää rusetit...
 Timillä on korvakorut ja hän haluaisi mahdollisimman nopeasti lisää lävistyksiä.




Hankin tyyli

Hankin tyyliä ei ehkä voi sanoa erityisen tyylikkääksi, mutta omalla renttumaisella tavallaan siitä on pakko pitää. Yleensä kaikki Hankin vaatteet ovat enemmän tai vähemmän rispaantuneita ja reikäisiä, sillä hänen ajatustapansa on, että jos vaate pysyy päällä, sitä voi vielä käyttää. Miehellä on yhdet tai kahdet farkut, joiden polvissa ei ole reikiä, niitä hän käyttää kun pitää pukeutua vähän siistimmin. Yleensä rispaantuneiden farkkujen kanssa Hank pitää joko t-paitaa tai miesten hihatonta. Joskus harvoin t-paidan päälle saattaa eksyä meistentakki tai t-paidan tilalle kauluspaita. Jalassa miehellä on lähes aina tennarit tai muut vastaavat kengät. Hankilla on yksi siisti juhlapuku, mitä hän kuitenkin päätyy käyttämään äärimmäisen harvoin. Asusteina toimivat ainoastaan raskas rannekello ja joskus harvoin nahkasta tehty paksu rannekoru, jonka Hank tuli ostaneeksi ulkomaan matkalta sen suurempia ajattelematta. Joskus hänen vain alkaa tehdä mieli pistää koru käteen, hän pitää sitä tarpeeksi miehekkäänä siten, joskin tapaa vitsailla siitä itse harvoille ystävilleen. Lisäksi miehellä on usein vyö, sillä suurin osa hänen farkuistaan ovat hieman lököisiä, ja laskeutuisivat ilman vyötä vähän liian alas.
Hank sitoo puolipitkät hiuksensa ponihännälle, jos hänen täytyy näyttää siistiltä. Muuten hiukset lepäävät hänen hartioillaan. Viimeksi miehellä oli lyhyet hiukset silloin, kun hän oli armeijassa, sitä ennenkin hänen hiuksensa olivat tavallista pidemmät.
Hankin tyyli on pysynyt suunnilleen samana lähes kaksikymmentä vuotta, eikä se ole tästä muuttumassa. Hank pitää tyylistään ja sen helppoudesta, eikä hänellä ole mitään halua keksiä itselleen jotain muuta.


Tässä parit kengät, joita Tim voisi pitää joidenkin vuosien kuluttua.

Vasemmalla Hankin juhlapuku, oikealla Timin.

Tällainen tatuointi Hankilla on muistona armeija-ajoistaan ja sodassa kaatuneista ystävistään.

-Yössä ken vaeltaa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti