Tämä on roolipeliblogi, jossa on tietoa ja muistiinpanoja wolfheart^:in ja shinjusen roolipeleistä. Jouduimme luomaan blogin, koska uudistuksen jälkeen Demi.fin demilät ovat perseestä. Amen.

maanantai 21. lokakuuta 2013

HK - Sivuhahmot

Timin kaverit:


Nimi: Mike David Graham & Emily Carola Hennington
Nimen merkitys: Lahja Jumalalta ja ahkera
Ikä nyt: 15v
Hiusten väri: Tummanpunaruskea ja vaalea jota blondattu lisää
Silmien väri: Vihreä ja sininen
Ihon väri: Vaalea ja hyvin vaalea
Pituus: 180cm & 163cm
Kehonrakenne: Hoikka, solakka ja laiha, timmi
Ammatti: Peruskouluopiskelija
Juuret: Molempien vanhemmat Yhdysvaltalaisia, sukujen alkuperästä ei sen suurempaa tietoa.
Uskollisuus: Yhdysvallat, skeittiyhteisö ja Yhdysvallat, skeittiyhteisö, oma perhe
Uskonto: Ateisti ja agnostikko

Ovat Timin ystäviä. Mike ja Emily seurustelevat jo kolmatta vuotta, he ovat tunteneet toisensa vauvoista asti, ja heidän siteensä on erityinen. He ovat koko ikänsä olleet toisilleen äärimmäisen tärkeitä, ja äkkiä 13-vuotiaina he vain tajusivat rakastavansa toisiaan. Sen jälkeen he ovat olleet yhdessä ja se on ollut kaikille täysin luonnollista, sillä jokainen odotti heidän jossain vaiheessa rakastuvan toisiinsa, vaikkei olisikaan sitä ääneen sanonut.
Mike on melko hiljainen ja juro, voimakasluontoinen ja impulsiivinen. Hän polttaa melko paljon ja juo aina välillä, muttei kuitenkaan aivan työkseen. Mike osaa pitää itsensä kurissa ja tietää milloin raja on tulossa vastaan. Mike on myös hyvin fiksu, ja pärjää koulussa jos vain haluaa. Kaikkien yllätykseksi häntä kiinnostavat hyvin paljon kemia, fysiikka ja luonnontieteet, mitä ei hänen kaltaiseltaan pojalta osaisi odottaa sitten lainkaan. Siinä taas yksi syy, miksi Emily rakastaa Mikea niin paljon; Mike ei ainakaan hänen silmissään ole tavallinen nuori, vaan hänen oma Mikensa, joka on viisas ja tietää mitä haluaa, mikä on Emilylle tärkeää, sillä hän on erittäin huono tekemään minkäänlaisia päätöksiä yhtään minkään suhteen.
Emily meikkaa vahvemmin kuin Sara, ja on muutenkin pinnallisempi. Hän on kuienkin lämminsydäminen ja haluaa kaikille vain hyvää, eikä ikinä alentuisi kiusaamaan ketään. Emily on suhteellisen hyvä koulussa, ja hän on aina kiltti opettajillekin. Yleensä uudet opettajat suhtautuvat Emilyyn aina epäilevästi hänen pissismäisen tyylinsä takia, sillä usein hänen kaltaisensa ovat kaikkein kapinoivimpia. Emily voittaa kuitenkin nopeasti uudet opettajat puolelleen herttaisella käytöksellään, johon jokainen ihastuu ennemmin tai myöhemmin. Silti Emily osaa myös sanoa vastaan jos hänestä tuntuu siltä, ja Timin kiusaajia hän pitää idiootteina.


Nimi: Noah Eemil Tell & Lucas Sammy Ripley
Nimen merkitys: Lohtu ja valo
Ikä nyt: 15v
Hiusten väri: Ruskeat ja vaaleat
Silmien väri: Ruskeat ja siniset
Ihon väri: Hyvin vaalea ja vaalea
Pituus: 178cm & 187cm
Kehonrakenne: Hoikka, lihaksikas ja laiha, alipainoinen
Ammatti: Peruskouluopiskelija
Juuret: Perhe täysin yhdysvaltalainen ja isän suku yhdysvaltalainen mutta äidin puolelta sukua myös Australiassa.
Uskollisuus: Yhdysvallat, skeittiyhteisö, oma perhe ja Yhdysvallat, Australia, skeittiyhteisö, surffiyhteisö ja oma perhe.
Uskonto: Agnostikko ja kristinusko

Ovat hekin Timin ystäviä ja samaa porukkaa. He ovat tunteneet toisensa pikkulapsesta, ja tutustuivat Timin porukkaan ala-asteen loppupuolella. Noah ja Lucas ovat toistensa parhaat ystävät, mutta ovat myös tärkeä osa kaveriporukkaa.
Noah on näistä kahdesta kovaäänisempi, kalpea ja välillä jopa remeävä nuori, joka tykkää pitää hauskaa. Kuitenkin hän osaa myös rauhoittua, mikä porukassa onkin tärkeää. Kaksosten kanssa Noah päätyy usein leikkimielisiin tappeluihin kaksi yhtä vastaan ja melkein aina hän häviää. Hän ei kuitenkaan ole niin innokas, kuin juurikin kaksoset. Noah saattaa joskus vahingossa sanoa ilkeästi ja hän päätyy usein sanaharkkaan Miken kanssa. Se ei kuitenkaan huononna heidän välejään, vaan molemmat voivat purkaa väittelynhalunsa siihen.
Lucas on rauhallisempi, melko hiljainen ja miettiväinen. Hän on porukan pisin ja hänellä on pitkät hiukset. Lucas on myös hyvin laiha, sillä hänellä on juuri ollut kamala kasvupyrähdys. Lucas ei puhu paljoa, mutta silloin kun hän puhuu, hän sanoo jotain viisasta ja tarkoittaa sanojaan. Porukassa hänen mielipiteensä otetaan aina tarkasti huomioon, sillä niiden tiedetään olevan järkeviä. Lucas on taiteellinen mietiskelijäluonne, eikä hänen kehonmuotonsa sopisi ollenkaan skeittaamiseen. Silti hän vain harrastaa sitä muiden mukana, sillä pitää siitä. Lucas harrasta myös surffaamista sukulaisten luona Australiassa ja rannoilla kotonakin jos aallot ovat hyvät. Hän on kuitenkin aina ollut sitä mietä, että todella surffata voi vain Australiassa.



Nimi: Natalie & Margareta Kelly
Nimen merkitys: Jouluna syntynyt ja helmi
Ikä nyt: 22v ja 24v
Hiusten väri: Tumma lähes musta ruskea
Silmien väri: Kaunis vihreä
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 170cm
Kehonrakenne: Pehmeä, hoikka ja hoikka
Ammatti: Tatuoija/lävistäjä ja sairaanhoitaja nuorten suljetulla osastolla
Juuret: Perhe on asunut Yhdysvalloissa jo monta sukupolvea, euroopasta löytyy sukua.
Uskollisuus: Yhdysvallat, tatuointiyhteisö, oma perhe ja Yhdysvallat, hoitajayhteisö, potilaat ja oma perhe.
Uskonto: Agnostismi ja kristinusko

Ovat siskokset. Margareta on Natalieta kaksi vuotta vanhempi. Natalie on Benjaminin kihlattu, ja ammatiltaan tatuoija/lävistäjä. Hän on menevä, pirteä ja ilkikurinen nainen, joka tykkää rikkoa yleisiä normeja ja auttaa nuoria "rikkomaan sääntöjä" ei tietenkään mitään kovin rajua, mutta häntä ei häiritse pistää korvakoruja nuorelle, jonka vanhemmat ovat kieltäneet sen. Tatuoinnit ovat tietenkin vähän eri asia, mutta jokainen 18-vuotias saa häneltä kuvansa ja yli 15-vuotiaat vanhemman hyväksynnällä. Lävistykset vaan eivät ole niin vakavia, sillä oikealla hoidolla (johon Natalie antaa AINA hyvin tarkat ohjeet) ne pysyvät hyvässä kunnossa ja jos ohjeita tottelee niin pahinta mitä voi käydä on se, että lävistys ei enää umpeudu.
Margareta taas on pikkusisareensa verrattuna paljon rauhallisempi. Lempeä, ajattelevainen ja huolehtiva. Hän on ammatiltaan lähihoitaja ja hän työskentelee lasten ja nuorten suljetulla osastolla, jolla Tim oli kuukauden ajan. Tim ei tiedä, että Margareta on hänen ystäviensä isoveljen kihlatun sisar, mutta hän piti naisesta kaikista hoitajista eniten. Margareta antoi Timin lähettää "poikaystävälleen" eli Hankille sähköpostia aina kun tuo vain halusi, sillä hän näki tärkeäksi, että poika piti yhteyden ulkomaailmaan ja henkilöön, jolta sai tukea.
Sisarukset tulevat hyvin toimeen keskenään erilaisuudestaan huolimatta, ja he näkevätkin usein. Lapsina he olivat kuin paita ja peppu, Margareta oli aina juoksemassa pikkusisarensa perässä ja selvittämässä tuon aiheuttamia sotkuja. Heillä on täsmälleen samanlaiset silmät ja samanväriset hiukset, vaikka heidän kasvonmuotonsa ovatkin melko erilaiset. Sisaruksilla on eurooppalaisia (Itävallat, Saksa) sukujuuria molempien vanhempiensa puolelta, mutta heidän isoisänsä oli amerikkalainen ja siksi heillä on englanninkielinen sukunimi.

Nimi: Anna Rickson & Eelis Winter
Nimen merkitys: Kuninkaan nimi ja Jehova on hyvä
Ikä nyt: 24v ja 25v
Hiusten väri: Vaaleat ja punertavat
Silmien väri: Ruskea
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 164cm ja 188cm
Kehonrakenne: Pehmeä, hoikka ja lihaksikas, hoikka
Ammatti: Tatuoija/lävistäjä
Juuret: Sukua on Englannissa, mutta muuten täysin yhdysvaltalainen.
Uskollisuus: Yhdysvallat, tatuointiyhteisö, Winter tattoos, oma perhe
Uskonto: Agnostismi

Ovat tatuoijia Alaskasta. He ovat veli ja sisar, mutta koska Anna on naimisissa, hänellä on miehensä sukunimi. Eelis on Annaa vuoden vanhempi. 
Anna on ollut miehensä Jamien kanssa viisi vuotta, mistä kaksi vuotta naimisissa, ja he ovat jo puhuneet lapsestakin. Hän on pirteä ja iloinen nainen, joka rakastaa jutella asiakkaidensa kanssa ja udella noiden tatuointiaiheiden merkityksiä ja pitää hauskaa. Hän on ns. Rento tyyppi, ja kaikki tietävät, että hänestä tulisi hyvä äiti. Anna poltti nuorena monta vuotta, mutta lopetti sillä tiesi, että haluaa jonain päivänä lapsia, ja polttaminen pitäisi lopettaa ennemmin tai myöhemmin ainakin raskauden ja imettämisen ajaksi. Lisäksi Anna ei missään nimessä haluaisi polttaa lapsen lähellä, minkä vuoksi lopettaminen ajoissa tuntui hyvältä idealta.
Eelis on sisarensa tavoin iloinen ja menevä, mutta heittää enemmän vitsejä kuin tuo. Eelis on varsinainen naistenmies ja flirttailee kovaa kyytiä myös miesten kanssa, sen tosin ollessa enimmikseen vitsi. Eelis kun ei ole koskaan tuntenut miehiä bi curiousia suurempaa vetoa. Hän on siis hetero, mutta ei panisi pahakseen, jos sattuisi rakastumaan mieheen. Kännissä Eelis osaa olla väkivaltainen ja myös äärimmäisen mustasukkainen seurustelukumppaneistaan ja ystävistäänkin. Tällä hetkellä hän ei kuitenkaan seurustele kenenkään kanssa ja yleensä hän välttelee juomista. Eelis on Winter tattoos -tatuointiliikkeen pomo ja perustaja.


Nimi: Axl Leest, Carole East & Neil Connor
Nimen merkitys: Rauhan isä, vahva ja mestari
Ikä nyt: 25v, 18v ja 30v
Hiusten väri: Musta, punainen ja ruskea
Silmien väri: Tummanruskea, tummanvihreä ja pähkinänruskea
Ihon väri: Tumma, hyvin vaalea ja vaalea
Pituus: 189cm, 162cm ja 183cm
Kehonrakenne: Lihaksikas, hoikka ja urheilullinen
Ammatti: Tatuoija/lävistäjä
Juuret: Afroamerikkalainen, ei tietoa
Uskollisuus: Yhdysvallat, tatuointiyhteisö, Winter tattoos, oma perhe
Uskonto: Ateisti, agnostikko ja ateisti

Ovat hekin alaskalaisia tatuoijia. Kaikki samassa liikkeessä Riverin sisarusten ja Abbyn kanssa. 
Axlin ja Carolin välillä on aina ollut pienoista kipinää, mutta kumpikaan ei suostu myöntämään sitä. Neil on liikkeen vitsiniekka ja hän on aina pelleilemässä. Onneksi kyseisessä liikkeessä se ei haittaa, sillä pomo Eelis haluaa, että kaikilla olisi hauskaa tulla töihin joka aamu. Liikkeellä on hyvin töitä, sillä kaikki tatuoijat ovat taitavia. Työntekijät valitaan erittäin tarkasti, että liikkeen taso pysyisi hyvänä. Vuodessa otetaan yksi harjoittelija, joka harvemmin jää töihin. Itseasiassa Carole on ainoa liikkeeseen jäänyt harjoittelija.


Nimi: Pierre Oliver Lambert
Nimen merkitys: Kivi
Ikä nyt: 19v
Hiusten väri: Vaalea, juurista tummempi
Silmien väri: Vihreä
Ihon väri: Vaalea
Pituus: n. 180cm
Paino: n. 60kg
Kehonrakenne: Alipainoinen, luinen
Ammatti: Mielenterveyskuntoutuja
Juuret: Pierren suku on kotosin Ranskasta.
Uskollisuus: Oma maailma
Uskonto: Ei tiedossa

Jo täysi-ikäisyyden saavuttanut nuori mies, jolle aikuisuus ei kuitenkaan ikinä tule mitään merkitsemään. Pierrellä on diagnosoimaton mielensairaus, mikä aiheuttaa hänelle mittavat henkisen kehityksen häiriöt ja myös harhat. Hän ei kuitenkaan ole kenellekään vaaraksi, vaan Pierre on kuin erittäin miellyttämisenhaluinen ja sopuisa, joskus pelokaskin, viisivuotias, joka uskoo erittäin lujasti toisten ihmisten olevan olentoja päästä päähän. Esimerkiksi Tim on hänen mukaansa menninkäinen. Tim tapasi Pierren suljetulla osastolla, missä nuorukainen oli hänen huonetoverinsa. Pierre saa viettää aikaansa pieniongelmaisempien kanssa ja jakaa huoneensa, sillä kuten sanottua, hän ei ole väkivaltainen tai vihamielinen. Pierren sijoituspaikka vaihtuu pian mielenterveysongelmaisten hoitokotiin, sillä terapia ei auta häntä millään tapaa.
Nuorukaisen ongelmat ovat lähtöisin jo varhaislapsuudesta, kun





Tämä ihmissusilauma on kotoisin Alaskasta. Koska ihmissuden elinikä on paljon normaalin ihmisen elinikää pidempi, lauman jäsenten iät on arvioitu vastaamaan heidän kehonsa nimittämää ihmisikää. Raul ja Cath ovat oikeasti sen ikäisiä, mitä kuvassa lukee.


-Yössä ken vaeltaa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti